![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
no ja mam @ nie ważne, że powinnam mieć ją za 1,5 tygodnia bo biorę tabsy i zawsze mam co 28 dni
![]() dzisiaj 530dni ![]() Saoma skoro Twój TZ mieszka sam, to dlaczego Ty nie możesz z nim zamieszkać ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-03 o 12:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kochane za dobre słowo
![]() wyjaśnie Wam troszkę, mój promotor to super czlowiek i mój temat został bez problemu zatwierdzony i przez promotora i przez dziekana i bardzo się z niego cieszyłam i wiedziałam, że będę pisac z ochotą. Problem jest z badaniami, miałam w grudni zgłosic się z ankietą do Domu Dziecka, ale coś mnie tknęło i pojechałam dziś tam upewnić się ze nic sie nie zmieniło no i co się okazało, że nie mogę jednka przeprowadzić badań, gadałam z głównym dyrektorem no i on mi powiedzial, że przepsiy się zmieniły i ze przychodzi do nich bardzo duzo osób i oni już nie pozwalają. i nic go to nie obchodziło, że przez 2 lata przyjezdzałam tam 2 albo 3 razy w tygodniu, poświęcałam swój czas, pieniądze (bilety) i co mam teraz z tego, nic ![]() I teraz muszę szuakć nowej placówki, a wiadomo jak jest, ze nikt mnie nie będzie chciał tak z ulicy dopóscić do dzieciaków. Jedynie co mnie terasz może uratować to jakaś świetlica środowiskowa czy opiekuńczo-wychowacza, no a jak to nie to pójdę do Aresztu Śledczego, ale tam to już masakra, bo prokuratura będzie robić wywiad środowiskowy z moją rodziną czy nie mamy powiązań z mafią ![]() oj zaczyna mi to wszystko iść pod górkę....a tak się ciszyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
PArę miesięcy po przestaniu ich brania (harmonet - łagodne ale jednak) chyba ze 4 okresy mialam tydzien wczesniej niż powinnam mieć.. ale to po odstawieniu tabsow normalka. Aże ty masz wczenisj w trakcie brania tabsow?? a zmieniałaś ostatnio?? a może bierzesz od niedawna bo wiem, że to też jest możliwe ..chociaż ok to jest dziwne... ja na razie nie bede robila lekarzowje paniki w styczniu 2007 robilam sobie badania a na wynikach bylo napisane co 2 lata wiec pójde w styczniu 2009 i już nie ma co się bać zacznę się zastanawiać jak zemdleję w skzole albo na ulicy.. tudzieżw domu :P u mnie 586 dni do naszgo dnia ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-03 o 12:56 Powód: sprawdzanie suwaczka :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#815 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
MOże poobserwuj sobie troszke albo ja wiem po okresie idz do tego gina co CI to przepisał..
I zastanów się jakieśstresy nerwy..szoki..bo to ma wpływ.. ale kurna w sumie to wszystko ma wpływ wysiłek dieta ..pomyśl sobie o tym i mozę pomyśl czy nie iśćdo gina.... |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
KOchana od wizyty u gina jak dla mnie nie ma nic gorszego.. ale jak się w zeszłym roku ja przekonałam.. trzeba i warto się od czasu do czasu przejść..
Ja nie byłam u gina jakieś 7 lat.. teraz okazało się że w sumie dobrze, że poszłam.. co prawda bardziej szłam za potrzebą przebadania się na wypadekj TZ zachcianke jeśli wiecie co mam na myśli ... ale przy okazji wyszło, że dobrze, że poszłam bo urosła bymi ta cysta taka , że musieliby mi usuwać jajnik a w wieku 25 lat mieć usunięty jajnik.. same przyznacie, że to nieciekawie |
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#820 |
Zadomowienie
|
Kochane moje jeżeli trzeba to idźcie do tych lekarzy bo zdrówko najważniejsze
![]() ![]() nie dołujcie się dzisiaj dodatkowo lepiej bo już i tak nie czujecie się najlepiej ,może pomyślcie o czymś przyjemnym żeby poprawić humorki? |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie nie mam wyrobionego poglądu które lepiej leczy facet czy kobbieta.. choć z wielu różnych źródeł mam róźne opinie ale na ich podstaiwe wiem jedno... tak na prawdę to wszystko zależy od czlowieka i jego charakteru podejscia do drugiej osoby a nie od płci
Ja chodzę prywatnie do lekarza ginekologa..NIe ma co marnować zdrowia -zwłaszcza tego jego aspektu - w kolejce państwowej Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-03 o 13:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
kurcze tak gadacie o tych ginekologach... może i ja bym się wybrała.... nic mi się nie dzieje póki co ale kto wie co tam drzemie w środku????? ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie żeby tam pójść... nie dziwne z resztą, w końcu to nic przyjemnego.... ehhh... ja to bardziej na morfologie i badanie moczu powinnam pójść bo swego czasu z nerkami mialam problem i 4razy w szpitalu leżałam i mam taki uraz przez tych lekarzy że aż mi się nie chce w ogóle do żadnego wybierac... a jeszcze skierowanie na to wszystko trzeba miec i trzeba pójść do lekarza po nie... ostatnimi czasy to ciocia mojego tżta ktora jest lekarzem to jak mi coś bylo to akurat tak sie skłądało ze i ona przyjezdzala i wypisywała antybiotyk, no ale ciocia z innego województwa wiec nie mogę liczyc na to ze sie teraz zjawi jak mi potrzeba skierowanie..;/ w ogóle jak lekarz z innego województwa jest to to skierowanie chyba nie byloby wazne w przychodni... jej... ta służba zdrowia w Polsce mnie zniechęca do pójscia do lekarza.... a wy jak często badacie się tak z własnej nieprzymuszonej woli??? bo ja to wcale... na pobieranie krwi brrrrr tylko jk mnie wyśla pójdę...
#824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poczytajcie sobie a może poprawi się humorek : http://www.netwesele.pl/cytaty/index.php Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-03 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyneczki ja uciekam do TZ na obiadek.. odezwę się wieczorkeim.. bo juz mi zadania dał na popołudnie
Buziolki i pamietajcie chodźcie regularnie do lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
ja jak juz pisałam chodzę co pół roku i zawsze mam I grupę czyli ok
![]() a teraz nie wiem co mi odbiło ![]()
#827 |
Zakorzenienie
|
hmmm Twój przypadek Kasiu rzeczywiście jest podejrzany... ja póki co regularnie dostaję @, no może +/- jeden dzień ale to z tego co wiem jest normalne. no chyba że powinno się dostawać @ regularnie jak w zegarku, co miesiąc ta sama ilość dni.. ale zdaje mi sie że 1 dzien różnicy to żadna anomalia? ide coś poczytać chyba.... bo panny młode wciągają ale czytając wizaz zamiast podręczników raczej magistra z ekonomii nie zrobię hehehe
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#829 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też chciałabym się zasczepić, ale to chyab 1500 zł ksztuje...i ponoc najskutecznijesze jest u dziewczynek przed miesiączką albo kobiet które nie rozpoczęły współżycia, nie pamiętam. Ale i tak myślę warto zainwestować. Póki co nie ma środków, bo na inny cel zdrowotny rodzice wydali na mnie juz ponad 2 tys... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Otóż mój tz mieszka sam, tak. A ja z nim nie mieszkam, bo moim rodzicom po prostu by sie to nie podobało i nie chce ich wkurzać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem ja kto jest dokłądnie ale słyszalam, a przynajmniej mnie lekarz powiedział, że do 25 roku życia to niemal ostatni dzwonek i owszem kosztuje to po 500 każda.. mnie na każdej następnej obcinali troszkę.. i POwiem CI że w stolycy to podobno mniej kosztuje.. ale jakie relacje cenowe to IC nei powiem.. Ale spytać mozesz .. kogoś
Ok no to teraz juz na prawdę znikam.. zrobiłąm się na bóstwo teraz mogę wojować świat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#832 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u Ciebie to fajnie musiało wyglądać ![]() a wczoraj miałam rozmowe z Tż o tym gdzie będziemy się budować i o dziwo pierwszy raz obyło się bez sprzeczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
wszędzie te mafie
![]() ja przeciez od przyszłego roku od lipca będę mieszkać z TZ ![]() ![]() ![]()
#837 |
Adwokat diabła
|
ja od początku września mieszkam z tż..
mamuśka za mną tęskni ![]()
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
i jak się mieszka-fajnie, nieee
![]()
#839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprzeczacie się o lokalizację?Macie już działkę? W ogóle Wy tuw większośc sie dziewczyny budujecie...a przy tym jest tyle do zrobienia i sprzatania...nie przeraża Was to?My narazie myślimy o mieszkanku w bliżej nieokreslonej przyszłości ![]() My z tz ostatnio sie raczej kłócimy, tzn nie tyle kłócimy co tak jakos dziwie jest. No i trochę jednak sie kłócimy... ![]() Cytat:
![]() Zaraz przyjdą do mnie łazanki!!!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
[quote=Samoa;9573120a jak to technicznie jest rozegrane?Aha, już chyba wiem - na sum zaocznie i do pracy?
![]() bo mgr będziemy robić w innym mieście niz teraz mieszkamy ![]() ![]() ![]() daj łazanek nie bądź chytrus ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.