Włosomaniaczki :D - część III - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-13, 23:57   #4771
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Przeczytałam pierwsze: 'mądrej głowy włos się trzyma' i pomyślałam coś w stylu : 'teraz to już mi nawet seboradin nie pomoże'
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ja też tak przeczytałam
Łeeeeeeee...

Idę kłaść swoją "mądrą głowę" spać, bo nie nadużywałam snu przez ostatnich kilka nocy... śpijcie spokojnie

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 07:58   #4772
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny ! Dziękuję za słowa otuchy i przepraszam za krótką przerwę -
ale powitaniom nie było końca ! Znajomi dojechali cali i zdrowi, wysyłając -na skutek
mojego rozpaczliwego telefony - co pół godziny SMS-y.
Jednak mój sen się sprawdził. Nie z tej strony, z której uderzenia oczekiwałam.
Znajomych- automobilistów pierwszych miałam na myśli, nie myśląc już o nikim innym.
Moja przyjaciółka odebrała wczoraj wyniki USG-dopplerowskiego; diagnoza : w prawej
łydce niewielki {ufffff !!!} zakrzep. W ciąg najwyżej trzech tygodni na stół operacyjny,
żyły jej będą z nogi - nie wiem jak to nazwać; napiszę obrazowo : wyciągać i obcinać.
To bolesny zabieg. Siedzi i ryczy. A że nie miałam już więcej snów - wiem, że będzie
wszystko dobrze.
P.S.
Ze znajomymi, którzy przyjechali nie widzieliśmy się rok. Słowa jednego z Panów {jeszcze na trzeźwo} - dziewczyno, ale masz fajne włosy, jakieś takie ładniejsze niż w ubiegłym roku. Spostrzeżenie to potwierdziła też osoba płci żeńskiej. Skakałam pod sufit. Moja katorżnicza praca została uhonorowana !
Dzisiaj jedziemy do Gdańska.
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa i serdecznie Was wszystkie pozdrawiam.

INESKA - witaj w gronie włosomaniaczek.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 08:23   #4773
xyoko
Zakorzenienie

Bry

Cytat:

:przytul:
pokarz szpilki !
Ja też mam ostatnio ten problem. Mści sie noszenie glanów w liceum. Nad prawą pięta mam takie bolesne miejsce, nawarstwiła się trochę skóra, boli przy noszeniu większości butów, muszę zakładać plasterek lub wkładać wacik.

I zapomniałam - co za lakier miałaś ostatnio na paznokciach? Bardzo ładny był

Szpilki całkiem zwykłe, najniższe jakie mam, niestety nie pokażę, bo nie mam aparatu

Lakier inglot, nr 802 Uwielbiam lakiery inglota za wybór kolorów i niezłą trwałość

Cytat:
Mnie też boli kręgosłup Codziennie sobie powtarzam, że następnego dnia załatwie skierowanie do ortopedy, bo u mnie to chyba coś poważniejszego i tak załatwiema już z dwa miesiące...

Telefon ma już 6 lat i powoli się sypie. Umowa kończy się dopiero w lutym, ale jakoś postaram się załatwić zdjęcie kotka. Może pojadę do domu w ten weekend
No to my Cię tu już przypilnujemy Proszę umówić się do lekarza, bo z kręgosłupem nie ma żartów. Wiem, co mówię, bo sama miałam problemy po urazie na snowboardzie a jakiś czas temu moja mama leżała z kręgosłupem w szpitalu..

Skoro już załatwiłaś sprawy z indeksem, to spokojnie możesz odwiedzić kota i porobić dla nas zdjęcia

Cytat:
Tylko o ewentualnej kawie trzeba mnie uprzedzać minimum 2 godziny przed planowaną konsumcją Wiesz jak ja daleko mieszkam

A może środa O 16:30 jestem wolna, więc możemy siedzieć do oporu

Ciekawe jak u Gosi z zajęciami
Cytat:
To może faktycznie środa będzie lepsza. Mam nadzieję, że Gosi też się uda przyjść. Będzie mi sie śniła chyba ta kawa. Kardamon
O, dziękuję za zaproszenia Myślę, że w środę uda nam się spotkać, ja mam w miarę luźny dzień

