|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Kurczaki ale słodzicie
Normalnie się rozplyne ![]() Przechodzac do rzeczy! Precz z zakupami, znow stracilam czas w sklepach i nic nie kupilam. Musze sie zapuscic w Allegro tam moze cos upoluje. Mili wieje grozą z tego Waszego mieszkania - mam nadzieje ze cos znajdziecie i to szybko, szkoda ze nie mam zadnych mieszkaniowych znajomosci w Kce ![]() Lilka naprawiaj ten sprzet i wracaj!! Czekoladka nie tylko Twoj kamerzysta gra nieregulaminowo! Juz opowiadalam Wam co u nas sie stalo. POza tym do dzis jeszcze filmu nie mamy....! Izazusia Twoj maz chyba sie naogladal programow o urzadzaniu wnetrz - owszem czesto widuje w nich kuchnie biale - ale jak dla mnie totalnie niepraktyczne, poza tym kuchnia jest pod czyim wladaniem Twoim czy jego?! Apropo bylam ostatnio u kolezanki w nowym domu i ogladalam wlasnie kuchnie - dala za nia 50 tys zl ![]() Katarzinka za konferencjeDaget moze i do Nas wpadniecie te kolki w sciane powbijac bo my od 3 miesiecy dalej z golymi sicanami jestesmy ![]() Ide do meza bo jakis nabzdyczony jest ![]() P.S Ten przepis na pieguski to na takie suche czy mokrawe? Bo szukam takich ciastek jakie jadalam w londynie - takie wielkie piegusy i one byly takie mokre - delikatne; rozne rodzajez malinami, czekolada, orzechami itd Tesknie za smakiem tych ciachow
|
|
|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Soferko jesteś śliczna dziewczyna!!!
Zjawiskowa wręcz. Masz delikatną urodęi cudny uśmiech!!!Z mężem się dziś pokłóciłłam, mam dosyć remontu- dopiero się zaczyna a jeszcze okaże się tak że do jego końca się rozwiedziemy. Poszło o kominiarzy że niby o coś tam nie zapytałam!!! A skąd mogłam wiedzieć że trzeba o to zapytac skoro mi nie gadał!!! Zresztą prosiłam by ewentualne pytania zapisał mi na kartce. Poza tym w dużym pokoju stoi zamówiona umywalka z półką do łazienki I nowe krzesło do biurka![]() Idę sobie zrobić rooibosa na poprawę humoru. Z pomarańczą i cynamonem. A mąż przysypia na kanapie. Jak zwykle Oddam męża w dobre ręce- tak na 2 dni. Kasieńko mam pomysł- tych dwóch foszejących się facetów zamknijmy w jednym pokoju a ty się do mnie wprowadź. Przyniosę ci kwiaty i zrobie pizze w kształcie serca. Z tym że jemy przy świetle bo inaczej nie przełknę
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem sama w domu z dużym Heinekenem. Ma któraś ochotkę?
.Do męża przyjechali koledzy mieli razem coś załatwić. Kupowałyście dzisiaj totka? Bo ja tak i to nie jeden zakład w dużym lotku jest dzisiaj kulminacja 25 000 000 zł.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-04 o 18:58 |
|
|
|
#64 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Misie
Cytat:
znów Mężuś narozrabiał?? czy Kasienka roztrwania rodzinną fortunę?? ![]() Cytat:
a tak apropos kuchni to ja właśnie mam takie białawe fronty (tzn. kolor biały w taką bężowiutką krateczkę, a po bokach olcha) i jakoś jeszcze nie marudzę wiadomo, że jak się czymś zaleje czy pobrudzi to na każdym kolorze będzie widać ![]() Cytat:
![]() a z tym totkiem to już się rozmarzyłam co bym z taką kasą zrobiła ![]() byłam dziś na zakupach z siostrą i ona sobie kupiła kurtkę a ja nie sama nie wiem czego chce a tak w ogóle to wymyślam już prezenty pod choinkę i na urodziny (oczywiście sobie ) i jeszcze brak mi paru pomysłów, pomoże któraś?? moje zachcianki: skórzany portfel, zegarek
|
|
|
#65 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja z moim jakoś się powoli dogaduje, ale jeszcze są momenty że mam ochotę go udusić Oj on też potrafi fochy mieć. Faceci, na kobitki tak gadają a sami jeszcze gorsi ![]() Cytat:
Totka nie puszczaliśmy, chociaż mężuś chciał. Ale że z kumpelą musiałam pewne sprawy obgadać (bo planujemy zakup pieska, a ta kumpela ma hodowlę), a ona dzwoniła do mnie na raty (ma małe dziecko które ząbkuje no i była rozmowa przerywana ) to nie zdążyliśmy pójść. Zresztą, ja w wygrane w totka już nie wierzę, mam wrażenie, że to teraz to tylko jedno wielkie oszustwo i sposób na wyciąganie od ludzi kasy. I nic więcej
|
|
#66 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję bardzo
Cytat:
Cytat:
![]() Kobietki moje kochane! Ratujcie! Na ustach zrobiło mi się "zimno" Czy to może być niebezpiecznej dla dzidzi Do lekarza idę dopiero w przyszłym tygodniu
|
||
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Izazusia no normalnie
dziekujeCo do remontu to potrzebujecie duuuzo cierpliwosci.... Swojego nawet sobie nie chce przypomniec Ale efekt wynagradza wszystkie niedogodnosci.Marta ja dołączam z winkiem, ajerkoniakiem, rumem, i curacao ![]() Dzasta ty agentko! czytam czytam i mysle jaka z Ciebie dobra dziewczyna juz o prezentach mysli po czym doczytuje ze dla siebie Agunia szkoda ![]() Totek - prosilismy gosci o kupony totka - dostalismy - wygralismy 16 zł hihi Na razie nie gramy...Mautka z tego co wiem to raczej nie... ekspertem nie jestem -> znalazlam cos takiego http://www.biomedical.pl/uroda/opryszczka-62.html Moze pojdziesz do apteki i zapytasz...? Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-04 o 19:30 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opryszczka to jedno z najczęstszych przewlekłych schorzeń wirusowych skóry i błon śluzowych. Istnieją dwa typy wirusa Herpes simplex (HSV) 1 i 2. Pierwszy atakuje jamę ustną i skórę twarzy – jest mniej groźny dla kobiet w ciąży, pod warunkiem że nie zostanie przeniesiony na narządy płciowe. wygląda na to, że nie masz czego się obawiać, jedynie dbać bardzo o higienę. A dla 100% pewności możesz zadzwonić do lekarza i się dopytać telefonicznie sofferko to my więcej, bo jakieś 35zł czy coś koło tego
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-04 o 19:32 |
|
|
|
|
#69 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to masz -->![]() Cytat:
![]() Co do pieska marzy nam się mały jamniczek miniaturka bądź typu króliczego (jeszcze mniejszy) Cytat:
).
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-04 o 19:34 Powód: litery zaczynają mi się mylić :)) |
|||
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam się marzy większy piesek, myślimy o białym owczarku szwajcarskim, ale to jeszcze nic pewnego. Na pewno chcemy pieska z rodowodem, bo im więcej czytam o takich "zwykłych" hodowlach, tym bardziej jestem tym zniesmaczona. To już lepiej kundelka ze schroniska zaadoptować
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
Agunia fiu fiu niezly majatek
![]() Malutka znalazlam jakies podforum o opryszce i tam radza wizyte u lekarza jesli nie mozesz isc szybko do gina Agunia jakiego pieska chcecie? Co do miniaturyzacji psow to sprawa jest kiepska - o alko nie slyszalam, wiem ze wybiera sie specjalnie najmniejsze psiaki do rozrodu, potem takie psiaki sa slabe, chorowite itd. Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-04 o 19:40 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
patrz wyżej
Ewentualnie jeszcze myślimy o shar-pei, ale to w drugiej kolejności
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bardzo lubie duze psiaki, ale niestety mieszkamy w bloku, nie mamy czasu na 3 godzinne spacery itd. wiec wybralismy psiaka ktory pasuje Nam a my jemu
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-04 o 19:48 |
|
|
|
|
#74 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-11-04 o 19:53 |
|
|
|
|
#75 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dla innych oczywiście też myślę i już mam kilka pomysłów ![]() Cytat:
a już myślałam że to my wygraliśmy "parę groszy", bo 80 zł, ale Wy nas bijecie na głowę
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo tak bez celu chodzić to lubię, ale raz na jakiś czas. Ale też wybieramy psa, który jak już jest dorosły, to można mu poświęcać około godziny dziennie jeśli zajdzie taka potrzeba i który sam w domu wysiedzi długo.martuś to widać jamniczki takie są i rodowodowe. Ale z tego co widzę, to one nie takie malusie jak te miniaturki o których ja myślę Te pieski tzw "torebkowe", czyli miniaturki już naprawdę malutkich psów, tam o takich była mowa
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-04 o 20:00 |
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra Kochane ja lecę mężulek wrócił, kazał mi chuchać
Dobranoc pszczółki, papa
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mojemu starcza 20 min dziennie Co nie znaczy ze gdy przekroczy limit juz z nim nie wychodzimy Mimo ze jest malutka to wysiedzi caly dzien bez podsikiwania tu i owdzie M.in moja rase jak i yorki, chihuhahua etc. miniatyryzuja... Potem te psinki sa chore
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że czasem jest ciężko i się nie chce, przerabiałam to już
|
|
#81 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#82 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż, jakby nie było, psa się łatwiej szkoli niż kota
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
hejo hejo
malz zaskoczony i ucieszony czyli prezenty trafione gosiunia a to do mnie to o tych zdjeciach i o tym dziewczeciu?? ![]() sofferko ja tez uwielbiam te "mokre" angielskie pieguski ... z checia Ci podesle kilka
|
|
|
|
#84 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak najszybciej szukajcie czegos i uczekajcie z tego mieszkania bo to chore... Cytat:
![]() do kamerzysty napisalam i to wczale nie wulgarnie o dziwo nawet milo wyszlo ale jeszcze nie raczyl odpisac ![]() Cytat:
|
|
|
#85 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po 1 przeczytalam najpierw sikania na stol w kuchni Po 2 wlasciwe znaczenie Takiego szkolenia to ja nie fundowalam mojej psince Chociaz z sikaniem sie napracowalysmy Cytat:
Kiedys je nawet na Allegro szukalam ![]() EDIT Zmykam spac
Edytowane przez soffera Czas edycji: 2008-11-04 o 21:35 |
||
|
|
|
#86 |
|
Wtajemniczenie
|
My też za wiele nie wygraliśmy 32 zł ot wystarczylo na zakupy spożywcze w środku tygodnia
![]() Mili zwiewaj słoneczko!!! Szukajcie czegoś bo facet z Was zdziera. My mamy 46 m i czynszu płacimy 130 zł ( w tym zimna woda za 1 osobę reszta czyli niedoplata za 3 miesiace 57zl wiec doliczmy 20 zl miesiecznie) opłaty-prąd ok 50zl miesiecznie (ciagle włączone kompy, piec z pompą elektryczną) gaz zalezy od sezonu 100-270zl za 2 miesiace (ogrzewanie gazowe)internet plus telefon 80 zl. I to wszystko Strasznie dużo odstępnego musicie dawać ! No i te rachunki to aż mnie dziwią
|
#87 | |
|
Zakorzenienie
|
no to super że mąż ucieszony
Cytat:
![]() Dobranoc Izuś ceny wynajmu są naprawdę spore teraz. Własne mieszkanie to marzenie, naprawdę dużo się oszczędza. My na takim zadupiu jak Kielce płacimy za 50m2 950zł odstępnego z czynszem plus do tego prąd, gaz, no i wiadomo kablówka, internet. I to jest jedna z mniejszych cen! Koszmar...
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-11-04 o 21:43 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#88 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmm naprawde straszycie tymi cenami!!! W sumie racja co ja wiem
Tylko tyle że w Raciborzu kolezanka ma mieszkanie 72m2 i bierze za wynajem 700zl ...hmmA kumpel wynajmuje od znajomego i odstępnego daje 100zl Ps. szukam zmywarki...co polecacie?
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurczaku ja tylko raz wynajmowałam mieszkanie- ze znajomymi na studiach- 5 lat temu i płacilismy 800zl za 52 m.
We Wrocławiu za jedna osobę w pokoju dwuosobowym płacilibyśmy tyle, ile za własne mieszkanie w Obornikach ze wszystkimi mediami. Te ceny są straszliwe- ale juz np w Nowym Sączu jak widzialam ogloszenia to byłam w szoku 650 zl za 60m- badz co bądz to bylo miasto wojewódzkie Aha Wy tu mówicie o kozakach a ja...ja na wyprzedazy w Raciborzu (likwidacja sklepu-przeprowadzka, ostatnie pary) zakupiłam dwie pary pantofli wiosennych Skórzane , polskich firm- brązowe i czarne i zaplaciłam za obie w sumie 98zł!!!!! Psiapsióła sprzedała mi te informacje bo sama z mamą zaopatrzyły się w sumie w 6 par butów płacąc 290złDobrze że miałam mało czasu( po wyjsciu z sądu o 16.40 sklep do 17.30 wcale nie takblisko sądu)bo cos mi się wydaje ze zostawiłabym tam troszkę więcej gotówki
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

za konferencje

Zjawiskowa wręcz. Masz delikatną urodęi cudny uśmiech!!!

znów Mężuś narozrabiał??
(tzn. kolor biały w taką bężowiutką krateczkę, a po bokach olcha) i jakoś jeszcze nie marudzę
sama nie wiem czego chce
Ja z moim jakoś się powoli dogaduje, ale jeszcze są momenty że mam ochotę go udusić 

).
Ewentualnie jeszcze myślimy o shar-pei, ale to w drugiej kolejności