|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
BAN stały
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem
ale sny.. porazające... ja ostatnio jestem bezsenna.. no nic mi sie nie sni... choć może coś ale zapominam... ja miałam kolorowe sny przed slubem....
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Zakorzenienie
|
Heh dziewczyny, ale produkujecie!
![]() szien, no nie.. takiego snu to ja jeszcze nie mialam ![]() Chociaz ostatnio mi sie cos kutumani... Wczoraj gralismy koncert. Fajnie bylo znow grac dla ludzi ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 |
Przyczajenie
|
![]()
Od jakiegos czas spotykam się z obcokrajowcem. Jest azjata, oboje zyjemy w Wielkiej Brytanii. Uwazam, ze jestesmy dobrymi pzyjaciolmi, dobrze sie rozumiemy a ja bardzo dobrze sie z nim czuje i wszystkie roznice jakie wystepuja miedzy nami uwazam za zalety. Wiele sie od siebie uczymy. Ja jednak bronie sie przed uczuciem. Za kazdym razem gdy zblizamy sie do siebie uciekam, czuje obawy. Najbardziej obawiam sie chyba oceny ludzi, tego ze beda patrzec na to z gory. Nie wiem czy dojrzalam do takieg zwiazku, moze powinnismy przestac sie spotykac? caly czas o tym mysle ale czasem nie potrafie sie powstrzymac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
wenedka wow, swietnie! gratuluje Kochana!
![]() nassaja hej, witamy na ofrum!;* wiesz, ze mna bylo tak samo....tylko ze moj TZ jest czarnoskóry.. owszem, podobał mi się na pocztaku, wszytsko mnie w nim inbteresowalo itd. ale wybijałam sobie go sama z głowy, gdyz bałam sie, ze cos takiego nie ma szans istnienia, nie przetrwa, a poza tym....takze opinia, rasizm...(kiedys na forum jakims przeczytałam wypowiedz polaka- "nigdy w zyciu nie dotknę dziewczyny, która wczesniej była z murzynem"- zabolało okropnie). Uciekałam, oczywiscie od niego, od tego co czuje... i tak uciekałam, ze teraz jestesmy razem i za kilka dni (4!!!) on tu juz bedzie. ![]() Kochana, co ma byc to bedzie....jesli czujesz sie szczesliwa, i chcesz byc szczesliwa...po prostu bądz. ![]() P.S Dziewczyny, today is the day!!!! TŻ oficjalnie stanie się WOLNYM człowiekiem!!! dzis ostateczny rozwód. aajajajaaaajjj!!!!!
#4536 |
Zadomowienie
|
witam nowe uczestniczki forum
![]() roux jsk czytam o Twoim zwiazku z czarnoskorym mezczyznom,to ciagle w glowie mam historie na podstawie ktorej powstala ksiazka i film pt " biala masajka" a potem dwie jej kolejne czesci. Baaaaaaaaaaaardzo wciągająca historia,wzruszająca i piękna...opowieść o bialej turystce ktora podczas swoich 2 tygodniowych wakacji w Afryce poznala czarnoskorego mezczyzne,z tym,ze nie tylko to bylo kontrowersyjne ze byl czarny,ale to,ze zyl w plemieniu,w zupelnie innym swiecie,zupelny busz....juz nie mowiac ze historia oczywiscie prawdziwa i dzialo sie to jakies 20 lat temu,kobieta porzucila swoj rodzinny kraj i wyjechala do niego do Afryki....wiecej nie napisze w razie gdybyscie kiedys mialy stycznosc z ta ksiazka.Polecam ![]() U mnie nic nowego,w sobote lece do tż ![]() Oczywiscie otwieram dzis przegladarke i pierwsza wiadomosc ktora wpadla mi w oczy to to,ze zapalil sie silnik samolotu linii ryanair i musial awaryjnie ladowac :/ no coz,dzis tez w dd TVN mowili o odszkodowaniach zwiazanych z niepunktualnoscia linii,fakt,ostatnio jest wiele tych opoznien,ja na przesiadke bede miala 3 h ,przezorny zawsze ubezpieczony,mam nadzieje,ze wystarczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Raczkowanie
|
czesc, jak mija popoludnie?
zakuwam angielskie slowka, jutro moja pierwsza rozmowa o prace roux - gratulacje! szien - bardzo mi sie podobal opis twojego snu ![]() z serii nocne strachy: zeszlej nocy tak strasznie wialo i padalo gradem ze sie obudzilam i poczulam taki prastary strach czlowieka przed zywiolem, malo dachu nie urwalo, oczywisci tz spal snem sprawiedliwego i nawet nie sapnal, ja natomiast oplotlam go jak meduza i sycac sie jego cieplym spokojem zasnelam ponownie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
giovannina dzieki
![]() aaa pogode widze to tam macie kapitalna.... ![]() Malaja hmm;> poczytam poczytam, ostatnio brakuje mi czegos do snu, moze akutart ta lektura bedzie idealna, dzieki w kazdym razie! ![]()
#4539 |
Przyczajenie
|
![]()
Roux czyli mowisz ze nie mam sie bronic? Jak ty sobie poradzilas? Kiedy zrozumialas ze musicie byc razem? Ja po kazdym spotkaniu mowie sobie ze sie juz nie spotkamy i ze to koniec ale potem on dzwoni i... ja nie odmawiam. To co nas laczy to narazie przyjazn ale widze ze idzie w innym kierunku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Raczkowanie
|
nassaa, mowiac azjata, jaka dokladnie narodowsc masz na mysli? i czy on jest no wiesz zeuropeizowany?religijny?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
nassaja to sie czuje
![]() zreszta..sprobuj sie bronic...i tak nic z tego nie wyjdzie, jesli to jest jakies powazniejsze uczucie.. ![]() Przyjazn to swietny fundament, spotykaj sie z nim poznaj go, daj siebie poznac...sama zobaczysz co z tego wyjdzie, bez paniki, powolutku. Nie skreslaj go od razu, ale nie planuj finału na slubnym kobiercu. hm ze mna było dosc ...heh smiesznie. Gdy poznalam TZ'a podobał mi sie, ale wiedziałam, ze to bez sensu. Nastepnego dnia spotkałam go w parku z dzieckiem, i ja byłam z dzieckiem (byłam au pair). Oczywiscie zeby sie ode mnie odczepił nakłamałam ze to moja corka, no ale pech chciał ze dzieci sie polubiły i bawiły sie ze soba. Ja udawałam "zimną sukę" przez dobrych kilka dni zanim sie z nim nie umowiłam. a dlaczego sie z nim umowiłam? a bo mi sie nudziło, i chciałam zaszalec z tym czekoladowym przystojniakiem.pospotyka lismy sie tak kilka dni, pozniej on musiał wracac do Paryza, i wtedy bylam pewna ze to koniec romansidła i nawet sie cieszyłam- porandkowałam i koniec. nooo ale nie... ![]() nie dał za wygraną, pozniej jeszcze po jakism czasie wrocił do mnie....i dał sie poznac od srodka- charakter, osobowosc, sposób bycia, patrzenia na swiat, traktowania ludzi...całe wnetrze ( bo do tej pory to mnie tylko ta przystojna otovzka pociagala). i to poznawanie jego wnetrza mnie zgubiło ![]() ![]() dzis nie jestem pewna, czy to przetrwa, co z tego bedzie, czy na zawsze, czy pół roku.... Wazne jest to, ze teraz jest wspaniale.... boje sie planowania, zeby sie nie rozczarowac nie nastawiam sie źle, bo po co. Głowa do góry...nie rób nic niezgodnego z sobą.... ![]() powodzenia
![]() |
#4542 |
Przyczajenie
|
On jest zeuropeizowany nawet bardzo
![]() Ja wlasnie jeszcze nic nie czuje, albo nie chce heh ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4543 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny... No więc wylądowałam na tym forum, bo nie wiem już sama co zrobić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 |
Zakorzenienie
|
mozliwy jezeli znajdziecie sobie border line. czyli date kiedy bedziecie razemw koncu. dla mnie to jedyne lekarstwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4545 |
Raczkowanie
|
Kamila, my tutaj na tym forum jesteśmy dowodem, że da się. Nie jest łatwo i nie jest różowo ale jeśli naprawde tego chcesz możesz tak żyć. To tylko kwestia jak bardzo pragniesz z nim być.
Myślę, że nawet bez border line się da bo my z Tż póki co nie jesteśmy w stanie takiej ustalić.. życie się zmienia więc liczymy na to, że wkrótce będziemy wiedzieć coś więcej ![]() dziewczynki, polećcie jakaś fajną kamerkę internetową do ok. 100 zł, do lapka ![]() ![]()
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
kamila0927 witaj!
![]() głowa do góry, wszystko się da! ![]() Opium ma racje, trzeba miec border line. u mni e i TZ to jest po mojej obronie mgr, czyli...lol jakies niecale dwa lata... Pohadka za 100 zł mozesz miec swietny sprzęt! ja osobiscie polecam te (wybrałam najdrozsze, i tak Ci jeszcze w kieszeni zostanie)-: http://www.allegro.pl/item476930243_...mic_6xled.html prezentuje sie całkiem nieźle http://www.allegro.pl/item475016310_...ptopa_lcd.html te ma moja znajoma, zadowolona jest http://www.allegro.pl/item473272439_..._mikrofon.html a ta ma MEGAROZDZIELCZOSC (wow) i mikrofon wbudowany....no i wogole ...swietnie sie prezentuje! ![]() udanych zaupów ![]() Dziewczyny to teraz ja Wam swoj dramat opowiem! Leze rano w łozku, po romantycznym telefonie od TZ, i przewracam sie zboku na bok bo mam dziwne przeczucia- a to, ze jego samolot nie wyladuje, albo ze odwolaja lot...albo albo ...i tak mysle, a jak wyladuje szczelsiwie, to mi babka od tego studia co wynajełam zniknie inie bedziemy mieli gdzie mieszkac... telefon odbieram babka od studia "ja przepraszam, ale tak wyszlo....(...) ja musze to pani anulowac" umierłam. dobrze, ze lezałam, bo bym zemdlała. i co? szukam teraz na gwałt czegos innego, ale w tej cenie takich warunków nie znajde. telefon do ptrzyjaciolki..."Kochana......czy mozesz sie...delikatnie mowiac...wyprowadzic ze swojego mieszkania na weekend?" lol i załatwione ![]() kiedys dostane zawału.
#4547 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Roux, a ty nie wplacilas depozytu za to mieszkanie? Klopotliwa sutuacja , ale mysle ze cos na pewno znajdziesz, tylko moze nie jakis luksusowy. ah, zawsze takie rzeczy musza wyskoczyc w ostatniej chwilii. jakbys nie miala wystarczajaco stresu! Pisz co i jak... Moj tz ma urodzin y dzis, i bedziemy swietowac, ale dopiero jutro. Trosze sie osatnio klocilismy wiec musimy nadrobic stracony czas ;-) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zadomowienie
|
hehe o klotniach mi cos wiadomo,my sie praktycznie codziennie klocimy i mamy zle humory a wszytko przez ta odleglosc
![]() Dzis ide na zakupy kupic tz'owi ta obraczke.....zobaczymy czy cos bedzie. roux wspolczuje sytuacji,czesto tak bywa,ze nasze plany sie zmieniaja,u nas tez bylo kilka podobnych sytuacji,zawsze cos wyskoczy wtedy co nie trzeba.takie zycie. ufff ja za 3 dni zobacze tz'a! nigdy nie dowierzam dopoki nie siedze juz w samolocie! |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Zakorzenienie
|
roxyroxy oczywiscie, wplaciłam zaliczke (40%ceny), Pani obiecała zwrócic....Mama mnie właśnie uświadomiła, ze powinna mi 100 % tego zwrócic....no ale szkoda mi sie babki zrobiło, bo mówiła o jakis problemach, ze wszystko musi odwoływac...i dziekowała mi, że na nią nie nawrzeszczałam...
nie mam serca jej tam dzwonic i robic jej awantur. Malaja Ty za 3, ja za 2... ![]() a mieszkanie taaak, juz mam, przyjaciolka sie wyniesie ze swojego mieszkania na weekend. eeh gdyby nie ona to ja bym umierła z nerwów. a zaraz jade ..na jakies zakupy, cos ..mrauu sobie kupic, co by....hmm..TŻ miał co wspominac.. ![]() P.S ROXY, najlepszego dla TŻ! ![]()
![]() ![]() FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2008-11-12 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 |
Zakorzenienie
|
a ja mam grype jelitowa.. leze w lozku bo jak wstane to mi niedobrze
![]() oszukam na allegro jakiegos prezentu na swieta dla tzta ![]() ![]()
#4551 |
Zakorzenienie
|
o chryste, tu grypa tu odwołanie mieszkania masakra dziewczyny!!!
a ja sie dzis dowiedzialam ze moj dobry przyjaciel zeni sie 3 stycznia w lublinie a wczerwcu chrzciny ![]() ![]() laski z lublina: ktory to kosciół przy politechnice i sala na zana kolo leclerca? |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Przyczajenie
|
hejka!!! troche Wam wspolczuje takie spotykanie sie co jakis czas ale pewnie ma to dobre strony.ja mieszkam u mojego TZ i musze powiedziec ze jest super lepiej niz te ciagle rozloki spotkania co 3 tyg.Ale wiem jak musicie sie czuc wiedzac ze juz dwa dni do soptaknia ja zawsza plakalam jak go zobaczylam i jak odjezdzalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Wtajemniczenie
|
Malaja, nie chce byc wscibska
![]() ![]() ![]()
#4554 |
Zadomowienie
|
lovely spoko
![]() ![]() kropka dzis bedac w carrfourze widzialam brazowe ladne koniki na biegunach za 200 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
BAN stały
|
my też już pomału myslimy o prezentach.. i pustka w głowie... wczoraj łazilismy prawie cały dzień po galerii i nic.. tylko pełno już ozdób światecznych... już za niedługo będą pewnie mikołaje ganiać.. no cóż urok mieszkania za granicą...
![]() dziewczyny nie chorujcie.. nie dawajcie się... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
Zakorzenienie
|
Kropka, zdrowiej! Okropne chorobsko, ta grypa jelitowa.
Ja 3 lata temu na Festiwalu Kapel Ludowych w Kazimierzu widzialam konika na biegunach z drewna ![]() Cos pieknego. Jutro idziemy do kina, bo czasem trzeba wychodzic z domu ![]()
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2008-11-12 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() eh chyba megapecha mamy z TŻ. myslałam, ze juz pechowy limit wykorzystałam na dzis z tym mieszkaniem okazało sie, ze jeszcze przeciez limit TŻ jest do wykorzystania. Szef jego powiedział mu ze MUSI byc w piatek w pracy. nic do niego nie dotarło. nic ![]() TZ musiał przebookowac bilet zatem na sobote. bedzie w krk dopieroprzed 16. co oznacza, ze mamy kawałek soboty, niedziele i oprzed 9 w poniedzialek juz na balicach musimy byc. ![]() ja wiem wiem, wazne ze wogole przyleci, ale z jego i tak krotkiego planowanego pobytu tutaj....to 1,5 dnia naparwde robi roznicę ![]() niech no ja dopadnę tego szefa..... ![]() ;(
![]() |
#4558 |
BAN stały
|
Roux nie poddawaj sie i nie załamuj.. napewno bardzo obiecująco spędzicie każdą minutę przez ten czas ze sobą...
co do tych koników- piękne te drewniane... ale czy one aby bezpieczne ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Raczkowanie
|
roux -sz sie ze lepsze 2 dni niz zero, pamietam jak moj raz przyjechal tez w sobote i w pon jechal, zreszta tak czy inaczej nigdy czlowiek nie byl usatysfakcjonowany bo zawsze mu malo, najdluzej spedzilismy 10 dni razem, a teraz non stop
![]() edyta - nie znam sie na konikach na biegunach ale to chyba najstarsza zabawka jaka istnieje wiec musi byc dobra, drewniane chyba fajna, zawsze jaka podusie mozesz pod pupe podlozyc:0 |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I z tego, i z tego dziecko zleciec moze ![]() Ile to razy ja spadlam? ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.