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny ! Dziękuję za słowa otuchy i przepraszam za krótką przerwę -
ale powitaniom nie było końca ! Znajomi dojechali cali i zdrowi, wysyłając -na skutek
mojego rozpaczliwego telefony - co pół godziny SMS-y.
Jednak mój sen się sprawdził. Nie z tej strony, z której uderzenia oczekiwałam.
Znajomych- automobilistów pierwszych miałam na myśli, nie myśląc już o nikim innym.
Moja przyjaciółka odebrała wczoraj wyniki USG-dopplerowskiego; diagnoza : w prawej
łydce niewielki {ufffff !!!} zakrzep. W ciąg najwyżej trzech tygodni na stół operacyjny,
żyły jej będą z nogi - nie wiem jak to nazwać; napiszę obrazowo : wyciągać i obcinać.
To bolesny zabieg. Siedzi i ryczy. A że nie miałam już więcej snów - wiem, że będzie
wszystko dobrze.
P.S.
Ze znajomymi, którzy przyjechali nie widzieliśmy się rok. Słowa jednego z Panów {jeszcze na trzeźwo} - dziewczyno, ale masz fajne włosy, jakieś takie ładniejsze niż w ubiegłym roku. Spostrzeżenie to potwierdziła też osoba płci żeńskiej. Skakałam pod sufit. Moja katorżnicza praca została uhonorowana !
To całe szczęście, że znajomi cali i zdrowi
Przyjaciółce współczuję. Od samego wyobrażenia sobie tego zabiegu, przewraca mi się żołądek Mam nadzieję, że będzie to dla Niej jak najmniej bolesne.
No a skoro znajomi po roku niewidzenia zwrócili uwagę na Twoje włosy, to muszą wyglądać rewelacyjnie Gratuluję
Udanej wycieczki do Gdańska
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 08:33   #4774
Porcelainnn
Zadomowienie

Dzień dobry
Xyoko - super To jeszcze pewnie dziś wieczorkiem/jutro rano ustalimy szczegóły eskapady na kawę.

A lakier... coś czuję, że zdefrauduje dla niego fundusze na nowe perfumy

Kasiu, Heroldin - dobrze, że skończyło się 'tylko' na tym. Trzymam kciuki za operacje koleżanki Jestem w temacie, bo moja mama prawdopodobnie będzie mieć niedługo operowane żylaki.

A co do włosów, pokuszę - może by tak zdjęcie?Prosiiimy

Z wymianki z wizażanką dostałam wczoraj prześliczną fioletową kredkę do oczu YSL. Daje przepiękny efekt

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 09:06   #4775
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Xyoko - super To jeszcze pewnie dziś wieczorkiem/jutro rano ustalimy szczegóły eskapady na kawę.

A lakier... coś czuję, że zdefrauduje dla niego fundusze na nowe perfumy

Kasiu, Heroldin - dobrze, że skończyło się 'tylko' na tym. Trzymam kciuki za operacje koleżanki Jestem w temacie, bo moja mama prawdopodobnie będzie mieć niedługo operowane żylaki.

A co do włosów, pokuszę - może by tak zdjęcie?Prosiiimy
To super, że Was znowu zobaczę

Lakier do paznokci to tylko kilkanaście zł, więc można sobie pozwolić na taka małą przyjemność

I przyłączam się do prośby o zdjęcie do Kasi
Stary 2008-10-14, 10:03   #4776
blonndee
Wtajemniczenie

dzien dobry
i nie poszlam na wyklady a wszystko dlatego, ze postanowilam zrozumiec w koncu to, co robimy na cwiczeniach z matmy, czyli musze nad tym przysiasc na conajmniej 2h +nauczyc sie na wejsciowke z laborkow. i umyc wloski [odzywka w koncu!!], pomalowac pazurki, nalozyc maseczke...

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Tak przeszli wszyscy

Z sytuacji, co tam w przedszkolu
Dzisiaj Julcia wróciła z przedszkola i opowiada co robili, m. in. mieli narysować, co im się kojarzy ze słowem DOM i pytam się Jej co narysowała, a Ona mówi: "dom, kota i.....braciszka" Jak już mi dziecko coś sugeruje....
czyli wszyscy moi faworyci!

