Maturzyści 2009 cz. III :) - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-11, 19:18   #661
Mini007
Zakorzenienie

Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)

Paula, a tak to nie możesz?
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 19:20   #662
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie mam już geografii. Byłabym zmotywowana do nauki, a tak to
Od 18 lat walczę z moim wrodzonym leniem i... jest ciężko.

I tak doszłam do wniosku, że przecież już nigdy nie będzie łatwiej. Studia, praca, problemy dorosłego życia
Żebym chociaż mogła jeszcze robić, to co lubię. Może byłoby to jakieś pocieszenie.
ja mam. 3 w porywach czasem do 4 h tygodniowo. i co? i nic tzn od wczoraj się wzięłam trochę bardziej za nią. jutro mam sprawdzian. no a potem 2 powtórkowe ale to nie o nie chodzi. bo w sumie i tak wiem, że ta kobieta da na nich rzeczy, których nigdy nie widziałam po prostu dotarło do mnie, że już jest listopad, a ja mam masę do zrobienia. i że nie chcę później wylądować na studiach tam, gdzie mnie przyjmą, tylko tam, gdzie zechcę. niestety do tego trzeba pracować
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 19:21   #663
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lubieswojeimie Pokaż wiadomość
No to brawa za pomysł z taką znajomością ortografii
Bledy sie kazdemu zdarzaja
NA rozprawkach ortograficznego nie mialam od roku.
NA wizazu pisze na szybko i nie mysle nad bledami,nad rozprawkami sprawdzam sobie.

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 19:48   #664
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mini007 Pokaż wiadomość
Paula, a tak to nie możesz?
Ale że co?

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
ja mam. 3 w porywach czasem do 4 h tygodniowo. i co? i nic tzn od wczoraj się wzięłam trochę bardziej za nią. jutro mam sprawdzian. no a potem 2 powtórkowe ale to nie o nie chodzi. bo w sumie i tak wiem, że ta kobieta da na nich rzeczy, których nigdy nie widziałam po prostu dotarło do mnie, że już jest listopad, a ja mam masę do zrobienia. i że nie chcę później wylądować na studiach tam, gdzie mnie przyjmą, tylko tam, gdzie zechcę. niestety do tego trzeba pracować
Ech, gdybym ja jeszcze wiedziała, że wymarzone studia zależą od tej geografii, to może bym miała jakaśtam motywację. A tak mam motywację do oglądania filmów.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 20:04   #665
Mini007
Zakorzenienie

No, nie możesz robić tego, co lubisz?
Stary 2008-11-11, 20:07   #666
Lucrecia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo, to może jakoś przebrnę przez tę książkę
Najciekawszy jest rozdział Nawłoć (i dzięki Bogu, bo jest najdłuższy) taki trochę romansowy, no i morderstwo się pojawia.
Lucrecia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 20:12   #667
Mini007
Zakorzenienie

Lucrecia, popieram, mi się też Nawłoć bardzo spodobała, zwłaszcza bijatyka u Laury

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 20:28   #668
Alexia09
Zadomowienie

GG do Alexia09

Cytat:
Napisane przez Lucrecia3 Pokaż wiadomość
Najciekawszy jest rozdział Nawłoć (i dzięki Bogu, bo jest najdłuższy) taki trochę romansowy, no i morderstwo się pojawia.
Właśnie zauważyłam, że też jesteś z Bydgoszczy

A co do książki: to właśnie zaczęłam Nawłoć

4,5,7,11,15,20 .... WAKACJE

Dbam o siebie... Dla siebie...
Alexia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 20:30   #669
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:

I tak doszłam do wniosku, że przecież już nigdy nie będzie łatwiej. Studia, praca, problemy dorosłego życia
Żebym chociaż mogła jeszcze robić, to co lubię. Może byłoby to jakieś pocieszenie.
Coraz ciężej będzie... Ja sobie na razie próbuję wyobrazić studenckie życie. Nie, nie wieczne balangi, ale wstawanie z samego rana, gonitwa na autobus, zajęcia Bóg wie do której, później powrót, jakiś obiad (a najpierw coś do tego jedzenia trzeba zrobić) później pewnie nauka i jakieś takie. A gdzie czas na odpoczynek? Jakieś inne zajęcia?
Cytat:
Lucrecia, popieram, mi się też Nawłoć bardzo spodobała, zwłaszcza bijatyka u Laury
Szpicrutą jeśli dobrze pamiętam xD

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 20:48   #670
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
No, nie możesz robić tego, co lubisz?
Chodziło mi o to, że chciałabym robić to, co lubię w życiu. Studiować, to co mnie interesuje a potem pracować w branży. Tylko czasem to nie do końca da się zaplanować.

Stary 2008-11-11, 20:52   #671
Mini007
Zakorzenienie

Dlaczego?
Ja to wiadomo, za stara jestem, bo zawodowi tancerze zaczynają młodo, ale Ty chyba nie chciałabyś być zawodową tancerką?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 20:58   #672
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego?
Ja to wiadomo, za stara jestem, bo zawodowi tancerze zaczynają młodo, ale Ty chyba nie chciałabyś być zawodową tancerką?
Nie, nie Ale tak przecież niejednokrotnie się zdarza, że się plany nie układają i zostaje się kimś zupełnie innym.
Np. jak się nie dostanę na te studia, to już mi się posypie. Chociaż i tak będę pewnie planowała dalej robić, to co chcę, tylko mi się w czasie przedłuży.

W ogóle mam taki jakiś pesymistyczny nastrój ostatnio.

Stary 2008-11-11, 20:59   #673
Renia90
Zakorzenienie

kurde! gadam z kolegą na gg i wspomniał, że był z kumplami wczoraj na pizzy i tak mi się jej chce teraz aaa!

idę się już lepiej kąpać

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 21:10   #674
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:

Też mi się strasznie przykro robi jak pomyślę, że liceum się niedługo skończy a to jest taki świetny czas.

Studia są o tyle lepsze od lo, że zajęć w ciągu dnia jest o wiele mniej a w niektóre dni nie ma wogóle no i wcale nie trzeba uczyć się codziennie bo jest więcej zajęć praktycznych, cwiczeń, laborek ale to i tak dla mnie kosmos i egzotyka jak myślę o studiowaniu. i to jeszcze w innym mieście
Stary 2008-11-11, 21:26   #675
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Też mi się strasznie przykro robi jak pomyślę, że liceum się niedługo skończy a to jest taki świetny czas.

Studia są o tyle lepsze od lo, że zajęć w ciągu dnia jest o wiele mniej a w niektóre dni nie ma wogóle no i wcale nie trzeba uczyć się codziennie bo jest więcej zajęć praktycznych, cwiczeń, laborek ale to i tak dla mnie kosmos i egzotyka jak myślę o studiowaniu. i to jeszcze w innym mieście
A ja dla odmiany nie mogę się doczekać! Liceum jest dla mnie nudne - ciagle to samo, dzień w dzień prawie identyczny, w dodatku uczę się tego, co mnie nie interesuje i jeszcze TŻ w innym mieście...

A studia... To będzie początek... wolnosci? I nie będę tesknić, i będę robić, co lubię... Mam nadzieję.

Załamałam się dzisiaj. Umyłam włosy i zobaczyłam, że są strasznie suche i porozdwajane... Wolałabym nie skracać, bo zapuszczam do studniówki... Ale chyba się nie obejdzie bez spotkania z fryzjerką.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 21:33   #676
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez invissible Pokaż wiadomość
A ja dla odmiany nie mogę się doczekać! Liceum jest dla mnie nudne - ciagle to samo, dzień w dzień prawie identyczny, w dodatku uczę się tego, co mnie nie interesuje i jeszcze TŻ w innym mieście...

A studia... To będzie początek... wolnosci? I nie będę tesknić, i będę robić, co lubię... Mam nadzieję.
ja też miałabym takie podejście, gdyby nie to, że dla mnie studia będą właśnie oznaczać rozłąkę z TŻ... gdyby nie to, byłoby świetnie...
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 21:37   #677
Renia90
Zakorzenienie

uciekam spać, jutro zbiórka 8:45 na dworcu i jedziemy do teatru na spektakl Kafki pt. "Przemiana" czy coś takiego
dobrrrrrrrrranoc

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

i jeszcze tutaj!
Stary 2008-11-11, 21:50   #678
xxboo
Zakorzenienie

Cytat:

Załamałam się dzisiaj. Umyłam włosy i zobaczyłam, że są strasznie suche i porozdwajane... Wolałabym nie skracać, bo zapuszczam do studniówki... Ale chyba się nie obejdzie bez spotkania z fryzjerką.
Czasami lepiej podciąć i mieć ładne włoski niż zapuszczać zniszczone na siłe. Wiem po sobie, uparłam się że zapuszczam i nie podetnę ani centymetra ale w końcu fryzjerka mnie namowiła (chyba nie potrafie odmawiać ) i jestem zadowolona, mam mięciutkie i zdrowe włosy WRESZCIE

PEDAGOG

xxboo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 22:00   #679
paula007
Zakorzenienie

Ja też się nie mogę doczekać studniów, ale bardziej nie mogę doczekać się wymarzonych studiów aniżeli alternatywnych.
Mnie się tu po prostu nudzi, może gdybym mieszkała w dużym mieście, to czułabym się inaczej.
Zresztą, co ma być, to będzie. Narazie powinnam zacząć martwić się maturą.

Dobranoc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-11, 22:18   #680
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Ja muszę przyznać że lo mnie nie nudzi, wręcz przeciwnie... codziennie coś się dzieje a to ci hiszpanie wchodzący przez okna, albo robienie obiadu z kotletami i ziemniakami na dużej przerwie. będę tęsknić za tym wszystkim w końcu znudzi się pajacowanie a jak będę mieć jakieś przymuły na roku to już wogole sie zastrzelę.
Stary 2008-11-12, 13:02   #681
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
ja też miałabym takie podejście, gdyby nie to, że dla mnie studia będą właśnie oznaczać rozłąkę z TŻ... gdyby nie to, byłoby świetnie...
No to w takim razie rozumiem Twój punkt widzenia.

Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
Czasami lepiej podciąć i mieć ładne włoski niż zapuszczać zniszczone na siłe. Wiem po sobie, uparłam się że zapuszczam i nie podetnę ani centymetra ale w końcu fryzjerka mnie namowiła (chyba nie potrafie odmawiać ) i jestem zadowolona, mam mięciutkie i zdrowe włosy WRESZCIE
Właśnie wiem i chyba jednak nie obejdzie się bez nożyczek... Chociaż żal mi strasznie, bo ja nigdy nie umiem zapuścić - zawsze znajdzie się powód, zeby obciąć.

Cytat:
Ja też się nie mogę doczekać studniów, ale bardziej nie mogę doczekać się wymarzonych studiów aniżeli alternatywnych.
Mnie się tu po prostu nudzi, może gdybym mieszkała w dużym mieście, to czułabym się inaczej.
Zresztą, co ma być, to będzie. Narazie powinnam zacząć martwić się maturą.
Dokładnie, też jestem z małego miasta i mam takie samo zdanie...

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
Ja muszę przyznać że lo mnie nie nudzi, wręcz przeciwnie... codziennie coś się dzieje a to ci hiszpanie wchodzący przez okna, albo robienie obiadu z kotletami i ziemniakami na dużej przerwie. będę tęsknić za tym wszystkim w końcu znudzi się pajacowanie a jak będę mieć jakieś przymuły na roku to już wogole sie zastrzelę.
No, u Ciebie przynajmniej coś się dzieje, a ja właśnie mam zamuły w klasie, ludzi, z któymi jakoś niespecjalnie się zaprzyjaźniłam i trochę liczę na to, ze na studiach poznam nowych znajomych... Po prostu, myślę, ze już czas na zmianę środowiska...

No, zjadłam żurek, to lecę zaraz na faki z WOSu... Oby wytrzymać do tej 16.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 13:32   #682
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Co do "zmiany środowiska" to też czuję już taką potrzebę.. mam w klasie parę osób z którymi można konie kraść ale resztę chętnie bym wymieniła.

Okropny dzień. Rzadko miewam zły humor więc jak już mam... to na całego. I za cholerę nie idzie się wygrzebać. ;/
Stary 2008-11-12, 13:40   #683
marcia1003
Zakorzenienie

GG do marcia1003

Hej

Ja juz po szkole całe szczęście.. Chce znowu wolne i to dłuuuugie wolne Pooddawali zalegle sprawdziny i o: 2+matma 3 polski i 4-niemiecki HAPPY Choc ta matma mogloby byc 3 brakło 0,5pkt
Pogodzilam sie z tŻ

Eee ide do sklepu po cos slodkiego bo mi sie chce i co z tego ze sie odchudzam :P

marcia1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 13:42   #684
xxboo
Zakorzenienie

Ja też nie potrafię zapuścić takich włosów jakie bym chciała. Zapuszczam do pewnego momentu a potem "a w sumie, dobrze mi było w krótkich" no i obcinam

co do planów po maturze to ja bardzo chciałam wyjechać do Krakowa na studia ale znalazłam świetny kierunek na miejscu i zostaje. Mam tylko nadzieje że po jakimś roku wyprowadzę się od mamusi

PEDAGOG

Stary 2008-11-12, 13:55   #685
kasiencja
Pani Buka

a ja dalej mam potworne dylematy odnośnie studiów

z włosami mam dokładnie to samo. teraz sięgają mi już do ramion, chciałabym jeszcze trochę dłuższe, ale z kolei w ogóle się nie układają. no i nie wiem, czy zaglądać jeszcze do fryzjerki przed studniówką? (mam już 3 stycznia)

wracając do mojej historii, o którą pytałyście - to my pędzimy bez ładu i składu, 'robimy' kilka tematów na lekcji, facet ich praktycznie nie omawia w ogóle (albo bardzo wybiórczo), prawie wszystko robimy sami, a wiecie jak to jest... od jutra mam nagły przeskok z czasów Okrągłego Stołu do starożytności O_o

ps. Renia, nie chcę Cię urazić, ale dobrze że zmieniłaś to zdjęcie, bo na tym wyglądasz b.ładnie, a na tamtym przypominałaś mi byłą mojego kolegi, za którą naprawdę nie przepadałam ;-p

Edytowane przez kasiencja
Czas edycji: 2008-11-12 o 14:07
kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-12, 14:04   #686
karolcia52
Rozeznanie

właśnie wróciłam ze szkoły. Cieszę się bo udało mi się poprawić spr z matmy. Dziś mam wywiadówkę jak ja tego nienawidzę.
Stary 2008-11-12, 14:07   #687
Lucrecia3
Wtajemniczenie

U mnie w szkole dzisiaj w porządku. Mieliśmy tylko polski, a po za tym dwie godziny w świetlicy i apel.
Chwaliłam się, że nagrywanie czołówki mamy już za sobą, a dzisiaj okazało się, że jedna scena nie wyszła i będzie trzeba ją powtórztyć w piątek. O nie!
Jeśli chodzi o studia to ja już nie mogę się doczekać. Teraz i tak dojeżdżam ponad 15 km, więc kilka km w tą, a w tą nie robi różnicy. A mojego liceum nienawidzę. Klasę mam beznadziejną. Wszyscy zachowują się gorzej od dzieci w przedszkolu, w dodatku chastwo i wyzwiska. Gdybym wam opowiedziałam co jeden z chłopaków zrobił na wigilii klasowej z ciastkiem nauczyciela to byście nigdy nie uwierzyły!
Lucrecia3 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-12, 14:13   #688
karolcia52
Rozeznanie

lucrecia napisz co zrobił z tym ciastkiem
Stary 2008-11-12, 14:28   #689
xxboo
Zakorzenienie

kurcze przeglądałam tak sobie allegro i naszła mnie ochota na zakup nowego telefonu, tylko nie wiem którego

PEDAGOG

Stary 2008-11-12, 14:32   #690
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez xxboo Pokaż wiadomość
dokładnie lepiej podcinać mało a regularnie.. bo później włos może się tak zniszczyć, że trzeba będzie trzeba dużo ściąć żeby je uratować

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
ps. Renia, nie chcę Cię urazić, ale dobrze że zmieniłaś to zdjęcie, bo na tym wyglądasz b.ładnie, a na tamtym przypominałaś mi byłą mojego kolegi, za którą naprawdę nie przepadałam ;-p
hehe no to dobrze.. mi samej się tamto nie podobało bo tak trochę sztucznie na nim wyszłam.. taki uśmiech zryty wyglądałam nie powiem jak

niedawno wróciłam z tego teatru i się grzeję bo strasznie zmarzłam
przed czekaliśmy na pociąg, jak dotarliśmy to znów 1h czasu czekania i z powrotem ponad 1h a jeszcze jak weszłam do teatru i zobaczyłam, ze nie ma krzesełek czy tam 'foteli' tylko ławeczki takie miękkie ale bez oparć to doznałam szoku
myślałam że mnie tam pokrzywi na śmierć

teraz lecę na obiadek, a potem znów kuzyna matmy uczyć.

i jeszcze tutaj!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości