|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki KALLOS
Wstawilam oba INCI maski mlecznej na skladach z prosba o porownanie.
Niby wiekszosc skladnikow taka sama, ale jednak ... Nie dam glowy uciac, ale wydaje mi sie , ze na opakowaniu litrowej, z niebieska naklejka {kupilam w ubieglym miesiacu i szybko sie pozbylam} byl jeszcze inny, dluzszy. Postaram sie do tego skladu takze dokopac. |
|
|
|
|
#812 |
|
Rozeznanie
|
Polecam maske Kallos Latte ,zapach powalajacy a i efekt widze po pierwszym uzyciu
))
|
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie chyba tez kupie sobie tego kallosa latte
zważając na cenę ![]() a używała któraś z Was szamponu jajecznego z kallosa?
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
Narek miała jajecznego Kallosa, podobno latem na lekko przesuszone włosy jest OK, ale przy włosach cienkich, delikatnych i przetłuszczających się zdaniem narka może obciążać
|
|
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raczej mam suche, zniszczone, puszące się włosy - wina rozjaśniania
, nie wiem czy sprawdziłby się w takich 'extremalnych' warunkach ![]()
|
|
#816 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja z Kallosa nadal używam maski Latte (mam litrowe opakowanie), zastanawiam się ciągle nad kilkoma rzeczami, ale jakoś nie mogę się zebrać, żeby coś zamówić.
a Latte uwielbiam! |
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
ja mialam.. oprocz zapachu ajerkoniaku to mnie jakos nie powalil na kolana.. bardziej spodobal sie mamie posiadajacej, krotkie, grube wlosy, farbowane. ja wole migdalowy lub mleczny.
|
|
|
|
|
#818 |
|
Przyczajenie
|
Hej
orientujecie sie możne gdzie można zakupić odzywki kallos we Wrocławiu? wiem ze można je zamówić przez internet ale zależy mi żeby mieć moja mleczna odzywke juz teraz bo jestem od niej uzależniona a własnie mi sie skonczyła a moze znacie jakiegos sprzedawce z allegro ktory jest z Wrocławia i dopuszcza odbior osobisty? z góry dziękuje za pomoc i gorąco pozdrawiam
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukaj hurtowni fryzjerskich we Wrocławiu; najlepiej w książce telefonicznej lub w internecie.
W hurtowni w "moim" mieście można kupić prawie wszystkie kosmetyki Kallosa. |
|
|
|
|
#820 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję bardzo i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#821 |
|
Killing me softly
|
Od około tygodnia używam mlecznej odżywki i bardzo mi się podoba to, co robi z włosami
Fiu fiu
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#822 |
|
Rozeznanie
|
Ja używam/używałam szamponu jajecznego- jestem/byłam bardzo z niego zadowolona. Niestety w mojej hurtowni nie ma go aktualnie więc nie mogłam zamówić drugiego litra, a chęcią bym to zrobiła
![]() Zamówiłam na jego miejsce krem szampon- jak wybróbuję to dam znać co i jak.
|
|
#823 |
|
Przyczajenie
|
KALLOS uzywalyscie kiedys???
mam pytanie czy ktoras z was uzywala produktow tej firmy ???? moze slyszalyscie cos na ich temat?? polecacie czy raczej odradzacie
|
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: KALLOS uzywalyscie kiedys???
Ja używam odrzywki do włosów, a także do prostowania i jestem z nich zadowolona. Niedość że dają oczekiwane efekty to po za tym nie są drogi.
|
|
|
|
|
#825 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
łączę- proszę korzystać z wyszukiwarki
|
|
#827 |
|
Raczkowanie
|
Zachęcona pozytywnymi opiniami kochanych wizażanek zaopatrzyłam się w krem mleczny oraz placente
Latte użyłam dzisiaj pierwszy raz i jestem zachwycona działaniem Mam nadzieję, że na placencie również się nie zawiodę
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie może gdzie można dostać Latte we Wrocławiu?
|
|
|
|
|
#829 |
|
Konto usunięte
|
A ja się chciałam Was zapytać czy w Krakowie można gdzieś kupić te kosmetyki Kallos? Dziś wyczaiłam u kuzynki odżywkę Latte, która zapachem powaliła mnie na kolana.
Po zastosowaniu też super i włosy tak pięknie pachną. Niestety nie zdążyłam zapytać skąd ją ma. Pomocy, nie chcę się przekopywać przez wątek, więc jeśli ktoś już pytał o Kraków to proszę o odesłanie na odpowiednią stronę. |
|
|
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;9388876]A ja się chciałam Was zapytać czy w Krakowie można gdzieś kupić te kosmetyki Kallos? Dziś wyczaiłam u kuzynki odżywkę Latte, która zapachem powaliła mnie na kolana.
Po zastosowaniu też super i włosy tak pięknie pachną. Niestety nie zdążyłam zapytać skąd ją ma. Pomocy, nie chcę się przekopywać przez wątek, więc jeśli ktoś już pytał o Kraków to proszę o odesłanie na odpowiednią stronę. Miucci, jesli nie chcesz przeszukiwac calego watku to w gornej czesci strony jest taka opcja jak 'Przeszukaj ten wątek', gdzie wpisujesz interesujaca cie nazwe lub wyraz i zostaja wyszukane wszystkie odpowiedzi, w ktorych uzyto tego slowa |
|
|
|
|
#831 |
|
Rozeznanie
|
Używałam Kremu Mlecznego Kallos, zapach powala i utrzymuje się aż do nastepnego mycia, a i efekt po użyciu jest świetny. Moje rozjaśnione włosy lepiej się rozczesują i są nawilżone. Trzymam różnie - jak mam czas to z 15 min, jak nie, to tak jak odżywkę - na kilka minut i spłukuje. No i cena jest naprawdę przystępna
|
|
|
|
|
#832 |
|
Raczkowanie
|
Na jak długo wystarcza Wam litrowe opakowanie Kallos Creme Latte? Uwzględniając oczywiście jak często stosujecie (ile razyw tygodniu/co ile dni) i jakiej długości posiadacie włosy?
Pytanie z czystej ciekawości Ponieważ też zamówiłam go. A swoją drogą, czekam na niego już tydzień i powoli tracę cierpliwość. A na jutrzejsze mycie już nie mam co użyć - wax, olejek rycynowy, nafta skończone ;(
|
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Kupuję Latte 800 ml. Włosy myję co drugi dzień. Maska starcza mi na około dwa miesiące. Długość włosów - obecnie ledwo
do łopatek.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#834 |
|
Rozeznanie
|
Hmm Mnie o wiele dłuzej.Gdybym używała jej co dwa dni- 4 miesiące jak nic
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację, tylko, że ja Lattę jem łychami
.
|
|
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
Moj crem ala latte przyszedl doslownie 5 minut temu ;D huuura ;D;D
Ja myje 2 razy w tygodniu, wiec zakladajac ze przy kazdym myciu bede uzywac kallosa starczy mi pewnie na jakies pol roku ;D nie wspominajac juz o tym ze bede robic jakies przerwy zeby wlosy sie nie przyzwyczaily... Ahaaa... i zapach, oczywiscie obledny
|
|
|
|
|
#837 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jejku, troszkę tu już siedzę, a nigdy tego nie zauważyłam. Nie wiem czemu. Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zadomowienie
|
Szukałam gdzie w Krakowie można kupić Kallosa, ale nie znalazłam
Pliss wie ktoś??
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pare postow wyzej juz ktos pytal o Kallosa w Krakowie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/search.php?searchid=11906611 |
|
|
|
|
|
#840 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.

))

, nie wiem czy sprawdziłby się w takich 'extremalnych' warunkach

Latte użyłam dzisiaj pierwszy raz i jestem zachwycona działaniem