| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-10-26, 18:51 | #4771 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat: 
  A kolczyki piękne  Najbardziej podobają mi się te na 3 fotce   
				__________________ Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o | |
|     | 
|  2008-10-26, 18:56 | #4772 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

caly dzien nudzenia   a teraz wprosilam sie na herbatgke do kolegi  wiec sie maluje hihi   
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
|  2008-10-26, 18:59 | #4773 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

Cytat: 
  Ja tak często robię przed zmianą fryzury  O, bosiaczek w avku   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-10-26, 19:00 | #4774 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 

__________________ I'm woman in love !!!!   | ||
|     | 
|  2008-10-26, 19:00 | #4775 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
  bardzo dobry produkt, szczególnie do włosów przesuszonych na końcach  sprawia że włosy stają się miękkie i lśniace najlepiej aplikować tylko na końce bo to troche tłusta mazia i użyta w nadmiarze wyglada niefajnie  polecam najmniejsze opakowanie 16ml na test jesli nie jesteście przekonane czy będzie pasować Ice, jak sprawa z cieniami sie juz wyjaśni to dołączę Ci próbkę podkładu Clinique a jak się nie wyjaśni po mojej mysli( ale mam nadzieję że tak  ) to i tak Ci ją(i jeszcze jakies inne) wyslę   
				__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. | |
|     | 
|  2008-10-26, 19:02 | #4776 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  i nie wyobrażam sobie życia bez niego  a znowuż nie jestem fanką aż takich intensywności na policzkach  Cytat: 
  ale lista  Cytat: 
  Cytat: 
  najwyżej przez jakiś czas sobie ją zepniesz czy coś.. zawsze rozwiązanie się znajdzie   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | ||||
|     | 
|  2008-10-26, 19:04 | #4777 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: dzikie południe 
				 | 

Cytat: 
  ja juz grzywke mialam nie raz, i mnie w grzywce jest dobrze [mam wsyokie czolo  ], zawsze przed wizyta u fryzjera mam mase watpliwosci  zaryzykuje  sleepy dzieki za opinie  w dzialaniu to takie cos, jak te wszystkie jedwabie? Organzzo ja do rozu wole jednak okraglaka ze starej serii  koci jezyczek zostawie do PI   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | |
|     | 
|  2008-10-26, 19:10 | #4778 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Big Roads :D 
				 | 

zizku na pewno Ci będzie do twarzy w grzywce   Strasznie mi się spać chce  Żegnam Was już dziś, jutro wpadnę jak wrócę z uczelni. Miłego wieczorku   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-10-26, 19:44 | #4779 | 
				 | 

a wiecie, ze do zakupow w S. dostalam kupon na manicure za zlotowke?   dostaje sie to do zakupow powyzje 250 zlotych   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | 
|     | 
|  2008-10-26, 20:38 | #4780 | 
				 | 

postanowiłam skorzystać ze zniżki smsowej w Sephorze i kupiłam shimmera Rose  i ciągle mam niedosyt róży... jeszcze jeden chodzi mi po głowie 
				__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. | 
|     | 
|  2008-10-26, 20:50 | #4781 | 
| Zakorzenienie | 

