|
|
#4141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
![]() Teraz już nie Ażeby utrzymać prawo przebywania z Wami, lasencje, w tym wątku wpierniczyłam przed chwilą dwa gofry ze śmietaną i powidłami
|
|
#4142 |
|
Wtajemniczenie
|
ahaaa to teraz wszystko rozumiem
weź mi nie mów o takich słodkościach bo dzisiaj i tak już wystarczająco dużo zjadłam.... a nadal mam na COŚ ochotę to COŚ jest najgorsze ... eh uciekam, miłego wieczoru dziewczyny
|
#4143 |
|
Konto usunięte
|
jak czytam o gofrach z bitą śmietaną od razu przypominają mi się wakacje nad morzem
ja dziś na śniadanie miałam bułke słodką + kawa z mlekiem mam już dosyć liczenia kalorii eeeeee tam raz się żyje!
|
|
|
|
#4144 |
|
Zakorzenienie
|
a teraz troche mody i modelek plus size
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
witam, tu smarkata Chilanes
![]() Ale zeście natworzyły paple!
|
#4147 |
|
Wtajemniczenie
|
Marilyn <ślina> uwielbiam ją
tylko że dziwne że jest uważana za "grubszą" kobietę skoro nosiła nasze polskie 40 ale akurat na tym zdjęciu co dodała madzia to faktycznie udeczka kształtne ma ale mimo to jest piękna!!!!!!!
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka...
A marylin faktycznie była piękną kobietą.
|
#4149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze kilka do pooglądania
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej hej- bylam na zakupkach, a tu nowe 3 strony
A wiec DZIKEUJE ZA mile slowa Moj kot ruudy to dachowiec, ale ma dluga siersc, wiec chyba mieszaniec, sama nie wiem co do biustu- to dzieki za komplementy, ale nie uwazam go za fajny, wolalabym mniejszy i to o duuzo ![]() tak hmm C :_) bo- ladne bluzki mozecie ubierac, mi sie zazwyczaj w nic nie mieszcza i czesto jak bylam troszku chudsza to wszytsko wisialo pod piersiami :_) Takze cieszcie sie swoimi a, b, i tal dalej a Marylin byla cudowna, sliczna mmm' Marzy mi sie wielki plakat nad lozkiem, ale jakos nie moge nigdzie kupic
|
|
#4152 |
|
Wtajemniczenie
|
zapamiętam to sobie!!! jak najbardziej!!! tylko że z tego co widzę to ty należysz do lobby biuściastych wiec nie wiem czy jesteś w temacie małobiuściastych?
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
no to dobranoc Dziewczęta, ja zmykam
|
#4154 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyglądasz na świetną babeczkę ![]() Cytat:
nogi na tym pierwszym zdjeciu faktycznie masz świetne! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://www.bra-fitter.prv.pl/ - powinnaś nosić polskie 80G (z odchyleniami oczywiście, bo wszystko od modelu zależy). wejdź sobie na tą stronkę, zjedź ma sam dół, wpisz wymiary i zobacz co wychodzi
|
|
#4155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę się wybrać do jakiegoś dobrze wyposażonego sklepu i po przymierzać różne modele!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4156 |
|
Moderatorka z pazurem
|
ale zescie tu napaplaly
azmilo poczytac
|
|
|
|
#4157 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pamiętaj, co pisałam o rozciąganiu się staników: przez tydzień się powpija, potem będzie dobrze! A tak w ogóle, poczyniłam byłam obserwację z goła socjologiczną. Otóż oglądnęłam niedawno megadurny program na MTV (aż się nie przyznam jaki), taki w którym udział biorą 'zwykli ludzie' i stwierdzam, że w Stanach, w których jak wiemy grubych na pęczki, zdążyli sobie wyobić inne podejście. Tam laska, która u nas cierpiałaby kompleksy i chodziła w workach (mówię raczej o młodych ludziach, nawet nie bardzo plus, powiedzmy rozmiary 44-46 ) chodzi modnie ubrana, uczesana, odstawiona - no normalnie żyje. Wie, że jest atrakcyjna, może się podobać itd... A u nas? Ktoś ma 5 kilo nadmiaru i cierrrrrrrrpi. Ahhhhh nie zwracajcie na mnie uwagi, piłam na rozluźnienie
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
bo Polska to ciemnogród jeśli chodzi o opinie na temat obcych. jak ktoś ma 5 kg nadwagi to "o matko, ale grubas, jak ona w ogole chce sie modnie ubierac i fajnie wygladac jak jest taki spaslak"? eh...
Faficzkowa, może masz buły plecowe własnie przez noszenie zlego rozmiaru stanika. Naprawde z takimi wymiarami nie mozesz miec A Albo sie zle mierzysz, albo nie wiem co :P
|
#4159 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4160 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje drogie!
wiem że bardzo staracie się mnie oświecić w sprawie noszenia biustonoszy ale no niestety tak jest że te "skrzydełka" na plecach mam nawet bez stanika po prostu mam taką figurę! wiecie co, po weekendzie pójdę do sklepu i zrobię wam zdjęcia i prześle żeby wam udowodnić że najmniejsza miska w sklepie jest za duża Ponura apropo Twojej spostrzegawczości socjologicznej, ja jako socjolożka mogę Ci coś na ten temat powiedzieć, bo nawet na temat kobiecego ciała pisałam pracę licencjacką oczywiście to co napiszę nie jest odkrywcze ale cóż (taka już jest socjologia )po 1: niestety Polacy bardzo są zapatrzeni w to co jest w stanach i uważają że to co jest z USA to jest najlepsze, hmmm chyba mamy jakieś kompleksy... po 2: w stanach jest bardzo charakterystyczne podejście do samego siebie! Tam większość jest bardzo pewna siebie, ich podejście jest takie jak niedawno pisała Mischoco, czyli jak ty sama w siebie nie będziesz wierzyła to kto uwierzy!? (albo jak sama nie będziesz się chwaliła to kto będzie? ) akurat tego moglibyśmy się uczyć od amerykanów... ![]() po 3: moda na anorektyczki już powoli mija, nawet można zauważyć to w teledyskach (dużo dziewczyn w szczególności czarnoskóre i latynoski eksponują swoje bujne pośladki) więc wierzę w to że i u nas minie ta moda i mentalność POLAKÓW I POLEK się zmieni ale mam też nadzieje, że już wkrótce zmieni się asortyment w sklepach i jednak będzie więcej ubrań w trochę większych rozmiarach
|
#4161 | |||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Swiat sie przewrocil do gory nogami ![]() Cytat:
Cytat:
hehe zartuje kochana |
|||
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Jezuuu szaljecie kobitki, 3 dni nieobecnosci i tyleeeeee czytania ze nie moge nadazyc :P
Ja wczoraj mialam zakupowe szalenstwo, jeansy ( w koncu udalo mi sie znalezc ), dwie bluzki (ten sam fason ale rozne kolory), buciki wygodne no i tatus mi sprezentowal płaszczyk z holandii ale ni mom teraz czasu zeby zdjecia zrobic, moj tż w poniedziałek wylatuje na 3mce do Włoch ![]() BTW, swietne nagranie, płakałam ze śmiechu http://www.joemonster.org/filmy/9271...go_partnerstwa
|
#4163 |
|
Konto usunięte
|
Bez komentarza !!!
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
MrsVargas dziekuję serdecznie
)Limonatka Dziękuję ja świetna hehe tak jest my wszystkie tu świetne i zapewne byśmy znalazły wspólny jezyk |
|
|
|
#4165 |
|
Konto usunięte
|
Beth Ditto
|
|
|
|
#4166 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,
Strasznie mi pomogłyście tymi zdjęciami... w tym roku mam studniówkę i nie miałam zielonego pojęcia czego chce... aż w końcu trafiłam na Wasz wątek... te zdjęcia mnie zainspirowały i zaniosłam ich kilka mojej krawcowej.. w poniedziałek idę wybierać materiał i konkretny krój kiecki... A może macie jeszcze jakieś fajne zdjęcia z sukienkami ? Z długimi i zwiewnymi Później pokaże mniej więcej o co mi chodzi.. bo teraz za bardzo czasu nie mam ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1184421438 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1184327262 Coś w tym stylu bym chciała.. tylko z rękawkami
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi... bo nie jesteś sam... Edytowane przez Mortyshja Czas edycji: 2008-10-04 o 16:29 |
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Mama zasponsorowała mi płaszczyk, co o nim sądzicie? (przepraszam za bałagan, ale choruję i leżakuję
)
|
|
#4168 |
|
Wtajemniczenie
|
Ponua mówi: ładny
![]() ![]() ![]()
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
wolałabym przewiązywany w pasie, ale nie było akurat wszystkie z paskami w moim rozmiarze "wyszły" już
a trzeba było korzystać z okazji, bo by się mamuśka rozmyśliła alee... jakieś kolorowe dodatki i powinno być ok ![]() Miło, że Ponura mówi, że ładny ![]() PS: wiem wiem, znów bez twarzy, ale nie zrobie Wam tej przykrości i nie zmusze do oglądania mnie w takim stanie Renifery są ładne ale w bajkach ![]() PS2: kilka znalezionych fotek:
|
#4170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i gdzie Ty tam widzisz bałagan??![]() ![]() hm.. zastanawiam sie czemu wiekszosc z Was pokazuje ciuszki bez twarzy?? przeciez napewno macie śliczne buźki wiec po co się tak ucinać coo?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

a poza tym dużo moich znajomych tam będzie z którymi kiedyś jeździłam na koncerty, stęskniłam się za niektórymi .. ale chyba odbiegłam od tematu. Prosze nie bić 

, wiec zarabista
azmilo poczytac
Albo sie zle mierzysz, albo nie wiem co :P