|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część II
tak mi sie tylko pojawilo - że czasami warto zanim zmieni sie pociąg,bo pewnie popsuty , sprawdzić czy on nie będzie jechał z innego peronu ?
Rozmawiałas z małżem , że w Wasz zwiazek wlazla nuda i codziennosć ? Nawet w niedzielę ? Oj, ciężko Ci teraz więc Ivonako - a myślalaś o laserowej korekcie wzroku ? Edytowane przez kamilia Czas edycji: 2008-09-29 o 19:39 Powód: oczka Ivonaki |
|
|
|
#3542 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie to logiczne. Zobaczcie ten blog :http://marcelina.blox.pl/2008/06/O-n...w-zwiazku.html |
||
|
|
|
#3543 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Zadomowienie
|
[quote=ivonako;9182329]Saguś, bidulko
![]() Ivonka z tym cosmelanem to nie jest tak źle.Cienie zawsze są lepsze niż plamy Jak puderki pójdą w ruch bedę wniebowzięta a teraz jestem jak pogoda ![]() Megulcu kochany, czym ja mam Cię dobić? Samam dobita, latam jak głupia za okularami bo lada moment te mi padną, ledwo dyndają, a tu nic nie ma co by sie nadało.8 stów za okulary nie dam bo nie, jeszcze żebym lubiła to może bym dała, ale nie cierpię okularów. Rano chciałam napisać ale wywalało. Chyba muszę zapodać avatarek adekwatny do mojego nastroju.Ivonka weź na wsztrzymanie ![]() Kocham cię Ivonka za twe trafne riposty |
|
|
|
#3545 |
|
Zadomowienie
|
Saga - przeraziłam się jak to zobaczyłam
czy ty aby nie masz jakiś zwierzątek , bo pamietaj skóra po cosmelanie szybko łapie różności typu grzybica a jak masz kota hmmmm...... wynoś się szybko do lekarza i niczym się sama nie smaruj oprocz jakiejś mięty zaparzonej.Bidulka ty naszaAngi dodaj listę dobrych i złych rzeczy wynik ci sam wyjdzie pamiętaj to jest nieodwracalne jak raz się zdecydujesz to na amen, brak powrotu to by tylko pogorszyło. Pamiętaj życie jest krótkie po co tkwić w martwym punkcie.Wybór należy do ciebie Domciu dzięki kochana za relacje ![]() Ivonka okularnico mój TZ ma świetne okulary progresywne foto coś tam na oprawkach tytanowych cieniuteńkich jak niteczki i leciutkich jak piórko nazywają się mars i nie zamieni ich na inne nigdy- kosztują furę ale warto
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A bylo juz tak pieknie![]() Angi bez wzgledu na wszystko,pamietaj ze masz byc szczesliwa![]() Cassatta ze zwierzakow tylko maz i synek. Strasznie Was tu wszystkie kocham!!!Dziekuje za troske. |
|
|
|
|
#3547 |
|
Zadomowienie
|
Saga ile ty kobieto możesz bólu wytrzymać? przecie to kości by było lada moment widać
|
|
|
|
#3548 |
|
Zadomowienie
|
Megi te nogi są zniewalające
tak na zapas ze szpilkami
|
|
|
|
#3549 |
|
Zadomowienie
|
Angi czy macie dzidziusia razem? co z nim
|
|
|
|
#3550 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3551 |
|
Zadomowienie
|
No tak to tylko plamy razem macie ty na bużce a on? co w nim jest nie tak że marzysz o innym
|
|
|
|
#3552 |
|
Zadomowienie
|
Anturium spóżnione 100 lat i całuski - bez plamistego życia
|
|
|
|
#3553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kamilia dziekuje,sama wasza obecnosc mi pomaga.Mam sie komu wyzalic.Jutro dzwonie do lekarza i zobaczymy.Teraz wysmarowalam sie bepanthenem i jest troche lepiej. Edytowane przez Saga76 Czas edycji: 2008-09-29 o 20:20 Powód: dla Kamilii |
|
|
|
|
#3555 |
|
Zadomowienie
|
Plamy plamami ami lasagne za sucha wyszła
Saga jak pójdziesz do lekarza rodzinnego to wyśle cię do dermatologa bo nie będzie w stanie pewnie powiedzieć co to jest i że to po cosmelanie. Umów się na rano to zdąrzysz na wizytę do dermatologa. Chyba że w Szwecji jest trochę inny system niż w Danii.
|
|
|
|
#3556 |
|
Zadomowienie
|
Moje cięzko zdobyte must have cosmelanowe
|
|
|
|
#3557 |
|
Zadomowienie
|
Ivonako one są super
Pochwaliła bym się swoimi ale sa schowane w kufrze, jeszcze nie jestem przepakowana z letnich ubrań na zimowe
|
|
|
|
#3558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zadzwonie od razu do polskiego dermatologa ![]() ![]() Dopa sowane czy na skarpete
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zazdroszczę wam patrząc na kozaczki czy wy wszystkie w spódnicach chodzicie?
To tylko ja nieborak się uchowałam w spodniach
|
|
|
|
#3560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ivonako-mam identyczne kozaki(te wyzsze) tylko w rudym kolorze.Uwielbiam ten fason. |
|
|
|
|
#3561 |
|
Zadomowienie
|
Saga czarne dopasowane, śliwka troszku nie ale ujdzie.
Casaciu wreszcie mnie nie wywaliło i mogłam obejrzeć Twoje wakacyjne zdjęcia. Super wyglądasz. Plamek na buźce sie w tym słoneczku nie nabawiłaś? Czemu smarowałaś się chanelką, przecież mówiłyśmy, że to niestabilne jest? Wiecie co, dostałam próbki chemii od Buczanta. I wiecie co Szanowną Panią mnie nazwała teraz to ja już normalnie nie wiem.... czy stara proca, czy małpa jedna, czy szanowna pani jestem ![]() |
|
|
|
#3562 |
|
Raczkowanie
|
Angi pamiętaj tylko, by nie podejmować ważnych decyzji pod wpływem chwili, przemyśl kochana
Dziewczynki, napiszcie proszę, czy któraś z Was kupowała może zestaw cosmelan od freedomusa? Czekałam na glo, ona jest sprawdzona, ale jakoś się doczekać nie mogę, a chciałabym już kupić. Domuś dziekuję za pamięć, na Mazurach byłam. Wróciłam z zaczynającym się przeziębieniem, ale dzięki Tobie zapodałam od razu Coldrex MaxGrip i jest o niebo lepiej. |
|
|
|
#3563 |
|
Zadomowienie
|
W czwartek byłyśmy z koleżankami u szewca i zrobiłyśmy zamówienia jak będą zrobione to pokażę.Ivuś śliweczki super a czarne są akurat takie jak bym chciała
|
|
|
|
#3564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"w inny wymiar".
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Zadomowienie
|
Galaretko ja kupowalam od freedomusa. Zapłaciłam 02.08.08. wysłał 15.08.08 dostałam chyba kolo 4.09.08.
Ane ja na swój ślub robiłam buty u szewca. Czadowe były.Do dziś się dziwię, że na taki czad się odważyłam. |
|
|
|
#3566 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Saguś - biedaczysko ... normalnie się Tobą zmartwiłam, że cholera jasna ![]() Ja spódniczki od święta i latem . N I E N A W I D Z Ę R A J T U Z !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#3567 |
|
Zadomowienie
|
Jelly ja u tego sprzedawcy kupilam 2 sloiczki cosm.2 i byly w Szwecji po 5 dniach chyba
,niestety dopadlo mnie clo i czekalam jeszcze tydzien.Domus |
|
|
|
#3568 |
|
Zadomowienie
|
Saga bidulo twoja buzia wygląda przerażajaco, ja to bym tylko do lekarza, nie wiem co to moze być. Masz tego więcej ?
Na skórę regenerująco działa LRP Cicaplast albo Auriderm XO. Ale najpierw to wizyte u lekarza bym ci zaleciła i to natychmiast. Megi, Castrol martwią mnie wasze cienie po plamach, co się dzieje, ja się coraz większym niepokojem przyglądam swojej twarzy i wypatruje czy sie coś nie pojawia. Ciagle mi sie skóra złuszcza i dobrze nie widać. Pudrów nie stosuje jeszcze, bo na tych odstających skórkach to zaraz wszystko widać. |
|
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
Ivuś-dawaj fotę .Wizyta u szewca to nie fanaberia po prostu u nas jest zagłębie obuwnicze szewców jak psów.A moja koleżanka robi projekty butów a my ją wykorzystujemy-załatwia nam mozliwość zakupów u szewców z którymi współpracuje.I robimy zakupy obuwnicze po hurtowych cenach a oni też sa zadowoleni bo to zawsze więcej butów na mieście
|
|
|
|
#3570 |
|
Zadomowienie
|
Dome to gdzie twój TZ znika? zostajesz słomiana wdowa z 2 maluchów
no ładnie Tych rajstop .... to po przedszkolu mam uraz.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

Rano chciałam napisać ale wywalało. Chyba muszę zapodać avatarek adekwatny do mojego nastroju.
Jak puderki pójdą w ruch bedę wniebowzięta
a teraz jestem jak pogoda 
czy ty aby nie masz jakiś zwierzątek
, bo pamietaj skóra po cosmelanie szybko łapie różności typu grzybica a jak masz kota hmmmm...... wynoś się szybko do lekarza i niczym się sama nie smaruj oprocz jakiejś mięty zaparzonej.Bidulka ty nasza

bez wzgledu na wszystko,pamietaj ze masz byc szczesliwa

Szanowną Panią mnie nazwała