Koziorożce ! ! :-) - część IV - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-07, 16:24   #241
Ag4
AGA :)

Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV

Witam kochane
ja dopiero z uczelni wróciłam. Padaaam.Mam nową grupę. beznadziejna!
same głupawe panny, śmieją się w czasie zajęć żeby zwrócić na siebie uwagę, rozmawiaja, jakies glupie komenatrze, o masakra, damy wielkie a włosy tłuste... heh
no, ale to pierwszy dzien, mam nadzieje ze reszta grupy bedzie fajna. Cale szczescie ze mam 3 osoby ze starejn grupy i to takie prawie najblizsze wiec jakos wytrałam

Ja w Krakowie jestem 18 i 19 pazdziernika. tylko 18 jest to wesele;/ a 19 nie wiem o ktorej bedziemy wyjezdzac, no ale pogadam z tztem i dowiem się co i jak dokładnie

w ogole jutro musze jechac jeszcze do starostwa bo nie dali mi wszystkich pieczątek i mam na 13 a musze na 8 byc w starostwie, załątwic to potem na uczelnie, masakra i caly dzien w :dupa:

ah, ide odpoczywać.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 18:27   #242
Allicja
Wtajemniczenie

aż ciekawe czy mini zlot sie uda ja niestety sie nie pisze ale może chociaż wy sie spotkacie dośc ekscytujące przyznaje...
Allicja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 18:27   #243
puchatkowa
Zakorzenienie

Witajcie W końcu mi się udało dorwać do kompa

Cytat:
Napisane przez architekt80 Pokaż wiadomość
Takze Kozly trzymajcie prosze kciuki 14 i 15 pazdziernika
To ja już za pamięci

Cytat:
Puchatko to straszne z tym formatem moze jednak da sie cos zrobic
Cytat:
Napisane przez kodeina Pokaż wiadomość
biedactwo
Cytat:
Napisane przez madziaczek:* Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
Mój polski komp też siadł i dane miały być nie do odratowania, ale kazałam się o nie starać. 2 tygodnie informatyk się męczył, ale są!
Więc może i Tobie Puchatko się uda..?
Dziewczyny jesteście kochane Nie będę już Was tym męczyć tym bardziej, że raczej niewiele się już da zroić. Samo odzyskiwanie danych tak jak pisze NiEBiE długo trwa, a ja potrzebuję kompa już, bo muszę pisać tą nieszczęsną pracę Całe szczęście, że pliki z nią skopiowałam sobie w porę

Cytat:
Puchatko : nawet o górach jest
Faktycznie
Ogólnie to rzeczywiście dość zgodny ten horoskop

Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość
Tak w ogóle dziewczyny to ja będę statystką w filmie
Niby nic, ale się cieszę
Witaj monia I gratulacje

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Witam kochane
same głupawe panny, śmieją się w czasie zajęć żeby zwrócić na siebie uwagę, rozmawiaja, jakies glupie komenatrze, o masakra, damy wielkie a włosy tłuste... heh
no, ale to pierwszy dzien, mam nadzieje ze reszta grupy bedzie fajna. Cale szczescie ze mam 3 osoby ze starejn grupy i to takie prawie najblizsze wiec jakos wytrałam .
Jakoś to będzie Aga, jeszcze pewnie się ludzie rozkręcą i zżyją, a głupimi pannami z brudnymi włosami się nie przejmuj

Co do spotkania z Wami to rzeczywiście byłaby to świetna sprawa, ale...nie pasują mi terminy (przynajmniej pierwsze dwa), no a poza tym mam strasznie daleko

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 18:52   #244
architekt80
Zakorzenienie

Nic dzis nie ma w TV

architekt80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 18:52   #245
CzarnyElf
Zakorzenienie

Architekt
To lepiej chyba zeby z ta Angla wypalilo u Was-Usa i odleglosc do Polski to jedno,wizy dla rodziny-drugi problem -poprostu masakra.A ja znowu widze sie w Warszawie a Krakow tez mi sie podoba i mojemu TZ tez.W Polsce moglabym mieszkac albo w Warszawie albo w Krakowie

Kodeina-aano wlasnie stare czasy-jakos inaczej bylo wtedy na WizazuAle nie mowie ze teraz jest zleCo do horoskopu to u mnie sie nie zgadza to ze lubie gory-bo ja kocham wode no i pare jeszcze szczegolow sie nie zgadza-ale ogolnie to wszystko prawda

Madziaczek-jakie masz psy?Ja tez wlasnie nakarmilam moje

mOnia1986- gratulacje pracy

Pozdrawiam Was wszystkie i witam Wszystkie nowe kozly i te odnalezione

Ciekawa jestem Kozly zawartosci Waszych szaf-bo jezeli te horoskopy sie by zgadzaly i mamy wszystkie podobny gust to bym Wam wszystkie ciuchy pozabierala-jak zrobicie jakies zakupy to chwalic sie-ja lubie ogladac ciuchy
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 18:56   #246
CzarnyElf
Zakorzenienie

Architekt-dla Ciebie i dla wszystkich kozlow ktorym link sie nie otworzyl

Horoskop Uroda - Koziorożec

Autorką horoskopu Uroda jest Anna Wrzosek

Twoja szafa
to zadziwiający porządek i elegancja. Koziorożec nie jest niewolnikiem mody, bo dla niego najważniejsze są własne upodobania. Jeśli najnowsze trendy mu się nie podobają, po prostu je ignoruje.
Panie spod tego znaku uchodzą za najzgrabniejsze w całym zodiaku, mogłyby więc na wiele sobie pozwolić w wyborze śmiałych i ekstrawaganckich fasonów lub kolorów, ale ich gust jest dość zachowawczy. W szafie zdecydowanie króluje klasyka i kult dobrych materiałów. Szlachetne wełny, aksamity, tweedy i jedwabie, świetnie sprawdzają się w ulubionych rzeczach pani Koziorożec, takich jak garsonki, bluzki, proste spódnice, które nosi na co dzień.
Koziorożec to znak, na którym według tradycji najlepiej leży smoking i mundur. Nic więc dziwnego, że panie spod tego znaku wprowadziły do kobiecej mody elementy garderoby męskiej - kamizelki, garnitury oraz męskie kapelusze.
Jednak to, co najpiękniej zdobi przedstawicielkę tego znaku, to szałowe suknie wieczorowe. Jako perfekcjonistka, pani Koziorożec zauważy każde niedociągnięcie w kroju, zadba o najdrobniejszy szczegół sukni. Na balu i wielkiej fecie nie raz jest więc królową szyku i elegancji.
Ulubione barwy Koziorożca w młodości, to wszelkie szarości, granat i czerń. Lubi szczególnie połączenie czerni z bielą, wzory i desenie na materiałach geometryczne. Z wiekiem lubi coraz jaśniejsze barwy - pudrowe róże, biel, rozmyte błękity, ale najlepiej się czuje w barwach ziemi. Jego pomyślną barwą jest brąz.
Jeśli chodzi o biżuterię, Koziorożec to wielki i wybredny snob. Żadnych podróbek, kiepskiej roboty jubilerskiej oraz banalnego wzornictwa w biżuterii nie akceptuje. Jego ozdoby zawsze budzą podziw otoczenia, bowiem nosi rzeczy nie rzucające się pozornie w oczy, ale o unikatowej i artystycznej wartości.
Lubi sam projektować stroje i ozdoby, jeśli pozwalają mu na to środki finansowe.

Twój uwodzicielski wabik
Piękne, klasyczne i wyraźnie zarysowane rysy twarzy sprawiają, że jesteś nie tylko bardzo fotogeniczna, ale i też mało podatna na starzenie się.
Twarz pani Koziorożec nabiera piękna z wiekiem, doświadczenia życiowe dodają jej tylko niepowtarzalnego uroku. Często też zachwyca piękną cerą.
Ogólnie jeśli urodziłaś się, kiedy słońce jaśniało w tym znaku, to wygrałaś los na loterii, czas często dla Twojej urody jest więcej niż łaskawy. Starzejesz się wolniej, a Twój wdzięk, tak jak wino, szlachetnieje z wiekiem. Ostrożnie podchodzisz do zdobyczy wiedzy kosmetycznej, nie wydajesz fortuny na najmodniejsze preparaty, ale chętnie eksperymentujesz w maseczkach i w kąpielach z ziołami.
Twój szczęśliwy zapach to olejek cyprysowy, dodaje Twojej codzienności blasku, pozwala uwolnić od przeszłości i optymistycznie nastraja Cię do przyszłości.
Perfumy pani Koziorożec nie mogą być banalne. Chętnie sięgasz po wyszukane zapachy wybierając te, które w pełni oddają Twoją delikatność i siłę woli zarazem, lubisz zapachy mchów i egzotycznych kwiatów, np. Chanel no.19, Charlie.

