|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
A magiczna, magiczna
![]() Wtedy jeśli się uda testuję ![]() Jeszcze tydzień i 1 dzień
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym potem nie bedziesz miala glowy do tego ![]() aaa no i widze wlasnie ze sie zakorzenilas gratuluje sama nie wiem kiedy to przychodzi no
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
A faktycznie nawet nie zauważyłam
![]() Zwolnienie mam do końca tego tygodnia. Ale własnie jakby coś bylo nie tak to lepiej żeby gin o tym wiedział No cały czas piszę. dziś całe popołudnie spędziłam na necie w poszukiwaniu danych statystycznych, ale już wszystko mam więc myślę że dziś powstanie 2 podrozdział hihi o ile m wena nie odejdzie![]() Ok spadam dzwonić do gina
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a prace koncz bo potem bedziesz miec zajeta glowe czym innym ![]() Ja nie wiem jak Wam ale mnie nic tak nie pomaga jak "wygadanie sie".... BOSHE co mi sie dzis dzieje QQQQ!!!!! mam jakas obsesje na punkcie mojego meza tesknie za nim ze szok.... no i wiadomo na co jescze mam ochote !!! no ale w pracy??????????? szok !!![]()
|
|
|
#2375 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Obczajcie http://nails4u.bloog.pl/?ticaid=66d45 ale cuda robi ta dziewczyna
|
|
|
|
|
#2376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe co moj malz na to o czym ja mysle ![]() ![]()
|
|
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki witam z Polski mam nadzieje ze u was wszystko w porzadku . POczytam jak wroce bo teraz nie mam jak i kiedz
Podroz minela nam bez problemow a wizyta u gina swietna fasolka ma 58mm i rowinieta jak nalerzy Dzis bzlam u fryzjerki i mam krotkie wlosz w ciemnzm kolorku z lekkimi pasemkami zdjeciem pochwale sie jak wroce ale zadowolona jestem POzdrawiam i juz nie moge sie doczekac kiedy was na spokojnie poczytam
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas ok wszystko trzymaj sie dzielnie i wracaj do nas cala i zdrowa no i pogodz tam wszystkich i baw sie dobrze jak Maksio i jak kruszynka zniesli podroz ?
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
kruszynka idealnie i Maxi tez wszystko fajnie bylo mialam cala tylna kanape
![]() Zapomnialam mam za wzsokie cisnienie wiec musze mierzyc 3 razy dziennie ech jak nie urok to sraczka u mnie ale pocieszajace jest ze jak tak dalej bedzie to cesarka mnie nie ominie a ja nie mam nic przeciwko
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w maju rodzic to i tak marzenie
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kasiu fajnie że u Ciebie tak wszystko dobrze się układa
Dzwoniłam do gina, ale się nie dodzwoniłam. Na szczęście do mnie zadzwonił ![]() Powiedział że raczej nic się nie dzieje, bo wywołali mi owulkę mechanicznie, poprzez przekłucie pęcherzyków. W sumie to nie było o tym wcześniej gadki mieli tylko IUI zrobić, ja się o tym przekłuciu dowiedziałam jak się wybudziłam, ale to chyba nawet lepiej. No i mam w piątek przyjechać na USG tak na wszelki wypadek sprawdzić czy jajniki nie są powiększone, no i zobaczymy może przedłuży mi zwolnienie o tydzień lub dwa w zależności jak się będą sprawy mialy, żebym spokojnie wypoczeła w domu ![]() No ten mój gin tak nie chce go znów chwalić ale jest świetny, zawsze oddzwoni, martwi sie każdą swoją pacjentką, no na prawdę super człowiek
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze no szok ja tez tak chce
|
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
nie będzie jeszcze nic widać, ale może choć po macicy coś stwierdzi
E żartuje nie ma szans żeby było już cos widac.Ide już teraz na serio leżeć bo tak mi schodzi
|
|
|
|
#2384 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Wtajemniczenie
|
Hm, czyzbym cos przegapila??? Nasza madzia ma jakies swieto
.Jesli tak to przepraszam i dolaczam sie do serdecznych zyczen dziewczyn Olivciu mam nadzieje ze dostarczysz nam dobrych wiesci. Czekamy razem z toba do 30tego, chociaz ja i tak wierze ze wszystko pojdzie po twojej mysli A ja bylam u ginekologa i w sumie nic sie nie dowiedzialam oprocz tego ze nie mam zadnej cysty i ze jajniki sa w jak najlepszym porzadku. Chcialam zeby mi zrobili cytologie a ona mi na to ze u nich robi sie raz na 3 lata . No wbilam sie w szok bo u nas zaleca sie raz w roku. W sumie nic nie zalatwilam, pobrala mi tylko probki zeby sprawdzic czy nie mam zadnej bakterii po tym hsg (uprosilam) i tyle. Nie mam zaufania do norweskich lekarzy.Pytalam sie czy jak zajde w ciaze to czy moge przyjsc od razu a ona mi ze dopiero w 6tym tygodniu. W tylku mam taka pomoc, w 6 to ja ostatnio poronilam. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze lez odpoczywaj i pisz prace a bedie szybko dzien mijac i wszystko bedzie ok trzymam kciukasy ![]() No widze Syla ze nie ma rady na tych lekarzy tu jest to samo
|
|
|
#2387 |
|
Wtajemniczenie
|
ech, szkoda gadac. Pytala sie mnie jakie badania robilam w polsce i jakie byly wyniki. Wstydzilaby sie normalnie, to oni powinni mnie wyslac i porobic badania. W koncu to w ich kraju i na nich place podatki
![]() Czekam na @ i biore sie z mezem za konkretne staranka. Dosc mam juz badan i odkladania staranek. Kolejna kolezanka urodzila sliczna druga juz dzidzie. Ja tez chce
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
KASIA
ja chce mmsa na komórkę tej Twojej fryzki nowej ![]() OLIVKA niech boli sobie co chce, niech się dzieje co chce- byle by doprowadziło do celu ![]() A ja drugi dzień leżę oglądając tv, czytając i jedząc- będę gruba jak tak dalej pójdzie jak słoń. Wkurza mnie jedna myśl chciałabym poczuć jak moja fasolka się wierci, kręci, kopie a tu nic . Gin. powiedział, że spokojnie mam czekać do 22 tc (a mnie zaczął się 19), ale ja bym chciała już i Mój A. też by chciał już a tu nic, cisza kompletna. ![]() Dziś zmusiłam się i umyłam kuchenkę ( z grubsza) i zlew i garnki, kolację zrobiłam. Ehhhhhhh zmęczona jestem |
|
|
|
#2389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gabi mi to sie wydaje ze ty mialas lezec i wypoczywac a nie myc, sprzatac i gotowac. Prosze wypoczywac tak jak lekaz zalecil. A na ruchy napewno sie doczekasz. To juz tuz tuz No ciekawe jak Kathi w nowych wloskach??? Ja tez przeszlam z blondu na ciemny kolor, niestety nie umiem go sprecyzowac. Moze wrzuce jakies zdjatko na nk ![]() A tak w ogole to gdzie podziewaja sie wszyscy? Widze ze wieczorkiem to nie ma nawet po co wchodzic bo nikt nic nie pisze. Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-10-22 o 19:29 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2390 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczor Dziewuszki
![]() Nie mam kiedy do Was pisac, cale dnie na uczelni spedzam Jeszcze troche i zwariuje... Na szczescie jutro sa rektorskie bo inauguracja roku a w piatek dziekanskie Gabi!!! Co to w ogole za sprzatanie?? Mialas lezec i odpoczywac!! Uwielbiam sprzatanie, poza odkurzaniem dywanow po moim kochanym psie... cos sie Domi nie odzywa?? Syla pochwal sie fotkami wlosow! Ja tez zamierzam pomalwoac, ale nie wiem czy balejaz czy na ciemniej i jednolito. Gin jakas nie halo troszke. Sama powinna Ci zlecic badania anie ogladac sie na to co robilas w Polsce ehh... Madzia
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO POD SLONCEM, SPELNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEN (zwlaszcza tego jednego jedynego...) I DUZO, DUZO USMIECHU NA CODZIEN
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, życzę Ci,żeby te pół roku minęły szybko, i zaraz po nich pojawiła się fasolka
dziewczyny, nie mam sił nic więcej napisać, o 21 wróciłam do domu. Wpierw praca,potem korki z angola,a potem dwa kolejne mieszkania obejrzałam z mężem
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam bardzo, a co tu się dzieje, że nic się nie dzieje? Gdzie Wy jesteście
![]() Aliszcze! No i jak te mieszkanka, co oglądaliście? Mischoko! Wyslala Ci w końcu Fruzia te wymiary? U mnie dziś paskudna pogoda, więc nie ruszam się z domu. Pichcę dziś cały dzień. Teraz zabieram się za sałatkę jarzynową.
|
#2393 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Domi sie odzywa wczoraj pisala dzownilam wczoraj do niej dwa razy ale nie odebrala moze jeszcze w pracy a nie moglam juz pozniej dzwonic bo zasnelismy juz tak kolo 9... bo my wstajemy teraz o 4 rano buuuuu i jest zimno i nie fajnie..... Jakos malo piszecie no co jest
|
|
|
#2394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
No to fajnie. A mogłabyś mi napisać (może być na PW), ile to będzie kosztowało? Muszę jakoś sensownie rozdzielić budżet przed tym nawałem wydatków mikołajkowo - świątecznych.
|
#2396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko w swoim czasie - i budzietu tez duzego nie zakladaj no !!
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam dzisiaj zly dzien
bylismy w piatek knajpe zalatwic gosciu mial w pon zadzwonic i powiedziec co i jak ale oczywiscie nie zadzwonil wiec musimy szukac innej jestem wkurzona.Ale zdziwil Nas fakt ze wplaty nie chcial.
|
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw sie i nie zloscbo maluszek tego nie lubi
|
|
|
#2399 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mój piesio jest właśnie operowany w Lublinie |
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
ojj a co sie stalo ???
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.

.