![]() |
#301 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
2.Stwierdzam,że ciałko to mój facet ma nieziemskie; D // odkrywam; D 3.Cała jego. Właśnie w tym momencie. <3 4.Sprawdzam czy jego usta smakują dziś tak jak myslalam. <3 5.Wyznajemy sobie miłość. ![]() ![]() 6.Słowa jego mają siłę. Słucham. <3 7.Oddycham jego powietrzem. <3 8.Zachujemy mysli o sobie. ![]() 9.Bo teraz jestesmy tak blisko. reszta moze zniknąc. ![]() 10.Słucham jego głosu,gdy mowi mii .. ![]() 11.Uzaleznia mnie znow. //ze Skarbem ![]() 12.A teraz ja i Ty a ponad nami swiata szyt. <3 13.Szukam z nim szczęscia. <3 14.Spacer i jego uśmiechnięta buzia. ![]() Nie miałam pomysłu.wybaczcie.. nie wiem czy cos pasuje... ![]() To chyba trzeba Cie zawsze o tym informowac ![]() ![]() aaaa; D zabieram ![]() ![]() ![]() ![]() Domiiniisiia ![]() 1.opinie ludzi, którzy są obcy i nie wiedzą nic.. 2.Jeszcze czasem pytają mnie o Ciebie. no i po co?!. 3.Plotek więcej niz zła na świecie. 4.hm. Słyszałam,że niewiedza rodzi kłamstwo. 5.Najwiecej do powiedzenia mają Ci co nic nie wiedzą.żałosne. 6.Każde szczęscie ma date ważnosci. Tyle. ---------------------------------------------------------- 1.cokolwiek zrobisz każdego dnia będę kochała cię jeszcze bardziej. 2.Czar męskiej koszuli. 3.grunt, że dziś nienawidzą mnie,nienawidzę ich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Zakorzenienie
|
z góry przepraszam że nie odpowiedziałam.. i pewnie nie odpowiem chwilowo na prośby
![]() ![]() Troszku opisów: 'Najmniejsze państwo świata - Ty i Ja.' 'tylko marzyć i czekać.. nic nie przyspieszać.. marzyć i czekać.' 'Oddechy wzruszenia, łzy szczęścia.. westchnień uniesienia.' 'Niosąc bagaż codziennych radości i rozczarowań..' 'Moje szczęście siedzi gdzieś na liściu i popija czarną kawę.' 'Zamówiłam sobie szczęście. w pięknym kartonie. z białym kwiatem zamiast kokardy.' 'Rysowałam na piasku dziecinne serca. pisałam "kocham" czekając na miłość.' 'A jej oczy wciąż jeszcze rażą tą cholerną błękitną tęsknotą.' 'Na zardzewiałe uczucie nie pomoże nawet coca-cola..' ![]() Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2008-11-09 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Zadomowienie
|
mów do mnie znów. mów do mnie. mów milcząc.
nic mi to nie mówi, co mi mówisz szczerze mówiąc. przemyć mi proszę spojrzeń trochę. tyle mi mówisz i ja też ci wiele mówię, a jednak gdy milczymy jakoś łatwiej się zrozumieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
R0zunia - co do tych jesiennych to wszystko z główki więc nic specjalnego. :P
Kolorowa jesień i Ty.. Naprawdę nic więcej nie potrzeba mi.. ;* ..i spacerować w jesiennym deszczu z tym najcudowniejszym. ;* ..bo przy Tobie jesień jest jeszcze bardziej kolorowa. ![]() Jesienne babie lato, pajęczyna szczęścia Kochanie. ![]() ..i z Tobą w liściach leżeć godzinami. ;* ..i te jeienne dni pachnące babim latem. ![]() Szum liści jesiennych, listopadowy deszczyk i ON. ll spacerek ![]() ..i szukamy liści..tych w kolorze szczęścia/miłości.. ![]() ..i układać z liści wielkie serce. <3 ! ll Kocham ;* Zakochane drzewa, my zakochani.. ;* ll Z tym jedynym ;* Jesienny wietrzyk, kolorowe liście i przyjemny spacerek..z NIM <3 ! A co do tego ze jesteś z nim to tylko takie mi przychodzą do głowy.: ..bo z Tobą najlepiej Kochanie. <3 ..i znów wpatruję się w te cudowne oczka. ;* ..wtulona w Skarba na najbliższe kilka godzin. <3 :P ..wszędzie dobrze ale ze Skarbem najlepiej. <3 :P Z moim narkotykiem ;* I inne: Czuję sę tak, jakbym świat odgadła.. Już żadne z słów nie ciśnie się do ust.. ..i nieważny jest już żaden gest, nieważne żadne słowo jest.. ..i poczujesz sie tak jakbym Ci świat ukradła.. Mijają miesiące, a dla mnie to chwila.. W moim życiu jest więcej bólu niż radości.. Nie potrafię zabić tego, co do Ciebie czuję.. Chcę być blaskiem w Twoich oczach, chcę być perłą w Twojej dłoni.. Nie mam nic prócz swoich marzeń.. Chcę być słowem w Twoich ustach, chcę być cząstką Twoich myśli.. Nie mam nic prócz swojej dumy.. Ciemno, coraz ciemniej za dnia.. Nieprzyjemne chłodne ściany ze szkła.. ..zimna pościel jak poranna mgła.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-11-09 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
Troszke opisów ode mnie ( mam nadzieję że któraś coś wybierzee . )
Można milczeć , i milczeniem kogoś ranić . Słuchaj po prostu swego serca . Ono wie wszystko . Im dłużej pozwala się kobiecie tęsknić, tym bardziej rośnie miłość.. Człowiek jest tyle wart, ile jest w stanie kochać Opowiem Ci piękną historię, byś miał dobry sen Potrzymam Cię w nocy za rękę, jeśli powiesz, że tego właśnie chcesz Popatrzę na Ciebie rano, w tym spojrzeniu mogę wiecznie tkwić Nie ma już dla mnie nikogo, poza Tobą, tylko dla Ciebie pragnę żyć Nie, to nie uzależnienie, ono się źle kojarzy To coś czego każdy szuka, choć nie zawsze świadomie, ale właśnie o tym marzy Uczucie spokoju i niepojętej radości, wielka siła tęsknoty, pragnienia bliskości Z każdym dniem rozkwita w nowych barwach i zapachach co dzień dojrzewa i się zmienia i jest przy tym taka łagodna, świeża trwała Chcę już zawsze móc przy Tobie być, dawać Ci to co dobre, sprawiać byś szczęśliwy był Uwodzić ciałem, duszą i spojrzeniem, pobudzać zmysły, być fantazją, marzeniem Przeżywać razem wszystkie te radości, a najbardziej tą, że jesteśmy spełnieni w miłości. Czekam na Ciebie w ciemności
Czekam na Ciebie w radości Nie boję się śmierci - nie przyjdzie -Nikt mnie nie może skrzywdzić- Pięknych dni czekam Piękniejszych od narodzin człowieka Piękniejszych od słońca zachodu Piękniejszych od Twoich oczu? Będę o nie walczyła -są moim sensem życia-
![]() |
#306 |
Zadomowienie
|
Szkoda że nikt moich opisów nie czyta;p ale lus lus ^^
Ja się nie poddaję ;p daję następną porcję ;] * Kiedy jesteś obok mnie ziemia staje w miejscu * znałam Cię tyle lat a dopiero odkryłam, że tworzysz mój świat... *nauczę cię żyć jak kochać i śnić jak cieszyć się dniem * nauczę się latać i pokaże Ci niebo *Nie ma to jak jesienne odcienie melancholii *Szatan w worku *błebłobłabłybłu * Jestem tam, gdzie spokój, cisza i dziwne myśli .. *Kiedyś wszystkie czarne dni obrócimy w dobry żart! *"Kocham" powiedziało lustro i rozbiło się na tysiąc szklanych łez... |
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
BAN stały
|
Gdybym powidziała, że nie mogę bez ciebie żyć, odszedłbyś?
I znowu tyle dni do imprezowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
haha^^ Fajne ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
opisy xd "zakazany owoc ciągle wisi mi nad głową..." ![]() że ja i cały mój cholerny świat,to już nie teraźniejszy czas. ' teraz już na wieczność. ' trafilas .. pozyczam powiekszone;d ![]() ![]()
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez (:amari:) Czas edycji: 2008-11-09 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
Kilka moich opisów:
Bliska dla bliskich z dystansem do wszystkich... ![]() ![]() Człowiek stwarza pozory, boi się , że życie przegra; bo każdy ma chwile, że się po cichu żegna. Fire in my life Wymuszony uśmiech boli Mein Wunsch ist hier zu bleiben. // Moim życzeniem jest tu pozostać. Er suchte vergeblich nach einem Ausweg. // Na próżno szukał jakiegoś wyjścia. Perfection is hard to improve. Stay with me (...) Stay you'll be loving me... Zróbmy tak, żeby wspominać to dobrze... What is life?- Life is love. What`s love?- Love is kissing. What is kissing?- Come here and I show U. Z kimś, z kimś takim jak Ty na koniec świata mogę iść. One more time... Something with somebody... Podobno czas leczy rany - w takim razie marny z niego lekarz. Feel your love... No matter what they say, Let it go, let it go. No matter what they do, Let it go, let it go. Nothing to say. Only You... She wants him, so badly, knows what she wants to be(" over and over, but sometimes says ")u know how bad girls get Come on baby turn the lights off Wanna feel your love tonight Gonna leave the past behind I wanna be your girlfriend Do you wanna be my boyfriend? Take my hand,walk with me,catch my step,follow me... To czego nie widać może być najpiękniejsze...
We wszystkim trzeba umieć uchwycić odpowiedni moment. http://mi-mundo-subterraneo.blogspot.com/ Edytowane przez Sloneczko19_ Czas edycji: 2008-11-09 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
Może trochę o marzeniach
![]() "Nie odkładać marzeń, bo się nie zmieszczą na półce!" Są osoby, które się pamięta, i osoby, o których się śni Wszyscy leżymy w rynsztoku, lecz niektórzy patrzą w gwiazdy Nasze życie to wieczny rozbrat marzenia z rzeczywistością Gwiazdy są po to, żeby nam pokazać, jak daleko mogą dotrzeć pragnienia Sen to jedyna bezpieczna odległość marzeń od rzeczywistości To możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest takie fascynujące Nie ma nic bardziej żałosnego od niespełnionych marzeń Jeszcze nikt nie rozbił się o niebo Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki Nie ten jest biedny, kto ma mało, lecz ten kto więcej pragnie
![]() |
#312 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
hmm wybaczam ![]() ![]() ![]() Cytat:
ee tam ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
też kocham was obie <3 ![]() Bo widzicie, ja jestem bardzo szczęśliwą kobietą. Jestem największą szczęściarą, jaką znam.// z nim. tak, to właśnie jest szczęście - mój obecny stan emocjonalny zawarty w jednym słowie.<3 i tylko Twój uśmiech pcha mnie do przodu! // z moim. wiesz kochanie,może Ty razem ze mną znikniesz? // z nim. on oczy ma jak gwiazdy i twarz jak ze snu. // z misiem. bo tylko Ty umiesz tak jednym dotykiem.. // z moim skarbem. z nim mogę iść nawet na koniec tęczy.// ![]() oj chyba nie pomogłam ? ![]() Cytat:
jak słuchać to tylko głosów przyjaciół. wczoraj to historia, jutro to tajemnica, ale dzisiaj to dar losu.. nie bądź jak agentura- zbytnio towarzyski, bądź bliski dla bliskich! Mówią nie płacz, że odeszło- ciesz się, że było.. Gdy na was patrzę ogarnia mnie wstręt... Odeszłam z uśmiechem na twarzy lecz w oczach miałam łzy.. Oczy zapomną, lecz serce pamięta... kiedyś dowiemy się czemu nie byliśmy sobie przeznaczeni... Znowu udawałam, że... rozstania są w porządku. serce posklejam. uśmiech dorysuję. przeżyję. Zamykam rozdział ten z mego życia spadaj. chyba też nie trafiłam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
kee, niezwykle miło mi to słyszeć, Kochana .
![]() ![]() . a dziś po moim sercu spaceruje uśmiech . ![]() ja za tę noc chętnie oddam pięć najpiękniejszych lat . Nie mów jej ze zapomnieć ma, rozumiem ją rozumiem jej świat. jak rozmawiać z zachodzącym dźwiękiem? Gdzie ma szukać, jeśli niebo nie pomaga . przypomina sobie gwiazdy, co spadają one chyba jednak życzeń nie spełniają nie da się choć anioły są nad nami możemy w nie uwierzyć ale wciąż jesteśmy sami
![]() |
#314 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
nie było mnie jeden dzień, a tu 3 strony nowe. nie nadążam :P ![]() oby tak dalej ![]()
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
świetny
![]() ___ Po licu spływa łza i zaraz wysycha
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
I needed you / ja potrzebuje ciebie.
nadzieja, zawsze umiera ostatnia. gdziekowiek pojdziesz, tam samotność stanie przed tobą. samotnosc wyszla na ulice, wszedzie pełno jej. addicted. / uzależniona. all for love. / wszystko dla milosci.
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
Odbudujmy raz jeszcze to, co daje nam szczęście ...
![]() I've got my eye on You ... / Mam Cie na oku ... Ty głupi cwelu, ja jestem na studiach, Ty ****a w burdelu !. rucha Cie inny codziennie Ty farbo, nieraz Cie nawet pieski wynajmą. później szmato idziesz do księdza, ***ie Cie zamiast diabły wypędzać.
![]() |
#318 |
Raczkowanie
|
Domiiniisiia - H*j mnie obchodzi co o mnie myślicie, odp*erdolcie się ode mnie to jest moje życie
jego zapach do gorączki rozgrzewa, za jego ciało dam sie sponiewierac, jego słowo i padam na kolana, jestem wierną suką mego pana lick it up, lick it down, lick my pussy all around.... "Serce niewiasty to labirynt subtelności stanowiący wyzwanie dla szulerskiego umysłu prostackiego samca"
#319 |
Raczkowanie
|
destinyxB - regularnie kradnę Twoje opisy ^^ superanckie ;]]
ode mnie : Sometimes I feel Like this whole thing isn't real | Czasami czuję, że to wszystko nie jest prawdziwe Things were done and words were said | Rzeczy zrobione i słowa powiedziane I'm chasin' deamons in my head | Wyganiam demony z mojej głowy. The fire burning, deep inside of me | Ogień się pali, głęboko w środku mnie. It don't take a word, not a single word Go on and kiss the girl | To nie zabierze słów, pojedycznego wyrazu, idź i pocałuj dziewczynę She don't say a word And she wont say a word Until you kiss the girl | Ona nie mówi ani słowa, i nie powie, dopóki nie pocałujesz [tej] dziewczyny Someday I will find my prince He may be far away But I know he will come Someday | Któregoś dnia znajdę mojego księcia, on może być daleko, ale wiem, że pojawi się.. któregoś dnia You know that sometimes it feels like It's all moving way too fast | Wiesz, że czasami, czujesz jak to wszystko dzieje się za szybko Irresistable | nieodparte Incredible | niewiarygodne Wanna make this night unforgettable| Chcę sprawić, że ta noc będzie niezapomniana I’m more confident than I ever was!! | Jestem bardziej pewna siebie, niż kiedykolwiek byłam. Every time I think I'm closer to the heart | Za każdym razem, myślę, że jestem bliżej serca You're the voice I hear inside my head, The reason that I'm singin' | Jesteś głosem w mojej głowie, powodem tego, że śpiewam You're the missing piece I need, The song inside of me | Jesteś brakującym kawałkiem, którego potrzebuję, piosenką we mnie The color of your smile | Kolor twojego uśmiechu When I find you, it will be alright | Kiedy Cię znajdę, będzie dobrze, ok. Spendin' all my time stuck in yesterday | Spędzam cały mój czas tkwiąć we wczoraj [ w przeszłości] Where you are is where I wanna be | Gdzie jesteś, tam chcę być bussii. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
BAN stały
|
TiScatteroUnaFoto dziękuje pięknie
![]() ![]() eccentriic cudne ![]() ![]() ![]() Domiiniisiia kradnę ![]() ![]() ![]() TwOjaImaginaCja o dziękujeeee ![]() ![]() ![]() a ja jakoś nie mam weny tylko tak na chwilkę weszłam podziękować ![]() wrócę do Was potem <33 nie płaczcie ![]() kocham ![]() -------- za słaba aby iść... za późno by się cofnąć.." |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
wciąż mieszają mi się w głowie dobry humor i smutek.
![]() |
#322 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję za buziaka.
![]() ![]() Cytat:
Co ja tu robię... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Oj. Wysoka poprzeczka. Dziękuję za wyróżnienie. ![]() ![]() ![]() Z Kimś takim jak Ty na koniec świata mogę iść. Na spacer po obłokach. Za rękę. Z Kimś, Kogo kochasz. Spojrzeniami swymi sięgamy gwiazd. <3 W Twoich doskonałych palcach. * * * *
I znów o miłości...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
* pomilczmy jak miliony gwiazd na niebie
* a tak nie wiele trzeba by odejść.. * że wciąż jesteś blisko mnie.. * tylko Ty tak umiesz kochać! * całe piękno jest w nas, w naszym sercu jest największy skarb! * moje szczęście to Ty ![]() * już teraz mam dla kogo żyć ![]() * bo jesteś blisko ![]() kochane, wszystkie wasze opisy są piękne ![]() kee - nareszcie wróciłaś! ![]()
#324 | |||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A kradnij jeśli tylko łup Ci odpowiada, miło mi ![]() ![]() Cytat:
![]() miło mi niezmiernie, dziekuję ![]() ![]() Się postaram ![]() ![]() ![]() Dzięki, miło, że podpasowały i rozbawiły ![]() ![]() Znowu sie zarumieniam ![]() że wrociłam już w miare na bardziej stale ![]() ![]() Cytat:
bardzo mi z tym tak no pozytywnie ![]() ![]() i pare takich na dzisiaj ![]() 1. Bardzo lubię mgłę... mówiłam Ci to już? 2. Mam przy Tobie problemy ze składnią.. I nie wiem czy to dobrze ![]() 3. Jak Cię kopnę w dupe, to mój but Ci w watrobie utknie Złamasie ![]() 4. Mam Cię w dupie... TAK, mam AŻ taką dużą!!!!!! ![]() 5. Jestes tak interesujący jak mój sąsiad pod prysznicem.. A sąsiad jest brzyyydkiii ![]() 6. Pocałuj mnie w plecy, dotykaj, chcę czuć Twój oddech na szyi.... ![]() 7. -A ty zawsze jesz nad talerzem? - Ja nie muszę, to Tobie z ryja wypada ![]() 8. Taaaaaaaa, mam 6 lat, jestem blondynką i tańczę w balecie.. Nieźle mi idzie, co? ![]() 9. A Pani to chyba nie na impreze idzie, tylko do pracy, ubiór w sam raz i godzina ![]() 10. Nie ufaj wrogom, to wredne dziwki. Dobry sex. Za podwójna stawkę. I nóż w plecy.
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2008-11-09 o 15:40 Powód: mała pomylencja sie wkradła ;) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
A coś o wspomnieniach?
AnusiaPn ![]() ![]() 3martyna3 TwojaImaginacja kee przerysowna 12 stonka eccentriic TiScatteroUnaFoto XxValedictionxX Domiiniisiia ;** proszę o pomoc ![]()
#326 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mikijażem pokrywam zmarszczki wczorajszych wspomnień. Wspomnienia tulą mnie... Zdmuchnąć wspomnienia niczym zaległy kurz. trudno zasnąć, gdy pod materacem wspomnienia palą się szykując piekło. Wspomnienia które iskrzą, jeszcze dziś oczy szklą... Wspominam tamte dni, te piekne noce, sny... Kiedy kochałeś mnie... Płynące Z Głębi Serca, Zapisane Do Końca Życia... - Wspomnienia Thanks for the memories. //Dzięki za wspomnienia Tak trduno wymazac bolesne wspomnienia kiedy zycie pisze je wiecznym piorem..
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ;*.
mogłabym prosić o jakieś fajne opisy na temat jutrzejszego półmetka? ; )
#328 |
Zakorzenienie
|
ZAKLETA KSIEZNICZKA Dziękuję
![]()
#329 |
Raczkowanie
|
![]()
wspomnienia to jedyny raj z którego nikt nie może nas wypędzić...
#330 |
Rozeznanie
|
Patrzę jak uśpiona w słowa..
Gdy zabrakło Twoich rąk moje stały się niczyje nie wierzyłam w to że żyję .. Ja zapomnieć ju chcę więc nie waż się przyjaciółką nazwać mnie Kochałam Cię tak jakby świat przetrwać miał tylko dzięki nam I pomimo wszystko mogłam w sobie sens odnaleść To był tylko zamek z pisaku nie zostało z niego nic Ufaj tym co nie warci ufania Kochaj tych co nie warci kochania I tak trudno znów zaufaniem obdarzyć się .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.