Słabe punkty i wpadki
W młodości zdarza się, że Koziorożec ubiera się jak pracownik firmy pogrzebowej.
Jego surowy wygląd zachęca do refleksji filozoficznej nad ulotnością ludzkiego istnienia, ale namiętnym randkom stanowczo nie sprzyja. Czasami miewa też zamiłowanie do fasonów, które nosił jego tatuś lub mamusia w młodości, nie zauważa, że trochę lat już minęło.
Pani Koziorożec stara się wyglądać jak dziesiąta córka pastora z prowincji i uważa to za swoją wielką cnotę. Rogowe, niemodne oprawki okularów, prosta szara spódnica i granatowy sweter - golf, to zestaw stały i niezmienny przez lata. Stwarza on wzorcową postać straszliwej nauczycielki z kreskówek.
Wielka szkoda, bo to wyjątkowo atrakcyjna osóbka, która swoim pięknem ucieszy oko innych w każdym wieku.

Ruszaj się dla zdrowia i urody
Każda Kozica lubi skakać – Twoje sporty i rekreacja są powiązane z górami. Wspinaczki skałkowe, dalekie wyprawy, obozy wędrowne, alpinizm.
Jako sportowiec jesteś bardzo wytrzymała i zdolna do maksymalnego wysiłku. Lubisz też gimnastykę, ale tę bardziej wyczynową, akrobatykę i artystyczną.
W pewnym wieku zdarza się, że Koziorożec odkrywa urok tańca. Ma świetną koordynacje ruchów i pięknie się prezentuje na parkiecie.

Ikony mody
Kate Moss, modelka (16.01)
Joanna Brodzik, aktorka (11.01)
Stary 2008-10-07, 18:57   #247
architekt80
Zakorzenienie

A co jeszcze pisza w tym horoskopie?bo niestety link mi sie nie otwiera ja bardzo lubie gory

Puchatko a co zainstalowalas ostatecznie?Viste?

Dzieki Elfiku juz czytam
troszke sie zgadza np to o podbieraniu ubran rodzicom w mlodosci ale za to nie mam ani jednej garsonki w szafie

Zaraz bede ogladac oredzie prezydenta czuje ze sie zdenerwuje.

Stary 2008-10-07, 19:02   #248
-agniesia-
Wtajemniczenie

Ja jestem chyba jakimś dziwnym Koziorożcem, bo mi się ten horoskop po za paroma szczegółami raczej nie zgadza
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 19:08   #249
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
A co jeszcze pisza w tym horoskopie?bo niestety link mi sie nie otwiera ja bardzo lubie gory

Dzieki Elfiku juz czytam
troszke sie zgadza np to o podbieraniu ubran rodzicom w mlodosci ale za to nie mam ani jednej garsonki w szafie

U mnie tez garsonek brak
Szarosci,braz,czern i biel uwielbiam ale nie boje sie tez kolorow-czyli moja szafa nie jest az taka sztywna jak ja opisuja.
A geometryczne wzory na ubraniach to moja milosc
Lubie kapelusze ale za garniturami nie przepadam

Agniesia-no bo kazdy jest innyJa kiedys mailam kolezanke-ktora tez stwierdzila ze ze mnie nietypowy Koziorozec jezeli chodzi o charakter
Stary 2008-10-07, 19:16   #250
CzarnyElf
Zakorzenienie

Dziewczyny-co znaczy ze przy urodzinach slonce jasnialo w znaku koziorozca?(ktora to dekada?-chce sie dowiedziec czy mnie starzenie wczesniej czy pozniej dopadnie)

Ja dzisiaj mam wolne-czyli lenic sie bede(lub moze zrobie porzadki w szafie) ale za to w weekend praca
Stary 2008-10-07, 19:18   #251
architekt80
Zakorzenienie

A u Ciebie rano Elfie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-07, 19:20   #252
Ag4

ja się zabieram za czyttanie horoskopu

Aga
Stary 2008-10-07, 19:24   #253
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
A u Ciebie rano Elfie?
U mnie teraz 12.25 po poludniu.
Zjadlam pozne sniadanie wlasnie
Stary 2008-10-07, 19:27   #254
architekt80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzarnyElf Pokaż wiadomość

To dzieli nas 15 godzin jak jestem w Tokio Smacznego

Stary 2008-10-07, 19:28   #255
Ag4

Cytat:
to smacznego

ja już po kolacji

Aga
Stary 2008-10-07, 20:04   #256
Ag4

Gdzie się wszystkie podziewacie?

