|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Style Diary VI
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
3mam za słowo!
|
|
|
|
#63 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dlatego wkleiłam dwie wersje, żeby się zorientować jak Wam się lepiej widzi.Cieszę się Też ją bardzo lubię ![]() Cytat:
![]() Ta wzorzysta sukienka jest z Auchana, kupiłam parę lat temu za chyba ok. 30zł. A ten długaśny sweter robiący za sukienkę dorwałam w Tally Weijl gdzieś 2 miesiące temu, a kosztował o ile się nie mylę w granicach 50zł Dziękuję Cytat:
więc kolejny plus. Co do tego pierwszego zestawu, to mam na niego wiele pomysłów, może faktycznie te koraliki to zbyt wiele. Następnym razem spróbuję bez nich Co do drugiego: mhm, masz rację, szalik jest dość duży, ale uznałam, że szalik jest właśnie w pewnym sensie uniwersalny, bo i ciepło da, i ozdobę A apaszka w chłodny dzień to już gorzej, a zakładać na nią szalik byłoby bezsensem (a ja zmarzlak jestem ) Dziękuję Ci za komentarz! I świetny pomysł z tą koszulą, na pewno o tym pomyślę Cytat:
Dziękuję Ci ![]() Cytat:
Cytat:
). Spódnica jest, jak już pisałam, z Auchana, ale kupiłam ją parę lat temu, więc chyba ciężko będzie ją dostać Dziękuję Ci bardzo Cytat:
![]() Ja chyba też... Dziękuję!Cytat:
Wklejając dwa liczyłam właśnie na wskazanie, gdzie lepiej, i utwierdziłam się właśnie w tym, że drugi jest lepszy.Cytat:
![]() Kolczyki dostałam chyba 10 lat temu, od cioci, która dostała cały stos kolczyków od koleżanki, która lubiła orientalne klimaty. Niewiele mi już zostało z tego zbioru, ale te się uchowały Chyba w takim razie nie zdobędziesz ich nigdzie ![]() Marua: Przepadam za Twoimi zestawami Też mam te kolczyki, są cudowne ![]() Zuza: pierwszy ładny, choć nie mogę się przekonać jakoś tych wzorzystych spódnic (chodzi mi o kratkę i to drugie cudo, nie pamiętam jak się na to mówi ), ale mimo to do niczego nie mogłabym się przyczepić A do trzeciego chyba bym dorzuciła ten sweterek z pierwszego zestawu i byłoby cudnie Papryczka: nic bym nie zmieniała, jest naprawdę bardzo ładnie
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Suuuuper
Ostatnio mam odpał na punkcie połączenia szary- turkus- karmelowy... ![]() Cytat:
|
|
#65 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co chyba widac
|
||
|
|
|
#66 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny ![]() sukienka to nowy nabytek z H&M, gdzie udało mi się ją dorwać na przecenie ![]() ale zawsze jak kupuje coś nowego, to pojawia się dylemat - do czego to nosić? szczególnie teraz, zimą.. dodaje inne zdjęcie, gdzie całość jest bardziej widoczna. Niestety innych butów nie mam, które by się nadawały na taką pogodę sukienka i pasek są bordowe rajstopy grafitowe buty czarne przepraszam, za powycinane zdjęcie, musiałam ukryć bałagan po-zakupowy
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
bardzo fajne proste zestawiki, szczególnie podoba mi się spódniczka na 2 i buty z 3
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() super chodza mi po glowie te kolczyki ktore masz na zdjeciu![]() Cytat:
jeszcze chyba nie bylo tu zestawu, ktory by mi sie nie podobal![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#69 |
|
Przyczajenie
|
A co sądzicie o moim zestawiku?
Wybaczcie lecz wkleję tylko linka do mojej szafy na stylespace.pl , nie chce mi się wrzucać na nowo zdjęć "Klasyczny zestaw" |
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam, bo sa bardzo leciutkie, wogole ich nie czuc i do tego smieszna cena (7,90). Sama pewnie bym ich nie zauwazyla, bo nie zwracalam uwagi na dodatki, TZ mi je znalazl Wogole to sa moje pierwsze takie duze kolczyki i takie "inne" Zawsze mialam normalne srebrne, 2 pary, ktore na dodatek baardzo rzadko nosilam - jak mi sie przypomialo, ale z tych jestem tak zadowolona, ze moja kolekcja na pewno bedzie sie szybko powiekszala.
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki prosty i klasyczny... Powiesz skąd torebka? Urocza jest
|
|
#72 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja za pepitka przepadam wprost Ciesze sie, ze Ci sie spodobaly moje zestawy. Twoj pomysl co do sweterka i zoltej spodnicy na pewno sprobuje kiedys wykorzystac ![]() Ach, dziekuje bardzo ![]() Cytat:
Zestaw jest ok, spokojnie mozesz tak chodzic. Ja bym wolala pewnie buty takie ciut delikatniejsze i dodatki -chociazby kolczyki (moga byc nawet pod kolor sukienki). Ogolnie zestaw jest dosc ciemny, ale taki jego urok. Mysle, ze "rozjasniony" tez bedzie fajny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza jak zwykle, bez wyjatku, kazdy super !
