|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
Jak miałam taką sytuacje, przysyłali katalog, formularz i panoramę na II termin, tak aby zdążyć na III, więc myślę że otrzymasz. Możesz jeszcze zapytać się liderki, czy mogłaby odsprzedać katalog
|
|
|
|
|
#4532 |
|
Raczkowanie
|
A czy jest już netto do kat. 16 ??
Bo nigdzie nie mogę znaleźć .
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
juz była o tym mowa kilkanaście razy,
nie ma netto do katalogu 16
|
|
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4536 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
powinni przysłać Ci pocztą Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2008-11-01 o 20:40 |
||
|
|
|
#4537 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam nie wiedziałam.
A czy nie ma w sensie "na razie" czy w ogóle nie będzie??
|
|
#4538 |
|
szeryfcio
|
nie ma w ogóle
|
#4539 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że świąteczne wody pojawiają się co roku. Nie zawsze te same, choć LBD było i rok temu i jest teraz.
Zwracam tylko uwagę, że 'nowe' nie oznacza 'sezonowe' ![]() Cytat:
![]() Wcześniej wpadła mi do ręki stara gazetka
|
|
|
|
|
#4541 |
|
Wtajemniczenie
|
a no to faktycznie, powinnaś do nich napisać w tej sprawie albo zadzwonić i wyjaśnić bo zazwyczaj w takich przypadkach szli na rękę i brali droższy produkt do promocji.. może im się pokićkało coś..
|
|
|
|
#4542 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie (jak zawsze jakies ;D ).. Teraz w TPS'ie musze zrobic 250 zl, i ciezko mi to zrobic bo kazda czeka na oferte swiateczna
ale podobno teraz w katalogu 16 oferta netto wlicza sie .. tylko nie mam pojecia czy razem z oferta netto moge miec 250 zl.. czy poprostu normalne zamowienie na 250 i z netto co chce..bardzo prosze o odpowiedz jesli ktos sie orientuje.. z gory dziekuje |
|
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Wiecie może jaki kolor ma torebka Rachel ?? brązowy czy czarny ?? Tak swoją drogą to takie informacje powinni podawać w katalogu :/
|
#4545 |
|
Raczkowanie
|
solange421 przepraszam.. chodzio mi o katalog 15..
|
|
|
|
#4546 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do netto do 16 to może jakieś ogólne obwieszczenie trzeba napisać :P hehe, każdy o to pyta, nikomu się nie chce wszcześniejszych postów czytać... co za lenie patentowane
|
|
|
|
|
#4548 |
|
Zakorzenienie
|
NO właśnie, poza tym je dawali w poprzednim katalogu. A tutaj mi dają 5 za darmo i to na drugi termin. No niby się cieszyć, ale się zastanawiam czy gdzieś w katalogu nie było napisane, ze za coś dają i przegapiłam. Dziwne.
|
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Wdzisz, każdy pyta o oferte netto16, bo nie chce im się czytać eh... szkoda słów
co do Twojego pytania, to razem z oferta netto możesz mieć 250zł, bo wlicza sie ona do zamówienia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Ale trzeba pamiętać, że ta rzecz z netto musi przyjść w paczce żeby liczyła się do tego zamówienia.
|
|
|
|
#4551 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4552 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam wieeeelką prośbę
Mogłaby któraś z Was umieścić fotki nowej szminki powiększającej usta UCR? Jeśli jakieś już macie oczywiście. Byłabym baaardzo wdzięczna ![]() Najbardziej interesuje mnie odcień Blonde Ambition, a widzialam ze Hosenka pisała, że go zamawiała... więc uśmiecham się szeroko z prośbą o umieszczenie zdjątka )
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2008-11-02 o 19:03 |
|
|
|
#4553 |
|
Raczkowanie
|
solange421, taka jedna -> Dziekuje wam bardzo za odpowiedz na posta
) |
|
|
|
#4554 |
|
Raczkowanie
|
Podwójny satynowy cień do powiek jest super!!! Zarówno na sucho jak i na mokro. W każdym razie mi ogromnie przypadł do gustu. Mam kolor TEAL APPEAL. Jak na razie to pierwszy cień do powiek który bez żadnych podkładów czy baz nie zbiera mi się w zagięciu powieki. A i bardzo ładnie wygląda - mam bardzo ciemny kolor oczu, więc mogę sobie pozwolić na trochę mocniejszy dzienny makijaż. POLECAM
|
|
#4555 |
|
szeryfcio
|
A ja sobie wypróbowałam serię Marokańska Róża.
Krem z glinką do oczyszczania twarzy - rzeczywiście chyba dobry dla tłustej cery, bo moja normalna była po nim bardzo ściągnięta (po żadnym preparacie myjącym tak nie miałam), więc glinka działa Maseczka kojąca, hmm...od razu po nałożeniu zaczęła mnie piec, taka kojąca, hehe , a do wrażliwców nie należę. No nic, może moja cera miała zły dzień, dam jej jeszcze raz szansę za parę dni i napiszę.
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2008-11-02 o 22:45 |
|
|
|
#4556 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Również użyłam maseczki z serii Marokańska Róża i mnie nic nie piekło, mimo że mam wrażliwą cerę. Oczy nie pieką, nawet jak maseczkę nałoży się blisko nich. Ma konsystencję żelową. Niestety żadnych efektów narazie nie zauważyłam.
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miała być w piątek jak zwykle, ale pewnie przez WŚ jest opóźnienie. Mam nadzieje że dzis dotrze. Szczerze mówiąc mam nadzieje ze nie będzie zbyt powieszała ust, bo ja i bez tego mam duze ... A ja jestem zachwycona maseczką Marokańska Róża Konsystencja mi nie odpawiada - klejowo-żelowa, podobna do tej z Masłem Shea która kiedyś była w ofercie. Ale cudnie wygładza, rozpromiena skórę, pory są wyraźnie zmniejszone - efekt utrzymuje sie ok 24 godz. Nie wysusza. Mnie szypie, ale tylko gdy wcześniej używam żelu lub tonikiem z kwasami. Wczoraj między tonikiem a maseczką upłyneło więcej czasu wiec nie szczypało.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-11-03 o 06:42 |
|
|
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
a nie wiecie, czy 10 listopada przypadkiem nie jest wolny w COKach? bo chce zamówić w czwartek, wiec przyjdzie do COKu w poniedziałek. nie daj boże żeby mieli wolne! :P
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szkoda bo są po prostu cudne !!z resztą niedługo i tak je chyba wycofują jeżeli się nie mylę... tak mi coś świta :/ ja nie wiem, chyba szykuje się rewolucja w kolorówce... bo jakaś masakra, w tych świątecznych katalogach połowa kolorówki jest wycofywana ;( |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.

No nic, może moja cera miała zły dzień, dam jej jeszcze raz szansę za parę dni i napiszę.