![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
o kurdee
![]() takich opisów właśnie potrzebuje ![]() błagam więceeeeeeej ![]() __ naprawdę już odeszła
![]() |
#152 |
Rozeznanie
|
Napisane przez veronicas15
Macie jakieś opisy związane z tym,że nie chcę się nieszczęśliwie zakochać i boję się też świadomości,że może on kiedyś będzie razem z moją koleżanką? Z góry dziękuję Może coś się przyda... ![]() You may delay, but time will not! *Ty możesz zwlekać , ale czas nie będzie Nie sprawię byś chciał dzielić ze mną świat . . . jesteś jak promień słońca . . . choć tak daleko . . . W miłości irytujące jest to, ze jest ona zbrodnia wymagająca wspólnika Każdą minutę spędzoną razem z Tobą ... będę już nosić wszędzie ze sobą... Jeszcze milczę, chociaż serce krzyczy...krzyczy bo brak mu Ciebie... Najgorzej jest być nikim dla kogoś kto jest dla Ciebie wszystkim Nie ma co spać wszystkie sny są o Tobie Blisko to nie całkiem dobrze a daleko całkiem źle Gonie fikcyjne szczęście mijamy się, kręcimy wciąż, gdzieś tam... chcę pokochać Anioła, który ma na moim punkcie fioła *W marzeniach i miłości nie ma rzeczy niemożliwych? |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Raczkowanie
|
Puchatek spojrzał na swe obydwie łapki. Wiedział,że jedna z nich jest prawa i wiedział jeszcze,że kiedy się ustaliło,która z nich jest prawa, to druga była lewa, ale nigdy nie wiedział jak zacząć . Podobnie jest w życiu ^^ nie widzimy ile szczęścia nam ucieka . zapomnieć i żyć od początku ; ] nastał czas,by odruchowo sprzeciwić się światu . bezlitosna dla Twych słów . w drewnianym pudełku znaleźć miejsce dla nas obojga ![]() NIE NIE NIE, NIE to NIE. mówię NIE gdy myślę NIE . sucharek . byle żebyś Ty zrozumiał ![]() `lubię ten stan. cisza ja i czas. lubię ten stan. samotne sam na sam.` chciałabym, ale nie mogę . nie jestem w stanie.. ____ i ponawiam swoją prośbę o opisy o długim weekendzie . ![]()
#154 |
Zadomowienie
|
i na pożegananie,bo czas sie doszykowaĆ na imprezę
![]() Dziwne. Wyspałam się inaczej, niż sobie pościeliłam xD -kto z was chodzil po tatrach?? -a to zalezy po ilu? ![]() Wczoraj śmialiśmy się z dziadkiem do utraty tchu. Dziadek wygrał ![]() prosze sobie podsmiech*jkow ze mnie nie robic ![]() Diabeł nie śpi... ale ja bym pospała... ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Raczkowanie
|
jeju ale mnie tu nie było, a już kolejny wątek
![]() pewnie, pewnie, że coś dorzuce ![]() ![]() ----------------------------------------------------------- smakiem swoich ust zaczaruj mnie.. płatki stokrotki.. i pytanie Kocha? Nie kocha? dłonie które szczęście niosą.. (; ! nie-bo. Kogo dzisiaj stać na miłość? Łóżko i nic więcej. Któregoś dnia człowiek budzi się i otacza go rzeczywistość. " Szanuj mnie, bo jestem jedną z tych, których nie może mieć każdy.. I popłynęły tak starannie przechowywane łzy.. Kiedy mówisz do zabawek one wierzą Ci.. Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe.. Te jego oczy, pełne czegoś, czego pewnie nigdy nie zrozumiem. iskierki ciepła w jego ciemnych oczach. Nienawidź mnie,ale myśl o mnie.O mnie! chodźmy zanim znajdą nas.. "Mężczyzna cudzego życia" mówią.. człowiek wszystko może. "Małe, lśniące przedmioty, które zsyłają leniuchom marzenia." słowa.. które z taką łatwością rzucasz na wiatr.. uff.. no i koniec na dziś, może komuś się cosik spodoba (; Pozdrawiam i zabieram się do nadrabiania zaległości *;
#156 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja Ce! ;D more more more! ;* MOje; rozbitkowie z roznych wysp. niebo na ziemi. Co złego to nie ja ]:-> udaje ze umiem, sama sobie udzielac rad. Zacieram ślady twoich ust, ukrywam żywy ciągle gniew Udaję, że to już nie moja sprawa Obdzielam sobą każdy dzień, sprzedaję myśli byle gdzie A wszystko po to, by upewnić się, że umiem Sama sypiać, sama spędzać każdy czas, spojrzeć sobie w twarz Znowu szare dni dopadły mnie Mogłeś mnie dla siebie mieć Mogłeś, ale czas nie ten Mogłeś wszystko, tylko jedno słowo twoje Mogłeś więcej niż byś mógł, Mogłeś być na zawsze tu A teraz bądź ze sobą sam
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Rozeznanie
|
Nie ma nic co mogłabym Ci powiedzieć.
Usilne starania, by wszystko w życiu pozostało bez zmian. Zastygam w ciszy żyjąc teraźniejszością. A o sobie wciąż nie wiemy nic. Zniekształcony obraz rzeczywistości. Nie szukam człowieka. Szukam uczucia! U mnie słowa się nie liczą. Ja nie kocham słowami. I po raz kolejny przypadkowe spojrzenia skrzyżowały się … ;* I dlatego lubię mówić z Tobą … ;* Czarna dziura smutku i braku nadziei. … i przetacza się tsunami niespełnionych marzeń. Czekam na Ciebie. Całą sobą. Ciekawe, czy chociaż raz pomyślisz, że coś straciłeś. Wierz własnym uczuciom kiedy ludzie próbują mącić Ci w głowie. Każde niepowodzenie to tylko przystanek na drodze do sukcesu. Skromnie tak, ale chciałam się jakoś uwiecznić w tym kolejnym wątku ![]() ![]() A może akurat komuś się przyda coś ![]()
#158 |
Raczkowanie
|
Życie jest jak transwestyta - niby pięknie, ładnie... A tu ch**...
Przez Ciebie Zrobię Sobie Coś Strasznego ... Podetnę Sobie ... WŁOSA !!!!!!!!(ała! ) Przepraszam, gdzie można kupić części zamienne do Romeów? Przesypiajac szare flanelowe życie
#159 |
Raczkowanie
|
łza na rzęsie.
blisko tak, nie trzeba słów. przemarznięte ogrzej dłonie. nie zostaniesz nigdy sam. masz mnie. Umieram gdy widzę jak błądzimy we mgle... zastygła w ciszy. jest dumny, a gwiazdy mu zazdroszczą. a co, jeśli przestanę wierzyć w siebie? ciągle mało nam nas. i przepraszam, że nie jestem idealna. czy nadal jesteś mój? Ty nie mów do mnie w romantycznej walucie. Szlag trafił święty spokój, roztrzaskał liczniki. kochaj mnie. tak po prostu. żałośnie. i tak pusto. przecież wiesz. ja się nie poddaję. czemu cię nie ma na odległość ręki? znowu odejdziesz? kocham cię. chociaż nie wiem co to miłość. nie byli już jednością. nie patrz wstecz. już za późno. aspołeczna. Pieprzona nadzieja. na marmurze już nie widnieje Twe odbicie. kartka papieru. pusta i zabłocona... twoje usta nie pasują już do moich. jak wiele masz jeszcze marzeń? a jej wzrok? co oznaczał teraz?
wtedy usiłowaliśmy żyć przeżywać miłość szukać i nie znajdować.. Edytowane przez styrana Czas edycji: 2008-11-07 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
sub
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
no to super ;-))
witam ;*** _____________ Sprzedaj mi swoją duszę. Inny się kupiec nie trafi. Promieniem zabłysło na ścianie ostatnie spojrzenie przed nocą... Jesienią góry są najszczersze... W pustej cerkwi co niedzielę Rzewnie śpiewa wiatr, pobożny wiatr... Kiedy cierpimy wykrzywiamy lekceważąco wargi . Kiedy przychodzi miłość wzruszamy pogardliwie ramionami... Zaufałem drodze wąskiej takiej na łeb na szyję z dziurami po kolana takiej nie w porę jak w listopadzie spóźnione buraki... ____ a może cos o jesiennych spacerach ? o 'poszukiwaniu liścia najbardziej podobnego do serca, najczerwieńszego... który można przerwać na pół i dać komuś kochanemu...' myślę że zrozumiecie... to wazne. 12 stonka , Frizz , 3martyna3. coś w Waszym stylu by mnie zadowoliło ;-) kocham <3
Edytowane przez r0zunia Czas edycji: 2008-11-07 o 20:38 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki mogą Was prosić o opisy o tym że jakby jedna osoba wiedziała prawdę inaczej by na mnie patrzyła np coś w stylu tego . "Gdybyś wiedział...inaczej patrzyłbyś na mnie. Bardzo prosze was wszytskie :P . A szególnie 3martyna3 .
Parę opisów W życiu dróg wiele jest Którą wybrać, jak iść Nie wiemy … "Gdy młodszy był świat, ...chwile gdy życie miało smak." Yugopolis "Znaleźć własne miejsce, gdzie nie boli nic..." Yugopolis Nigdy nie jest za późno aby byc szczęśliwym
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
RealGirl89 świetne opisy jak zawsze
![]() a ja dziś wyjeżdżam i będę dopiero w przyszłym tygodniu, dlatego dodaję kilka opisów: Wskoczę w szpilki na wieczór ot tak. Jestem inną kobietą nocą i nie pytaj dlaczego. Każda z nas ma w sobie trochę szaleństwa. ty jesteś z Wenus, a ja z Marsa dobrze to wiem Póki mam gdzie wracać nie boję się wspomnień. Zalana szczęściem, że nareszcie już jesteś. megalomania wielkości. kim ty właściwie jesteś? ja cię nie znam Kto dał ci tu wolną rękę? weź stąd spiep.rzaj
#164 |
Przyczajenie
|
Mam ogoromne prośbe, w poprzednim watku byly cudowne opisy o przyjazni ale teraz nie moge ich znalezc wiem ze bylo ok str 40,ale przejrzalam i nic;/ wiec prosze pilnie o opisy zwiazane ze szera prawdziwa przjaznia!!!
cos w stylu:Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie. Wyciągają ręce i proponują swoją przyjaźń... |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Kochane moje dziewczynki jestem ![]() ![]() Urwanie głowy miałam, zaabsorbowana byłam rzeczami, które czasem nie były tego warte, ale to inna para kaloszy. Tym sposobem zafundowałyście mi pi razy oko cztery dychy stron do czytania, ale, że czytam od 1 cz wsio, to nadgoniłam ![]() ![]() i correct, mikrofala nie moja była, ja pisałam, że tylko łeb do środka i ketchupem po oczach ![]() buziaki moje Piekne ![]() to teraz w końcu coś mojego ![]() 1. Zwykłą dz*wka jesteś, hapaj dzidę ![]() 2. Masz ochotę na troche mózgu??? BO CHYBA BY CI SIE K*RWA PRZYDAłO!!! 3. She don't really mind, it's only love she hoped to find /Generalnie Jej to nie obchodzi, ma tylko nadzieję znaleźć miłość/ 4. Dodatkowe umiejętności??? Układanie truskawek na bitej śmietanie ![]() 5. A dla Ciebie??? Co najwyżej baty na dupę ![]() 6. Jaki Ty jesteś zaniedbany... jak lizak spod szafy ![]() 7. Tak mnie przelecisz, że aż no co... żebyś Ty jeszcze miał czyyyym ![]() 8. Turlaj dropsa lojtku ![]() 9. Nie mam siły na Twoje bezmózgowie ![]() 10. A rączki to Bozia przy dupce uj*bała? Sam se zrób!! ![]() 11. Oko za oko, ząb za ząb, to dlaczego dupa za pieniądze?? ![]() 12. Jesteś wart tyle, co Twój telefon aaaa moooodeeeel maaasz kieeepskiii ![]() 13. Wyjmij ręce z kieszeni, choć wiem, to jedyna droga, zeby Ci dobrze było ![]() 14. Nadmiar sexu robi z Ciebie krótkowidza. Dalekowidzon jednak bardzo współczujemy ![]() 15. Nooo ja wiem, że Ona ma wielkie cycki, ale cyckami do ch*ja sie nie myśli !!! ![]() 16. Za 30 lat to Ci twarz naciągną, szkoda, że mózgu nie rozciągną na większy ![]() 17. BU! Wystraszyłam Cię? ![]() 18. Gówno jestes wart. Choć nie, kupa jest od Ciebie cenniejsza ![]() 19. Were You Naughty or Nice? ![]() /Byłeś niegrzeczny, czy grzeczny?/ 20. Jestes gorszy niż dziurawa siatka z marketu ![]() no to tyle na póki co ![]() ![]()
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2008-11-07 o 19:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie są to opisy na gg same w sobie, ale można je nieco przekształcić na własne potrzeby… Przyjaciel: nadal wierzy w Ciebie choć już nikt inny nie wierzy, łącznie z Tobą samym, słucha, chociaż słuchał to już wiele razy, jest przy Tobie, gdy Ci się nie układa i nigdy nie mówi: 'A nie mówiłem?', pomaga Ci pozbierać i skleić to, co stłukłeś... Przyjaźń nie jest czymś spontanicznym, automatycznym, jest natomiast owocem obopólnej zgody, decyzji, życiowej postawy, otwartości. Nie staje się, ani nie pozostaje przyjaciółmi przez przypadek. Prawdziwa harmonia jest najpiękniejszym darem wierności prawdzie, uczciwości, sprawiedliwości; jest zawsze zaskoczeniem i zadziwieniem. Tak jak światło gwiazd nie pojawia się jedynie wtedy, kiedy się je dostrzega, i nie znika, gdy zostało dostrzeżone. [ Dalmazio Mangillo ] Zupełnie inaczej jest jeśli masz kogoś, kto Cię kocha… to Ci daje setki powodów aby żyć wiele lat , wiele dni , wiele akcji wiele chwil . przyjaaaaciel . Przyjaciel słyszy pieśń w moim sercu i śpiewa mi ją gdy nie potrafię przypomnieć sobie melodii.... Tak bardzo Cię potrzebuje przyjacielu... Nie mów mi co jest dobre a co złe... Po prostu bądź przy mnie... Chwyć mnie za rękę i pomóż mi... Pomóż mi przetrwać to wszystko... Nie odwracaj się ode mnie... Samotność mnie zabija... Wiem, że trudno zrozumieć to co robię... Ale potrzebuje Cię, bo jestem już u kresu samej siebie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() AnnWroc-miło Cię widzieć a opisy jak zawsze miodzio ![]() destinyxd super, że się pojawiłaś ![]() Frizz- Mam nadzieję że te zawirowania u Ciebie już minęły. Powrót w wielkim stylu, uszanowanko ![]() Cause I saw the end before we'd begun//Bo widziałam koniec zanim na dobre się zaczęło Trouble is her only friend and he's back again//Kłopot to jej najlepszy przyjaciel, i on znowu wraca Is it a man resigned, is it your best friend leaving you behind?//Czy to zrezygnowany mężczyzna czy najlepszy przyjaciel odchodzi As strong as you were, tender you go//Tak silna jak byłaś, tak krucha odchodzisz Digging how the guitar goes, ina song that noeone knows//Wsłuchując się w dźwięk gitary w piosence której nie zna nikt My reflections troubles me// Moje refleksje wprawiają mnie w zakłopotanie And those little pieces are little pieces of my own//A te małe kawałeczki są kawałkami mnie samej So cold from this fear// Tak zimna przez ten strach Ale te wątki zapierniczają... Witam wszystkich ![]()
Summer aupair we Fracji? We'll see... Aparatka od: 20.11.07- dół, metal 06.03.08-góra, metal Edytowane przez madziaa189 Czas edycji: 2008-11-07 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Raczkowanie
|
![]() |
#169 |
Rozeznanie
|
Dziękuję! Ty również. ; ** ` Ucieczka w milczenie . paranoją jest ten świat nie mogę stracić życia bo bym straciła rap. Może życie bez przeszkód byłoby zupełnie nudne. Niektórzy ludzie nie mogą znieść, że radzę sobie w życiu. Ty jesteś żałosny, gdy jesteś zazdrosny a w przyjemnosci grzeszymy. jak alicja w krainie czarów, kumasz baze? krajobraz miłości. Jesienią rzucaj liśćmi w ludzi, których kochasz. Mam ochotę na to, co zakazane. I jest tak, jak miało być, i jak będzie. Smakujesz jak kiedyś. Jak Vibovit i kozie mleko. <3 zróbmy to po swojemu. Ogólnie lubie sie przytulać do kogoś. Może komuś się przydadzą. Czyta ktoś? ![]() O miłości szczęśliwej proszę. <33 : )
![]() |
#170 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jedno słowo więcej w było by zupełnie inaczej . Nieznając prawdy całkiem inaczej patrzysz na rzeczywistość . Inna prawda inne życie . zastanawiam się jakby to było gdybyś znał prawdę . tłumię w sobie prawdę .. nigdy się nie dowiesz .. dontlookdown Cytat:
Przy Tobie skrawek nieba mam . < 33 a czy mogę Ciebie jeszcze ? (; z twoich ust czytam słodkie : Kocham Cię ;** Nie potrzebuję słów by wyrazić to co czuje ;*** Dzięki Tobię się uśmiecham ;** z każdym dniem kocham coraz bardziej całe serce dla Ciebie mam < 333 mam nadzieje ze sie przydadzą ;** kocham <3333 i ja przy okazjii też proszę o miłości że kocham bardzo ;)) ;** i że jestem z nim szczęśliwa ;))
;**** Edytowane przez TwOjaImaginaCja Czas edycji: 2008-11-07 o 20:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie kradne ;*
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
..i stoję tak wśród przedwieczornych
brzóz, nad cichą rzeką zamyślenia.. Cały czas tęsknie i czekam.. Co dnia tłumię w sobie cały wielki strach, bo wciąż..brakuje mi Ciebie.. Cisza, cień, strach, cierpienie.. ..i jestem znów najszczęśliwsza na świecie.! Razem a jednak w samotności.. Czekam na Ciebie.. Pokój bez widoków na przyszłość.. ..i wkońcu przyjdą lepsze dni by te gorsze przegnać.. ..bo w życiu bardzo bolą niespełnione nadzieje.. Wiatr poplątał nasze drogi, spalił nasze serca.. Zakończmy tę gre w udawanie uczuć.. Zabierz wszystkie gesty, myśli i słowa. Odejdź.. ..a potem będziemy się kochać. Będziesz tulił mnie i całował jak dawniej.. ..tyle zostało z nadzej miłości.. Zamykam oczy, otwieram serce by dać Ci wszystko, by dać Ci więcej.. Szukam szczęścia i ucieczki od szarej codzienności.. Tak słoko zasypiasz, a moje ciało pieści podniecenia dreszcz.. Jesteś moich snów spełnieniem.. <3 ! Na śniadanie dostaję pocałunek księżyca.. Z marzeń buduję swoją nienawiść, na ścianach maluję swój dziki gniew.. Nie pamiętam już prawie nic z naszych nocy i dni.. ..a księżyc jak kochanek tuli i całuje mnie.. W sukni zielonej błądzę w przestrzeniach, skazana na ciemność uciekam przez śmierć.. Co dnia powtarzam sobie, że postąpiliśmy słusznie, a jednak..brakuje mi Ciebie.. ..dziś mi się nawet przyśniło, że między nami nigdy nic nie było.. Znam Cię. Widziałam jak kochałeś się ze mną w moim śnie.. Wiatr poplątał nasze drogi.. Wiatr, co kiedyś był oddechem mym na ustach Twych.. Samotna jak księżyc wśród gwiazd pragnę czasem wiecznie spać..
![]() |
#173 |
Raczkowanie
|
Rebelious -- Ty przeboska.! opisowa królowo.! ;D opisy przeboskie, tak jak w każdym prześledzonym przeze mnie wątku ;] uważam, że powinnaś jakieś miano specjalne dostać
![]() misia_TKA -- ojej super te Twoje opisy ;* więcej takich bbaasstt1331 -- wspaniałe opisy ;* jak masz jeszcze to wrzucaj, wrzucaj ![]() creativve -- ojjj extra extra opisiki ![]() ![]() destinyxB - jesteś boska.. za każdym razem kradne wszystkie Twoje opisy.. loff ;** MartyYysia1 - świetne opisy. ;]] oczywiście pokradzione :P przerysowna- wymiatasz ;D Frizz - ojej.. moja idolka ;** boskie opisy... we wszystkich częściach tego fora jesteś wspaniała ;D No i parę moich ![]() I feel oh, so glamorous Lookin' super fabulous | Czuję się, tak olśniewająco, wyglądam super bajecznie ![]() All the girls in the club got their eyes on me | Wszystkie dziewczyny w klubie miały oczy na mnie [ patrzyły się na mnie ] So many girls be checkin' my style But I don't even care, no | Tak dużo dziewczyn kopiuje mój styl, ale mnie to nie obchodzi, nie. What's good I'm weak no longer(Co dobrego jest w tym, że już dłużej nie będę słaba) Like a quick cat | Jak szybki kot I didn't even struggle(nawet nie walczyłam) I didn't see the trouble And I didn't care | Nie widziałam problemu, nie obchodziło mnie to I can't unlove you No matter how I try | Nie mogę Cię nie kochać, nieważne jak się staram From where I stand I see A world of possibilities | Tu gdzie stoję, widzę świat możliwości Wish I could get into your mind | Chciałabym wejść w Twoje myśli The glass is half full Not empty | Szklanka jest pół-pełna, nie pusta. I'm not the girl that you see in the magazine Perfect face and perfect body Never be anyone but the one I am, what I am | Nie jestem dziewczyną, którą widzisz w gazetach, doskomała twarz i ciało, nigdy nie będę nikim, tylko tym czym jestem, kim jestem. Love me with all my imperfections | kochaj mnie ze wszystkimi moimi niedoskonałościami ![]() I don't know what to do, I can't take my eyes off you | Nie wiem co robić, nie mogę oderwać wzroku od Ciebie 'Cause I never met a guy who made me feel like this It's a chance that I just can't miss | Bo nigdy nie poznałam faceta, który sprawiłby, że czułabym się tak jak teraz, to szansa, której nie mogę stracić[przegapić]. i jak? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Wtajemniczenie
|
gdy świat rozpędzi sie niebezpiecznie.. co z nami bedzie..
Każdy zachód słońca nasz.. Każdy naprawiony błąd.. czy musimy stracić to..? nie dojdziemy do happy endu.. po co sie pytasz na stracie co bedzie z nami.. Tyle krętych dróg pod prąd.. a tak jakoś.. z piosenki. może akurat komuś coś się spodoba. ![]()
#175 |
Raczkowanie
|
![]()
wciaz w pogoni za lepszej jakosci zyciem
nie mam juz nic z tej brawury, mam tylko kaca ogladam zdjecia gdzies poupychane w szafkach i szukam szczescia w roztrzaskanych piesciach co sie stało z Tymi ktorzy byli przy moim boku?? U. S. A - urodziłam sie aniołem, a szatanem umre kiedys dzieciacka bohema, dzis narkomansko pijacki extremal THIS...IS...MY...LIFE co sie martwisz?? i tak sie nie uda Ty kochasz ja, nie mnie i nie wiesz jak to rani mnie posciel jeszcze pachnie ogniem naszych ciał snem było zycie, dopoki Ty, nie pojawiłeś się wtedy w nim... nie obiecam Ci ze lepszy bedzie swiat, wazny jest oczu Twoich blask gdyby cofnąć czas, naprawić każdy zły ruch obudz we mnie swoja Wenus... pospiech warg i drzenie rak narkotyki bardzo szybko zycie Ci spie*dola, odbiorą co najlepsze, wrzuca Cie w błoto, wiec pie*dol to wszystki i skoncz z tym nałogiem, a dealer pan i władca przestanie byc Twym Bogiem chryzantemy złociste w półlitrówce po czystej, stoja na fortepianie, nie podlewa ich k*rwa nikt zostawcie Titanika :P jestem nimfą i wiatru powiewem... jak uczciwie nie zarobie to uczciwie ukradne ![]() kiedy blondynka jest podobna do słonecznika?? - kiedy ma w buzi pełno nasienia "Boze, miej w opiece nas, biedne kobiety. Nas, które zakochujemy się w niewłaściwych mężczyznach i dajemy im wszystko, co posiadamy. A potem jestesmy traktowane jak stare szmaty, niewarte nawet tego, by je przechowywac"
#176 |
Zadomowienie
|
I ja również proszę.
<3 * Potem szybkie "dobranoc" i parę słów szeptem Bez nadziei, że będzie inaczej * w następnym życiu znów odnajdziesz mnie * Pocałuj mnie, ostatni raz, nim wstanie dzień, nim zgaśnie sen, nasz świetlisty sen * Z miłości tylko żyje świat w ulewie gwiazd * Pod niebem bialo-czarnym .. * Mówimy o miłości A miłości brak * Nie mów, że dzisiaj nie kończy się świat .. ![]() Ja wiem że nie byłam
Dla Ciebie Choć chciałam Najbliższą Ci być
![]() |
#177 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziewczyny jakies HIPHOPOWE ![]() ![]()
I gdzie są te dla których rap to nie R.Kelly, Które jara styl Cosmo, ale tego z paneli. Które wolą spalić lolka nad Wisłą, Niż mieć sporo bubli, które lśnią i błyszczą. Które chcą czuć, nie gonić za pozycją..." hę?... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Arletka990 - oj to bardzo miłe, że tak mnie wyróżniasz kochana.
![]() Cieszę się bardzo jak komuś podobają się moje opisy.. ;* A co do Twojej prośby to niebardzo mam głowe do wymyślania opisów no ale spróbuję.. ![]() Gdybyś tylko wiedział.. Gdyby nie to, że nic nie wiesz.. Kiedyś wszystko się zmieni.. Popatrzysz na mnie inaczej.. Nie wiesz nic, zupełnie nic.. Kiedyś wszystko się zmieni.. ..zobaczysz.. Ty nic nie wiesz, a ja..wole zachować to tylko dla siebie.. Moja mała słodka tajemnica. Wystarczy jedno słowo.. Kiedy dowiesz się.. Wszystko się zmieni.. Nie wiesz jak jest, lecz kiedyś dowiesz się.. ..i wtedy wszystko będzie inne, lepsze.. ..i wkońcu dowiesz się, a wtedy popatrzysz na mnie z tej innej strony. ..a wtedy popatrzysz na wszystko z tej innej perspektywy. ..wystarczy, że Ci powiem, a zmienisz zdanie o mnie.. Popatrzysz na mnie inaczej, cieplej.. Nic specjalnego. Nie wiem. Może coś zabierzesz.. ![]()
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-11-07 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
więcej takich ^^ kradnę ^^
- to miłość, miłość wielka, czy gigantyczna miłość? - jak... co przez to rozumiesz? - o miłości zapomnisz po dwóch miesiącach. o wielkiej miłości po dwóch latach. a gigantyczna miłość... - tak? - gigantyczna miłość zmienia twoje życie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
: )
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.