________________ W poniedzialek mam obrone ( w sumie powinnam napisac - nareszcie bo myslalam ze do niej wcale nie dojdzie, UŁ to jeden wielki bałagan, ale udalo sie jakos doprowadzic sprawe prawie do finalu ) i wyczerpalam juz chyba limit czytania poraz -enty swojej pracy i limit zastanawiania sie o co mnie zapytaja... wiec postanowilam pomyslic co zaloze - zwlaszcza, ze bede miala chwile na przebranie bo bede leciec na uczelnie w zasadzie prosto z pracy. To tytulem wstepu ...No i stwierdzilam, ze w szafie nie mam nic w sumie, az tak "odswietnego" bo nie mam gdzie w takich strojach chodzic, wiec nie kupuje, bo wiekszosc czasu przelezalyby w szafie bezuzyteczne. Zmiksowalam cos takiego, komisje mam dosc konserwatywna, ale sama nie wiem, czy ten zestaw jest hmmm powazny ? Elegantszy ? Jak sadzicie ? Na oddzielnym zdjeciu pokazuje buty ktore planuje zalozyc. Moja matula ostatnio poczynila takie porzadki w szafie z butami, ze nie moge za nic ich odnalezc, a jej nie ma w domu Dobra koniec gadania. Wklejam zdjecia.
|
|
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
Bulba jak dla mnie taki zestaw jest OK
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#77 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tym zestawie, który prezentujesz trochę dziwnie jak dla mnie wygląda ten dekolt bluzki. Wydaje mi się, że bluzka bardziej pod szyję byłaby lepsza Zdradzisz ile zapłaciłaś za sukienkę na przecenie? ![]() Cytat:
. Bardzo mi się podoba |
||
|
|
|
#78 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Asekuracyjnie nie dziekuje za powodzenie Cytat:
![]() He he, ale szkoda ze tak nie mozna, juz bym miala papier w kieszeni
|
||
|
|
|
#79 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to już magisterka czy licencjat? Po 2 wg mnie bardzo fajny zestaw i ja bym tak poszła, mam tylko pytanie odnośnie butów czy one są płaskie? Bo ja bym założyła jakieś obcasiki ![]() Cytat:
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buty sa na malym hmm podwyzszeniu, ja mam slownie jedne buty na obcasie ktore zalozylam kiedys na jakies wesele i teraz juz mi sie one nie widza, choc sa niby klasyczne, czarne... Powinnam sie w takie jakies pasujace do wszystkiego, elegantsze zaopatrzyc! |
|
|
|
|
#81 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() czarne rajstopy i kardigan też leżą w szafie a zapłaciłam chyba 69 zł..a może mniej? coś takiego dziękuję
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja osobiście po prostu na takie okazje preferuje obcasy ![]() Sama pierwszą obronę magistra mam w czerwcu (hehe oby więc będę wtedy myśleć nad strojem
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choc pewnie studiujac nadal tamten kierunek bylabym innym czlowiekiem, gralabym na okarynie bez nut badz flecie poprzecznym . Cale szczescie, ze wtedy podjechalam dobra decyzje i stamtad ucieklam
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia życzę! ja w pod koniec bronię magisterkę
|
|
|
|
|
#85 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty wygladasz bardzo elegancko i ladnie. Okazja warta jest staran Choc ja jak wspomne moja obrone, to smiac mi sie chce. Myslalam tylko o nauce a ubrana poszlam ...e, teraz inaczej bym to zrobila. Ale co tam Kochana trzymam kciuki za Ciebie. A tu wklejam moj stary "zestaw obronny", zebys sie nie dolowala Az lezka sie w oku zakrecila... te wspomnienia
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje Dziewczyny, w taki razie pewnie zrezygnuje z paska i tak polece na te obrone
Zuza stroj to malo wazna sprawa, najwazniejsze ze masz to za soba i tytul przed nazwiskiem jest Zreszta dobrze wygladalas wiec o czym ja sie tu rozprawiam Jeszcze do Ciebie napisze PW w sprawie kwiatow ktore trzymasz w dloni
|
|
|
|
#87 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czasem żałuje swojej decyzji no ale cóż Cytat:
|
|
#88 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Twoje jak zwykle super Cytat:
![]() Powodzenia ------------------------------------------------ Mój dzisiejszy (w lepszym humorze)
|
|
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myslalam, ze sie wlasnie greckiego naucze, wloskiego, ale tam byla sama lacina, po 6 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu ! Ja juz nie moglam tego zniesc i ten chor - zmuszano nas do brania udzialu w tym A teraz turystyka i rekreacja I bardzo chcialabym pracowac i miec zwiazek z ta dziedzina, zreszta ja moglabym oprowadzac ludzi, moglabym byc przewodnikiem, dlatego ten rok ktory mam chce przeznaczyc na porobienie sobie uprawnien bym mogla gdzies sie zaczepic, a potem magisterka... mam nadzieje
|
|
|
|
|
#90 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też to przeżyłam/przeżywam , chciałam zmienić po 1 roku ale wzięłam drugi zupełnie inny na innej uczelni i z każdym rokiem coraz bardziej żal było mi zrezygnować z 1 (myślałam sobie, że jakoś przemęczę bo szkoda roku, potem dwóch do końca no i męczę![]() Pocieszam się tym, że na jednej uczelni studiuje to co kocham a na 2 to ,co myślałam, że jest spełnieniem marzeń hehe W takim razie czekamy na zdjęcia już z obrony
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.

Dlatego wkleiłam dwie wersje, żeby się zorientować jak Wam się lepiej widzi.
Dziękuję Ci bardzo 
), ale mimo to do niczego nie mogłabym się przyczepić
Ostatnio mam odpał na punkcie połączenia szary- turkus- karmelowy...