|
|
#1171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styl American Girl część V
Jak sie robi takie fale? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1225743293
|
|
|
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a co z torebkami?
Poruszcie temat torebek- jestem ciekawa jakie wam się podobają, w jakich modelach gustujecie, a może fotki jakie same posiadacie? Aktualnie jestem na etapie poszukiwania czego fajnego, fikuśnego i chętnie się zainspiruję waszymi propozycjami
|
|
#1173 |
|
Raczkowanie
|
Ja gustuję w dużych, ale takich bez przesady
nie chce żeby wyglądała jak wór albo torba na wyjazd
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie szczegolnie lakierowane. Polecam zajrzyjcie do tesco na dzial ciuszkow f&f cherokee, kupilam wielka torbe z kokardka, za 11.90 zl promocja z 39, jest w kolorze takim srebrnym stalowym. Fotka nie dysponuje, moge zrobic ale w weekend dopiero.
Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy... Edytowane przez natural-love Czas edycji: 2008-11-03 o 21:46 |
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie podobaja np
http://allegro.pl/item464519841_czar...na_jesien.html http://allegro.pl/item464768152_4tun...a_torebka.html http://allegro.pl/item468799520_atmo...moda_z_uk.html nie mam okreslonego typu po prostu jak mijakas wpadnie w oko to ja chcem:P właśnie nakreciłam sobie włosy na papiloty ale ostatnio ciagle mi nie wychodzily (wygladalam za bardzo jak owca:P) to teraz wzielam na jeden kosmyk po 2 Zobaczymy jutro co z tego bedzie![]() edit: Natural ja tez lakierowane lubie najbardziej Ale mam jedna sztruksowa do ktorej sie bardzo przywiązałam:P
Edytowane przez kiiiciiia Czas edycji: 2008-11-03 o 21:49 |
|
|
|
#1176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1177 |
|
Rozeznanie
|
oo widzialam ze i moje ulubienice z the hills i laguna beach sie zalapaly
lauren conrad audrina patridge i kristin cavallari u mnie w rodzinie jest zboczenie torebkowe, mama, babcia i ja mamy ich tyle, ze nie sposob zliczyc ![]() ja mam wszelkie ogromne i malenkie lakierowane i gladkie ze skory węża <prawdziwej i malniętej na różowo> i gładkie chyba wszystkie kolory tęczy lubię też saszetki ale i tak najczęściej przez koło 2 tygodnie noszę tę samą :P |
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normlanie zadowolona jestem na maksa przejdz sie po okolicznych ryneczkach i sklepach i popatrz czy tam nie maa co do atmo - to torebka ladna ale za te cene tez lipa bo jakosc niestety u nich lezy - jak placisz w angli za taka torebsie z 20-30zł to ok ale u nas to strasznie zdzieraja.
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
Zauważyłam ze połowa dziewczyn ze zdjęć które są wklejane tu i na barbie bardziej są zrobione niż ładne .Kasa robi swoje.Czasami raz sztucznością i popadają w tandetę
Mało jest kobiet naturalnych i ładnych.
|
|
|
|
#1183 |
|
BAN stały
|
Uwiebiam torebki. Wręcz kocham.
Ja już mam upatrzone i jak w piątek wejde do sklepu (river island, ale w uk ) to wszystkie będą moje hehe tej pierwszej, różowej z krateczką jestem pewna , nad resztą się zastanawiam a tż bez przerwy gada że tylko torebki kupuje, i że PRZECIEż ONE WSZYSTKIE SA TAKIE SAME
|
|
|
|
#1184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Wtajemniczenie
|
Lil tez się zastanawiałam nad szarą i prawdopodobnie również ją upoluję
Jest też podobna w kolorze bordowym, również bardzo ładna I jedna brązowa ze skóry, taki worek, ozdobiona kamieniami przy uszach ale kosztuje niestety 100 funtów i nie wiem czy warto tyle za nią dać
|
|
#1186 |
|
BAN stały
|
ta ?;>
nie widziałam jej na żywo..wiesz,skórzana torebka to inwestycja na dłużej torebki z eko skóry pękają, przynajmniej zawsze mi, przy uszach..szybko się niszczą. 100f to prawie 500zł. myślę że za tą cenę znajdziesz coś o wiele ładniejszego w gino rossi albo venezi , kazarze. skórzanego ![]() chociaż ta też jest ładna, jak ma się kozaki w tym kolorze to super musi wyglądać. |
|
|
|
#1187 |
|
Wtajemniczenie
|
tak tak, dokładnie ta
Ale chyba masz rację 100 funtów to sporo. Chyba wolę dozbierać i kupić oryginał LV Uwielbiam tą torebkę. No i jest niesamowicie AG Pasuje do wielu strojów, eleganckich i tych trochę bardziej sportowych też... Dla mnie idealna
|
|
#1188 |
|
BAN stały
|
LV..AH
![]() Louis Vuitton Monogram Pulp Weekender GM (cassie ją ma w teledysku http://pl.youtube.com/watch?v=IuWl2lQVlTM ) i biała Mahina ( http://cgi.ebay.com/NEW-Authentic-Lo...ayphotohosting) te tradycyjne kuferki Monogram niestety do mnie nie przemawiają zbyt dużo ich podrób jest.te dwie najbardziej mi się podobają. |
|
|
|
#1189 |
|
Wtajemniczenie
|
Mahina jest piękna ale wolę wersję czarną...
a na Monograma czaję się już od jakiegoś czasu... myślałam o największej wersji... No ale pożyjemy zobaczymy :P
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Zadomowienie
|
Kochane mam pytanie...bardzo dla mnie ważne więc byłaby wdzięczna za wasze opinie
nie żałujecie że zaczęłyście farbować włoski ?? Pytam bo...mam dylemat...farbować nie farbować... Byłby to mój pierwszy raz i mam pewne obawy. ![]() Bo wrócić potem do naturalnego koloru wyobrażam sobie że bardzo trudno...a nie wyobrażam sobie chodzić z ogromnymi odrostami i czekać aż włoski urosną na tyle aby ściąć te ufarbowane i mieć już swój kolorek. Wydaje mi się że jak już się zacznie i wpadnie w ten wir to końca nie ma. Z drugiej strony chciałabym iść do fryzjera, zamknąć oczy...ściąć jakoś ciekawie włoski zrobić pasemka,balejaż czy cosik takiego [nie znam się ] potem oczy otworzyć i powiedzieć WOW. A tym samym poczuć się jak te dziewczęta na filmach: które chodzą brzydkie ,zaniedbane, potem ktoś odkrywa że są księżniczkami , przechodzą metamorfozę otwierają oczy i są ślicznotkami. ![]() |
|
|
|
#1192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hm, ja nie zaluje ze farbuje wlosy.Moj naturalny kolor to sredni braz, a zawsze farbuje na ciemny braz.To prawda, ze po farbowaniu wlosy troche sie niszcza, ale moim zdaniem warto.Poza tym sa kosmetyki pielegnacyjne dla wlosow farbowanych, ktore daja dobre efekty. Dziewczyny, ja tez mam pytanie.Jak nazywa sie ta dziewczyna?Cos tam czytalam ze Sandra Elizabeth, ale nie moge znalezc jej oficjalnej stronki.Moze ktos wie jak sie nazywa, albo gdzie moge znalezc jej oficjalna strone? |
|
|
|
|
#1193 |
|
Wtajemniczenie
|
Nazywa się właśnie Sandra Elizabeth. Raczej nie ma żadnej stronki, bo to żadna gwiazda. Jedyna jej stronka którą powinnaś poszukac to stronka na mySpace...
co do farbowania włosów ja też nie żałuję Włosy po to są i rosną żeby możnabyło trochę z nimi przykombinować :P Jak się nie spodoba to nie ma tragedii. obciąc na krótsze, poczekać trochę i już odrosną. Ja całe życie na pewno nie wytrzymałabym w swoim naturalnym kolorze...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1194 |
|
BAN stały
|
ja nie zaluje farbowania, mam mysie swoje i nie widze sie w takim kolorze szczerze mowiac...
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaluje...ale farbowalam non stop przez 6 lat... Kiedys mialam blyszczace grube zdrowe wlosy a teraz szkoda gadac.. I dopiero teraz tez odkrylam ze moj kolor naturalny jest o wiele ladniejszy od farbowanych |
|
|
|
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
ja żałuje że pofarbowałam od razu na czarno.
co do kondycji nigdy nie miałam grubych bajecznych włosów także przed czy po nie widzę różnicy w kondycji
|
|
|
|
#1197 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny! Pomocy!
poszłam wczoraj do fryzjerki i poprosiłam o taką samą fryzurę co wcześniej mi ścinala (włoski do szyi) a ona mi obcięła na krótko postopniowała i wyprostowała (bo mam falowane) żeby wyglądały na dłuższe;( wiem że to nie wątek do pocieszania ale musiałam się komuś zwierzyć już mi dalej do AG niż poprzednio![]() załamałam się Edytowane przez niusia212 Czas edycji: 2008-11-04 o 13:32 |
|
|
|
#1198 |
|
Zadomowienie
|
ee tam niusia moim zdaniem wcale krótkie włoski nie wykluczają bycia AG.
Owszem długie są popularniejsze ale czy...gdyby np Maria ścięła włoski to już nie była by AG ? Moim zdaniem byłaby. Po za tym włoski odrosną.
|
|
|
|
#1199 |
|
Wtajemniczenie
|
i tylko na to czekam
http://www.imdb.com/media/rm3662519040/nm0065751 przynajmniej podobne miała Victoria Beckham :/ tragedia! i jak tu nie bać się iść do fryzjera.......
|
|
|
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
Ano niestety ja coraz częściej przekonuję się iż pójście do fryzjera jest bardzo ryzykowne. Nie wiem z czego to wynika iż tak postępują. Człowiek mówi "mu" jedno a "on" robi drugie. Dlatego w ostatnim czasie zawsze chodzę z wydrukowanymi zdjęciami dziewcząt których fryzurki mi się podobają. Pokazuje i mówię że takie coś chciałabym mieć. I wychodzę zadowolona. Ale ile razy poszłam bez zdjęć i tylko tłumaczyłam tyle razy płakałam. Człowiek mówi że chce włosy do ramion a oni tną do brody. Jak by to co chcemy wpuszczali jednym uchem, drugim wypuszczali i i tak realizowali swoje [kiepskie jak się później okazuje] wizje.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

i mam pewne obawy.