|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
czy mogłabym prosić opisy ..
1. wesołe i jednocześnie tajemnicze . 2. o tym że już dawno zapomniałam o pewnym chłopaku, a on ciągle wchodzi mi w drogę, ale nie takie bezpośrednie. z góry dziękuję .. ; ** ; ** ____________________ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 |
Wtajemniczenie
|
_i wkurza mnie niezdecydowanie i rozlazłość. tak prosze pana. tak.
_I don't care what they say. i'm in love with you.. nie obchodzi mnie co oni mowia. jestem zakochana w Tobie.. _'kiedyś znów pójdziemy na tę ławkę, prawda?' _Last time I see that look in your eyes. I miss you already.. Ostatni raz jak patrzę w Twoje oczy.I już za Tobą tęsknię... _I will always LOVE you.. Będę zawsze Cię kochać.. _LOVE makes you do crazy things.. miłość sprawia, że wariujesz.. _Pusta walizka i brak planu B . _ranisz. wypier*alaj, grzecznie proszę. _jedną z wielu zaczynam być. _zawsze jestem przecież taka sama. _wieczność obiecasz jej, choć mi oddałeś ją. _Czujesz że świat kręci i nie dotrzymujesz kroku Wtedy ty i wokoło jakoś jaśniej ;** _Chcę Twoje imię z gwiazdami zmieszać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
na wyprzedaż pójdą pocałunki
uboga jestem - mam tylko ciało gorzkim ziarnem karmię twoje usta rozpadły się cztery ściany życia z drzew wierzchołków miękko sfruwa jesień pod czerwonym skrzydłem jesieni kiełki traw rosnące pospiesznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 |
Raczkowanie
|
zapewniam pelne uczestnictwo w cudzym losie
Na Imie cisza, na nazwisko zupelna List 5 reasons why I shouldn't talk to you. And then readthem over and over . / Napisz listę pięciu powodów dlaczego nie powinnam z Tobą rozmawiać. A później czytaj je i czytaj i czytaj. I'm right 90% of the time, so why worry about the other 3%? / mam racje w 90% czasu, więc czmu przejmuję się pozostałymi 3%? dokąd zbiegają zbiegi okoliczności? w lesie znaków zapytania Są w życiu nieuleczalne tęsknoty,których czas nie zaspakaja Ona go nieco, i on ją nieco. Ale co to jest? Nie wiedzą. Szukasz Idealnego FaCeTa?? Ja Szukam Wody W Proszku...
#3575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Paryż zawsze tutaj będzie gdzieś na lini horyzontu mi niczego już nie trzeba, ja niczego już nie muszę tracę czas, szukam dobrych gwiazd, gapie się na dziury w niebie siedzę w różowych okularach i zajadam niebieskie migdały 2. a czy jezeli nas poniosło to czy nie mozemy się wziąć i przynieśc spowrotem? Słyszałeś bajkę o wężu? Ssssspie.rdalaj uświadom to sobie podobno, kiedy kogoś nie lubie to to widać, więc się przyjrzyj! [z wizażu większość] chyba nie pomogłam, ale starałam sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3576 |
Przyczajenie
|
czasem te opisy znajomych powalają mnie na kolana
#3577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudneee ![]() bez off : moje serce jest zamkiem warownym odpiera najlżejsze uśmiechy moje serce jest pełne ciebie stworzył mnie z własnych oczu szukam cię w miękkim futrze kota |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3578 |
Przyczajenie
|
szukam cię w miękkim futrze kota
ten jest całkiem fajny ![]()
#3579 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki, a jeszcze prośba.
Jutro jadę z klasą do kina. No i że jestem w kinie, z moimi dziewczynkami. i wgl. Że musi być super. I np. `Łąka marzeń zakwitła. // kino. ![]() Trochę po chińsku, ale tak mam. Pilne. ![]() <3 * Bo bez Ciebie nie ma mnie. <3 * Bez Ciebie nie umiem oddychać. * I zabraknie nam siebie. * Jak Julia i Romeo, wieczna miłość z happy end'em. ![]() * I ten błysk w Twoich oczach.
![]() |
#3580 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo ![]() ![]() ![]() mi również się podaobają Twoje szczególnie ten zaznaczony na czerwono ![]() moje opisy: 'nim ocean naszych słów.. łyżeczką się odmierzyć da' wybierz najładniejszy z moich lęków jestem zasmutkowany. Kolego z kredkami, gdzie jesteś?
![]() |
#3582 |
Rozeznanie
|
Przygody rodzą się z marzeń.
Ścigając marzenia. I nie zatrzymasz tego co się zaczyna. ... by nas odkryto, zrozumiano i pokochano. Toksyczny świat. Świat jest chory, to wiem na pewno. Kiedyś mnie znajdziesz ... Tylko rób to co kochasz, a nie to co ktoś Ci karze. ... lecz w marzeniach jak wiecie jest możliwe wszystko! Życie last minute. Więc rób co chcesz i daj mi spokój. Twarzą w twarz. Stan wyjątkowo. Brakoczasacz. Ponieważ jestem tego warta ![]() Rozum mówi: uciekaj. Zostań mówi serce. Przedstawienie trwa. Nie wierzysz? To popatrz.
#3583 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomogłaś ! jesteś kochana ; ** dziękuję ślicznie ; ** jakby ktoś więcej miał.. to proszę .. ; ** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze się że komuś sie podobają moje opisy ![]() ooo ten tez jest cudny ![]() taki taki, taki fajny^^ wpatrzon w twoją smutną twarz podczas deszczogradu stój pod moim oknem wzbogacasz pyłem wiatr obiecujesz odejść |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3586 |
Wtajemniczenie
|
Niedawno prosiłam, że zostało jeszcze 19 dni do moejgo wyjazdu... hmm teraz prosze, że juz wyjechałam, że nie bedzie mnie 27 dni z moimi dupami itd. niby smutno a zarazem ciesze sie ze pojade
![]() ![]() ![]()
#3587 |
Raczkowanie
|
~~ ..by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów..
~~ ..niby czytam, a szukam ze łzami zwykłej prostej wiary dziecięcej... ~~ milczeliśmy ze szczęścia i żalu.. ~~ oczy mam przezroczyste.. szybki dwie, które dzień sączą w ciemność ~~ one day some sweet smile might turn my head.. ~~ the sound of white..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3588 |
Raczkowanie
|
*DREAMS*** - podoba mi sie strasznie Twój podpis..
kee - ubóstwiam Twoje opisy ;** I żeby offa nie było: śpij moje serce, On odszedł i nigdy nie wróci.. teraz wiem, wracać nie było sensu, w tamte stracone kartki kalendarza.. ktoś zdeptał marzenia, sny znikły bez śladu, brak mi myśli.. lecz czasami nawet na marzenia nie starcza mi sił.. taki niezwykły a zarazem zwyczajny.. teraz gdy Tobie będzie źle, to ja posiedzę z Tobą nawet w ciszy.. On - ostoja mego serca po miesiącach sztormów, bezpieczne schronienie przed burzą.. mały chłopczyk którego trzeba kochać.. nie mów do zobaczenia, bo nie chcę Cię zobaczyć, chcę Cię tylko zapamiętać.. znowu przełykam gorzkie łzy i gryzę wściekłe palce.. znowu najgłośniej chcę wykrzyczeć, że jest mi źle.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3589 |
Wtajemniczenie
|
a ja mam prośbę. wiem, że bardzo rzadko dodaje opisy, ale cóż
![]() po 1. coś o tym, że moi rodzice wyjechali, brat wyjechał, a ja musze siedzieć w domu i pilnować młodszego brata, chociaż miałam iść na impreze z kumpelami. ![]() po 2. że.. w sumie nie wiem jak to opisać. ^^ coś o tym, że przyjaźnie się z chłopakiem. jakiś czas temu powiedział mi, że chciałby ze mną być, ale ja go olałam. przez wakacje wgl nie rozmawialiśmy, i teraz tak jakoś gadamy, ale może 2 razy w tygodniu ![]() pokręcone, ale wierze, że coś wymyślicie. nie podaje żadnych nicków, bo uwielbiam Wasze wszystkie opisy. ![]() __ Żyć ponad przeciętność. Niedefiniowalna tęsknota. Ile jesteś wart z kim o swe życie grasz.. take me away!
#3590 |
Raczkowanie
|
Chodź tu, chodź tu. Ja lubię niegrzecznych chłopców. No chodź tu.! xD
Patrz ludziom po oczach. Wyzwalasz we mnie niezwykła chęć poznania. ![]() Jestem dobra w łóżku. Potrafię spać godzinami. ![]() Byś zechciał zechcieć, tak jak ja chcę. On ja trzymał, choć w kieszeni ręce miał. Kochanka Króla pereł. <3 -Ja nie mam domu. -Masz dom. -Gdzie.? -W moim serduszku.! <3 Najgorsza ze wszystkich kradzieży jest ta, żeś mi serce skradł. Nie pytaj "czemu milczysz.?" bo zawsze gdy mowie ty nie słuchasz. Nadchodzę by obudzić Twoją wyobraźnię. Słodko uzależniająca.
![]() |
#3591 |
Raczkowanie
|
Kilka opisów ode mnie
![]() Olej Wszystko I Się Śmiej, Jutro Wstaniesz Będzie Lżej!!! Roztańczę W Sobie Świat, Na Przekór Łzom, Umiem Jeszcze Iść Pod Prąd… Kocham Mojego Misia ... Tego Pluszowego Oczywiście xD O Kim Mam Dzisiaj Śnić ?? Różowe Słonie Już Mi Się Znudziły ![]() Miś Jest Dobry, Miś Jest Zły, Miś Ma Bardzo Brzydkie Sny xD ...gdy nie miałam nic do stracenia dostałam wszystko... |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja ciągle Cię spotykam.. nie musisz mi przypominać - wiem, że istniejesz.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 |
Raczkowanie
|
_Anusia_, Rebelious, r0zunia, Cysiia, GDZIE JESTESCIE!
![]()
#3594 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Mówiłeś że nie umiesz kłaamać , a jak do tej pory świetnie ci to wychodziło . I pomyśleć że tylee czasuu zmarnowałam dla tego hu.jaa . ![]() jej największa siła mieściła się w miłości... A gdyby kiedys coś złego działo sie to wróc bede czekać - O nie, tym razem nie jaa mój drogi . ! I skończył się już dzień dobroci - bynajmniej dla ciebie , frajerzee . . . Taak wiem , nie wyszło . Mogliśmy więcej - przykroo . Bo to nie była miłośc , jak w "przemineło z wiatrem " ....
![]() |
#3595 |
Zadomowienie
|
Ciebie jakoś ostatnio też mało
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3596 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
alee nie wiem co wyjdzie:P _mocno chce... _If I could say what I want to say.. jesli mogla bym powiedziec co chce ... _Ulica, która pachnie mi Tobą... _wciąż nie wiem jak mam to określać, jak mam Ciebie określać. _wpadam w ataki tęsknoty.. _nie odróżniam tego, co sobie uroiłam od tego co jest prawda. _ja wiem , że nic proste nie jest .. ale wiesz potrzebuję Cie bardziej niż ktokolwiek . ' _Ty jesteś inny, Ty mnie rozumiesz _chce zyc i jego za reke trzymac. _Masz prawo wyboru. Zawsze. _a kiedy patrzę ci w oczy, ty rozumiesz... _postaraj się nie zakochać. kochaj. _I want to give my all. . Chcę oddac Ci całą siebie.. _Zakochuje myśli o Tobie.. _A jednak serce wie wiecej.. _'ludzi tłum. rozglądam się. tęsknie..’ _chcę patrzeć, jak śpisz... _'zaczekam.. tylko przy Tobie serce będzie znów spokojnie bić.' _Tak wiele znaczeń które przynosi nam czas.. _wierzę, że bedziesz patrzył w tę samą strone.. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3598 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
'kino. dobry film. doborowe towarzystwo.. pozytywny dzionek.' 'relax. kierunek kino. z lejdis..' nie wiem czy coś przypasuje.. ![]() Love You 'maj dir' ![]() ![]() Cytat:
'witaminkowy buziak dla mojej choróbki' 'w poszukiwaniu cytrynki, miodu i witaminki dla mojej choróbki' 'najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny.. kochanie potrzebujesz mnie teraz podwójnie.!' ![]() takie o.! ![]() Cytat:
2. 'Została nam ostatnia szansa już.. by z serca zetrzeć kurz' 'czuję w sercu jak bardzo mi brak .. kogoś brak.' 'wracaj do mnie.. bo kocham nieprzytomnie.!’ 'Miłość w moim mieście.. gdzieś zniknąłeś, dziś znów jesteś.. ' 'Bo czasem trzeba komuś po prostu pozwolić zaistnieć..' 'Liczę gwiazdy, szukam drogi.. wszystko po to.. by być przy Tobie.' 'teraz ja marzę o tym żebyś był.. otaczał mnie jak magiczny pył..' '..Twoje oczy obejmują mnie.. w ustach tonie serca brzeg' ![]() I KILKA KRÓTKICH OT TAK.! : 'festiwal szczęścia.' 'optymalna dawka serotoniny.' 'odrobina beztroski.' 'szczypta nostalgii.' 'sto gram serca.' 'jesienna odnowa.' 'miasto utrapienia.' 'podanie o miłość.' BUZIAK I MIŁEGO WIECZORKA ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Raczkowanie
|
Potrzebuje dość krótkiej nazwy na galerie na gronie o górach.
![]() ![]()
![]() |
#3600 |
Zadomowienie
|
*ostatni wyjeżdżający z Polski gasi światło! ;D*Matko Boska. Poczęłaś bez grzechu daj grzeszyć bez poczęcia
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.