![]() |
#631 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
![]() Cytat:
Iza zgadywałam.. ale jesli cos podobnego to musisz to odkrecic i go przeprosic.. widzisz.. to rani.. ja mam tak jak ty ze wybucham i tez go porównuje i narzekam do niego a tak napawde do innych go chwale bo jest kochany... może watro czasami przełkjnąc albo na spokojnie.. i masz okazje teraz porozmawiac z nim zeby okazywał wiecej zainteresowania czy co tam o co tam u was chodziło... bo inaczej konczy sie podejrzeniami o rozwód... tak myśle a czy dobrze nie wiem.. trzyjmam kciuki i daj znac
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Chyba masz racje Madzia, wprawdzie nigdy go nie poronuje do moich bylych czy do eks meza ale cos w tym jest.... och spieprzyl mi humor....
#633 |
Zakorzenienie
|
Iza na pewno mu nikt nie pwoiedział.. tylko biedny zastanawia sie czym zasłużył ze tak mu sie oberwało i dlaczego sie tak zachowałas w sobote... i wymyslił bo boi sie zeby cie stracic... widocznie biedak jest zdesperowany.. eee nie zdenerwuj sie ale jestem po jego stronie... moze dlatego ze ja sie zachowuje jak ty czasami.
![]()
![]() |
#634 |
Rozeznanie
|
Mischoko chyba w sobotę był dzień ka kłutnie w Anglii. my też się pożarli
![]() Chociaż po tym co usłyszałam to mam małą drzazgę w serduchu .... Kobietki pamiętakcie o mnie dziś o 15.00..... ![]()
#635 |
Zakorzenienie
|
Nie ma szans nie zdenerwuje sie
![]() ![]() Piwusia ![]() ![]()
#636 |
Zakorzenienie
|
Mischoko! Trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę, mam nadzieję, że sobie wszystko wyjaśnicie i godzenie się będzie slodkie!
![]() Piwusia! Za Ciebie też trzymam kciuki! Będzie dobrze! ![]() A ja dziś na 19-tą mam drugie zajęcia w szkole rodzenia. ![]()
#637 |
Rozeznanie
|
może i lajtowo ale ja mam stresa
![]() zadzieram kiece i lece, prysznic tapeta i niech się dzieje wola nieba
#638 |
Zakorzenienie
|
Iza, przestan z tym zaśmiecaniem po to jest watek gang.. a nie tylko ciaza i ciaza... zaraz ci nastukam
![]() Ale to jest pewne ze on poczuł sie zagrożony.. ej iza nie łam sie tylko sie ciesz bo facet cie kocha, a był tak zrozpaczony zobacz cały tydzien prawie dusił w sobie... czyli mysli martwi sie .. a teraz to ładnie wykorzystaj i kjolacja wieczorem z winkiem i rozmowa oczywiscie swieczek nie moze zabraknąc i powiedz " kochanie, kal mogłes pomysleć ze cie zdradzam.." wytłumazcze to przez te poronienie ze za duzo sie dzieje teraz i wybuchałas. itp otd no nie wiem chcetnie bym załatwiła to za ciebie ale mussiz sama ![]() aha i nie madrzejsza tylko o podobnym charakterku.. wiec wiem miej waiecej jak mogłas sie zachowac i co on mógł poczuc, u nas oststnio tez było o spzratanie ze ja sama itp. hihihihi Tola jak ci fajnie tez bym chciała ucałuj brzusio od cioci Madzi
![]() |
#639 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
Ehhhh
moja "kochana bratowa" zadzwoniła abym przyszła na salę weselną ... i wiecie co łzy mi w oczach na tej sali stanęły!!! Takiej rudery nie widziałam od lat 80siątych!!! Wszyscy w koło mówili ze ona jest po remoncie, nawet moja mama! Ja widziałam ją pierwszy raz i po prostu tylko płakać! Nawet w komuniźmie ładniejsze sale były! Jeśli Pani od siedmiu boleści dekoratorka, czegoś nie wymyśli to ja nie wiem co to będzie! A najbardziej to mi mojej mamy w tym wszystkim szkoda, bo (słuchaj Mischoko uważnie teraz i odnieś to do męża) durna pała (ja) zanim pomyśli to powie i tak się tam nadarłam, tak nawrzeszczałam, że to jest horor że srać na takie wesele w ruderze itp.itd. A teraz siedzę i rycze bo jak prosiła abym z nią poszła oglądać różne sale to ją olałam, ze niech wybiera sama itd. i ona wybrała (słuchając debilnej dekoratorki, ze to się zakryje tamto schowa), bo jej zależało, aby blisko domu było i z wyjściem ładnym na dwór i to sie wszystko zgadza ale ... ale to jest barak z komunizmu!!! siedze i ryczę głupia cipa teraz, a mamcia moja pewnie na tej debilnej sali też ryczy, bo ja się nadarłam jak jakaś je*bana kretynka!!! ehhh |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
Gabi i za to cie kocham wiesz
![]() ![]()
#642 |
Zakorzenienie
|
Gabi slonko nie placz jak dekoratorka taka perfekcjonistka to niech zaczaruje ta sale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
Własnie Gabi, widzisz ja mam mnóstwo materiałow jakbys poszła na ta sale wczesniej i zoabzcyła co jest grane to bym ci nawet pozyczyła
![]() Kochana grunt to duzo dekoracji z mojej sali starazackiej zrobiła taka sale weselną ze oczy wszystkim wychodziły 3000 tys balonów i mnóstwo materiaow działą cuda!!! Pogadaj z dekoratorka a mamusie chyba przepros ![]()
![]() |
#644 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny
ja tam za salą nie ryczę- choć mnie dobiła, ja ryczę nad swoim kretynizmem, bo moja mamcia kilka miesięcy sama wszystko załatwia, biega, kasę na wszystko wykłada i co? i ja czubek pieprz*ony jeszcze takie bzdury jej nagadałam na 2 dni przed, boszzzzzzzz jaka ja jestem po*je*ba*na |
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
Ptrzebuje rady .. co mozna wpiąc we włosy do trukusowej sukni , rudych kłaków i złotych dodatków i złotego makujazu??? kwiaty spinki ale jaki kolor??
![]() Gabi!!! Ja tez najpierw krzycze a otem żałuje.. atka moja uroda...
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Gabi teraz dekoracje materiałowe w modzie to na pewno pozakrywa to i owo. Nie płacz
![]() ![]() A mama na pewno się nie gniewa, w końcu kobiety w ciąży miewają humorki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
BAN stały
|
Iza hmm no dziwnie się zachował, może ktos mu cos nagadał...może z kimś rozmawiał o waszej kłótni..no nie wiem.
Gabi słońce...chyba wiem co czujesz, ja miałam wesele w remizie, sufit obdrapany...ech to dopiero rudera, kilkaset balonów nie zakryło tego...ale wesele i tak było za***iste. Także się nie martw! Moja teściowa chciała tak i już! Ja chciałam w restauracji ale gdzież...przekonać..teraz bym postawiła na swoim wtedy miałam tylko 19 lat Wróciłam, najadłam się bo byłam głodna jak wilczur, rzuciłam się na jedzenie jak bym z m-c nie jadła..jutro wolne ![]() Poinformowałam tż o zmianie planów..on sam nie wie..tez mysli że na wszystko jest jeszcze pora ale z drugiej strony... ![]() Madzia dostałam próbke, właśnie odklejam taśmę z tego czegoś złotego ![]() już się dostałam...świeżaczki... |
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() taki, tyle ze te lapki trzymajace kamien sa z bialego zlota ![]() Cytat:
Gabi jak Ty to znalazlas? Biedne dzieciatko ![]() Cytat:
Nie martw sie kochana, w domu sobie wszystko wyjasnicie ![]() Cytat:
Gabi uszy do gory, na pewno wszystko bedzie dobrze. Przed weselem jest mnostwo nerwow, klotni i placzu, mama napewno to wzystko rozumie i nie zlosci sie na Ciebie. A nawet najbrzydsza sale mozna pieknie ubrac ![]() Zanka pochwal sie zdjeciem swojej obraczki ![]() Kathi nie pamietam czy mowilam, ze kolyska sliczna! Moje dziecko bedzie mialo wiklinowa kolyske-lozeczko. Ma zdejmowane plozy te do bujania. I ma juz uhuhu alo i wiecej lat, z 50 conajmniej ![]() ![]() Zuziunia jesli chodzi o studia to ja mysle, ze da sie pogodzic dziecko z nauka. Ale w sumie powiem Ci szczerze, ze gdyby nie to, ze przy PCO im szybciej tym lepiej, to ja bym sie nie brala jeszcze za dziecko, bo w sumie to mlode jestesmy ![]()
![]() |
#650 | |
BAN stały
|
Cytat:
idę piec muffinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Hej Zuzia mogło sie zmieszac z moim zapachem bo w fiolce był Today tomorrow Always z avonu tez intensywne... a ja pewnie mam tez jzu w domku próbki, heh wylej na swojego faceta i po kilku minutach go powachaj
![]()
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Oj Mischoko, coś mi się zdaje, że już pisałam... No, ale mogę napisać jeszcze raz, że udało mu się zerwać z pracy i był ze mną i bardzo dobrze, bo nie wiem, czy sama bym poszła. Czułabym się głupio. Razem z nami było 8 par, tzn. jedna dziewczyna była sama, bo jej mąż właśnie pracował. Było nawet fajnie, mimo, że tak bardziej organizacyjnie, to juz jakieś ćwiczenia były. Ale właśnie najfajniejsze w tym wszystkim jest to, że chodzimy tam razem i że wspólnie się przygotowujemy do porodu rodzinnego.
Gabi! Wiesz, że Ty sie nie możesz tak denerwować w ciąży? Leć do mamy, daj jej buziaka i nie siedź i nie rycz. Ona też pewnie czuje się fatalnie. I po co? Śmigaj! Lepiej załatwić to od razu i mieć spokój, a nie siedzieć i rozmyślać.
#653 |
Zakorzenienie
|
Hej Piwusia jak tam????
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Zakorzenienie
|
w poniedzialek ide do gina zob jaka duza jest fasola
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 |
BAN stały
|
Super
![]() ![]() Muffinki upieczone, proszę się częstować, cos nie bardzo urosły bo nie mogłam tego przepisu co trezba znaleźć. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-09-25 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja tylko na chwilę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia, muffinki wyglądają przesmacznie ![]() Gabi, mama na pewno rozumie Twój stres. Na pewno jest jej przykro, ale przecież to Twoja mama, zna Ciebie od urodzenia, wie jaka jesteś ![]() ![]()
#657 |
BAN stały
|
Madzia ten niebieski we fiolce to ten:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1439
a ten taki lekko żółty to ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8589 link do truskawy:http://pl.strawberrynet.com/productD...oChar=T#DETAIL 50ml http://pl.strawberrynet.com/productD...oChar=T#DETAIL 75 ml tagomago:http://tagomago.pl/angel-innocent-wo...ml-p-3622.html http://tagomago.pl/angel-innocent-wo...ml-p-3650.html Aha poniuchaj Aliena też od Muglera...cudo nad cudami i największa trwałość z jaką kiedykolwiek sie spotkałam. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-09-25 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Rozeznanie
|
No i się nakursowalam ![]() ![]() Wypełnialiśmy papierki, zapłacilam 15 funtów i przystąpił do pytań ![]() ![]() ![]() W ogóle facet stwarza wokół siebie taką miłą atmosfere że się nie da przy nim stresować ![]() Po tym "kursie" wyszłam uhahana od ucha do ucha ![]() po czym udałam się do biblioteki. Dowiedziałam się że można sobie za fri zamówić polskie książki (z listy dostępnej w bibliotece) i poczytać. Zamówiłam sześc ![]() ![]() aha i jeszcze jeden nius ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#659 |
Zakorzenienie
|
Piwusia, to super z tym kursem. Ważne jest, by nauczyciel był fajny, na pewno się odblokujesz
![]() ![]() ![]() Zuzia, kurcze, może ja też jakies pachnidła sobie sprawię ![]()
#660 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja angielskigo się wogóle nie uczyłam (miałam rok w klasie maturalnej godzina w tygodniu ale olałam bo ważny był dla mnie niemiecki bo jego miałam na maturze) tyle co umiem to się nauczyłam oglądając filmy z napisami, tłumacząc sobie teksty piosenek itp. przed wyjezdem do Anglii byłam na trzech lekcjach kursu ale mnie babka wnerwiła bo się wydzierała jak nie kumałam czeguś. ![]() ![]() ![]() aha tydzień po mnie wyszłaś za mąż ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.