|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Cytat:
![]() ![]() Jezu uwielbiam moją szkołe ![]()
![]() |
#3422 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, u nas ten regulamin nasz to obiekt kpin naszej klasy
![]() W lato do facetów rowno teksty leciały typu 'ale masz seksowne ramiona... zakryj je, podniecaja mnie!' ![]() ![]() ![]() Oni do nas to samo ![]() ![]() A jaka akcje im zrobilysmy na dzien chłopaka to głowa mała, zadna, nie wspomniała ani słowem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cholera jest piatek, godzina 22:05 a mi co? A mi sie zachciało uczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
U nas też na szczęście nie ma takich ograniczeń, pod tym względem mam chyba "normalną" szkołę:P
wszełko, jakie cudo y tego Twojego psa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | |
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9229267]u nas mozna cwiczyc w czym sie chce. ja czasami kiedy chcialam sie poobijac na wfie nawet nie bralam stroju i wkrecalam ze moj ubior to do cwiczenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kiedy jest dzień mężczyzn? ![]() ![]() my naszych chłopów w tym roku zlałyśmy z góry na dół ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3425 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ale piszecie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() leży u mnie na biurku geo podtawowa ![]() Cytat:
![]() to już zakrawa na małą paranoję ![]() u nas rodzice usprawiedliwiają wszystko jednym telefonem do wychowawczyni, mają na to 14 dni, choć i tak zawsze robią to po terminie ![]() ![]() Cytat:
![]() znowu coś głupiego wymyślili w szkołach... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Na lekcjach tez taki wyluzowany? ![]() Wszełko, cudny psiak ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3426 |
Rozeznanie
|
Wszełka, widzę, że masz taki sam pojemnik po czupaczupsach jak ja
![]() No i pieseczek superowy, bardzo mi się podoba ![]() Ja niedawno wróciłam z klasowego piwa. A teraz idę już spać [: Dobranoc, dziewczęta ![]()
#3427 |
Zakorzenienie
|
mundurki - o nie, dziękuję
![]() ![]() co do stroju, no to wiadomo, że są zapisy jakieś o zakrytych pępkach itp, ale generalnie większość osób ubiera się adekwatnie do miejsca. większość ![]() matko, nie było mnie tyle co film obejrzałam, a wy ponad stronę napisałyscie! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
U mnie , w tamtym roku za każdą nieobecną i nieusprawiedliwioną godzinę trzeba było odrabiać 2 zegarowe, na terenie szkoły. Czyli sprzątać itp. Jakiś rodzic nawet poszedł do gazety i później wszyscy się zbijali z naszej szkoły. Ale w związku z tym, że polskiego uczy jedna z redaktorek tej gazety, to sprostowanie pojawiło się od razu.. wielkimi literami oczywiście!
W pierwszej kl. wychowawca mówił, że jak skończymy 18 lat, to możemy sami sobie pisać usprawiedliwienia. Niestety do tej pory nie weszło to w życie :|
#3429 |
Zakorzenienie
|
A ja jade na zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Rozeznanie
|
owocnych zakupów Shewa
![]() a ja się zastanawiam czy obciąć na krótko włsoy czy nie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Zakorzenienie
|
Kasiunia też mnie dziś naszło na zmiany, ale nie odnośnie włosów. Generalnie postanowiłam trochę o siebie zadbać, bo wiadomo, że w klasie maturalnej na nic nie ma czasu, a jak dodam do tego jeszcze, że nie mogę rano wstać z łóżka, to same będziecie wiedzieć, jak wyglądamy wychodząc do szkoły.
![]() A że już niedługo trzeba będzie "dorosnąć" do matury i studiów, to postanowiłam trochę zadbać o swój wygląd w ogóle. Żeby był kobiecy, ale i trochę poważniejszy, no i moze jakaś dieta (trochę zdrowsza...)... Zobaczymy, czy mi to wyjdzie. Lecę teraz pod prysznic, a potem do historii... Mam tyle zadan! ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Konto usunięte
|
U mnie w szkole co do ubioru to jest jakiś regulamin. Płaskie buty,pepki zakryte,ramiona zakryte,brak dekoldów,żadnych widocznych kolczyków, brak dredów(chore), stonowane kolory włosów.
A ja jak to ja.Kolczyk Madonna ;D rude (perfidnie) włosy i mam to gdzieś. Spór o kolczyk wygrałam nawet z moją 70-cio letnią wychowawczynią, pogromcą szkoły,która ustawia sobie nawet dyrektora. Co do ramion i dekoldów to tylko babka od Chemi na zastrzerzenia i mówi zawsze,że plaża to 300metrów dalej (rzeczywiscie tak blisko mamy). jescze cos na temat wystajacych majtek i pleców jak siedzimy. Z tym się zgodze,bo ogladanie rowka dziewczyny przede mną to szczyt obzydzenia ...bleeee.... kolor mojej głowy jet tu: www.soldus.fbl.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Zadomowienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;9231417]U mnie w szkole co do ubioru to jest jakiś regulamin. Płaskie buty,pepki zakryte,ramiona zakryte,brak dekoldów,żadnych widocznych kolczyków, brak dredów(chore), stonowane kolory włosów.
A ja jak to ja.Kolczyk Madonna ;D rude (perfidnie) włosy i mam to gdzieś. Spór o kolczyk wygrałam nawet z moją 70-cio letnią wychowawczynią, pogromcą szkoły,która ustawia sobie nawet dyrektora. Co do ramion i dekoldów to tylko babka od Chemi na zastrzerzenia i mówi zawsze,że plaża to 300metrów dalej (rzeczywiscie tak blisko mamy). jescze cos na temat wystajacych majtek i pleców jak siedzimy. Z tym się zgodze,bo ogladanie rowka dziewczyny przede mną to szczyt obzydzenia ...bleeee.... kolor mojej głowy jet tu: www.soldus.fbl.pl[/QUOTE] śliczne włoski, kolczyk zresztą też ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
I jest weekend..
i jak tu sie cieszyc..jak tyle nauki ![]() ![]()
![]() |
#3435 |
Zadomowienie
|
Niezły rygor jest, w niektórych szkołach
![]() ![]() weszeła - piesek śliczny ![]() ![]()
#3436 |
Zakorzenienie
|
Następny tydzień szykuje mi się po prostu STRASZNY.
Powinnam się uczyć już od wczoraj, ale gdzie tam ![]() Muszę zacząć naukę do matury z Operonem, ale nie mogę się jakoś za to zabrać. Ja nie potrafię w domu usiedzieć, tu spotkanie, tu jakiś taniec, tu tż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA mam trudny wybor. Hobby Tz-et a nauka-ale wybieram nauke. Nie mam w ogole czasu na to co lubie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
wstałam. muszę jechać na miasto. ochoty na to zero
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ide po zdjecia dowodowe i na prawko. Tylko sie doprowadze do stanu uzywalnosci ![]()
![]() |
#3440 |
Przyczajenie
|
Witam!
Ech długo mnie nie było, nawet nie silę się na czytanie wszystkich postów O_o Widzę, że problemy z zabraniem się do nauki ;x... skąd ja to znam :/ na ćwiczenia, książkę czy film czasu mam mnóstwo ale na naukę... nawet nie wiem od czego zacząć :/ coś czuję, że czeka mnie dodatkowy rok nauki do matury ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
Uf dzień zaczełam od pójścia z pieskiem na szczepienie
![]() ![]() Pasuje mi się coś pouczyć tylko jakoś pogoda mnie do tego nie namawia- leje strasznie i tylko spać mi się chce ![]()
#3442 |
Konto usunięte
|
ja jestem załamana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w tym tygodniu 5 sprawdzianow:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam rurki
![]() ![]() ![]() Neszikaa Ja pamietam jak w mojej klasie w 1 dzien wszyscy przyszli na czarno, a 2 osoby na rozowo i turkusowo na znak protestu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9232359]ja jestem załamana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w tym tygodniu 5 sprawdzianow:/[/quote] a nie możesz poprosić jakiejs koleżanki o pomoc :| ? Bo szkoda, żeby w kl. maturalnej cos zawaliła .. ;/
#3445 |
Zakorzenienie
|
soldus, masz świetny kolor włosów
![]() ![]() Ja właśnie wróciłam z pierwszych zajęć z angielskiego ![]() ![]() ![]() Ale teraz, no, wyobraźcie sobie, że lektorka wychodzi na chwilę z sali a ci ludzie dalej skrobią zadania i nawet słowem się głośno nie odezwą ![]()
#3446 |
Zakorzenienie
|
A ja lece sie uczyc..
Duzo tego mam.. ![]()
![]() |
#3447 |
Wtajemniczenie
|
A ja wróciłam z Pragi ^^ Było świetnie, to taakie piękne miasto *_* Aż żal było wracac do Polski i tej szarej rzeczywistości....
Ogólnie to mam duuuzo do zrobienia do poniedziałku =/ A cały wrzesień prawie nic się nie uczyłam ,serio. Też muszę się wziąść za to wszystko. Bo póki co to w głowie mi tylkoo ciuchy, imprezy, komputer, rysunek, taaakie tam drobne przyjemnosci hahaah XD W sumie największą zmorą jest dla mnie polak i biola, nad resztą siedzieć będę raczej symbolicznie, byle by wyjechać na 3 (wyłączająć angola nad którym nie muszę długo siedziec by dostac 3 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
A ja musiałam dzisiaj iść jak Czesio na wykopki, tyle że do wujka.
![]() Normalnie padam z nóg. ![]() Zależy. ![]()
#3449 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z rajdu
![]() ![]() ![]() Generalnie ona stwierdziła, że nie jedziemy na rajd z powodu beznadziejnej pogody ale my pojechałyśmy na własną rękę. To był mój pierwszy raz stopem ![]() Wogóle było takie błoto że masakra, całe kalosze zmieniły kolor z niebieskich na gówniane ![]() A teraz ide do łóżka z jakąś herbatą z rumem ![]()
![]() |
#3450 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Na razie zabieram się za pisanie pracy na zaliczenie z pp. Dziwna ta kobieta swoją drogą... Wszełka śliczna psinka!!! A jak się wabi?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.