A ja zrobiłam sobie właśnie maskę Avonu peel of z seri sake i ryż wygładzającą   Ależ ona jednak jest super  Dobrze że to maska do ściągania bo właśnie wyłączyli mi wodę  A tak a propos, czym zmywacie maseczki ? Bo wodą to chyba nienajlepszy pomysł ? Wczoraj zostałam skuszona  Oczywiście wiadomo przez kogo   Kupiłam mus Bielendy Beauty Milky - normalnie pachnące cudo  Idealnie wygładził i nawilżył moją skórę, jest przeboski [notabene, krem do buźki z tej serii dostałam od Gayenki i też mi pasuje jak na razie po dwóch użyciach, ale bardziej na noc] 
				__________________ I'm woman in love !!!!   | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2008-10-26, 20:51 | #4782 | |||||
| po prostu Em :) Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Vibeska, rzyrafka, karolina1985, gayenka, isa666, dziękuję za opinie o temacie i.. wiarę we mnie.     Tak.  Ostatnio przyniosłam jej zdjęcie Ashley Olsen z taką grzywką na bok i zrobiła mi identyczną. Szkoda tylko, że za nic moje włosy nie dawały się potem tak ładnie ułożyc, strasznie uciekały na boki.  Dlatego może taka bardziej prosta grzywka byłaby lepsza. A Ty znasz francuski?  Mam nadzieję, że mi się uda.  Cytat: 
  Cytat: 
  Niestety, jak rzucili pod koniec targów te -30% na wszystkie książki na tym stoisku, to Nigella zniknęła w mgnieniu oka. Przepraszam.  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Uff.. Jestem padnięta po całym dniu na targach.. Tak się zarzekałam, że nic nie kupię, a udało mi się upolowac dwie książki, które chciałam miec, z większą obniżką niż mam na codzień. I jedną dostałam gratis (ah te znajomości..  ). Ciekawe tylko, kiedy ja znajdę czas na czytanie..  Potrzebuję odpoczynku..  EDIT: Vibesko, ja maseczki oczyszczające zmywam wodą, a nawilżające ścieram wacikiem nasączonym tonikiem.   
				__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km | |||||
|     | 
|  2008-10-26, 20:52 | #4783 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Skierniewice 
				 | 

Cytat: 
 wodą termalną  a potem przemywam tonikiem | |
|     | 
|  2008-10-26, 20:57 | #4784 | 
| Zakorzenienie | 

Oj Emuś to ja będę Ciebie chyba prosić o zakupienie tej Ziaji   A ona na targach będzie tańsza niż np. na Allegro ? Ja chyba zacznę maski zmywć termalką albo tonikiem bo woda z kranu u mnie jest po prostu masakra   
|     | 
|  2008-10-26, 20:57 | #4785 | 
				 | 

we wtorek   przyjaciolka ma prikaz zaciagniecia mnie tam sila jesli bedzie taka potrzeba  em, targi sa w krakowie?  kiedy? mzoe by tak zbiorowe wyjscie?  ja maseczki zmywam woda, o ile wymagaja zmywania   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | 
|     | 
|  2008-10-26, 21:06 | #4786 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Cytat: 
     A mus tez sobie kupie jak tylko zuzyje rozne balsamy i oliwki. Ja zmywalam woda ,ale woda w Czeladzi to jest swinstwo jakich malo,kazda nawilzajaca maska po zmyciu woda przestawala byc skuteczna  i wpadlam na to zeby zmywac je termalka,zwlaszcza biorac pod uwage moje zapasy termalki  i podzialalo   *** Ojejej!targi  my z Vibeska chcemy sporo rzeczy na pol ,juz to obgadalysmy  moze sie usmiechniemy do Ciebie Emusiu   ** Strasznie zle sie czuje dzisiaj  wzielam tabletki i chyba niedlugo pojde spac...Krecik mi przyniosl herbatke i mnie zawinal w nalesnika kocykiem ale jednak wole jego w roli kaloryferka i mam nadzieje ze zaraz do mnie przyjdzie   
				__________________ Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... | |
|     | 
|  2008-10-26, 21:10 | #4787 | 
| Zakorzenienie | 

Gajuś   wyśpij się dobrze, jutro będzie lepiej  Mam nadzieję że będziesz się dobrze czuła. A ja jutro oczywiście zakładam do pracy Twoje kolczyki   
|     | 
|  2008-10-26, 21:22 | #4788 | |||
				 | 

Cytat: 
  albo jakiegoś przyjemniaczka do pudru Cytat: 
  chyba czas kupić coś w innej tonacji Cytat: 

__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | |||
|     | 
|  2008-10-26, 21:24 | #4789 | |
				 | 

Cytat: 
  ten z nowej serii, nigdy nie mialam lepszego  do pudru chcialabym z TBS, ale poki co to mnie nie stac   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | |
|     | 
|  2008-10-26, 21:25 | #4790 | |||
| po prostu Em :) Zarejestrowany: 2005-06 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  Nie wiem jak teraz z cenami na all, ale kiedyś na pewno były wyższe.  Cytat: 
  A targi są 8-9 listopada.  Jestem za zbiorowym wypadem.  Cytat: 
  Może któraś z Krakowianek chciałaby coś na pół ze mną?  A Ty kuruj się, kuruj.   
				__________________   od maja 2012 przejechałam na rolkach 488 km | |||
|     | 
|  2008-10-26, 21:28 | #4791 | |
				 | 

Cytat: 
  chodziłam koło obu, ale w końcu nie skusiłam się na żaden   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | |
|     | 
|  2008-10-26, 21:30 | #4792 | |
				 | 

Cytat: 
  no to zbieramy ekipe na wyjscie na targi   
|     | 
|  2008-10-26, 21:38 | #4793 | 
| Zakorzenienie | 

Zizku jestem ciekawa Twojej fryzurki nowej, mam nadzieję że wyjdzie pięknie   Ja bardzo żałuję że nie mam swojego stałego fryzjera któremu bym ufała w 100 % i który doskonale wiedziałby co jest dla mnie dobre. Znalezienie takiego chyba graniczy z cudem   
|     | 
|  2008-10-26, 21:39 | #4794 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Skierniewice 
				 | 

Em nic się nie stało. Może to i lepiej, teraz będę miała pretekst żeby rodziców naciągnąć np na gwiazdkę    | 
|     | 
|  2008-10-26, 21:45 | #4795 | ||
				 | 

Cytat: 
 i chce mi się czegos różowego(chyba padnie na Narcisse Chanel  ) Cytat: 
  teraz mam dwa które kocham i prędko nie zamienię a ten TBS do pudru jest SUPER! najlepszy do prasowańców 
				__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. | ||
|     | 
|  2008-10-26, 21:52 | #4796 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  Daj znać jak się umówisz, może pójdę Cię podglądnąć  "znasz" to za dużo powiedziane, uczyłam się 4 lata ale prawie wszystko poszło na marne  Ja siem piszem na targi o ile będę szła, a jeśli nei to tylko Was wykorzystam ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  
				__________________ | |
|     | 
|  2008-10-26, 21:53 | #4797 | |
				 | 

Cytat: 
  do modelowania buzi jak znalazl   
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-10-26, 21:58 | #4798 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 i znów umieram do koloru tego podkładu (Fresh Beige)  choć tu wydaje się być ciut za żółty... http://www.en.clinique.com.hk/cliniq...T_ID=PROD90940 szkoda, że u nas takich nie ma, nawet nie można zobaczyć   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | ||
|     | 
|  2008-10-26, 22:08 | #4799 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ale sliczny    ten drugi odcień, cream beige też jest ciekawy  Ojejku, chcem go  
				__________________ I'm woman in love !!!!   | |
|     | 
|  2008-10-26, 22:43 | #4800 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Właśnie wróciłam z herbatki   hi hi. I pisze smsy z kolegą. Ja: lowe krowe buraki cukrowe podam Ci mój znak!!! On: yyy eee jaki znak co ci padło na muskkk Ja: lowe krowe!!! On: Aha  No..okej. w sumie z Toba to tak zawsze. Ja: krowe On: sama jestes krowe Ja: krowa jak cos On: sama jestes krowa Ja: wyzywasz mnie od krow?! ty swinio On: nie wyzywam Cie no co ty! wcale nie jestes krowa! Ja: ale ty swinia za to  On: kocham Cie Ja: wiem On: a Ty mnie? Ja: nie. On: Czemu??????????? Ja: bo powiedziales, ze nie lowe krowe On: bo to nie sa buraki cukrowe!! no i jeszcze nie odpisałam  ogolnie to czekalam troche na autobus  i mi sie nudzilo 
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

rany, jakie tempo
 rany, jakie tempo