|
|
#811 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Cytat:
nie odpowiem ,czy odbywają się sprawnie, ale znajomi w tym roku brali ślub i bardzooooooo sobie chwalili nauki w kościele św. Rodziny na Czubach podobno tłyumy przychodiły, fakt trwało wszystko dłużej, a nie 15 minut jak czasami również bywało (chodzili do różnych kosciołów w Lublnie), ale bardzo interesująco, życiowo
|
|
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Joasia, moze jakos damy rade ![]() czy ktos zna tego pana? http://atlantick.dj.pl/wesela/index.html jak twierdzi moj TŻ, ponoc hiszpan go poleca ![]() pomozcie jak cos wiecie ![]()
|
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klementyna1 nauka tańca szkoła step by step www.stepbystep.info.pl 5262263, 694566104 Najlepiej zadzwoń i się dowiedz ile bierze, bo ja niestety nie wiem, mam tylko ulotkę. Ostatnio w jakiejś gazecie było, gdzie można w Lublinie nauczyć się tańczyć, ale nie wiem, gdzie tą gazetę mam, jak znajdę to napiszę więcej. Te telefony, które podałam są do młodego, sympatycznego faceta, który uczy zarówno indywidualnie jak i pary. A co do hurtowni to wiem, że jest Bac pol, to jest na Majdanku, ale nie znam dokładnego adresu, niedaleko Grenadierów (a może na tej ulicy ), jest też makro ale drogie;([/quote]Dzieki dziewczyny za info o szkołach tańca i hurtowniach;];* |
|
|
|
|
|
#814 |
|
Rozeznanie
|
elizabarbara ja jeszcze w sprawie zespołów, znalazłam na stronce mojego że polecaja ten oto Tonight:
http://www.zespol-weselny-warszawa-lublin.eu/index.htm sprawdź, może mają wolny termin, ciekawie grają...cen nie znam Kurczę dziewczyny zabrałam się za edytowanie naszej pomocnej listy lokali, fotografów itp i chyba mamy już tego za dużo bo nie chce mi się wkleić w posta chyba że mam dwie lewe ręce i coś nie tak robię
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki Joasia
cos czuje ze jak tak dalej pojdzie to sie pożremy na maxa z TŻ ![]() juz ma focha w stylu: kazdy dj, ktorego znalazlem jest dla ciebie beznadziejny, widze ze chcesz zespol, wiec sobie szukaj zespolu itp itd zawsze lubil strzelac fochy i cos czuje ze tym razem bedzie tak samo ps ostatnie znalezisko TŻ'a to dj dodo:O cos mozecie powiedziec na jego temat? Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2008-11-17 o 21:02 |
|
|
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dwa pierwsze lokale znam dobrze, bo w Wojciechowie mój brat będzie tam miał we wrześniu, a ja będę miała w Szalonym. |
|
|
|
|
|
#817 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojoj co się dzieje? moze razem uda się ją naprawić
|
|
|
#819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
te ceny są już nierealne....![]() froggie zaczełam dopisywać nowe sale fotografów itp i chciałam wkleić nam tu żebym potem mogła zmienić linka w podpisie i móc edytować jak to robię za każdym dopisaniem nowej wizażanki do listy ślubów, a tu mi wyskakuje komunikat że post jest ZA DŁUGI i nie wiem co zrobić, zaczęłam wywalać nieakualne rzeczy ( i na pewno wywaliłam więcej tego niż dopisałam) i nadal nic....
08.08.2009 za 4 dni ![]() namiary na sale, zespoły, itp https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=9732 daty ślubów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=392 Edytowane przez Joasia*** Czas edycji: 2008-11-17 o 21:42 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#820 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te linki od wiolislonko + jakie nowe?
|
|
|
#822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja niestety nie wiem nic o tym Dj Dodo, ale moge Ci polecić mój zespół: Power Play z Zamościa. Słyszałam ich na żywo i są fajni
|
|
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje dziewczyny z odpowiedzi. Sala nie dla mnie tylko dla kolegi chce wesele na 400 osób w przyszłym roku, wiem ze w Szalonym Kogucie nie ma szans, zobaczymy co w pozostałych lokalach powiedzą.
|
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Kogucie to tak jak sama wiesz, nie ma szans (już w maju nic nie było) Co do garbowa to nie wiem, ale też może być ciężko. |
|
|
|
|
|
#825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja akurat lubie takie duże imprezy, ale 400 albo 500 osób to szok- prawie jak studniówka To nawet się chyba nie da ze wszystkimi słowa zamienić..ale i tak fajna sprawa
|
|
|
#826 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piszę, żeby się wreszcie pochwalić, iż dzisiaj zamówiliśmy zespół basta, mam nadzieję,że się nie zawiedziemy Z tego co się orientuję, jeszcze dwie wizażanki mają ten sam zespół zamówiony co my |
|
|
|
|
|
#827 |
|
Wtajemniczenie
|
Sprawę fotografa ja załatwiłam tak, ze szwagier nam zrobi zdjęcia w plenerze, tym sposobem oszczędze kupe kasy, a wystarczy wyobraźnia i w miarę dobry aparat
![]() A ja koniecznie chcę mieć w ekologicznej przestrzeni :p Mam do was pytanie, czy robicie jakies prezenciki dla gości, lub macie jakies nowinki, cos co mozna włączyć w wesele? jakieś prezenciki dla rodziców?
|
|
#828 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Kobietki!
Wczoraj byłam zaklepać date w kościele - wszystko pięknie, termin wolny... Ksiądz zaczyna mówić o opłatach - 150zł dla kościelnego, tyle samo dla organisty i MINIMUM dwukrotność tego na kościół. pomyślałam sobie ok, tyle się spodziewałam. A on nagle mówi, że jeszcze musimy własnego księdza mieć . z tego szoku zapomniałam się spytać ile kosztuje wynajęcie księdza bo żadnego znajomego nie mamy. Czli trzeba będzie jeszcze dać księdzu za udzielenie małżeństwa (pewnie z 500zł) - czyli półgodzinna msza będzie nas kosztowała 1100zł. wstepnie zamówiliśmy termin, ale w najbliższym czasie ide do innego kościoła zamówić "ołtarz z księdzem" za mniejsze pieniądze... zdziwiłam się że tak drogo chcą "wynająć kościół".
|
|
|
|
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
Lo matko, nie ma to jak wiejski drewniany kościólek u mnie wychodzi ksiądz 500 i organista 100 i tyle, bez żadnych dodatkowych opłat, ale mi się marzy jeszcze skrzypaczka, jej normalnie to jest moje marzenie!
|
|
#830 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny macie namiary na jakąś sprawdzoną skrzypaczkę?
A może macie jakies inne pomysły na ciekawą oprawę muzyczną ślubu? Edytowane przez chanel77 Czas edycji: 2008-11-18 o 08:58 |
|
|
|
|
#831 |
|
Wtajemniczenie
|
jak macie to ja też poproszę
|
|
#832 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a może zobacz to: http://www.allegro.pl/item483466583_...ie_wesele.html znalazłam przed chwilą, niestety nic na jeog temat nie moge powiedzieć, ale jesli zależy Wam na dj-u, to może warto zobaczyc. powodzenia w szukaniu! |
|
|
|
|
|
#833 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny,
ja juz chyba wczesniej pisalam o moim zespole, ale co tam widze ze dyskusje na ten temat trwaja to napisze wam jeszcze raz, bo z reka na sercu moge ich polecic, Zespol Fiesta www. imprezka.com.pl naprawde graja super, spiewaja rewelacja, brzmia naprawde jak w orginale, tez wczesniej chcialam dj na swoje wesele i nie wyobrazalam sobie nic innego, ale z roznych powodow wybralismy zespol i to ten , ktory byl naszym najlepszym wyborem, naprawde warto bylo. POLECAM
|
|
|
|
|
#834 | |||
|
Rozeznanie
|
jak ja szukałam zespołu to już były bardzo nieaktualne
byłam niemile zaskoczona dzwoniąc do poszczególnych zespołów bo się trochę tymi cenami sugerowałamCytat:
my się wybieramy po nowym roku, dopiero będę mogła na bieżąco zdawać relacje.Cytat:
![]() Cytat:
chłopak bierze koło 150zl za oprawę solo i 300 zł za duet (dwoje skrzypiec + akompaniament). u mnie będzie grała skrzypaczka ale nie mam na nią namiarów. |
|||
|
|
|
|
#835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z wizazu rowniez znalazlam cos takiego:http://www.uroczystosci.webd.pl/index3.htm |
|
|
|
|
|
#836 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy welon pasuje do takich fryzur? Jeśli tak to jak go wpiąć
|
|
#837 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hihi widzę, że tu o mnie mowa, więc potwierdzam, mam nadal do odstąpienia tę salę w Wojciechowie w terminie 1/2.08.2009r, więc jeśli któraś w Was byłaby chętna to służę informacją na pv
|
|
|
|
|
|
#838 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak juz to welon chyba na gorze Cytat:
jestem w szoku w ktorym kosciele bylas??? ja bede miala w Katedrze i z tego co wiem to placi sie 500 600 i tyle, zadnemu organiscie ani zadnych dodatkowych oplat. Cytat:
kiedy masz swoj wielki dzien??? bo jestem strasznie ciekawa jak rzeczywiscie sie spisuje Basta
|
|||
|
|
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy maja termin Cytat:
dzis sie umowilam z Hilo, ale jeszcze chyba poprosze ich zeby mi dali czas do piatku ![]() Oshinek, co do welonu, to moim zdaniem pasuje i trzeba go chyba upiąć nad tymi wlosami |
||
|
|
|
|
#840 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
do takiej fryzury potrzeba naprawdę dużooo włosów, a ja nie mam aż tyle swoich.Tylko ten welon mi jakoś nie pasuje - na górze wydaje mi się, że to za wysoko...że to tak staromodnie. Do tej fryzury bardziej pasuje mi diadem bez żadnego welonu. Ajuto
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2008-11-18 o 17:01 |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

), jest też makro ale drogie;([/quote]
za 4 dni 

Z tego co się orientuję, jeszcze dwie wizażanki mają ten sam zespół zamówiony co my
. z tego szoku zapomniałam się spytać ile kosztuje wynajęcie księdza