Ja niestety już się żegnam. Zmęczona jestem:/ musze się przestawić na tyb uczelniany
jutro czeka mnie troche latania ;/ aj nie lubie takich dni.
teraz bede leżeć i ogladac cyfre na moim nowym tiviku ale ze mnie kozak, a co!

dobranoc Kochane i miłego dnia dla Wszystkich jutro !!

Aga
Stary 2008-10-07, 20:15   #257
CzarnyElf
Zakorzenienie

Cytat:
to smacznego

ja już po kolacji
Cytat:
To dzieli nas 15 godzin jak jestem w Tokio Smacznego

Dziekuje-teraz czas na lunch

Ag4-dobranoc

Architekt-jak lubisz gory to wklejam zdjecie gor z Colorado Springs(jedyne zdjecie jakie udalo mi sie na szybko cyknac podczas ostatniego pobytu w CS(nie mialam na nic czasu).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gorki.jpg (30,7 KB, 14 załadowań)
Stary 2008-10-07, 20:32   #258
puchatkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie Na razie komp leży odłogiem Ale jutro chyba już ją ostatecznie nagramy.

Cytat:
Ja niestety już się żegnam. Zmęczona jestem:/ musze się przestawić na tyb uczelniany
Ja też zmykam Kozice Jutro mam duuuuużo zajęć na uczelni - muszę się rano uzbroić w zapasy żywieniowe

Cytat:
Architekt-jak lubisz gory to wklejam zdjecie gor z Colorado Springs(jedyne zdjecie jakie udalo mi sie na szybko cyknac podczas ostatniego pobytu w CS(nie mialam na nic czasu).
Śliczny widok Ta uliczka...No od razu widać, że to Ameryka Taki porządeczek

Dobranoc

Ząbki
puchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 20:36   #259
saslycek
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzie się wszystkie podziewacie?

jutro czeka mnie troche latania ;/ aj nie lubie takich dni.
teraz bede leżeć i ogladac cyfre na moim nowym tiviku ale ze mnie kozak, a co!

dobranoc Kochane i miłego dnia dla Wszystkich jutro !!

EeeeEEee Kozak nie cwaniakuj ;> Ja tez mam fajny tivi może nie ja kupiłam, ale mama i jest fajny taki płaski tzn. ten lcd czy jak on tam że se można na ściane powiesić i co ?

Ale cyfry nie mam, ale siaraaaaaaa

Byłam na spacerze, spotkałam się z przyjaciółka i mnie opieprzyła, że myślę nad studiami zaocznymi... każe mi iść na dzienne... a ja sama nie wiem czego chce

Co porabiają Koziołki tym późnym ale ładnym wieczorem?

Będzie im miło za odwiedziny
saslycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 21:12   #260
-agniesia-
Wtajemniczenie

Co tu taki spokój? Wszystkie Koziołki już śpią?

Ja w takim razie też spadam do łóżeczka, bo jutro mnie czeka dłuuuugi dzień.
Słodkich snów
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 21:19   #261
saslycek
Zakorzenienie

Dobranoc Wszystkim

Będzie im miło za odwiedziny
saslycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 21:29   #262
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
same głupawe panny, śmieją się w czasie zajęć żeby zwrócić na siebie uwagę, rozmawiaja, jakies glupie komenatrze, o masakra, damy wielkie a włosy tłuste... heh .
hehe pewnie tym "damom" brakuje systematyczności w dbaniu i włosy
Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
Co do spotkania z Wami to rzeczywiście byłaby to świetna sprawa, ale...nie pasują mi terminy (przynajmniej pierwsze dwa), no a poza tym mam strasznie daleko
szkoda że dzieli nas cała Polska
Cytat:
Ciekawa jestem Kozly zawartosci Waszych szaf-bo jezeli te horoskopy sie by zgadzaly i mamy wszystkie podobny gust to bym Wam wszystkie ciuchy pozabierala-jak zrobicie jakies zakupy to chwalic sie-ja lubie ogladac ciuchy
Elfiku na koziołkowym często wklejamy zdjęcia a jak tylko któraś z nas się pochwali nowym ciuchem, butami, fryzurą czy też przemeblowaniem pokoju to zawsze prosimy o zdjęcia
Wiem że ciekawie się ubierasz...kojarzę Ciebie z wątku a zakupach albo my style diary - bywałaś tam prawda?

