| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-10-23, 23:36 | #4531 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Witajcie, nadrobiłam dwudobową nieobecność i zaraz ślipia stracę   Widzę, że znów ważne tematy były poruszane jak mnie nie było, podzielę się swoimi wspomnieniami po niewczasie  Tamagotchi - nie miałam i nie chciałam mieć, zdawało mi się to totalnym bezsensem. Barbie- miałam, w zerówce dostałam pod choinkę, po czym za parę miesięcy odgryzłam jej stopę  Gry planszowe- jak byłam młodsza grałam dużo w różne odmiany chińczyka, uwielbiałam masterminda i reversi- do dzisiaj czasem w internecie pogrywam  warcaby także, niestety nigdy nie opanowałam szachów a od liceum chodiz z amną brydż sportowy- podręcznik już w domu jest ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) A tak poważnie to ostatnio w radio słyszałam jak mówili ż egdzieś obok Teatru Ludowego w Hucie ma powstać klub z takimi własnie starymi grami planszowymi i nie tylko  Dań "ciastowatych" nie z abardzo lubię, ewentualnie w porporcjach co najmniej 3:1 farsze:ciasto  aczkolwiek nalesniki z peczarkami, lazanię, ruskie babcine mogę wpychać kilogramami w siebie  Szpinak jest mi obojętny. agniesko- ja tak luźno o tej odlewce, czy Tu te produkty jeszcze masz w ogóle?  Szkoda butów, nie lubię takich sytuacji. Podobnie mam z płaszcykiem z P&B- po 2 dniahc on już jest zmechacony jak po 2 miesiącahc używania conajmniej  em- co to za tajemnicze sesje masz z kolegą  Ja w tym tygodniu nie byłam na żadnym wykładzie ani fakultecie i o dziwo wszędzie mnie wpisywali i nikt nie liczył (w poprzednich latach nie było takiej możliwości:/) Ale ogólnie kiepski mam ten tydzień- nei dość, ż enie chodzę na połowę zajęć to na resztę się spóźniam, dosłownie na wszytskie, wszywtkie autobusy mi uciekają i tramwaje, poza wystawieniem kosmetyków na all. nic sensownego nie robiłam- ani nauki na zaległy egz., ani nic sobie nie ogoliłam ani nawte paznokci nie pomalowałam  od 3 dni mam taką gastrofazę, że sama siebie nie poznaję a wczoraj w nocy dostałam okres  Ze zniżki w S nie skorzystam, znów jestem bankrutem  Ale za ot znalazłam fryzurę i kolo rmoich marzeń  (na fotce kolor jest inny niż w rzeczywistości na gazetce) A cyz w JLD dużo sobie liczą za farbowanie i takie ścięcie?  I niestety Givenchowy jeż jest dupny- modelowanie szczoteczką jest rewelacyjne, podkręcenie super, ale tusz nadal mi się odbija i rozpuszcza na skórze, a na dodatek jak długo majstruję przy oku to jakies grudki sie pojawiają   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-10-23, 23:48 | #4532 | |
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Cytat: 
  Myślę, że takie cięcie mogłoby się źle nosić na co dzień, no i układałoby się zupełnie inaczej, bo przecież kto nosi zasłonięte całe jedno oko. JLD ma sporą zniżkę dla studentów, chyba 20%, nie wiem jak z cenami. 
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | |
|     | 
|  2008-10-23, 23:59 | #4533 | 
				 | 

Ja w sumie miałam cięcie podobne rok temu a i grzywkę na pół twarzy odrastająca przezyłam   Tylko musiałabym to jakoś podkręcać co rano bo moje kudełki maja tendencję do oklapywania  Ale ten kolorek (bardzo jasny brąz/brązowy blond? , taki orzeszek)  Dzięki za info o zniżce, zapytam w Tesco jeśli przypadkiem trafię na jakiś wykład w przyszłym tygodniu   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-10-24, 07:23 | #4534 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Hex: jak chcesz to mogę Ci wysłać do wypróbowania odleweczkę    Gayuś: ta maseczka chyba rzeczywiście niezbyt lubi się zkwasami - wczoraj po przyjściu do domu zmyłam makijaż i przetarłam tonikem Effaclar, potem wieczorem przed maseczką umyłam Normadermem i szczypała  Ale chwilkę - szybko przestała. Ale za to jaką mam gładką buzię dzis i znowu mniejsze pory  Ciekawe czy krem do mycia tez daje taki efekt  Karolinko: ja tez sie chyba skuszam powoli na serum lemon  Ale w 2008 zakupy na BU napewno nie dojdą do skutku. 
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     | 
|  2008-10-24, 08:04 | #4535 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Cytat: 
   chcialabym to : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...alosciami.html Bo mam znizke na nuxe i dostane miniprodukty  ale dalej sie waham miedzy nuxe a effaclarem   Mialam probki effaclaru i moje skora go dobrze znosila,ale ona wogole kocha kwasy  [quote=zizou;9452983 widzialam tez jakas czerwona serie, z alga chyba? przeciwstarzeniowa wiec z tej nic mnie nie zainteresowalo  i gdyby nie to,z e seria z orzechem brazuje to juz maialbym maslo do ciala  [/quote]   Myslalam ze orzeszkowe nie brazuje  Cytat: 
  mocno oczyszcza i jest wydajny jak nie wiem co -wystarczy mala kropelka.Buzia jest po nim oczyszczona az piszczy. NI pojechlam na macedonski..bo autrobus nie przyjechal   (jechal inny ale skoro tamtego nei bylo to byl znak i nie wsiadlam  niech mnie ktos rozgrzeszy..  ) 
				__________________ Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... | ||
|     | 
|  2008-10-24, 08:06 | #4536 | |||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  A powiedz mi, jak go stosujesz? Zapewne na noc, ale nakładasz jeszcze coś pod/nad to? Mydło rulezzz   Mam ochotę na śniadanie na taką ciabatkę, którą wczoraj jadłyśmy    Chyba sobie dzisiaj zrobię wolne - jeszcze tak średnio się czuję, mam dziś tylko francuski na którym kolega mnie usprawiedliwi i powie, że jestem chora  Myślicie, że mogę sobie darować ?  A wolny czas przeznaczę chyba na jakieś zakupy - już od miesiąca zbieram się, żeby kupić sobie coś na jesień/zimę - golf, rękawiczki (już mi bez nich zimno!), sweterek. 
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | |||
|     | 
|  2008-10-24, 08:10 | #4537 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

Dobry   2-3 tygodniowo?  Ja tyle jestem w stanie w miesiąc zużyć jak się sprężę, ale też nie zawsze  Testuj, testuj  Nie mniej jednak jak tak bardzo Ci się spodobały już od pierwszego niucha to chyba nie warto zwlekać  Ja do perfum pałam miłością gwałtowną, namiętną i szybką  Czyli jak wpadnę to od razu po uszy(i wtedy muszę kupić  ), ale potem się zapach mi trochę nudzi i wracam do starszych flaszeczek po czym znów mnie nachodzi "faza" i tak w kółko.  Cytat: 
  Cytat: 
  Ja w listopadzie na pewno zrobię kolejne zamówienie   
				__________________ | ||
|     | 
|  2008-10-24, 09:05 | #4538 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-07 
				 | 

Cytat: 
  O ile mnie pamięć nie myli, a nie bardzo mam czas już teraz to sprawdzić, to w gazetce Natury Euphoria Blossom była w promocji, chyba lekko ponad 100zł kosztowała, więc myślę, że jak najbardziej powinnaś sobie kupić w nagrodę za wszystko co Cię ostatnio spotkało   | |
|     | 
|  2008-10-24, 09:35 | #4539 | |
				 | 

Cytat: 
  po II: mam sporo do zużycia, chce najpierw co nieco zuzyć a potem kupić. Planuję kupic na BU m.in olejek do mycia twarzy, ale mój obecny stan żeli/pianek/kremów do mycia jest oszałamiający (łącznie sztuk 7 albo 8  ) Gayenko: dziękuję za opinie o kremie  Pewnie sie kiedyś skuszę   
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     | 
|  2008-10-24, 09:45 | #4540 | 
				 | 

Hosenko  Ja wzielam w demo bo mi sie wlasnie bardzo szybko koncza zele do mycia buzi  i teraz mam w sumie tylko troche cliique i olejek wlasnie ale jego uzywam tylko jak musze zmyc makijaz  i jak mam ochote zmyc go woda a nie plynem. Wogole to mnie ten mincel ziaji denerwuje strasznie  A zapomnialam wam napisac co wczoraj widzialam   chodze sobie pomiedzy polkaami .patrze a tu kobieta z mala dziewczynka ,taka na oko 5 lat. Kobieta chodzila miedzy polkami z mala za raczke ,a mala pokazywala paluszkiem zapach :"ten!" ,mama piskala jej na blotterek i mala mowila"ladny"albo "nie ladny,fuuj"  Jak jej sie sodobalo cos to wyciagala te mala lapke i mowila:"mamo psiknij mi " potem wachala (powiedziala nawet:"nie wolno tak pocierac raczka,prawda?")i oceniala czy na niej tez ladnie   Byla taka slodka i kochana  .Pomyslalam :Zizek w przyszlosci ze swoja coreczka   
				__________________ Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... | 
|     | 
|  2008-10-24, 09:50 | #4541 | 
				 | 

Hosenko ok, w takim razie zużyj nieco zapasów najpierw   Ale zaręczam, że jak raz użyjesz olejku myjącego to pianki/żele i inne pójdą w odstawkę  Ja mam tylko jedną piankę do twarzy(resztkę tej nieszczęsnej Lirene  ), ale chyba tej resztki nie zużyję, bo 2 razy dziennie myję twarz olejkiem pomarańczowym i nie chcę nic innego do buzi już, jest genialny a ten zapach...  EDIT: Dziewczyny, czy dziś czasem nie są imieniny pakosty?   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-10-24, 10:05 | #4542 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Skierniewice 
				 | 

wpadłam w depresję po tym jak zobaczyłam idealnie gładką twarz Madziarry   ale ale, jutro przede mną druga mikrodermabrazja  teraz właśnie koleżanki pojechały do Skierniewic i jedna pewnie już zaczyna zabieg | 
|     | 
|  2008-10-24, 10:15 | #4543 | 
| Zakorzenienie | 

Daria, nie przesadzaj, co Ty chcesz od swojej cery?   Masz piękną, śnieżnobiałą   
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | 
|     | 
|  2008-10-24, 10:23 | #4544 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Skierniewice 
				 | 

e tam, szorstka jest... ale ja to naprawię   i będę miała taką jak Ty, o!   | 
|     | 
|  2008-10-24, 10:24 | #4545 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     | 
|  2008-10-24, 10:28 | #4546 | 
| Zakorzenienie | 

Dobra, lecę na zakupy   paaa   
				__________________ Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. | 
|     | 
|  2008-10-24, 10:34 | #4547 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Ja mam brzydką cere     
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
|  2008-10-24, 10:37 | #4548 | 
				 | 

madzia udanych łowów   Ja dziś sobie skoczę do H&M w Krakowskiej, zobaczę czy coś nowego jest z kolorówki  bossiaku ja też mam brzydką cerę  Wysypało mnie na prawym policzku, bo okres się zbliża i mam takie brzydkie gule(które oczywiście musiałam rozdrapać i teraz wyglądam jeszcze gorzej  ). 
				__________________ | 
|     | 
|  2008-10-24, 11:06 | #4549 | ||
				 | 

Cytat: 
  no jasne, ze usprawiedliwione  A kto mnie usprawiedliwi? Nie jadę dziś na fitnes- mam strasznego lenia i jestem niewyspana i mam okres i jest zimno i brzydko  Cytat: 
  Mnie i tak nikt nie pobije   Wczoraj na ćwiczeniach koleś nam przedstawiał perspektywy pracy po naszym kierunku i jestem zupełnie skołowana, jednak trochę tych możliwości jest a ja nie mam pojęcia w jakiej dziedzinie chcę się dalej rozwijać a tu już trzeba wstępnie się określić co do pracy mgr i dobrez by było gdyby jedno z drugim szło w parze, a mi w pustej głowie kołacze toksykologia i nic więcej  Wiem na pewno, że nie dla mnie kariera akademicka   
				__________________ | ||
|     | 
|  2008-10-24, 11:14 | #4550 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Cytat: 
  To może chcesz odlewkę skoro te zakupy dopiero po Nowym Roku? Cytat: 
  Cytat: 
 Jakoś zawsze zapominam ich użyć  Cytat: 
  Albo samo po umyciu buzi żelem, albo(co mi bardziej odpowiada)mieszam kilka kropel z żelem hialuronowym i wtedy efekt jest  O tak  Cytat: 
  Z jaką ja łatwością wszystkich rozgrzeszam  Ja trochę zaspałam,ale też za jakąś godzinę jadę z Bratem na zakupy,planuję też wejść do SP i Sephory  I coś do czytania chcę sobie kupić,bo ostatnio się opuściłam z braku czasu i siły,ale brakuje mi tego bardzo   
				__________________ Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o | |||||
|     | 
|  2008-10-24, 11:18 | #4551 | 
				 | 

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=466411015 Paletka brązów ID 15 zł taniej   Nie żebym kusiła  Blee musze iść napisać kartkówkę z patofizjologii a zamiast coś poczytać to siadłam na forum  Miłego popołudnia   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-10-24, 11:29 | #4552 | 
				 | 

Dziewczyny wiedzialam ,ze mnie zrozumiecie   Przestancie kusic mnie serum lemon i cala BU  ja nie moge wchodzic na te strone bo ja wszystko chce  Rzyrafko trzymam kciuki za kolokwium  Ja tez chyba bede dzisiaj umierac z powodu okresu ,czuje ze sie zbliza zlowieszczo   
				__________________ Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... | 
|     | 
|  2008-10-24, 11:30 | #4553 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Eh. Znów mnie ktoś zawiódl   ja już mam tego dosyć. 
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-10-24, 11:31 | #4554 | 
				 | 

rzyrafciu trzymam kciuki za kartkówkę   Ja dziś jadę ustalić temat pracy, jestem zdecydowana na coś z historii samorządu terytorialnego(II RP lub PRL, bo takie mam okresy do wyboru), nie mniej jednak i tak jestem przerażona czy ja temu podołam i napiszę cokolwiek   A btw. zrobiłam mały eksperyment z moimi włosami. Umyłam je przedwczoraj rano, wczoraj nie myłam i dziś rano nałożyłam na końce tak na godzinkę trochę oliwy z oliwek po czym poszłam je umyć Elsevem z mleczkiem królewskim. Wysuszyłam, nałożyłam na końce żel hialuronowy i jestem zachwycona jakie są dziś miękkie i delikatne w dotyku  Nawet po Waxie takie nie były. EDIT: Coś nas wszystkie chyba na raz ten okres dopadł, ja też powinnam na dniach dostać. bosiaczku co się dzieje?   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-10-24, 11:49 | #4556 | 
				 | 

PAJĄK!!!  nich ktos go zabieeerzeeee!   
|     | 
|  2008-10-24, 11:59 | #4557 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

żel hialuronowy, hydrolaty oczarowy i truskawkowy, olejek myjący pomarańczowy i maseczkę truskawkową,ale jeszcze nie robiłam tych 2,bo Avenkę jeszcze mam   ja go mogę pogonić,ale zabrać nie zabiorę   
				__________________ Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o | 
|     | 
|  2008-10-24, 12:22 | #4558 | 
				 | 

Przybywam z odsieczą!   Mi pającki nie straszne  Umalowałam się, ubrałam, uczesałam i za niedługo idę na busa i jadę do tej mojej promotorki. Miłego popołudnia, może wpadnę wieczorkiem   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-10-24, 12:39 | #4559 | |
| Zakorzenienie | 

To z checia poprosze   w zamian moge odwzajemnic sie roznosciami z BU jak masz ochote  Cytat: 
  moze cos z BU? Moja skora uwielbia olej kokosowy w wersji solo  ale mieszam go z zelem HA a na wlosy daje w kombinacji z olejem Monoi-naprawde swietnie nawilza i sprawia,ze wlosy staja sie jedwabiste   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-10-24, 12:49 | #4560 | 
				 | 

Karolinko, Hex:   Hex a co masz??  a masz moze jakąś próbkę czy podkąłd Clinique Stay True albo Superfit? mnie najbardziej interesi: serum lemon, żel hial cośtam  olejek myjący pomarańczowy i ten drugi - waniliowy, olejek z owoców leśnych. 
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

Wiedziałam,że tak będzie
Wiedziałam,że tak będzie