no to czekamy na... wlosomaniaka
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
We mnie się instynkt macierzyński obudził już dawno,ale póki co trzymam go sobie ładnie zamkniętego w pudełku Za wcześnie na dzidziusia.
ja jakas opozniona, ale we mnie zdecydowanie sie nie budzi, nawet jako zalazek sa kobiety stworzone do posiadania dzieci i... takie ciocie od rozpieszczania cudzych
za to mnie przeraza obizanie sie wieku matek. co patrze na nk np. to kolejne moje kolezanki ze szkol sa w ciazy albo juz im se cos tam urodzilo. no ale na boga, one maja zaledwie 20 lat!
Cytat:
Zawsze razem to pisałam Tak smutno mi się robi kiedy to "w" takie samotne i odizolowane od reszty

Cytat:
P.S.
jak sie wstepuje do grona wlosomaniaczek to nie ma bata, takie komentarze predzej czy pozniej MUSZA sie pojawic
milej wydzieczki do gd, ja go dzis unikam [tj nie ze wzgledu na ciebie oczywiscie, tylko uczelnie]
Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
i ja, i ja!!
Stary 2008-10-14, 10:38   #4777
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Hello, dzień dobry, ja tylko wpadłam się przywitać w ten piękny, słoneczny dzień
Jak na złość, kiedy ja zaczęłam używać kwasów to świeci słońce i muszę się filtrem tłuścić
Ale nic nie zepsuje mi humoru od chwili kiedy dowiedziałam się, że Anathema znowu gości w Polsce. Zawsze na tą wieść dostaję mega-powera . Wczoraj kupiłam bilety , nie ma bata, nic mnie już nie powstrzyma

Miłego dnia
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 10:38   #4778
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość

ja jakas opozniona, ale we mnie zdecydowanie sie nie budzi, nawet jako zalazek sa kobiety stworzone do posiadania dzieci i... takie ciocie od rozpieszczania cudzych
za to mnie przeraza obizanie sie wieku matek. co patrze na nk np. to kolejne moje kolezanki ze szkol sa w ciazy albo juz im se cos tam urodzilo. no ale na boga, one maja zaledwie 20 lat!

Dla mnie przez jakiś czas macierzyństwo było oczywistością. Tzn. w odpowiednim wieku Dopiero parę lat temu stwierdziłam, że faktycznie niektóre kobiety poprostu nie nadają się na matki i lepiej dla nich, żeby nie miały dzieci. Uleganie presji w tej kwestii najczęściej kończy się katastrofą.. Chociaż zdarza się, że dziewczyna przez 25 lat nie myśli w ogóle o dzieciach a potem nagle dopada ją instynkt
Ale jeśli chodzi o mnie to od zawsze, do tej pory, byłam i jestem przekonana, że matką chcę być
Stary 2008-10-14, 10:59   #4779
virka
Zakorzenienie

Bry
Jak tam wszystkie mądre głowy wyspane ??

Cytat:
no to czekamy na... wlosomaniaka
Czekajcie cierpliwie

Heroldin cieszę się, że sytuacja skończyła bez większych nieszczęść, a z przyjaciółką również na pewno wszystko będzie dobrze
Podpinam się do próśb o zdjęcie włosów

Krakowianki już Wam zazdroszczę spotkania Proszę wypić za mnie Orkę (może być też Elephant lub Tiger) A najlepiej zrobicie, jak z Milką zamiast na kawę pójdziecie do lekarza - z tym kręgosłupem

Miłego dnia

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 11:01   #4780
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wiecie ile śmiechu jak się rodzicom przypomni i opowiadają, jak klęczałam przed bocianem i "Kochany mój drogi panie Bocianie" ech
.

Cytat:
Mi też włosy lecą jak jasna cholera
Mnie również...

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Mnie także.

Powtarzam sobie na pocieszenie: "mądrej głowy włos się nie trzyma..."
Zapamiętam to!

Cytat:
"parcie na tarcie" ?

Cytat:
Nie ma za co Daj znać jak nabędziesz (w każdej księgarni jest )
reklamacja - wczoraj byłam w Empiku i nie było! ja generalnie staram sie unikac ksiegarnie bo jak tam wchodzę to wszystkie pieniądze tracę...

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
ja również!!

miłego dnia dziewczyny! ja zmykam do telekomunikacji przepisac telefon na siebie. pani mi powiedziala ze to trwa godzine!! byłam już wcsesniej ale przed zamknieciem i nie udało mi sie załątwic bo to za długo trwa...
a potem do pracy... buziaki!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 12:27   #4781
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Synek Jak masz taką Julcię udaną, to już sobie chłopca wyobrażam. Marzy mi się żeby mieć kiedyś dwóch synów
Ja najpierw chciałabym mieć chłopca. (Podobno córki zabierają urodę ). Ale nie wyobrażam sobie porodu, przecież to musi być straszny ból..

Cytat:
Mnie też boli kręgosłup
Mnie strasznie boli od tego plecaka. To maskara jest jakaś, nie nosze połowy książek i tak, a jest taki ciężki... I jak ja później mam mieć proste ładne plecy?
Cytat:
Zawsze razem to pisałam Tak smutno mi się robi kiedy to "w" takie samotne i odizolowane od reszty
Jakie dobre serduszko

Cytat:

Do mnei ostatnio jakaś pierwszoklasistka obca mi, w łazience szkolnej, powiedziałą,że mam piękne włosy, zadbane i widac,że proste naturalnie i,że w ogóle są super. Ale byłam radosa

Przy okazji , przypomniało mi się coś Byłam w sobotę z mamą na zakupach. Szukałam czegoś na osiemnastkę kuzynki. Mama spotkała swoją byłą profesorkę zagadały się, a ja psozłąm do przymierzlani. Ubrałam tunikę i wołam mamę,żeby przyszła ocenić. no to porfesorka do niej "leć, leć , córka osiemnastkę ma, a Ty ją zaniedbujesz" to ja grzecznie mówię, że to nie moja osiemnastka, a jakaś obca babka patrzy na mnie i mówi "przeciez to widać,że pani już kilka lat po osienastych urodzinach"
Ale tunika jest śliczna :P Swoją drogą, w tych sklepach nic nie ma. Bluzki kosztują około 60 zł, takie szmaty... W normalnym sklepie nic nie kupiłabym. Dobrze,że istnieją lumpeksy, to chyyba moje ulubione sklepy. Może nie zapłacę tam wiele mniej niż w normlanym sklepie,ale przynajmniej mam naprawdę łądną rzecz, często jescze z metką, a nie jakąś szmatę.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 12:34   #4782
blonndee
Wtajemniczenie

dajcie mi po dupci, bo ja sie nic nie ucze
czemu ja sie nie umiem zmusic?! caly dzien sie opierniczam...
Stary 2008-10-14, 12:47   #4783
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Znam ten ból Ale, Izuś, pełna mobilizacja i pamiętaj, im szybciej zaczniesz, tym szybciej skończysz i będziesz miała dla nas więcej czasu

U mnie dzisiaj lenistwo, mam wolny dzień w szkole

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 12:48   #4784
milajla
Raczkowanie

Kochane Włosomaniaczki!
Mam kilka pytań i liczę, że znajdę tu życzliwe osoby, które mi pomogą

A więc:
1. Kupiłam sobie wax dla blondynek i jestem rozczarowana Wszyscy go tak zachwalają, ja również miałam nadzieję na poprawę ogólnego stanu moich włosów. Niestety nie mogę ich po tej masce w ogóle rozczesać, w rezultacie wypada ich trzy razy więcej! Czy macie podobne doświadczenia?
2. Mam włosy długie - brakuje im 10 cm do pasa. Kolor ciemny blond (naturalny) z refleksami jasny blond (rozjaśnianymi). Chciałabym je jakoś wzmocnić, odżywić, nawilżyć i pomóc sobie w rozczesywaniu. Czy istnieją jakieś dobre drogeryjne lub apteczne preparaty, które mogą mi w tym pomóc? Nie mogę znależć nic odpowiedniego dla siebie.
3. Mówi się, że codzienne mycie nie szkodzi włosom. Czy jesteście tego samego zdania? W końcu to narażanie ich na dodatkowe tarmoszenie, wycieranie i inne nieprzyjemne ingerencje w ich życie.

