Panny Młode 2010 cz. II - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-03, 12:49   #811
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

no ja mam @ nie ważne, że powinnam mieć ją za 1,5 tygodnia bo biorę tabsy i zawsze mam co 28 dni
dzisiaj 530dni

Saoma skoro Twój TZ mieszka sam, to dlaczego Ty nie możesz z nim zamieszkać

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2008-11-03 o 12:50
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 12:51   #812
onaella
Zakorzenienie

Dziękuje Kochane za dobre słowo
wyjaśnie Wam troszkę, mój promotor to super czlowiek i mój temat został bez problemu zatwierdzony i przez promotora i przez dziekana i bardzo się z niego cieszyłam i wiedziałam, że będę pisac z ochotą.
Problem jest z badaniami, miałam w grudni zgłosic się z ankietą do Domu Dziecka, ale coś mnie tknęło i pojechałam dziś tam upewnić się ze nic sie nie zmieniło no i co się okazało, że nie mogę jednka przeprowadzić badań, gadałam z głównym dyrektorem no i on mi powiedzial, że przepsiy się zmieniły i ze przychodzi do nich bardzo duzo osób i oni już nie pozwalają. i nic go to nie obchodziło, że przez 2 lata przyjezdzałam tam 2 albo 3 razy w tygodniu, poświęcałam swój czas, pieniądze (bilety) i co mam teraz z tego, nic tym bardziej, że w czerwcu zapewnali mnie, ze ja jako wolontariuszka nie będę miał z tym problemów i napewno będę mogła.
I teraz muszę szuakć nowej placówki, a wiadomo jak jest, ze nikt mnie nie będzie chciał tak z ulicy dopóscić do dzieciaków.
Jedynie co mnie terasz może uratować to jakaś świetlica środowiskowa czy opiekuńczo-wychowacza, no a jak to nie to pójdę do Aresztu Śledczego, ale tam to już masakra, bo prokuratura będzie robić wywiad środowiskowy z moją rodziną czy nie mamy powiązań z mafią

oj zaczyna mi to wszystko iść pod górkę....a tak się ciszyłam

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 12:53   #813
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no ja mam @ nie ważne, że powinnam mieć ją za 1,5 tygodnia bo biorę tabsy i zawsze mam co 28 dni
Żebyś Ty wiedziała jak mnie się pięknie rozregulowało
PArę miesięcy po przestaniu ich brania (harmonet - łagodne ale jednak) chyba ze 4 okresy mialam tydzien wczesniej niż powinnam mieć.. ale to po odstawieniu tabsow normalka.
Aże ty masz wczenisj w trakcie brania tabsow??
a zmieniałaś ostatnio?? a może bierzesz od niedawna bo wiem, że to też jest możliwe ..chociaż ok to jest dziwne...
ja na razie nie bede robila lekarzowje paniki
w styczniu 2007 robilam sobie badania a na wynikach bylo napisane co 2 lata wiec pójde w styczniu 2009 i już nie ma co się bać
zacznę się zastanawiać jak zemdleję w skzole albo na ulicy.. tudzieżw domu :P
u mnie 586 dni do naszgo dnia

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-03 o 12:56 Powód: sprawdzanie suwaczka :P
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 12:55   #814
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Żebyś Ty wiedziała jak mnie się pięknie rozregulowało
PArę miesięcy po przestaniu ich brania (harmonet - łagodne ale jednak) chyba ze 4 okresy mialam tydzien wczesniej niż powinnam mieć.. ale to po odstawieniu tabsow normalka.
Aże ty masz wczenisj w trakcie brania tabsow??
a zmieniałaś ostatnio?? a może bierzesz od niedawna bo wiem, że to też jest możliwe ..chociaż ok to jest dziwne...
biore już długo nie miałam przerwy, ani nie zapomniałm tabletki

Stary 2008-11-03, 12:58   #815
Marzsin
Raczkowanie

Cytat:
Boziuu...no niezle..to nie jest normalne raczej Kasiu, paniki nie ma co robić to jasne ale sprawdzić przy okazji można.Ja np okresu moge nie miec 2-3 miesiące.
Marzsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 12:59   #816
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
MOże poobserwuj sobie troszke albo ja wiem po okresie idz do tego gina co CI to przepisał..
I zastanów się jakieśstresy nerwy..szoki..bo to ma wpływ.. ale kurna w sumie to wszystko ma wpływ wysiłek dieta ..pomyśl sobie o tym i mozę pomyśl czy nie iśćdo gina....
Stary 2008-11-03, 13:02   #817
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
MOże poobserwuj sobie troszke albo ja wiem po okresie idz do tego gina co CI to przepisał..
I zastanów się jakieśstresy nerwy..szoki..bo to ma wpływ.. ale kurna w sumie to wszystko ma wpływ wysiłek dieta ..pomyśl sobie o tym i mozę pomyśl czy nie iśćdo gina....
o nie nie lubię chodzić do gina, ale jak tak dalej będzie to muszę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 13:06   #818
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
o nie nie lubię chodzić do gina, ale jak tak dalej będzie to muszę
KOchana od wizyty u gina jak dla mnie nie ma nic gorszego.. ale jak się w zeszłym roku ja przekonałam.. trzeba i warto się od czasu do czasu przejść..
Ja nie byłam u gina jakieś 7 lat.. teraz okazało się że w sumie dobrze, że poszłam.. co prawda bardziej szłam za potrzebą przebadania się na wypadekj TZ zachcianke jeśli wiecie co mam na myśli ... ale przy okazji wyszło, że dobrze, że poszłam bo urosła bymi ta cysta taka , że musieliby mi usuwać jajnik a w wieku 25 lat mieć usunięty jajnik.. same przyznacie, że to nieciekawie
Stary 2008-11-03, 13:07   #819
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
KOchana od wizyty u gina jak dla mnie nie ma nic gorszego.. ale jak się w zeszłym roku ja przekonałam.. trzeba i warto się od czasu do czasu przejść..
Ja nie byłam u gina jakieś 7 lat.. teraz okazało się że w sumie dobrze, że poszłam.. co prawda bardziej szłam za potrzebą przebadania się na wypadekj TZ zachcianke jeśli wiecie co mam na myśli ... ale przy okazji wyszło, że dobrze, że poszłam bo urosła bymi ta cysta taka , że musieliby mi usuwać jajnik a w wieku 25 lat mieć usunięty jajnik.. same przyznacie, że to nieciekawie
ja chodzę raz na pół roku i to mi wystarczy

Stary 2008-11-03, 13:07   #820
szana
Zadomowienie

Kochane moje jeżeli trzeba to idźcie do tych lekarzy bo zdrówko najważniejsze ja sama czekam na wolny termin u swojego a też nie lubię
nie dołujcie się dzisiaj dodatkowo lepiej bo już i tak nie czujecie się najlepiej ,może pomyślcie o czymś przyjemnym żeby poprawić humorki?
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 13:08   #821
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
Kochane moje jeżeli trzeba to idźcie do tych lekarzy bo zdrówko najważniejsze ja sama czekam na wolny termin u swojego a też nie lubię
nie dołujcie się dzisiaj dodatkowo lepiej bo już i tak nie czujecie się najlepiej ,może pomyślcie o czymś przyjemnym żeby poprawić humorki?
dobrze, że ja chodze do kobiety

Stary 2008-11-03, 13:12   #822
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że ja chodze do kobiety
Ja na razie nie mam wyrobionego poglądu które lepiej leczy facet czy kobbieta.. choć z wielu różnych źródeł mam róźne opinie ale na ich podstaiwe wiem jedno... tak na prawdę to wszystko zależy od czlowieka i jego charakteru podejscia do drugiej osoby a nie od płci
Ja chodzę prywatnie do lekarza ginekologa..NIe ma co marnować zdrowia -zwłaszcza tego jego aspektu - w kolejce państwowej

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2008-11-03 o 13:17
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 13:22   #823
tancerka212
Zakorzenienie

kurcze tak gadacie o tych ginekologach... może i ja bym się wybrała.... nic mi się nie dzieje póki co ale kto wie co tam drzemie w środku????? ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie żeby tam pójść... nie dziwne z resztą, w końcu to nic przyjemnego.... ehhh... ja to bardziej na morfologie i badanie moczu powinnam pójść bo swego czasu z nerkami mialam problem i 4razy w szpitalu leżałam i mam taki uraz przez tych lekarzy że aż mi się nie chce w ogóle do żadnego wybierac... a jeszcze skierowanie na to wszystko trzeba miec i trzeba pójść do lekarza po nie... ostatnimi czasy to ciocia mojego tżta ktora jest lekarzem to jak mi coś bylo to akurat tak sie skłądało ze i ona przyjezdzala i wypisywała antybiotyk, no ale ciocia z innego województwa wiec nie mogę liczyc na to ze sie teraz zjawi jak mi potrzeba skierowanie..;/ w ogóle jak lekarz z innego województwa jest to to skierowanie chyba nie byloby wazne w przychodni... jej... ta służba zdrowia w Polsce mnie zniechęca do pójscia do lekarza.... a wy jak często badacie się tak z własnej nieprzymuszonej woli??? bo ja to wcale... na pobieranie krwi brrrrr tylko jk mnie wyśla pójdę...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 13:25   #824
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
kurcze tak gadacie o tych ginekologach... może i ja bym się wybrała.... nic mi się nie dzieje póki co ale kto wie co tam drzemie w środku????? ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie żeby tam pójść... nie dziwne z resztą, w końcu to nic przyjemnego.... ehhh... ja to bardziej na morfologie i badanie moczu powinnam pójść bo swego czasu z nerkami mialam problem i 4razy w szpitalu leżałam i mam taki uraz przez tych lekarzy że aż mi się nie chce w ogóle do żadnego wybierac... a jeszcze skierowanie na to wszystko trzeba miec i trzeba pójść do lekarza po nie... ostatnimi czasy to ciocia mojego tżta ktora jest lekarzem to jak mi coś bylo to akurat tak sie skłądało ze i ona przyjezdzala i wypisywała antybiotyk, no ale ciocia z innego województwa wiec nie mogę liczyc na to ze sie teraz zjawi jak mi potrzeba skierowanie..;/ w ogóle jak lekarz z innego województwa jest to to skierowanie chyba nie byloby wazne w przychodni... jej... ta służba zdrowia w Polsce mnie zniechęca do pójscia do lekarza.... a wy jak często badacie się tak z własnej nieprzymuszonej woli??? bo ja to wcale... na pobieranie krwi brrrrr tylko jk mnie wyśla pójdę...
ja też tylko jak mnie ktoś wyślą to idę na badania,wiem,że źle robię bo powinno się badać co jakiś czas ale u mnie to jest zazwyczaj tak,że jak się coś dzieje to ide do lekarza i dostaje na badania wtedy robię a tak to chyba sama sobie wmawiam,że brak czasu,ze coś innego do roboty mam itd.

poczytajcie sobie a może poprawi się humorek : http://www.netwesele.pl/cytaty/index.php

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-03 o 13:45
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 13:44   #825
kubusewa
Zakorzenienie

Dziewczyneczki ja uciekam do TZ na obiadek.. odezwę się wieczorkeim.. bo juz mi zadania dał na popołudnie
Buziolki
i pamietajcie chodźcie regularnie do lekarza
Stary 2008-11-03, 13:44   #826
kaska87
Zakorzenienie

ja jak juz pisałam chodzę co pół roku i zawsze mam I grupę czyli ok
a teraz nie wiem co mi odbiło

Stary 2008-11-03, 13:48   #827
tancerka212
Zakorzenienie

hmmm Twój przypadek Kasiu rzeczywiście jest podejrzany... ja póki co regularnie dostaję @, no może +/- jeden dzień ale to z tego co wiem jest normalne. no chyba że powinno się dostawać @ regularnie jak w zegarku, co miesiąc ta sama ilość dni.. ale zdaje mi sie że 1 dzien różnicy to żadna anomalia? ide coś poczytać chyba.... bo panny młode wciągają ale czytając wizaz zamiast podręczników raczej magistra z ekonomii nie zrobię hehehe
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 13:52   #828
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hmmm Twój przypadek Kasiu rzeczywiście jest podejrzany... ja póki co regularnie dostaję @, no może +/- jeden dzień ale to z tego co wiem jest normalne. no chyba że powinno się dostawać @ regularnie jak w zegarku, co miesiąc ta sama ilość dni.. ale zdaje mi sie że 1 dzien różnicy to żadna anomalia? ide coś poczytać chyba.... bo panny młode wciągają ale czytając wizaz zamiast podręczników raczej magistra z ekonomii nie zrobię hehehe
ja mam co 28 dni zawsze

Stary 2008-11-03, 14:00   #829
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samouciu Kochana Pigułki kazął mi brać lekarz owszem na zmniejszenie i uregulowanie krwanienia.. w celu obserwacji tej cysty.. Ale po tej operacji dał mi wybór cy chce te pigułki czy nie..
Jako że mam rodiznę doświadczoną ginekologicznie dosżłam do wniosku, że nie będęsobie wątroby zaśmiecaćniepotrzebnie pigułkami.. zwłaszcza, że jednak nie pozostają bez wpływu na humorzastość, owłosienie podnosowe czy też inne objawy których teraz nie pomnę...
Jakoś żyjemy sobie z TŻ w takim stanie juzponad rok i jakoś jeszce nie fasolkujemy .. koło stycznia zrobię sobie cytologie i całą tę resztę badań o HPV się na razie nie martwię bo zabuliłam, ale jestem zaszczepiona na wirusa HPV
Wiem że nie jest to szczepionka na absolunie wszystkie szczepy HPV, ale jakaś ochrona jest
skróciłam trochę Twoją wypowiedź, bo jak zwykle słowotokNo pigułki jada po wątrobie, ale jakby coś to plastry nieJa własnie musze zrobic próby wątrobowe.
Też chciałabym się zasczepić, ale to chyab 1500 zł ksztuje...i ponoc najskutecznijesze jest u dziewczynek przed miesiączką albo kobiet które nie rozpoczęły współżycia, nie pamiętam. Ale i tak myślę warto zainwestować. Póki co nie ma środków, bo na inny cel zdrowotny rodzice wydali na mnie juz ponad 2 tys...

Cytat:
Napisane przez Marzsin Pokaż wiadomość
a co do spraw kobiecych to też nie za ciekawie bo bardzo możliwe ze mam zespol populistycznych jajnikow..choc potwierdze to dopiero w ta środe...ehhh...
przejęzyczyłać się - policystycznychJakbyś miała populistyczne to normalnie jak Lepper

Cytat:
dzisiaj 530dni

Saoma skoro Twój TZ mieszka sam, to dlaczego Ty nie możesz z nim zamieszkać
ja mam 593Przy tabsach zawsze regularnie co do godziny
Otóż mój tz mieszka sam, tak. A ja z nim nie mieszkam, bo moim rodzicom po prostu by sie to nie podobało i nie chce ich wkurzaćMoge zostawać na noc itp. ale nie mieszkaćPoza tym od dwóch lat mieszkamy w nowym domu i nie chce im robic chamstwa, że postawili dom, ciesza się, urządzili mi wypasiony pokój a ja się wyprowadzam dla kaprysu. Poza tym - studiuję dziennie, obecnie nie pracuję, a nie wyobrażam sobie sytuacji, że ja sobie mieszkam z tż a rodzice mnie utrzymują. NIe wyobrażam sobie równiez sytuacji, że tz mnie utrzymuje. Gdybym mieszkała np. w nie wiem w jakiejś świdnicy i studiowała w krk to wiadomo, że mieszkalibysmy razem, ale ja całe życie mieszkałam w Krakowie, teraz pod krakowem, mam samochod, więc nie widzę potrzeby i nie mam sumienia mieszkac z tż. Mam nadzieję, że rozumiesz?Dla mnie to jest jasneWiadomo super jest mieszkać razem, ale aż takiego cisnienia nie mamy, żeby robic przykrośc rodzicom, zwłaszcza, że tż u mnie nocuje(ofkors w pokoju gosninnym), ja u niego raz na jakiś czas, więc spać razem nie potrzebujemy. A z lokum do seksu nie mamy problemu, więc jest idealnie
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 14:04   #830
kubusewa
Zakorzenienie

Ja nie wiem ja kto jest dokłądnie ale słyszalam, a przynajmniej mnie lekarz powiedział, że do 25 roku życia to niemal ostatni dzwonek i owszem kosztuje to po 500 każda.. mnie na każdej następnej obcinali troszkę.. i POwiem CI że w stolycy to podobno mniej kosztuje.. ale jakie relacje cenowe to IC nei powiem.. Ale spytać mozesz .. kogoś
Ok no to teraz juz na prawdę znikam.. zrobiłąm się na bóstwo teraz mogę wojować świat
Stary 2008-11-03, 14:05   #831
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Otóż mój tz mieszka sam, tak. A ja z nim nie mieszkam, bo moim rodzicom po prostu by sie to nie podobało i nie chce ich wkurzaćMoge zostawać na noc itp. ale nie mieszkaćPoza tym od dwóch lat mieszkamy w nowym domu i nie chce im robic chamstwa, że postawili dom, ciesza się, urządzili mi wypasiony pokój a ja się wyprowadzam dla kaprysu. Poza tym - studiuję dziennie, obecnie nie pracuję, a nie wyobrażam sobie sytuacji, że ja sobie mieszkam z tż a rodzice mnie utrzymują. NIe wyobrażam sobie równiez sytuacji, że tz mnie utrzymuje. Gdybym mieszkała np. w nie wiem w jakiejś świdnicy i studiowała w krk to wiadomo, że mieszkalibysmy razem, ale ja całe życie mieszkałam w Krakowie, teraz pod krakowem, mam samochod, więc nie widzę potrzeby i nie mam sumienia mieszkac z tż. Mam nadzieję, że rozumiesz?Dla mnie to jest jasneWiadomo super jest mieszkać razem, ale aż takiego cisnienia nie mamy, żeby robic przykrośc rodzicom, zwłaszcza, że tż u mnie nocuje(ofkors w pokoju gosninnym), ja u niego raz na jakiś czas, więc spać razem nie potrzebujemy. A z lokum do seksu nie mamy problemu, więc jest idealnie
w takim wypadku rozumiem ja też bym nie umiała zyć ze świadomością, że biedny TZ na mnie pracuje głupio by mi było poza tym trzeba się nacieszyć swoim domkiem bo za niecałę 2 lata to jako gość się tam będzie

Stary 2008-11-03, 14:10   #832
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
pójdę do Aresztu Śledczego, ale tam to już masakra, bo prokuratura będzie robić wywiad środowiskowy z moją rodziną czy nie mamy powiązań z mafią
a po cholerę????Poza tym a z strach, bo jeszcze by cos znaleźli wtedy to juz doopa zbita. NIgdy do końca nie wiadomo z kim sie człowiek zadaje, albo i wiadomo Bez sensu, już kurde nie ma co robic ta prokuratura -z pewnością mafia wysyła studentke, żeby poprzez ankiete wyciągnęła info od skazanych, albo za pomoca zatrutej ankiety zlikwidowała ich wroga...ehhh, co za głupota.

Cytat:
Ja na razie nie mam wyrobionego poglądu które lepiej leczy facet czy kobbieta.. choć z wielu różnych źródeł mam róźne opinie ale na ich podstaiwe wiem jedno... tak na prawdę to wszystko zależy od czlowieka i jego charakteru podejscia do drugiej osoby a nie od płci
Ja chodzę prywatnie do lekarza ginekologa..NIe ma co marnować zdrowia -zwłaszcza tego jego aspektu - w kolejce państwowej
ja chodziłam i do m i k i obecnie prywatnie do m. Jakoś tak na luzie rozmowa, chyba trafiam na naprawde poważnych ludzi z dobrym podejściem.

Cytat:
ja jak juz pisałam chodzę co pół roku i zawsze mam I grupę czyli ok
a teraz nie wiem co mi odbiło
ja własnie zawsze miałam 1 i na osatniej cytologii wyszła mi 2. Ale to i tak ok, bo normalnie to sie lekarze zastanawiali jak moge mieć 1 jak współżyjęPoza tym robiłam wszystkie usg itp, więc wiem że jestem zdrowa tam jakby coś. A inne badania to tez robie tylko jak mnie ktoś wysle. Teraz chcę z własnej woli zrobić badania krwi, ale biorę leki, które mogą zaburzać wyniki i musze poczekac.
Stary 2008-11-03, 14:27   #833
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
a po cholerę????Poza tym a z strach, bo jeszcze by cos znaleźli wtedy to juz doopa zbita. NIgdy do końca nie wiadomo z kim sie człowiek zadaje, albo i wiadomo Bez sensu, już kurde nie ma co robic ta prokuratura -z pewnością mafia wysyła studentke, żeby poprzez ankiete wyciągnęła info od skazanych, albo za pomoca zatrutej ankiety zlikwidowała ich wroga...ehhh, co za głupota.
a no właśnie też nie wiem I juz sobie wyobrażam miny sąsiadów jak policja mi do domu by przychodziła.....by było zaraz - niby pożądna rodzina a jednak coś sie dzieje

14.08.2010
baby

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-03, 14:41   #834
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
poza tym trzeba się nacieszyć swoim domkiem bo za niecałę 2 lata to jako gość się tam będzie
noooo...mi bedzie smutno bez rodziców, mimo wszystkoWiadomo, potrafią nieźle wkurzyć, ale jednak od zawsze z nimi mieszkałam. Na pewno będziemy z tz co weekend na obiadkach

Cytat:
a no właśnie też nie wiem I juz sobie wyobrażam miny sąsiadów jak policja mi do domu by przychodziła.....by było zaraz - niby pożądna rodzina a jednak coś sie dzieje
zwłaszcza, że jak Twoich rodziców stać na takie wesele jakie Ci się szykuje, to juz od razu by Was mafią okrzyknięto Ja pamiętam jak się tu przeprowadziliśmy to tata miał czarna terenówke z przyciemnnianymi szybami, dom w trzy miesiące rodzice postawili i o nas na wiosce gadali Zwłaszcza jak przyjeżdzał taty wspólnik takim samym autem i moja ciocia tez takim samym (aczkolwiek posiadanym z przypadku) to normalnie podręcznikowy przykład mamy takich fajnych sąsiadów i oni nam wszystko mówią, z reszta ja ich dzieciom pomagam w nauce i ta dziewczynka mówiła, że się znas śmiali jak na grilla przyjeżdzaliśmy jak jeszce domu nie było
Stary 2008-11-03, 14:48   #835
onaella
Zakorzenienie

Cytat:

zwłaszcza, że jak Twoich rodziców stać na takie wesele jakie Ci się szykuje, to juz od razu by Was mafią okrzyknięto Ja pamiętam jak się tu przeprowadziliśmy to tata miał czarna terenówke z przyciemnnianymi szybami, dom w trzy miesiące rodzice postawili i o nas na wiosce gadali Zwłaszcza jak przyjeżdzał taty wspólnik takim samym autem i moja ciocia tez takim samym (aczkolwiek posiadanym z przypadku) to normalnie podręcznikowy przykład mamy takich fajnych sąsiadów i oni nam wszystko mówią, z reszta ja ich dzieciom pomagam w nauce i ta dziewczynka mówiła, że się znas śmiali jak na grilla przyjeżdzaliśmy jak jeszce domu nie było
dobrze, że sąsiedzi nie wiedzą póki co o weselach bo zaraz by było
a u Ciebie to fajnie musiało wyglądać

a wczoraj miałam rozmowe z Tż o tym gdzie będziemy się budować i o dziwo pierwszy raz obyło się bez sprzeczki

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-03, 14:50   #836
kaska87
Zakorzenienie

wszędzie te mafie

ja przeciez od przyszłego roku od lipca będę mieszkać z TZ więc w domu zostaję jeszcze 8 miesięcy o w mordę jeża

Stary 2008-11-03, 14:59   #837
BlackAngel
Adwokat diabła

ja od początku września mieszkam z tż..
mamuśka za mną tęskni

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-03, 14:59   #838
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ja od początku września mieszkam z tż..
mamuśka za mną tęskni
i jak się mieszka-fajnie, nieee

Stary 2008-11-03, 15:00   #839
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dobrze, że sąsiedzi nie wiedzą póki co o weselach bo zaraz by było
a u Ciebie to fajnie musiało wyglądać

a wczoraj miałam rozmowe z Tż o tym gdzie będziemy się budować i o dziwo pierwszy raz obyło się bez sprzeczki
Śmiesznie było jak sobie uświadomiliśmy jak to może wyglądać
Sprzeczacie się o lokalizację?Macie już działkę? W ogóle Wy tuw większośc sie dziewczyny budujecie...a przy tym jest tyle do zrobienia i sprzatania...nie przeraża Was to?My narazie myślimy o mieszkanku w bliżej nieokreslonej przyszłości
My z tz ostatnio sie raczej kłócimy, tzn nie tyle kłócimy co tak jakos dziwie jest. No i trochę jednak sie kłócimy...

Cytat:
wszędzie te mafie

ja przeciez od przyszłego roku od lipca będę mieszkać z TZ więc w domu zostaję jeszcze 8 miesięcy o w mordę jeża
a jak to technicznie jest rozegrane?Aha, już chyba wiem - na sum zaocznie i do pracy?A macie mieszkanko czy wynajmowac będziecie?

Zaraz przyjdą do mnie łazanki!!!!!
Stary 2008-11-03, 15:02   #840
kaska87
Zakorzenienie

[quote=Samoa;9573120a jak to technicznie jest rozegrane?Aha, już chyba wiem - na sum zaocznie i do pracy?A macie mieszkanko czy wynajmowac będziecie?[/quote]
bo mgr będziemy robić w innym mieście niz teraz mieszkamy no i pracowac będziemy będziemy wynajmować, bo nie chcemy kupować bo mamy domek
daj łazanek nie bądź chytrus

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości