|
|
#241 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Jaka fryzura?? Jakaś fotka??
![]() O co chodzi z tymi podglądaczami? ![]() I zaległości ![]() Cytat:
![]() No i nie przydały się moje zdolności kombinatorskie ![]() Cytat:
![]() A że masz szkołę w długi weekend to jestem w szoku - u mnie tak zawsze układali zajęcia, żeby takie dni były wolne... ![]() Cytat:
![]() Strasznie się cieszę, że taki sklep u nas powstał i mam nadzieję, że przetrwa dłużej niż inne tego typu... Oboje z TŻ dosyc często tam zaglądamy Dokładnie! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja w ogóle uwielbiam wszystko co waniliowe i kokosowe - dosłownie wszystko, od jedzenia, przez świeczki zapachowe (których mam w pokoju mnóstwo - tak samo jak świeczników ) po wszelkie zapachy ![]() Ten zapach jest dla mnie jak narkotyk |
|||||
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Upięłam, a raczej siostra mi upięła, inaczej włosy
Taki, powiedzmy, nieład kontrolowany ![]() A zdjęcia zrobię, teraz co prawda nie, ale jutro pewnie tak
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Próbujemy zachęcić ich do wirtualnej konwersacji pytaniem "Dlaczego "nick podglądacza" nas podglądasz?" Jak narazie bez większych rezultatów
Chyba trzeba taktykę zmienić![]() Z pewnością jeszcze się okazja trafi i się pochwalisz ![]() Cytat:
W następny weekend 1 listopad wypada, więc zajęcia są tydzień później, bo teoretycznie to normalny weekend, bo w końcu święto jest dopiero we wtorek. Nie pasi mi to, ale co zrobić ![]() Cytat:
Mam wody toaletowe o tym zapachu i sobie od czasu do czasu pokój pryskam
|
||
|
|
|
|
#247 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Bo to jeszcze tyyyyle czasu
ale postaram się, ile mogę.Zobaczę też, czy TŻ da sie namówić na "odwiedziny u rodziny", wtedy byłby pretekst, co by mnie podrzucił, bo pociągiem, samej... wiecie... Chociaz przy mojej narwańczej naturze to ja się nie boję, ale TŻ by chyba jajo zniósł i co wtedy... miałby tylko jedno Hope so A fart owszem, już miałam otwierać buteleczkę a tu strzałka, OCB se myślę , a to Finlora Nie zdążyłam
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mrożonej jeszcze nie próbowałam, chyba poczekam do lata
|
|
|
|
|
|
#249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To czemu podglądają? ![]() Muszę Ci jeszcze pokazac moje małe stópki Cytat:
![]() Nam przysługuje dzień wolny za to, że święto wypada w sobotę więc kombinuję, że wezmę sobie wolne 10 listopada i będę miała dłuugi weekend ![]() Cytat:
![]() A jakie masz te wody toaletowe? ![]() |
|||
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie bardzo ciekawe rzeczy piszemy
![]() Koniecznie ![]() Cytat:
Należy Ci się. W końcu praca w urzędzie jest taka nużąca ![]() A wogole coś się zmieniło? Jakieś nowe obowiązki? Yves Rocher Pachną tak słodko |
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Poza tym wczoraj słyszałam w radiu coś, co po raz kolejny mnie zmroziło i obudziło (uśpione póki co) mordercze instynkty
![]() Jakaś baba w Tomaszowie (20 minut samochodem od mojego miasta) uśmierciła 3 szczeniaki wrzucając je do ognia Za szczeniakami wskoczyła ich matka i wskutek odniesionych poparzeń zdechła kilka godzin później Boże, ludzi naprawdę mają coś z psychiką! Sama bym chętnie tą babę do ognia wrzuciła! Przecież ja sobie nawet nie wyobrażam jaki to jest ból... Baba wybrała dla nich naprawde sadystyczną śmierc... No i okazuje się, że zwierzęta mają naprawdę silny instynkt macierzyński, że za swoimi dziecmi potrafią dosłownie wskoczyc w ogień... Kobiecie grozi do 2 lat więzenia za znęcanie się nad zwierzetami ze szczególnym okrucieństwem ale pewnie wywinie się jakąś grzywną
|
|
|
|
|
#254 | ||
|
|
Jak już wyjaśniła EMilka... Ten tekst to już prawie kultowy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ty się nie śmiej ona tu już była ![]() co swoją drogą ma swoje dobre strony Ale to nie ona, sprawdziłam logowanie. EDIT: A o sprawie tych szczeniaków słyszałam, tragedia,brak słów.
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dalej to samo ![]() A jak skończymy to co robimy teraz czyli rok 2005 to będziemy przeglądac to do poczatku, w poszukiwaniu brakujących dokumentów... masakra ![]() Mam kokosową
|
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
To musisz koniecznie
Cytat:
Odważyła się?? Ja niestety muszę już mykac - zaraz kafejkę zamykają i ten pan w kafejce tak się znacząco na mnie patrzy... W tym tygodniu już się raczej nie pojawię, tak więc Asiu a my jak zwykle umawiamy się na niedzielny Sex ![]() ups, post pod postem... ![]() |
|
|
|
|
|
#257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#258 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
witam
Ja tylko przelotem bo zaraz wychodze na rozmowe z Tzem... Mecze sie w tym zwiazku. Jezeli rozmowa pomoze to ok, jesli nie ... to chyba domyslacie sie co chce zrobic.... Jolie--> gratuluje rozmowy o prace. Bedie sexy ![]() oleczka --> Tobie rowniez gratuluje wynikow w nauce i stypendium ![]() evangeline --> spoznione ale szczere zyczenia urodzinowe a teraz lece.... 3majcie kciuki... Buziaki
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
jeju dziewczyny jaka jestem ściorana
![]() okazało się, że jechałam z dwiema przesiadkami a z trzema- czyli łącznie 4 autobusy- niedawno przyjechałam do cioci- ponad 4 godziny jazdy i to do tego w taką pogodę. Masakra
|
|
#264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kto by nie chciał![]() To zdrowiej szybko Cytat:
Cytat:
Ja bym jej dała przynajmniej 10.
|
||||
|
|
|
|
#265 |
|
Wtajemniczenie
|
o rany, wchodze a tu znowe straszne historie...
najchetniej powybijalabym takich ludzi, albo tez ich popalila zywcem!dziendobry uciekam na impreze, mimo ze juz zamiast wykladow zerwalismy sie na piwko... eh, ja nie wiem jak ja zalicze ten semestr! a dzis jest WOW [wielkie otrzesiny wybrzeza ] wiec az warto sie pokazac.i na takie awaryjne dni jak dzis, kiedy wracam o 18 i musze wyjsc 1,5godziny pozniej kupilam sobie suchy szampon, zobaczymy jak to dziala ![]() buzka, odezwe sie jutro! wszystkim milego wieczoru zycze
|
|
|
#266 |
|
Wtajemniczenie
|
dubel
![]() co z tym netem moim...
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Szugar - widzę, że i u Ciebie na pierwszym miejscu Mugler
U mnie akurat Alien, wielka i namiętna miłość. Ale Ogródek Różany też bardzo mi się podoba ) i Gaultier 2 (jestem w trakcie kupna z drugą wizażanką).Shalimar i Piątka - ładnie, klasycznie, tak ponadczasowo Też lubię Piątkę (jesteśmy w zdecydowanej mniejszości ), a Szalika wciąż oswajam.Troszkę mniej chyba ostatnio piszesz na perfumach? Zmieniły sie pasje, czy nauka wciąga? Ola- co do tego biegu w deszczu - czego się nie robi dla jedzenia Uwielbiam zaskakiwać ludzi, którzy nie znając mnie brali mnie za zmanierowaną, głodzącą się pannicę. Te ich skonsternowane miny gdy w trakcie pracy potrafię przerwać ciszę głośnym 'pierońsko chce mi się jeść!' lub gdy wyciągam z torebki po kolei bułeczkę, batonika, jogurt, drożdżówkę itp ![]() Atsenka - napisz co się u Ciebie dzieje. Martwię sie. Wyglądało na to, że TŻ bardzo zależało na tym związku i że bardzo chce go utrzymać... Dziewczyny... może któraś wystosuje jakiś nowy termin spotkania?
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#268 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ładna, ale na mnie wychodzi jej tłustość. Coś jak zjełczałe orzechy laskowe Za to moja Mama pachnie jak księżniczka z Sahary. Cytat:
Oryginalnie. Cytat:
Zużyłam butelkę kiedyś Cytat:
Tak, stara baba nie ma zbyt wielu wielbicielek ![]() Cytat:
I perfumowego, i towarzyskiego.
|
||||||
|
|
|
|
#269 |
|
Przyczajenie
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-10-23 o 21:34 |
|
|
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem jak ludzie mogą być tak okrutni Tego wstrętnego babiszona powinni w ogień rzucić- wszystko wszystkim ale kodeks Hammurabiego nie był do końca taki zły- oko za okoCytat:
nie dzieki miodek- reklama na wizażu jest płatna- radzę nie zamieszczać takich postów bo bardzo szybko dostaniesz bana
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Właśnie patrzę, ile mi moja nowa fryzura wytrzyma 

takie waniliowo-kokosowe ciasteczko albo lody domowej roboty... Jejku, mogłabym się tym narkotyzować do śmierci 

Chyba trzeba taktykę zmienić

Za to moja Mama pachnie jak księżniczka z Sahary. 
Tego wstrętnego babiszona powinni w ogień rzucić- wszystko wszystkim ale kodeks Hammurabiego nie był do końca taki zły- oko za oko