Cytat:
Twoja szafa
to zadziwiający porządek i elegancja. Koziorożec nie jest niewolnikiem mody, bo dla niego najważniejsze są własne upodobania. Jeśli najnowsze trendy mu się nie podobają, po prostu je ignoruje.
oprócz porządku bo z tym to różnie u mnie bywa zgadzam się. Moje upodobania są takie że noszę ciuchy po pare lat i nie wychodzą z mody bo są "zwykłe".
Cytat:
Panie spod tego znaku uchodzą za najzgrabniejsze w całym zodiaku, mogłyby więc na wiele sobie pozwolić w wyborze śmiałych i ekstrawaganckich fasonów lub kolorów, ale ich gust jest dość zachowawczy. W szafie zdecydowanie króluje klasyka i kult dobrych materiałów. Szlachetne wełny, aksamity, tweedy i jedwabie, świetnie sprawdzają się w ulubionych rzeczach pani Koziorożec, takich jak garsonki, bluzki, proste spódnice, które nosi na co dzień.
śmiałych fasonów się boję. Garsonki nie mam żadnej. spódnice kocham ale póki co tylko latem, wiosną jak można nie nosić rajstop. Ciągle zastanawiam się czy nosić je też jesieniądo grubych rajstop ale wciąż śmigam w spodniach
Cytat:
Koziorożec to znak, na którym według tradycji najlepiej leży smoking i mundur. Nic więc dziwnego, że panie spod tego znaku wprowadziły do kobiecej mody elementy garderoby męskiej - kamizelki, garnitury oraz męskie kapelusze.
oj tutaj to nie ja
Cytat:
Ulubione barwy Koziorożca w młodości, to wszelkie szarości, granat i czerń. Lubi szczególnie połączenie czerni z bielą, wzory i desenie na materiałach geometryczne. Z wiekiem lubi coraz jaśniejsze barwy - pudrowe róże, biel, rozmyte błękity, ale najlepiej się czuje w barwach ziemi. Jego pomyślną barwą jest brąz.
?Od zawsze kocham! barwy ziemi brązy, beże, zielenie.
Lubię połączenie bieli z czernią. Lubię geomtryczne wzory. mam wiele jasnych rzeczy. Ale nie wyglądam buro i ponuro bo mam wiele ubrań w żywych kolorach. Staram się unikać kupowania 5 czarnych golfów które są podobne do siebie.
Fajnie że pomyślną barwą jest brąz bo od zawsze uwielbiam ten kolor i mam wiele rzeczy w tym odcieniu
Cytat:
Jeśli chodzi o biżuterię, Koziorożec to wielki i wybredny snob. Żadnych podróbek, kiepskiej roboty jubilerskiej oraz banalnego wzornictwa w biżuterii nie akceptuje. Jego ozdoby zawsze budzą podziw otoczenia, bowiem nosi rzeczy nie rzucające się pozornie w oczy, ale o unikatowej i artystycznej wartości.
to chyba tłumaczy dlaczego tak ciężko przekonać mi się do sztucznej biżuterii. Właśnie planuję zakup jakiś korali lub naszyjnika do gładkich golfików. biżutera jaką noszę jest to srebro, żadziej złoto - jest raczej drobna , kolczyki najczęsciej wkrętki
Cytat:
Lubi sam projektować stroje i ozdoby, jeśli pozwalają mu na to środki finansowe.
....przerabiam, zwężam, wyszywam, - mam kilka unikatowych ręcznie przerobionych ciuchów