Gorąco pozdrawiam!
Stary 2008-10-14, 12:55   #4785
Narek
Zakorzenienie

Zapraszam na forum Fryzjerskie, a dokładniej na podforum "Pielęgnacja włosów", tutaj jedynie plotkujemy, niekoniecznie na temat włosów

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-10-14, 12:59   #4786
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
To ja też poproszę, bo jak patrzę na prądy morskie, których muszę się nauczyć... Nie wiem, ta wiedza to mi tak przydatna będzie jak wiedza o cyklu rozrodczym mrówek czerwonych.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 13:04   #4787
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
To ja też poproszę, bo jak patrzę na prądy morskie, których muszę się nauczyć... Nie wiem, ta wiedza to mi tak przydatna będzie jak wiedza o cyklu rozrodczym mrówek czerwonych.
Cooo Ty, cykl rozrodczy mrówek przyda Ci się w poznaniu filozofii według ślimaków!
Ja w takich momentach robiłam takie śliczne mini-karteczki, coby mi pomogły w dalszym życiu

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-10-14, 13:42   #4788
blonndee
Wtajemniczenie

zebralam sie, zaczelam
jestem na etapie szkla laboratoryjnego, zaraz beda palniki a na koncu sposoby... czegos tam i zadanka z objetosci albo stezenia, nie pamietam
wracam do roboty bo jeszcze matma czeka a o 14.45 agenci ncis wiec godzinka z glowy. a chcialam tym razem cala nauke do 19 skonczyc zobaczymy.
Stary 2008-10-14, 13:48   #4789
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Bry
Jak tam wszystkie mądre głowy wyspane ??
Ja się nawet dziś wyspałam, nie powiem

Cytat:
zebralam sie, zaczelam
jestem na etapie szkla laboratoryjnego, zaraz beda palniki a na koncu sposoby... czegos tam i zadanka z objetosci albo stezenia, nie pamietam
wracam do roboty bo jeszcze matma czeka a o 14.45 agenci ncis wiec godzinka z glowy. a chcialam tym razem cala nauke do 19 skonczyc zobaczymy.
Uuuu... nie zazdroszczę tej tematyki, ale w końcu to nie moja branża

Ja opracowuję pytania do wywiadu z rodzicami dziecka, które będzie moim badanym w badaniach psychologicznych, które muszę w najbliższym czasie przeprowadzić.

Aktualnie mam przerwę na turban , znalazłam wreszcie czas na nałożenie maski na włosy na dłużej

Miłego dnia

WYMIANKA
Stary 2008-10-14, 15:25   #4790
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:

Ja nawet go wyłączyć nie mogę, bo telefon nie mój i ma jakiś kod zabezpieczający klawiaturę i jak mi się wyłączy to ... nie mam telefonu
Eee a jak Ci się telefon rozładuje albo zawiesi ? Mi to się częęęęęsto wyłącza
Cytat:
We mnie się instynkt macierzyński obudził już dawno,ale póki co trzymam go sobie ładnie zamkniętego w pudełku Za wcześnie na dzidziusia.

U mnie z łba też pełno włosów leci
U mnie się nie obudził, wręcz przeciwnie, małe dzieci wzbudzają we mnie dziwne odczucia strachu.

Mi też leci . Jak myje włosy to cały się zapycha ta nakładka, gdzie woda leci i jak wyciągam to tego jest tyle :/. Jak odżywkę nakładam to 2 razy tyle leci.
Ale ja myję włosy co 2 dni i poza tym, że czeszę je po myciu, to już później w ogóle, więc może one nadrabiają jakoś . Bo normalnie to bym wyłysiała, a wręcz przeciwnie, mam bardzo dużo włosów.

Cytat:
wszystko dobrze.
Brrr, aż mnie wzdrygnęło na samą myśl

Cytat:
Cytat:
zebralam sie, zaczelam
Ja też się opierniczam. Skończyłam zajęcia o 11.30, to poszłam do dziekanatu odebrać legitymacje i zapytać się o stypendium naukowe (to powiedzieli, że po 20 będzie wiadomo, a ostatnio mówili, że około 15, ale dobra), później odebrać buty z poczty. Te sobie kupiłam http://www.allegro.pl/item458816597_...a_nowe_39.html
bardzo ładne, tanie i bardzo grubo ocieplane w środku, więc jednak dostanie pozytywną recenzję ten sprzedający ode mnie, mimo tego opóźnienia 3 tygodniowego . Byłam w tesco na zakupach - chciałam powiedzieć, że Fix knorra ser z brokułami do makaronu jest przepyszny
Teraz przyszłam, sprzątałam, wymieniłam śwince,obiad robiłam, resztę prania ręcznego a teraz siedzę na necie. Za wszystko się potrafię zabrać, tylko nie za naukę :/. A na czwartek muszę się nauczyć dosyć obszernego materiału z fizjologii, całe oko szczegółowa budowa, procesy widzenia, mięśnie oczu :/.

Szkła, sposobów destylacji, jakiś zestawów to co roku się muszę na coś uczyć :/.
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 15:50   #4791
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość
Ja też się opierniczam. Skończyłam zajęcia o 11.30, to poszłam do dziekanatu odebrać legitymacje i zapytać się o stypendium naukowe (to powiedzieli, że po 20 będzie wiadomo, a ostatnio mówili, że około 15, ale dobra), później odebrać buty z poczty. Te sobie kupiłam http://www.allegro.pl/item458816597_...a_nowe_39.html
bardzo ładne, tanie i bardzo grubo ocieplane w środku, więc jednak dostanie pozytywną recenzję ten sprzedający ode mnie, mimo tego opóźnienia 3 tygodniowego . Byłam w tesco na zakupach - chciałam powiedzieć, że Fix knorra ser z brokułami do makaronu jest przepyszny
Ładne te buty kupiłaś

O tym Fix'ie mówisz Olka? http://www.knorr.pl/upload/fix4_sery_z_brokulami.jpg Chyba muszę wypróbować, bo smak brzmi zachęcająco

Ja właśnie pichcę obiadek (kotlety+ziemniaczki+suró wka). Umieram już z głodu, mam nadzieję, że niedługo skończę

WYMIANKA
Stary 2008-10-14, 16:13   #4792
blonndee
Wtajemniczenie

smacznego dziewczyny, ja juz zjadlam swoja zupke

boze, ale dzis przygnebiona jestem. to chyba pogoda [u mnie dzis wietrzno i pochmurno] +nawal nauki. wrrr...
najgorsze jest to, ze ja nawet nie wiem do konca czego sie uczyc, a wszystko mi do glowy nie wejdzie czuje, ze to bedzie porazka...

a fixa serowobrokulowego tez polecam, tylko nie za czesto bo szybko sie nudzi
Stary 2008-10-14, 16:23   #4793
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Przeglądam właśnie z nudów wątki na modowym i znalazłam wątek 'hardcore barbie/barbie light' Wizaż to ZUO
Aż tam zajrze

Cytat:
Moja lektura. Zgodzę się, ale właściwie tylko w połowie :P Pierwsza część była bardzo interesująca, ale druga już trudniejsza do zrozumienia. I nie wyobrażam sobie sprawdzianu z treści tej książki.
To teraz mnie podłamałaś - ja będę miała taki sprawdzian w poniedziałek Ale może nie będzie tak źle

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ale nic nie zepsuje mi humoru od chwili kiedy dowiedziałam się, że Anathema znowu gości w Polsce. Zawsze na tą wieść dostaję mega-powera . Wczoraj kupiłam bilety , nie ma bata, nic mnie już nie powstrzyma
A jutro w Warszawie będzie Alicia Keys
Także Narku Olu spodziewaj się mnie tam w rannych godzinach

Cytat:
Byłam w tesco na zakupach - chciałam powiedzieć, że Fix knorra ser z brokułami do makaronu jest przepyszny
Pyszny jest

Krótka przerwa i spadam znowu do nauki Staram się teraz jak mam wolne (czyt. jestem chora) nadrobic wszystkie zaległości. Wole nie myślec o tym co mnie będzie czekało po powrocie

Iza trzeba poprostu zebrać dupsko i do nauki Nikt za Ciebie tego nie zrobi, a potem będziesz miała jeszcze większe zaległosci. Powtarzam sobie to każdego dnia
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 16:29   #4794
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
A jutro w Warszawie będzie Alicia Keys
Także Narku Olu spodziewaj się mnie tam w rannych godzinach
Mam odpalać miotłę i zrywać się z lekcji?

Chwilka przerwy i zaraz zabieram się za pisanie CV

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-10-14, 16:37   #4795
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Pyszny jest
Tutaj znalazłam pewien przepis z wykorzystaniem tego Knorra: http://poprostugotuj.pl/home/kuchnia/videoprzepisy/144 Muszę to kiedyś wypróbować

WYMIANKA
Stary 2008-10-14, 18:38   #4796
Finlora
Zakorzenienie

Hej!

Jestem u koleżanki więc jak zwykle postanowiłam chwilkę popasożytować

Nie mam jeszcze pojęcia ile kosztuje bilet autobusowy do Krakowa ale jutro prawdopodobnie przejdę się na dworzec i zapytam - i (jak się pewnie domyślacie) oczywiście wybiorę tańszy środek transportu
A jeśli tańszy okaże się autobus (Marzenka sprawdziła, że ostatni mam o 13.50) będę musiała się źle poczuć - co za pech, akurat w piątek 24go, kiedy w Krakowie odbędzie się Sabat Czarownic - i nie przyjść do pracy

Asia
założyłam konto w Inteligo
poszło szybciej niż myślałam - w ciągu tygodnia od wypełnienia wniosku w necie dostałam przesyłkę z numerem konta i tymi wszystkimi papierkami
teraz musze tylko iść jeszcze do KB i zlikwodować stare konto.
i dzięki za PW na temat Obcego Niestety link mi się nie otwiera - jakiś błąd wyskakuje, że został usuniety czy cos takiego

A tak w ogóle to ja jeszcze tego nie napisałam - ale nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo się cieszę, że spotkam się z Wami w Krakowie!
I jeszcze czegoś nie napisałam - jesteście wspaniałe ale pewnie o tym wiecie!

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2008-10-14 o 19:17 Powód: dopisek
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 19:04   #4797
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Ładne te buty kupiłaś

O tym Fix'ie mówisz Olka? http://www.knorr.pl/upload/fix4_sery_z_brokulami.jpg Chyba muszę wypróbować, bo smak brzmi zachęcająco
Dziękuje, też mi się podobają .

Tak, o tym . Ja go rozmieszałam troszeczkę jeszcze z fixem bolognese (też pysznnym)

Cytat:
Tutaj znalazłam pewien przepis z wykorzystaniem tego Knorra: http://poprostugotuj.pl/home/kuchnia/videoprzepisy/144 Muszę to kiedyś wypróbować
ja bym nie ryzykowała. Ja jestem straszna tradycjonalistka i mi owoce typu winogrona do mięsa nie pasują, profanacja hehe .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 19:22   #4798
Porcelainnn
Zadomowienie

Bry

Ola
- uwielbiam ten sos Wróciłam dziś ściorana i głodna i sobie go przyrządziłam . Przepysznie smakuje stuningowany gotowanym szpinakiem

Aguś - my też się nie możemy doczekać Jutro sobie jeszcze ugadamy z Milką i Gosią co i jak

Dziewczyny, wiecie może gdzie mam się udać do lekarza z takim ... ziazi(?) na stópce? Uwiera mnie bardzo podczas chodzenia właściwie już w każdych butach i zastanawiam się czy nie trzeba tego jakoś leczyć.

Dziś znów biegałam po mieście zbierając informacje. Jak zwykle super roztrzepana pomykałam w okolicach przystanków busowych, przeprowadzałam rozmowy z panami kierowcami i niezadowolonymi ludźmi narzekającymi na wszystko. Wysłuchałam chyba ze trzy historie życia, czułam się prawie tak, jak wtedy gdy pracowałam za barem i klientom po trzecim piwie zbierało się na zwierzenia I robiłam dziś jeszcze za pielęgniarkę. Musiałam przy tym wszystkim wyglądać naprawdę spokojnie i grzecznie, bo cztery razy zwrócono się do mnie per 'aniołku'

Emilka, Gosia - na którą się jutro umawiamy? I gdzie? Fontanna w GK?

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 19:35   #4799
Finlora
Zakorzenienie

Ja wiem, że marudzę ale ten staż jest strasznie męczący...
Po tych kilku godzinach wślepiania się w cyferki ledwo widzę na oczy, nie mówiąc już o tym, że ciężko utrzymać je otwarte
Dobrze, ze wślepiam się w te cyferki na papierze a nie na komputerze, bo wtedy to już w ogóle byłaby masakra a szkła do okularów miałabym jak denka od słoików
W tej Agencji mają tak w ogóle koszmarny system komputerowy i część ludzi musi pracować od 14 do 22 Nie wyobrażam sobie takiej pracy do godziny 22
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-14, 19:39   #4800
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje, też mi się podobają .

Tak, o tym . Ja go rozmieszałam troszeczkę jeszcze z fixem bolognese (też pysznnym)

ja bym nie ryzykowała. Ja jestem straszna tradycjonalistka i mi owoce typu winogrona do mięsa nie pasują, profanacja hehe .
Ja właśnie lubię takie urozmaicenia No i przepadam za mięsem drobiowym

WYMIANKA
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości