|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
W dniu ślubu tylko coś na szybciora w naszym apartamencie hehe
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
TZ chce poprawiny i rodzice też chca więc będą
![]() Cytat:
ja kupiłam gorset jak TZ wrcał w tym roku w sierpniu po 2 miesiącach niewidzenia się
|
|
#1803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to musiała być dla Niego niespodzianka ![]() ja taki gorsecik to kupię na jedną z PO ślubnych nocek niech ma a co
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz mam prezechlapane bo cały czas rząda gorsetu haha
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie muszę teraz coś pomyśleć z okazji Mikołaja![]() Z tymi poprawinami dobrze, że juz macie jasność A jak to jest - po południu się to robi?U mnie nawet rodzice nie chcą Tzn chcą ale z najbliższą rodziną u nas w ogrodzie![]() Śniły mi się okropnie brzydkie suknie ślubne, ble ![]() Wczoraj jak zasypiałam to sobie uswiadomiłam, że tż ma dla mnie coraz mniej czasu przez tą pracę Wczoraj jedna dziewczyna od niego z pracy powiedziała, że odchodzi to cos tam niby próbowali ją zatrzymać, że może jakieś awanse będą. Ale tż powiedział, że on i tak odejdzie jak znajdzie coś fajnego, nawet jakby mu ten awans wciskali. W sumie to jest mi strasznie smutno, ostatnio dużo sie działo i nie zauważalam, że coraz mniej sie widujemy Teraz to mi sie juz w ogóle zepsuł humor...
|
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TZ jak odchodzil uslyszal ze "moze niedlugo sie cos zmieni"... to 'moze' to dlugie i szerokie ![]() uszy do gory. TZ sam widzi ile go kosztuje ta praca, sam chce odejsc, wiec wszystko na najlepszej drodze... gorzej gdyby go tak pochlonal pracoholizm, ze nie widzialby problemu... a tak to jest ok. usmiech prosze |
|
|
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
ja wysłałam właśnie maila do Flosmana we wrocku z pytaniem o cenę sukni Robel(bo Rangun jest podobany, ale go nie będą mieli) czekam na odpowiedź
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
hmm pozno wstalam i tak sie zastanawiam czy w ogole ma jeszcze sens jedzenie sniadania
chyba od razu zrobie obiad za jakas godzine spaghetti
|
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Samoa główka do góry
teraz zarabia na to żebyście byli szczęśliwi!
|
|
|
|
#1813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale później już z górki było, bo zaczęli przyjmować studentów, bo taniej![]() Tzta właśnie w tej firmie nawet awans nie zatrzyma, z resztą nie będę pisac jakie firma ma praktyki ciekawe, ale krótko mówiąc dla nich on jest za bardzo wyluzowany Wszystko robi dobrze i rozumie co robi, ale im się nie podoba, że przy tym ma czas na żarty, bo wg nich powinien siedzieć posrany ze stresu przy kompie.A wczoraj jak rozmawialiśmy to powiedział, ze te awanse i tak sa wirtualne i on sie w tej firmie juz nic nie nauczy.O dzwoni Mam mu relacjonować walkę Gołoty![]() Przy okazji mu się rozpłakałam ![]() Cytat:
Ta rangun miała ładniejszy tył.
|
||
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w mailu napisałam Roble tutaj mi się walneło
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smiesznie tak, bo np. jego kolezanka w tym samym banku musiala sie dostawac na jakies specjalne studenckie staze, gdzie placili grosze i dopiero po paru latach dostala normalna umowe, a on tak wpadl do banku, zostawil cv i juz praca.czasem mu zazdroszcze, bo ma charyzme i na prawde potrafi przekonywac ludzi juz moje wszystki ciotki sa nim zachwycone jaki obrotny jest i w ogole wspanialy Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-07 o 11:57 |
|
|
|
|
#1816 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aha, no i tż mówi wtedy ojej i juz jest super Dzięki dziewczynki![]() Cytat:
Cytat:
Poza tym on jest wygadany i konkretny i ma łatwośc nawiązywania kontaktów, więc nie siedzi mi taki mruk przy rodzinie i nie miesza widelcem w sałatce Z reszta po tylu latach to juz go znają dobrze. I mówią, że sie dobraliśmy, bo ja też taka do przodu jestem![]() Nie spodziewałam się tego po bph A mój w multi zaczynał od stażu i po stażu go zatrudnili, bo mądry i ładny chłopak z niego
|
||||
|
|
|
#1817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja napisałam właśnie maila do Madonny i mam nadzieję,że mi odpiszą. Mój TZ jak najbardziej odpowiada mojej rodzince i na szczęście nie mam problemów z tym moi rodzice i dziadkowie to już go traktują jakbyśmy byli małżeństwem mam nadzieję,że tak pozostanie oczywiście nie zakładam,że zawsze będzie słodko bo bez zgrzytów chyba nigdy nie ma,bo rodzinka się czasem będzie pewnie wtrącała w cosik ,chodź mam nadzieję,że to w granicach zdrowego rozsądku będzie znając życie i nasze rodziny to tak![]() Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-07 o 12:27 |
|
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nas też jak stare małżeństwo, a jak sie zaręczyliśmy to sie strasznie wszyscy cieszyli i było cos w stylu no nareszcie ![]() nas nasze rodziny znają i wiedzą, że lepiej dla nich się nie wtrącać Jem sobie ferrero rondnoir na poprawienie humoru - w ogóle to teraz jak się zacznie okres świąteczny to mama zacznie przynosic czekoladki i różne różności z pracy, bo pracuje w dziale sprzedaży i na święta zawsze dostaja od kontrahnetów A jedna firma dała im teraz już prezenciki, ale chyba jescze nie świąteczne
|
|
|
|
|
#1819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj TZ ma umiejetnosc rozmawiania z kazdym. pogada i z prezesem i z menelem na Plantach ![]() tak mi sie czasem wydaje, ze bycie czarna owca w rodzinie duzo mu pomoglo, bo mial co udowadniac. ma starsza siostre, ktora zawsze byla wzorowa uczennica, coreczka tatusia, oczkiem w glowie, grzeczna i religijna. a TZ oceny mial przecietne, roznego rodzaju wpadki, taki luzak byl (raz nawet uciekl z domu na pare dni no a teraz TZ zarabia wiecej niz rodzice, nie wspominajac o siostrze nauczycielce... i wydaje mi sie, ze dopiero teraz sa z niego dumni. Cytat:
![]() a kiedys jak bylam mala to zawsze od ojca z firmy dostawalam wielka torbe slodyczy tylko,ze kiedys lubilam sobie zjesc czekoladke, a teraz to juz tak srednio
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-07 o 12:39 |
||
|
|
|
#1820 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczymy,od razu dam Wam znać jak odpiszą![]() No u mnie też już było gadane:"nareszcie" i takie tam podobne z taką niesamowitą radością,prawie jak moją wtedy hehe![]() Lain Cytat:
super,że pomimo przeciwności jakie miał tak daleko zaszedł Musi być niesamowicie uparty w dążeniu do celu i to dobrze!
|
||
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wysłałam tez maila do chodowli labladorków
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Lain i tak ma być
![]() Kasiu chcesz pieska? czy coś mnie ominęło jak pisałaś o tym? |
|
|
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to tż mi odpowiada no mózgoj...b Kochanie![]() Zapomniałaś dodać, że jeszcze robił dziewczynom na koloniach malinki Fajnie, że im pokazał, że potrafi A jak powiedział dziadkom ile zarabia to mu przestali dawać kasę, bo tak to jak ich odwiedzał to babcia zawsze cos tam dała biednemu studentowi![]() Wysłałam maila do flossmana Jak mi nie odpisza to zaspokoje ciekawośc za rok na jesień. O![]() Ja dostawałam i od mamy i od taty, teraz już nie dostaję od mamy a tata ma swoja firme i kurka nie wiem dlaczego nie zrobił zarządzenia, że dzieci maja dostawać paczki, zwłaszcza, że jego pracownicy młodzi są i nie mają dzieci, więc tylko ja i brat wchodzilibyśmy w rachubę A jak jeszcze pracował w takiej jednej firmie to dostalismy paczki, w których były m.in. kapcie króliczki ale za małe na nas, bo tata wygląda młodo i ci co robili paczki nie spodziewali się, że ma juz takie duże dzieci
|
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to byl z niego casanova moj mial przede mna jedna dziewczyne (i tak dobrze jak na 15-latka ) a ich zwiazek polegal na siedzeniu na lawce w parku ![]() a ta dziewczyna jest teraz nasza dobra znajoma i moja kolezanka z roku ![]() choc TZ jak mowi cieszy sie, ze przejrzal na oczy i z nia szybko zerwal ( i zabral sie za mnie ), bo lepsza z niej kolezanka niz dziewczyna
|
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój miał parę dziewczyn, ale nic poważnego, nawet pamietam ile, wiem tylko, że to były związki w stylu nie ma o czym mówić ![]() Aha, a z tym, że fajnie, że im pokazał, że potrafi to miałam na myśli rodziców, że im pokazał, że potrafi sobie poradzic i w ogóle, że jest super i sie mylili A nie o oto, że pokazał laskom, że sobie potrafi z nimi poradzićEdytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-07 o 13:32 |
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
mój TZ miał tylko jedna dzieczynę z tym, że to ona chciała z nim chodzić a on...nie umiał odmówić haha
chodził do niej az tydzień i za każdym razem dzwonił do kumpli jak ona szła do kuchni by po niego przyjechali haha![]() ale chyba się z nia nawet nie całował
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam tych beztroskich rozmów... Ja jestem właśnie po kłótni z Tż. Dodam, że kłótni przez gg...
Moi rodzice zaoferowali że sprzedadzą część działki by opłacić nam nadbudowę domu. Wszystko super bo 100tyś nie musimy brać na kredyt. Ale Tż wymyślił sobie, że skoro wystarczy nam wziąć jakieś 30tyś na koniec przyszłego roku to zrobi sobie staż w kole łowieckim. Koszt takiej imprezy (razem ze sprzętem i wkupieniem się w koło) bagatela 10-15 tyś. I wg niego wyszło, że jestem pazerna
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro rodzice chca Wam dac na remont to lepiej Wasza kase na np meble przeznaczyć a nie na jakies koło łowieckie przepraszam, ale mnie to rozbawiło a z TZ będzie dobrze
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
haha a ja zrozumialam, ze o swoim piszesz
![]() malinke zrobil jednej dziewczynie ![]() Cytat:
![]() ehhh mi sie tesknotka wlaczyla
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.

ja nie moge mówić bo zdarłam gardło
ja będę spała raczej po tylu godzinach nie będe miała natchnienia na amory...
W dniu ślubu tylko coś na szybciora w naszym apartamencie hehe
niech ma a co
)
Wczoraj jedna dziewczyna od niego z pracy powiedziała, że odchodzi to cos tam niby próbowali ją zatrzymać, że może jakieś awanse będą. Ale tż powiedział, że on i tak odejdzie jak znajdzie coś fajnego, nawet jakby mu ten awans wciskali. W sumie to jest mi strasznie smutno, ostatnio dużo sie działo i nie zauważalam, że coraz mniej sie widujemy