Cytat:
Twój uwodzicielski wabik
cerę mam beznadziejną
a czy twarz ciekawa - nie mnie to oceniać
Cytat:
Ruszaj się dla zdrowia i urody
Każda Kozica lubi skakać – Twoje sporty i rekreacja są powiązane z górami. Wspinaczki skałkowe, dalekie wyprawy, obozy wędrowne, alpinizm.
Jako sportowiec jesteś bardzo wytrzymała i zdolna do maksymalnego wysiłku. Lubisz też gimnastykę, ale tę bardziej wyczynową, akrobatykę i artystyczną.
W pewnym wieku zdarza się, że Koziorożec odkrywa urok tańca. Ma świetną koordynacje ruchów i pięknie się prezentuje na parkiecie.
Kocham góry podobno mam dobrą koorydnację ruchu i nieźle tańczę

Cytat:
hehe

Cytat:
Napisane przez puchatkowa Pokaż wiadomość
Ja też zmykam Kozice Jutro mam duuuuużo zajęć na uczelni - muszę się rano uzbroić w zapasy żywieniowe
Ja też muszę uzbroić się w zapasy żywieniowe jutro bo wrócę jutro koło 18:3
-19 do domu

Cytat:
Napisane przez saslycek Pokaż wiadomość
Co porabiają Koziołki tym późnym ale ładnym wieczorem?
pomału zbieram się do łożka.
Jestem u mamy a TŻ został w mieszkaniu...jak ja bez niego dziś zasnę
ale rano przyjedzie po mnie
Zrobiłam buraczki na zimę

wow ale długiego posta naskrobałam
zmykam na pięterko
dobranoc wszystkim - rano i tak będę ...yyyy....trzecia? Po elfiku i Archi
no chyba że puchatka przed uczelnią tutaj zaglądnie
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-07, 22:16   #263
CzarnyElf
Zakorzenienie

Kodeina-z Twojego opisu tak czytam i mysle ze bardzo duzo ze soba wspolnego mamy jezeli chodzi o mode

Ja Ciebie rowniez pamietam z watku zrob to sama?(chyba szylas torebki?)
tak bywalam na modowym

Puchatkowa-dzieki
no osiedle ladne ale nie chcialabym tam mieszkac bo maja zakaz trzymania psow,no i wszedzie daleko,bez samochodu ani rusz-nigdzie sie nie dojdzie.

Dziewczyny wiec pokazuje wam moje ostatnie zakupy(zwykle bardziej szaleje-ale te zakupy byly wlasciwie z mysla o pracy wiec duzo szarosci jest):

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=614

Pogadalam z siostra na skype i zaraz ide robic salatke z tunczyka(niestety dzisiaj sie lenilam i szafy nie posprzatalam

Wy juz pewnie spicie

Do zobaczenia
Stary 2008-10-08, 00:42   #264
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:
No przecież jestem NiEBiE
Chodziło mi o to, że na liście urodzinowej Cię nie ma.

Cytat:
Tak w ogóle dziewczyny to ja będę statystką w filmie
Niby nic, ale się cieszę
Gratulacje. )

Cytat:
Napisane przez -agniesia- Pokaż wiadomość
Ja jestem chyba jakimś dziwnym Koziorożcem, bo mi się ten horoskop po za paroma szczegółami raczej nie zgadza
Witaj w klubie.
Mnie też się nic nie zgadza.
Ani ja zgrabna, ani barwy ziemi, ani biały i czarny ani wzory geometryczne ani sztywne garsonki ani delikatna biżuteria..
Nothing.

Cytat:
):
Wy juz pewnie spicie
Ja nie śpię.
Wróciłam z pracy, zjadłam kolację, bo wyjątkowo padałam z głodu i teraz wizażuję.
Ale łóżeczko wzywa.

Przez najbliższe dni mnie tutaj nie będzie, bo zaczynam overtime'y.
Będę pracować co najmniej do niedzieli po.. 12 h! Od jutrado piątku od 11 do 23, w weekend od 7 do 19.
No, ale ile kasy wpadnie.

I wiecie co?
Przylatuję na święta do Polski!
Zostaję aż do 9.01. Ale się cieszę, aż mi się skakać z radości chce. )

A, i jeszcze jedno..
Dzisiaj pisałam Wam, że mnie wątpliwości dopadają co do PTŻ. Czy to nie jest tylko przypadkiem sam seks.
Dzisiaj wiem, że nie..
Przyjechał po mnie do pracy, odwiózł do domu, a potem powiedział mi kilka miłych słów.. Na koniec kazał się wyspać przed tymi overtime'ami i.. odprowadził pod drzwi, dał buziaka i poszedł.
To było takie.. słodkie. Zwyczajne, ale dla mnie bardzo ważne.
Widzę, że mu na mnie zależy.
Tylko kiedy ta 2 randka będzie, skoro i ja zaczęłam być pracoholikiem..

Dobranoc.

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 03:12   #265
CzarnyElf
Zakorzenienie

Niebie-ojj to duzo bedziesz pracowac-ale rozumiem-ja tez teraz biore wiecej godzin no i pracuje tez w weekendy
Fajnie ze lecisz do Polski.Zazdroszcze
Fajnie sie zachowal Twoj PTZ
Mam nadzieje ze znajdziesz czas na dalsze randki

Ja sie obzarlam salatka-a teraz chce mi sie cos slodkiego......

Jutro rano do pracy wiec pojawie sie pewnie poznym wieczorem Waszego czasu...
Stary 2008-10-08, 05:10   #266
architekt80
Zakorzenienie

Wstalam wlasnie lot meza mnie bardzo stresuje

Uliczka super jak z Gotowych na Wszystko i gory tez bardzo ladne chyba wysokie.

Ag my powinnysmy sie umowic na wspolne ogladanie TV

Kode a czemu bedziesz dzis tak dlugo pracowac?

Milego dnia

Stary 2008-10-08, 07:31   #267
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
Kodeina-z Twojego opisu tak czytam i mysle ze bardzo duzo ze soba wspolnego mamy jezeli chodzi o mode

Cytat:
Ja Ciebie rowniez pamietam z watku zrob to sama?(chyba szylas torebki?)
dobrze pamiętasz
Kiedyś bywałam tylko tam
Do tej pory dostaję czasami PW z pytaniem o zdjęcie danej torebki bo nie ma żadnego zdj. w starych wątkach..wszystko znikneło po ataku hakerów.
Torebek już nie szyję...odkąd zaczełam pracować trochę mi czasu brakuje a jak mam czas to wolę poleniuchować
Cytat:
Dziewczyny wiec pokazuje wam moje ostatnie zakupy(zwykle bardziej szaleje-ale te zakupy byly wlasciwie z mysla o pracy wiec duzo szarosci jest):

super zakupy szczególnie podobają mi się bluzeczki są w świetnych kolorach!
Cytat:
Przez najbliższe dni mnie tutaj nie będzie, bo zaczynam overtime'y.
Będę pracować co najmniej do niedzieli po.. 12 h! Od jutrado piątku od 11 do 23, w weekend od 7 do 19.
No, ale ile kasy wpadnie.
po 12 godzin
nie zazdroszczę
Cytat:
I wiecie co?
Przylatuję na święta do Polski!
Zostaję aż do 9.01. Ale się cieszę, aż mi się skakać z radości chce. )
super
Na święta to chyba wszystkie koziołki będą w kraju
Cytat:
A, i jeszcze jedno..
Dzisiaj pisałam Wam, że mnie wątpliwości dopadają co do PTŻ. Czy to nie jest tylko przypadkiem sam seks.
Dzisiaj wiem, że nie..
strasznie się cieszę
że PTŻ zachowuje się jak TŻ a nie tylko TS
TS - towarzysz seksu

Cytat:
Archi nie martw się mąż przyleci szczęśliwie
kiedy przylatuje?
pewnie sie stęskniłaś bardzo za nim

Cytat:
Kode a czemu bedziesz dzis tak dlugo pracowac?
pracować będę dziś 8h ( przynajmniej takie mam plany). TŻ zostaje dłużej w pracy więc ja pojadę połazić po sklepach . odwiozłam go dziś do pracy ( dlatego jestem trochę później niż zwykle) więc mam samochód i moge podjechać sobie do sklepu
Stary 2008-10-08, 07:42   #268
architekt80
Zakorzenienie

Super bluzeczki Elfie , wlasnie obejrzalam. Szare spodnie tez bardzo fajne

A pokaz Kode jakas swoja torebke prosze .

Ide z mama do kawiarni na czekolade

A moj maz fajnie ze przylatuje (jutro o 20) ale fajnie tez bylo chwile od niego odpoczac

W ogole to za szybko mija ten moj pobytjuz minol tydzien

Stary 2008-10-08, 07:55   #269
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
A pokaz Kode jakas swoja torebke prosze .
Archi mogę pokazać tą którą noszę non-stop czarna - zwykła.
drugiej brązowej nie noszę - ma dwie przegrody i jest dla mnie za mała
hm..kiedyś wkelałam zdjęcie ( nie torebki ale zestawu) i ta torebka tam była..postaram się poszukać
jeśłi chodzi o torebki to lubię duże ale nie ogroomne

Cytat:
Ide z mama do kawiarni na czekolade
ja też chcę.
Cytat:
A moj maz fajnie ze przylatuje (jutro o 20) ale fajnie tez bylo chwile od niego odpoczac

mnie czeka tydzień rozłąki w listopadzie bo mąż jedzie na szkolenie
też sobie trochę odpocznę

edit: archi znalazłam
Ps. tak ubrana w czarne spodenki i rajstopy nigdy nie wyszłam
zdj. wklejałam na wizażu rok temu
torebka nadal sie trzyma

Ps. teraz zauważyłam że wizaż zadbał o zdj. wizażanek i na dole w lewej str. jest logo i zakaz kopiowania
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz1.jpg (92,9 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wizaz3.jpg (68,1 KB, 11 załadowań)
Stary 2008-10-08, 08:18   #270
madziaczek:*
Zakorzenienie

Cytat:
Madziaczek-jakie masz psy?Ja tez wlasnie nakarmilam moje
Mam dwie dziewczynki Moja Nelcię zabrałam ze schroniska jak miała 6 tygodni (najlepsze jest to,że ona przyszła na świat w Wigilię jak ja) teraz ma 3,5 roczku i ona jest sznaucerowata a moja mała dziewczynka - Dila ma już prawie 6,5 miesiąca i jest córeczką Neli
Cytat:
Twoja szafa
to zadziwiający porządek i elegancja.
W mojej szafie porządek jest maksymalnie 3 dni po tym,jak w niej poukładam

Cytat:
Koziorożec nie jest niewolnikiem mody, bo dla niego najważniejsze są własne upodobania. Jeśli najnowsze trendy mu się nie podobają, po prostu je ignoruje.
Prawda!

Cytat:
Panie spod tego znaku uchodzą za najzgrabniejsze w całym zodiaku,

Cytat:
mogłyby więc na wiele sobie pozwolić w wyborze śmiałych i ekstrawaganckich fasonów lub kolorów, ale ich gust jest dość zachowawczy. W szafie zdecydowanie króluje klasyka i kult dobrych materiałów. Szlachetne wełny, aksamity, tweedy i jedwabie, świetnie sprawdzają się w ulubionych rzeczach pani Koziorożec, takich jak garsonki, bluzki, proste spódnice, które nosi na co dzień.
Lubię ekstrawaganckie ciuchy,a szczególnie buty! nie mam garsonki

Co do reszty to cerę mam niezłą, wyraźne rysy twarzy to nie ten adres , kocham góry tańczyć lubię i chyba nawet mam jakiegoś "dryga" do tego (miałam
być cheerleaderką!
Cytat:
Elfiku na koziołkowym często wklejamy zdjęcia a jak tylko któraś z nas się pochwali nowym ciuchem, butami, fryzurą czy też przemeblowaniem pokoju to zawsze prosimy o zdjęcia
Ja jakoś tak dość często te zdjęcia wrzucam
Cytat:

Strasznie podoba mi się ten sweterek i rurki
Cytat:
A, i jeszcze jedno..
Dzisiaj wiem, że nie..
Przyjechał po mnie do pracy, odwiózł do domu, a potem powiedział mi kilka miłych słów.. Na koniec kazał się wyspać przed tymi overtime'ami i.. odprowadził pod drzwi, dał buziaka i poszedł.
To było takie.. słodkie. Zwyczajne, ale dla mnie bardzo ważne.
wszystko poukłada się cudownie
fajnie,że na święta będziesz w domu
Cytat:
rozumiem...mnie stresuje mój lot!

kode!!!jak Ty możesz nie wjść ubrana w te spodenki i rajstopy? Wyglądasz bosssko!Masz się tak ubrać!

nowy post

03.08.2013

madziaczek:* jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości