|
|
#1081 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
i swear i'd be better man..
/obiecuje, ze bylabym lepszym meżczyzna../ czas nam ucieka, czas nam ucieka cały czas..
|
|
#1082 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() cos ode mnie: Życie jest łańcuchem momentów przyjemności, a nie tylko walką o przeżycie. Każdy dzień, każda godzina, każda minuta jest wyjątkowa. a teraz moje oczy nawykłe do suszy gniją od nadmiaru łez. nie obchodzi Cie to Czy ustoję czy upadnę… Życie bez czekania na cokolwiek nie ma najmniejszego sensu i wypełnia się po brzegi rozpacza bez radości, bez nadziei, bez zycia… Czas to skarb dla tego, kto zna jego cenę. Czas jest prawdziwym sędzią naszych uczuć. Boję się Twojej miłości, tej najprawdziwszej i innej. Chleb szczęścia posmarowany jest masłem z obu stron.
|
|
#1083 |
|
Zadomowienie
|
Tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedź, że kochasz...
Dobra noc to taka, gdy moją kołdrą jesteś Ty. Wierze ciągle w ten dzień... ten co ma wszystko poukładać. Potrzeba tyle energii by marzyć... Nie wierzy w marzenia... a nimi żyje.... A wciąż swój bilet trzymam w dłoni i swoją walizką głupich, ciepłych słów. Pokaż mi niebo, a wtedy ja będę tęczą, gdy otworzysz swe oczy.. Jesteś jak promień słońca.... czasem tak daleko. Czy mówił Ci ktoś kiedyś że jesteś sensem jego życia? Może gdzieś na końcu świata będzie miejsce dla mnie i dla Ciebie. Chciałabym żyć, lecz to boli... Kochaj... zostań... przecież wiesz... nie chce niczego więcej. Jeszcze milczę, chociaż serce krzyczy... Noc straciła smak. ____ Kilka ode mnie. Może akurat komuś się spodoba
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
Frizzelicious, taka mała-ogromna prośba do Ciebie
Prosiłabym abyś pogłówkowała i wymyśliła mi jakieś opisy o tematyce nie miłosnej, choć ma to być do tego jednego faceta, ale z taką nutką erotyzmu.. Wiesz.. no taki seks w opisach :P Coś takiego, dziękuję CI już ogrrrromnie ;*
|
|
#1085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() świetny ![]() __ Tam, gdzie nie wedrą się oczu kryształy
|
|
|
#1086 |
|
Przyczajenie
|
1. coś o tym, że u w i e l b i a m pewnego chłopaka, a on mnie,
i że coś z tego może być, bo oboje się staramy? ; P 2. trudno mi zaufać ludziom , nie tylko chłopakom ? 3. chcę spełnić swoje marzenia, ale nie wiem czy wszystko pójdzie po mojej myśli ? że mam wątpliwości co do tego ? dziękuję za poprzednią pomoc, kochane ; ***** |
|
|
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
kiedyś stawiałem kroki myśląc tylko o Tobie..
kiedyś oddychałem powietrzem marząc o Tobie.. kiedyś próbując o Tobie zapomnieć nie mogłem nawet na chwile stracić cię z oczu.. kiedyś weszłaś do mojego serca bez pukania.. kiedyś - to było całkiem niedawno.. nie będę się cieszyć gdy zapłaczesz,lecz nie będę już płakać z Tobą.. aniołowie w ludzkiej skórze, bez skrzydeł i serca.. gdybyś tylko chciał poszłabym za tobą na koniec świata-nie chciałeś.. najgorsza nienawiść to ta, która zajęła miejsce wielkiej miłości.. ze mną można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko.. pod maska codziennego usmiechu ukrywam wielki smutek i zal.. |
|
|
|
#1088 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny mam prośbę
5 miesięcy temu poznałam chłopaka (ale tak przez neta) i świetnie się nam pisało, i prosiłabym o opisy o tym że dzięki niemu zrozumiałam niektóre sprawy, że pod jakimś tam względem się zmieniłam. zę nadał memu życiu sens. może macie coś takiego? Edytowane przez monia173 Czas edycji: 2008-11-16 o 22:09 |
|
|
|
#1089 | ||
|
Zakorzenienie
|
TiScatteroUnaFoto kochana kradnij ile chcesz, bo Twoje tez często kradne
Cytat:
kochana, naprawdę chciałabym pomóc... ale reszta dziewczyn jest w tym temacie znaczenie lepsza.. Cytat:
Tylko jedno mam coś w tym rodzaju, ale to nie jest krótkie, ale może Ci się przyda: Jestem --- Jak Papieros ~ Trudno mnie rzucić Jestem --- Jak Wódka ~ Zostawiam efekty uboczne Jestem --- Jak Szampan ~ Uderzam do głowy Jestem --- Jak Heroina ~ Tylko dla odważnych Jestem --- Jak Marihuana ~ Poważnie Uzależniam Jestem --- Jak Morfina ~ Popadasz w euforie Jestem --- Jak Kwiat ~ Tak łatwo mnie zranić Jestem --- Jak Motyl ~ Tak trudno mnie złapać Jestem --- Jak nadzieja ~ Tak łatwo mnie stracić Jestem --- Jak Wiatr ~ Tak trudno mnie zatrzymać Jestem --- Jak Kropla Deszczu ~ Żyje chwilą Jestem --- Jak Dźwięk ~ Rozbrzmiewam śmiechem Jestem --- Jak Noc ~ Zapowiadam dzień Jestem --- Jak Gwiazda ~ Spełniam życzenia Jestem --- Jak Rzeka ~ Nie oglądam sie za siebie Jestem --- Jak Ogień ~ Niszczę złudzenia Jestem --- Jak Wulkan ~ Niszczę bez ostrzeżenia Jestem --- Jak Mała Dziewczynka ~ Bezbronna Jestem --- Jak SPRITE ~ A TY jesteś pragnieniem Jestem --- Jak 6 w Totka ~ Jedna jedyna na całe życie Jestem --- Jak Ferrari z salonu ~ Nigdy nie zawodzi Jestem --- Jak magnez ~ Przyciągam i odpycham Jestem --- Jak Anioł ~ Któremu odrastają skrzydła Jestem --- Jak Otwarta Księga ~ Tylko napisana trudnym językiem Jestem --- Jak Dobra wróżka ~ Spełniam twoje marzenia Jestem --- Jak Strzała ~ Przebije cię na wylot Jestem --- Jak Poemat ~ Tylko Ciebie w nim brak Jestem --- Jak Cud ~ Nie do spełnienia Jestem --- Jak Sztorm ~ Nadchodzę niespodziewanie Jestem --- Jak Pudełko czekoladek ~ Zaraz znikam Jestem --- Jak Makaron ~ Nie dla wszystkich dobra Jestem --- Jak Księżyc ~ Pojawiam się bardzo rzadko Jestem --- Jak Śmierć ~ Zabieram niewinnych Jestem --- Jak Czekolada ~ Dla nie których za słodka __________ Przesoliłam zupę, spaliłam ciasto, czy to wystarczający dowód, że się zakochałam? To zabawne, ale mało śmieszne najchętniej schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni Życie to raj, do którego klucze są w naszych rękach... Nigdy nie będzie szczęśliwy ten, kogo dręczy myśl, że ktoś inny jest od niego szczęśliwszy.
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2008-11-16 o 22:10 |
||
|
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
Potrzebuje pomocy... postaram się to skrócić bo to skomplikowane...
Jesteś jeden chłopak, którego "lubię za bardzo" z tym, że jemu troszku się podoba moja przyjaciółka, ona o tym wie i w żaden sposób nie stara się odwzajemniać to jemu. Jednak mnie to i tak za bardzo boli jak widzę jak on niekiedy na nią patrzy a na ostatniej wycieczce zabolało jeszcze bardziej jak zobaczyłam jak ją przytula i ona nic.. Zabolało. I dlatego z jednego zrezygnowałam, z niego.. bo jednak przyjaźń ma dla mnie większą wartość. Potrzebuję o takiej konkretnej zmianie wynikającej z tej sytuacji, mogą być po ang . Frizz i cała reszta <prosi >;*
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2008-11-16 o 22:25 |
|
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Zadomowienie
|
Proszę Was bardzo o opisy dające do zrozumienia mojemu tż`towi..że nie pozwole mu tak , po takim czasie bycia ze sobą odejśc..że będę walczyć! Bo kocham go naad życie...Właściwie to już powiedzial koniec, ale... Ma do mnie słabośc, wiem... Dlatego będę się starać, bo mam nadzieje,że nie wszystko jeszcze skreślne.
Kee czarnula4 whenyoucomebacktome nastychick kama2704 12 stonka rozana93 anusiapn tiscatterounafoto anusia realygirl89 [ chyba pomylilam jakas literkę;P ] i inne? ;** prooszęę ;*
|
|
#1094 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
średnio mam nastrój na szczęście, ale spiesząc z radą myślę, że jak sobie zajrzysz w mój profil i tam w jakieś pierwsze moje posty to sobie coś znajdziesz ![]() chyba, że już patrzyłaś, to chwilowo wybacz, brak humoru, na opisy z humorem ![]() buziaki Cytat:
![]() 1. W nocy zamiast poduszki wystarczysz mi Ty... 2. A gdy założę szpilki i stanę u progu Twojego łóżka?? 3. Życie to pożądanie, mogę Cię po moim życiu oprowadzić.... 4. I jak tak patrzysz, to czuję, że spełnisz w nocy moje sny.. 5. Utonę kiedyś w Twoich ramionach, zachłysnę się oceanem rozkoszy.. 6. Zatańcze na pościeli, słowa do muzyki wyszepcę Ci do ucha... 7. Ugryze Cię w ucho, a potem delikatnie złagodze Twój ból.. może takie mam nadzieje, że coś wybierzesz buziaki Cytat:
to w czym jest problem /?/, bo albo ja myśle zbyt prosto, albo Ty utrudniasz sobie życie Niech koleżanka będzie fair, powie gościowi, że to nie ten styl nie ta bajka i niech się buja, bo Ona nie teges, po czym kulturalnie i przypadkowo zakręć sie i gościa umiejętnie pociesz przejrzy na oczka i coś jest szansa, że zagra.A tak już wiesz, całkiem na poważnie, to skoro Twoja przyjaciółka nic do Niego, a wie, że Ty coś halo, to gdyby była wobec Ciebie w porządku, to po 1. powiedziałaby Mu, że no nie bardzo, a po 2 . nie dała się tak obściskiwać, bo albo w lewo albow prawo i uwierz mi, że czasem lepiej powalczyć o swoje szczęście i puścić przyjaciółkę z torbami, booooooo czasem taka osoba wcale nie jest taką przyjaciółką jaka sie wydaje to tyle moralizatorkich wybryków z mojej strony, a teraz opisy ![]() 1. Skoro kochasz Ją, ja nie będę się wcinać między wódkę a zaskąskę 2. No tak, ja między wódką a zakąską, tylko wiesz wódeczko, że zakąska Toba gardzi? 3. Musiałam wybrać, nie wiem czy dobrze. 4. Kto wobec kogo i jak bardzo powinien sie zachowac fair? 5. Jaki był wybór prawidłowy nie wiem. Dokonałam swojego, jaki był to się okaże. może któryś z tych, a jak coś, pisz, pomyśle dalej buzia
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2008-11-16 o 23:11 Powód: poprawka, jak zwykle |
|||
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie odchodź. Nie zabieraj mi powietrza czy wiesz, że miłość nie zna słowa 'koniec' ? o szczęście walczy się do końca. Ja na pewno będę nadzieja jest najważniejsza, bo zawsze w miłości umiera ostatnia nie możesz mnie zostawić samej na pustej drodze życia a kłótnie kochanków przecież wzmacniają ich miłość odchodzisz i puszczasz mą dłoń. Proszę odwróć się do mnie i złap ja kolejny raz nie mów mi, że z tych chwil nie wynika nic kochanie damy radę, ale trzymajmy się razem ale nie jest źle przecież wiem że i tak kochasz mnie tak jak i inni miała nadzieje, że kiedyś wszystko poukłada się w życiu istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Tylko takie coś.. 3maj się
|
|
#1096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się nasuwa taki opis : I've got for much love in my heart,no one can tear it apart.. (zrobiłam zbyt wiele dla mojej miłości żeby teraz ją stracić) _____ Jutro przeszukam moje zbiory, jak coś znajdę to napisze. Trzymaj się kochana Mam nadzieje, że wszystko się między wami ułoży. ____ Dobranoc dziewczyny ![]()
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
takie przy okazji uslyszenia piosenki: Tak o mnie walcz, tak mnie zdobywaj… Chce wiedzieć, ze czekałam właśnie na Ciebie…
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko będzie u Ciebie okay kochana ![]() Mój aktualny: ~Kiedyś ktoś obiecywał lepsze jutro..
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
chwile, które przepełniają emocje, tak mocne, że uzależniają jak narkotyk
W realiach czas nie pozwala żeby z czymkolwiek nawalać W najdłuższą z wszystkich dróg wysłał mnie zmęczony światem Bóg Gdy dzielą nas tysiące mil ,ja słyszę jak mnie wzywasz Ile jeszcze mam czekać ,bym mogła cię uszczęśliwić? polegać na sobie od zawsze było najbezpieczniej los depcze szczęście, szepcze do ucha - weź mnie To był bardzo nierozważny ruch z twojej strony. Za wysokie progi Ofiaro losu, sapiesz pod zły adres
|
#1100 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio:
" Stawimy czoło terroryzmowi. Stawimy czoło wolności " G.W.Bush Ten facet zawsze potrafi mnie rozśmieszyć. |
|
|
|
#1101 |
|
Raczkowanie
|
życie mnie przygniotło
chciałam ci wierzyć, kiedy mówiłeś, że będzie dobrze. zagubieni w lustrzanym odbiciu jutro.. jutro wezmę sie w garść. dzisiaj nie mam sił. przepraszam.. nie chciałam cię skrzywdzić. ja tylko.. chciałam żyć.. z torebki wysypały się me wszystkie tajemnice cholernie chłodna noc kur.wa, nie wiem kim jesteś, ale chciałabym z tobą być ciężka mokra mgła przyćmiewa mi drogę niczym woskowa figura, nie czuć nic chcę puste spojrzenie przeszywa mnie nawskroś przytulisz moje serce? na plecach mam plakietkę z napisem: NIE KOP, ŻYCIE CIĘ WYRĘCZY tupnęłam z cąłych sił nogą. a świat zahybotał mi. nie ma dziś prądu, bo moje wewnętrzne swiatełko się nie pali nadzieja roztrzaskała się o skały przed gabinetem lekarskim siedzi obandażowane serce. a na drzwiach: psychoterapeuta nic nie zrobiłam życiu, oprócz tego, ze swoją osbą uprzykrzam mu życie a my jak połamane gałęzie drzew czerwony rowerek pod domem stał wulgarny wiatr hula tu i tam
|
#1102 |
|
Zadomowienie
|
Zbudujemy wielką łódź
damy jej na imię miłość popłyniemy morzem nut tam gdzie jeszcze nas nie było Posiedzimy tak sobie we dwoje pośród spraw których nigdy nie było... Tyle książek przeczytałam, a tu ciągle słów brakuje... Nieważne, czy idziesz po smutek, czy po radość, droga jest ta sama. Pod jednym znakiem urodzeni, idziemy przez labirynt miast... 'A Ty nawet nie wiesz, że pewnego zimowego dnia, skradłeś moje serce..*' Nie wiem co robić gdy mi zle a Ciebie nie ma obok... Pozdrawiam
![]()
Małe rączki potrafią ulepić kwiatek z plasteliny Narysują słońce roześmiane Zbudują domek z klocków Małe rączki potrafią napisać mama, i przynoszą mi jabłko czerwone ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją. W małych rączkach mieści się cała miłość. Marcelek |
|
|
|
#1103 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czarnula4 kocham Twoje opisy. no kocham ! ![]() ___ trzeba coś stracić, żeby docenić.. a siedzę na brzegu świata i nie wiem co dalej.. nie pokażę bielizny choć ją.. w wyobraźni już widzisz ostro. wiesz, że chcę cię czymś kusić i ja, wiem, że się odwrócisz i tak.. masz mój wzrok na sobie, dobrze leży ? powiedz.. umówmy się, że co było, to było. thank you for nothing. zaopiekuj się mną.
|
|
#1104 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie byłam wymieniona, ale może pomogę. Było tak cudownie, a już chcesz to kończyć? Będę walczyć i jeszcze zobaczysz, wygram. I tak jeszcze będziesz mój. Nie pozwolę na to abyś zakończył najpiękniejszy rozdział w moim życiu. Dodwałam juz ten wiersz, ale może się przyda. ;d Gdybym wiedziała, że są to ostatnie minuty kiedy Cię widzę powiedziałabym kocham Cię, a nie zakładałabym głupio, że przecież o tym wiesz. Tyle. Mam nadzieję że coś wybierzesz. ![]() bez off'a : nie jestes przeciez powietrzem bez którego nie da się żyć. wykraczam poza ustaloną strefę . Kochając samotność zapomniałam o miłości. razisz mnie szeptem niewypowiadanych słów. Kocham Cię tak jak ty nigdy nie pokochasz mnie. Gdy obserwuje się jak nasze czasu jarają się odkryciem seksu, można się dziwić, że ludzkość nie wymarła przed wiekami. Czyta ktoś? ![]() Poproszę o miłości, jakieś oryginalne i niebanalne. z odrobinką erotyzmu ![]() Nie wymieniam , bo gdybym miała to robić to wszystkie bym wypisała, każda z Was jest cudowna ![]() miłości. -
|
|
|
#1105 |
|
Konto usunięte
|
Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze
Jego język sprawia, że jęczę Pozwalam by robił ze mną wszystko Chcę być jego żoną chcę by jego dziwką Jego zapach do gorączki rozgrzewa Za jego ciało dam się sponiewierać Jego słowo i padam na kolana Jestem wierną suką mego pana Tylko ja sypiam w jego ramionach To dla niego zostałam stworzona Tylko mnie nazywa ' kochaniem ' To mój teren pod jego ubraniem To moje imię ma na ramieniu Tylko ze mną na tylnym siedzeniu Moje paznokcie na jego plecach I to ja będę matką jego dziecka. dontlookdown =D taka piosenka Wdowy może coś Ci się spodoba. :PP _chodź do mnie. zagrajmy o milion. _konsumuję właśnie jego usta. muszę uzupełnić brak glukozy. (: _czekałam. czekam. czekać będę. kiedyś musisz przyjść. chyba? _odważyłam spojrzeć Ci się w oczy. ale są brzydkie.! :P _już Cię nie lubię.! teraz Cię pragnę.! _a fe.! _kac moralny. _nie piłam nic. wystarczyłeś Ty.! _a ja się cieszę, bo Cię nie mam!
Edytowane przez 201804171603 Czas edycji: 2008-11-17 o 14:07 |
|
|
|
#1106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kee _Anusia_ rewelacyjne opisy ![]() teraz coś ode mnie ![]() ~~ ale nic się nie zdarzy... żadne, samo z siebie nieprawdopodobieństwo.. ~~ między ciszą a ciszą.. sprawy się kołyszą ~~ zakochany jest jak człowiek w lesie - zapatrzony w jedno drzewo.. ~~ wydawałoby się, zwykłe świece - palą się i milczą... ~~ rozumiesz teraz, czemu pod twą dłonią- tak czułą- milczy serce moje..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
|
#1107 |
|
Zadomowienie
|
kama2704
czarnula4 nastychick 12 stonka tamia AnusiaPn eccentricc TiScatteroUnaFoto Domiiniisiia r0zunia dziewczyna z ambicjami Frizz i inne ;* potrzebuje opisów zeby chlopak był zazdosny ![]() bo widze ze on tez robi wszystko zebym ja byla zazdorsna xD [to po prostu kolega ] ale zeby nie byly erotyczne;d bo mam 15 lat ;Di szczerze mowiac nie zabardzo lubie te erotyczne ![]() i opisy ;D `Me serce o jednym marzy `Przypadek sprawił, że go poznałam `I pomyśleć, że on też o mnie marzy `Słowo Jest Mniej Ostre Od Strzały, A Głębiej Potrafi Zranić.... `Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi a zapamiętam
|
#1108 |
|
Raczkowanie
|
Wklejam cały tekst piosenki bo cudowny i można go pokawałkować na opisy
![]() Teraz wiem to nie było to Nie jest mi już nawet żal Twoich zdrad nie boję się Teraz wiem Nie zobaczysz moich łez Możesz robić to co chcesz To już nie dotyczy mnie Teraz jest mi lżej Nie chcę słuchać Cię W kłamstwach gubisz się już sam Nie myśl sobie że znowu nabrać się dam Dobrze wiesz byłeś dla mnie wszystkim Przestań mówić: "To nie tak jak myślisz" Już nie łudzę się że to ma sens Nie oszukasz mnie Nie myśl że zraniłeś mnie Też nie zawsze byłam fair Lepiej ze tak skończyło się Teraz wiem Z Ciebie wyleczyłam się Dobrze wiem już czego chcę Myślałam że miłość boli mniej Teraz jest mi lżej Nie mów do mnie nic Nie chcę dłużej słuchać Cię W kłamstwach dalej brnij Więcej nie dam nabrać się
|
|
#1109 |
|
Wtajemniczenie
|
zmieniasz zdanie, jak dziewczyna ubranie.
nie jesteś dla mnie dobry. jesteś na tak a potem na nie. jesteś na górze i na dole. kłócimy się i zrywamy. ty naprawdę nie chcesz zostać. ty naprawdę nie chcesz odejść. tacy zsynchronizowani. ta sama energia. jesteś po prostu nudny. powinnam wiedzieć, że się nie zmienisz. dwubiegunowa miłość. utknęłam na rollercoasterze. takie tam. z piosenki, pozmieniane troszke. ![]() Icamna porywam od Ciebie: "Może gdzieś na końcu świata będzie miejsce dla mnie i dla Ciebie."
|
#1110 |
|
BAN stały
|
I remeber, when We kissed. I still feel it on my lips.. // Pamiętam, jak się całowaliśmy. Ciągle czuję to na moich ustach..
I`m not a mind-reader, but I`m reading the signs. // Nie czytam w myślach, ale czytam ze znaków. * A może coś o tym, że ktoś ma dwie twarze? W pozytywnym sensie (; Frizzelicious, AnnWroc, 12 stonka, czarnula4, TiScatteroUnaFoto, r0zunia, ZAKLETA KSIEZNICZKA, Misia_TKA i inne oczywiście też ;-* |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

;*

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)