|
|
#2371 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styl American Girl część V
Natural Słonko to zdjecie robilysmy przed lustrem stalysmy przed lusterkiem a reke trzymalam z aparatem za naszymi glowami
tak od Tylca :d hehehehehehehehehe ![]() ![]() Madziamic skoro podgladalas to za Ciebie tez ;P a teraz za kare musisz to nadrobic i sie udzielac hehehekurde zloty sa przekozackie tylko trzeba sie naprawde zgrac u mojego ex ludzie brali wolne zeby na zlot przyjechac hehehe i byla taka impreza ze uuuuuhhhhhhh kurde a ja tak sie zastanawiam Irja dlaczego nie namowilam Cie na spotkanie jak mieszkalam pod WWa ./.. aaa no tak mialam faceta idiote zapomniałam ![]() jedynie wychodzilam na dol do sklepu po zakupy na obiad.. ;/ja SzamPiona tez nie milam uhuhuhuh ponad 2 latka wogole przez rok nie pilam nic alkoholu ... ale za to ex nadrabial za mnie... ;PPMiśka dawaj do łodzi i najlepiej juz tu zostan
Edytowane przez TyTeCzKa Czas edycji: 2008-11-14 o 20:41 |
|
|
|
#2372 |
|
Rozeznanie
|
Czekoladko na prawde masz super cere chyba zamowie ta mikrodermabrazje
Tytka i Milusia widac ze dobrze sie bawiłyście I to najwazniejsze heh zazdroszcze ja ostatnio jestem tak padnieta ze ledwo co zyje i chyba bym nie miala sily:P Matura - a zdaje fizyke, biole i chemie rozszerzona imusze zdac super wiec zakuwania mam na maxa jeszcze robie prawko, normalnie czasem nie mam sily az watku czytac :P No ale juz nie gledze poje poszukiwania niewidocznego podklady nadal trwaja i napotkalam sie na Revlon colorstay stay natural make up pisza ze delikatny itd a moze ktoras z was go uzywala?? akurat musze zamowic na all tusz do rzes i ten sprzedajacy ma ten podklad i z checia bym zamowila zeby sprawdzic lece troche sie poupiekszac jakis peeling maseczka poleze sobie w wannie tak tego mi trzeba aa zapomnialam cindarella super efekt widac ze jeszcze spuchniete ale moim zaniem jak zejdzie opuchlizna beda bardzo proporcjonalne do twojej figurki no i zazdroszcze odwagi i TZ moj jest akurat totalnym przeciwnikiem operacji... z reszta on nawet makijazu mocnego nie lubi no ale coz :P
|
#2373 |
|
Rozeznanie
|
Cinderella dopiero wpadlam na Twoja galerie
Kurcze świetnie wygladaja myslalam ze bedziesz cala w siniaczkach itd a tu elegancko Zazdroszcze )) rozumiem ze jak zejdzie opuchlizna to sie pochwalisz hehe ![]() wracaj szybciutko do siebie
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
miałyśmy wybrać się kiedyś na zakupy no ale już znamy winnego![]() ![]() myślę, że co się odwlecze to nie uciecze
|
#2375 |
|
Wtajemniczenie
|
Natural kupilam butki w sklepie Wysokie Obcasy kolo Upsa
kupilam muszkieterki na niskim obcasie takim slupku sliczne są chcoc nie moge sie do dlgosci przyzwyczaic polecam Ci ten sklep swietny dziewczyny filmik ja na spotkanie sie pisze az tak daleko do Lodzi nie mam
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2008-11-14 o 20:57 |
|
|
|
#2376 | ||
|
Zakorzenienie
|
XS-ka sprobuj.. Jesli sie fabruje bez opamietania jak ja to ma sie efekty;P teraz bym juz wiedziala jak o nie dbac ale za pozno. A jesli Ty nie zafarbujesz bedziesz zalowac,zobaczysz;P
Cytat:
tylko milusiam palaczko! Co Ty palisz;P? Cytat:
Gdzie jest Ślesin? No wam to w Łodzi najlepiej bo na miejscu:P a przecierz tu u mnie jest tak ladnie ![]() Nie no moze i by cos sie skombinowalo ale nie w maju plz ja mam mature;( |
||
|
|
|
#2377 |
|
Rozeznanie
|
uzywam Revlona , szczerze polecam jest rewelacyjny !! nie ma efektu maski i jest bardzo duza gama odcieni dzieki czemu bez problemu mozna go sobie bez problemu dopasowac do swojej karnacji ;]
|
#2378 |
|
Rozeznanie
|
no no
mialas mnie zabrac na zakupy ;P hehehehe jakos w nowym roku sie przejade do Piastowa w sumie to w Ursusie bede u kolezanki takze mam nadzieje ze sie spotkamy ;p tak sobie mysle kurde ja nigdy nie bylam w zlotych tarasach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :rotf: Dziewczyny zabierzcie mi kabel od modemu bo siedze na allegro i licytuje licytuje i szukam butów i butów i butów ... ojjjjjjj plus w tym ze komp mi strasznie zamula bo pod koniec licytaji odswierza mi sie strona 2 minuty.. i co?? aukcja zakonczona :rotf:Kiiiciiia Masz Frytki dla mnie ?? )) Ślesin jest koło Lichenia a wczoraj dorwalam przez przypadek w sklepie jedne z moich ulubionych papierosków Sundays Fantasy ;P Sa... brazowe i maja taki tyton jak fajkowy ktory ladnie pachnie
Edytowane przez TyTeCzKa Czas edycji: 2008-11-14 o 21:02 |
|
|
|
#2379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam do Was 3 pytania
Jak uwazacie czy do takiej fryzury : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1226583462 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1226583695 trzeba miec pocieniowane z tylu wlosy, tak zeby byly krotsze te ktore sie tapiruje? bo zauwazylam, ze wlasnie jak mialam krotsze to lepiej sie trzymaly, teraz jak troche podrosly to ten tapir taki uklepany jest i szybko znika mysle ze wlosy sa zbyt ciezkie jesli sa dlugie, jak myslicie? 2gie jak one to robia ze maja takie brwi ? :O https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=1856452&d=1226527577 natura takie dala... czy to raczej makijaz permanentny? i 3 pytanie, co uwazacie o takich hmm kurteczkach, z rekawem 3/4? bo chce sobie taka kupic (za 85 zl oplaca sie?) i do tego czarne rekawiczki skorzane takie do lokci lub za. Cytat:
Cytat:
Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy... Edytowane przez natural-love Czas edycji: 2008-11-14 o 21:09 |
||
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
Tytka, jeszcze nie wygrałam w totka
ale do złotych możemy się przejechać połaziły po sklepach i pójdziemy na lody
|
#2381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bedzie jajeczek,paróweczek..nawe t kabanoskow...Frytki bede robic w niedziele ![]() ![]() ![]() Ile kosztuja? Nie palilam nigdy A pachną czymś konkretnym czy tak o ladnie :P?Cytat:
2.makijaz permamentny..kredki do brwi... albo szczescie do grubszych wloskow:P 3.Mi sie nie podobaja takie |
||
|
|
|
#2382 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2383 |
|
Rozeznanie
|
Drogie dziewczyny z Łodzi jeśli można wiedzieć to gdzie chodzicie w wolnym czasie(chodzi mi o jakieś kluby itp)..? Bo mi się wydaje ostatnio, że wszędzie jest brzydko i źle i nie mam juz pomysłu gdzie mogę iść bawić się w stylu AG..
No chyba ze wymyślicie zlocik to ja bardzo chętnie też, nawet przenocować możecie u mnie ![]() |
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
co wy sie tak namnozylyscie w tej Łodzi:P
U mnie na zadupiu nie ma nikogo A zapomnialam napisać..Czekoladko Twoje włosy mnie rozbrajaja...Co Ty z nimi robisz ze sa takie gladkie i blyszczace? |
|
|
|
#2385 |
|
Rozeznanie
|
oo jak jestes z lodzi to dawaj gg ;P i zaraz sie doagadamy
heheheeehja tam chodze wszedzie gdzie sie da lubie np discopolo bo jak wypije swietnie sie przy tym bawie a taka muzyke puszczaja np w camelocie ![]() ale to nie jestw stylu ag jesli styl ag to CZEKOLADA chetnie sie tamwybiore tylko ze parkiet jest maly i trzeba rezerwacje robic bylam tamostatnios potkac sie z taka jedna wizazanka http://www.klubczekolada.pl/Kiiiciiia DDDDDDD To ja wpadam do Cie na frytkasy zpaomnialas dopisac Krakowska ktora zasugerowala Czekoalda ;d hehehehehe kosztuja koło 10 zł takjak fajka pachna )) ja je bardzo lubie.. Nie wiecie gdzie w lodzi moge kupic niespotykane takie papierosy bylam w galerii ale tam nic a nic nie ma w manu cos jest ?? ![]() ![]() nie chodze do manu bo ludzi emnie z rownowagi tam wyprowadzaja heheheheheIrja Na lody ?? :szok: Ty zboczuszku swiruje oczywiscie
Edytowane przez TyTeCzKa Czas edycji: 2008-11-14 o 21:45 |
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie krakowska! ah ta skleroza
(ale ja wole śląskąwpadaj,wpadaj zanim bys sie tu dotklukla to bys wiecej spalila niz by Ci przybylo hehe ![]() nie widzialam takich u siebie ale moze jednak sie gdzies znajda:P hmm cienkie,dlugie i kobiece Slimy waniliowe hehe-one pachna niezle Vivy rozane ale nigdy wiecej Voque liliowych:P |
|
|
|
#2387 |
|
Rozeznanie
|
te nie sa cienkie
![]() ale jak sie pali wogole nie czuc dymu i typowego smrodu dla papierosow ![]() a kupilam kiedys takie dlugie cienkie waniliowe cygaro z ustnikiem:d kurde ale to nie dobre pozatym nie potrafie sie niezaciagac
|
|
#2388 |
|
Rozeznanie
|
..co do discopolo mam tak samo troche %% i jest fajnie
a do Czekolady juz dawno chcialam isc wiec jak cos to propozycje mile widziane Edytowane przez UnbelievableGirl Czas edycji: 2008-11-14 o 22:14 |
|
|
|
#2389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też chce tak z wami ja też!!!!
|
|
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
Tytka fajowy Avantar, to Twoje cycuchy ?
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
tamte tylko pachna tak-nie smakuja
i ja chce z wami!!! i co z tego ![]() |
|
|
|
#2392 |
|
Rozeznanie
|
niusia no to dawaj
z checia przygarniemy Kiiciiia i po co wspomnialas o parowkach ehhhhhh ![]() ![]() mmm z majezonem ![]() ![]() mniam mniam
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
no wlaśnie Twoje cyce
?widzisz ja wspomnialam o parówkach i sobie jesz a ty mi wspomnialas o jedzeniu i glodna sie zrobilam ![]() ![]() A tez mam parowki ale rano sobie zrobie ide teraz cos przegrysc bo nie lubie zasypiac glodna |
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Tyteczka, co za mega seksi avatar
![]() lody zawsze i wszędzie natural, a jaką dokładnie kurteczkę masz na myśli? Jaki materiał? kolor? Brwi takie też zawsze mi się podobały, ale nie wiem jak je zrobić ![]() A ta blondynka tez ma z tyłu krótsze włosy, więc może w czymś to pomaga, ale wydaje mi się że najważniejsza kwestia to wykonanie.
Edytowane przez Irja Czas edycji: 2008-11-14 o 22:24 |
|
|
|
#2395 |
|
Rozeznanie
|
hahaha moje na tej fotce jak sztuczne wygladaja
ehh zbey tak zawsze wygladaly :P
|
|
#2396 |
|
Rozeznanie
|
Natural niestety moj tz uznaje tylko naturanosc a zwlaszcza nie cierpi zadnych poskladow i podrow zawszemowize chce mnie calowac a nie jakies paskudztwa no i dlatego szukam takiego kosmetyku zeby go nie zauwazył a zeby buzia wygladala ladniej
a co do fryzury to ona ma wlosy takiej dlugosci jak na wierzchu widac lekko pocieniowane a na dol przypiete clipy widac jak sie przypatrzysz ![]() eveline a masz tradycyjnego revlona tego colorstay czy ta naturalna wersje??i moge zpaytac jaki maszkolorek?? bo ja mam dosc ciemna cere i jestem zazwyczaj opalona ipani na allegro proponuje mi odcien toas i nie wiem a u mnie nie ma go w zadnej drogerii zeby wyprobowac one maja taki kolor jak w opakowaniu na twarzy czy moze rzeczywiscie jest ciemniejszy/jasniejszy??
Moja ciuchowa wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=482321 Edytowane przez Monisia_666 Czas edycji: 2008-11-14 o 22:28 |
|
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jestem skromna 1 kanapka z szynka i pomidorem ![]() Ja obstawiam przy tym ze o wiele lepiej przy wycieniowanych tapir zrobic. No racja kwestia wykonania ale jednak dluzsze wlosy ciaza i szybciej klapna. |
|
|
|
|
#2398 |
|
Rozeznanie
|
a masz rece ktore lecza ?
hehehehehekurde to teraz bede miala wyrzuty bo zjadlam pol malego sloiczka Majezonu i 5 parowek ehhhh
|
|
#2399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz tez po kryjomu pudrowalam sie kiedys nie raz zauwazyl i znow te jego moraly hehe, smieszne to bylo chociaz jego nie bawilo , dlatego juz nie uwywam, smaruje sie kremem brazujacym i jest spokoj przynajmniej Cytat:
dokladnie taka, nic lepszego nie upatrzylam bo wszystkie sa bardzooo szerokie wiesz takie grzybki jak to sie mowi, w takim wyglada sie bardzo grubo, a chce taka zwykla kurteczke tyle ze z krotszym rekawem bo wymarzylam sobie do tego dluuugie rekawiczki to nie jest zbyt babcine? albo nie wyglada jak po mlodszej siostrze? bo ta 2 nie widzi mi sie jest za szeroka i w ogole dziwna jakas. Sa fajne plaszczyki, ale po 160 zl a ja mam ograniczone fundusze.
Zaufanie to piękny dar - buduje się je latami, traci w ciągu sekundy... Edytowane przez natural-love Czas edycji: 2008-11-14 o 22:39 |
||
|
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:48.

tak od Tylca :d hehehehehehehehehe 
;PP
})i({ Amore Dolce Vita })i({ 

((((((((((
*** Cipcio 

mysle ze wlosy sa zbyt ciezkie jesli sa dlugie, jak myslicie? 

:szok: Ty zboczuszku