|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnący sabat w Krakowie :)
|
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Świetnie
![]() Cytat:
![]() Pamiętam Shachownico dzięki ![]() Cytat:
, a znasz Eau du Soir,24 Faubourg, Chanel No19 edt.-choć ten bardziej zielonym zapachem jest, ale kompozycja jak najbardziej z lat 70.
|
||
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poproszę o korki pani psorko
|
|
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh, a ty tylko o jednym ![]() aaa, że też na to nie wpadłam A tak mi się przypomniało apropos dzikich kotów, ma może któraś z Was choć kapkę Let me play the lion? Już wiem, że flaszki mieć do soboty nie będę, no chyba, że jutro przyjdzie, w co wątpię niestety Ale mam jeszcze trochę w odlewce, to na pewno poznasz
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i L'Antimatiere ta sama rodzina
|
|
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) w teorii jestem mocna, tylko praktyka mi kuleje
|
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Irko, a mogłabyś przynieść Innocenta? |
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Innocenta oczywiście przyniosę
|
|
|
#792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
coś tam jeszcze wyszperam dla Ciebie.
|
||
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
To ja się jeszcze chciałam upewnić, godz 16, prawda?
I jeszcze jedno pytanie: czy ktoś ma ochotę powąchać ekstrakt bądź olejek Narciso Rodrigueza? Chyba jeszcze ich nie przynosiłam na zlot
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przynieś NR ja znam tylko wersję EDT bodajże.
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to będzie wypas na całego _- Czy wziąć ze sobą Perles Lalique? |
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Reniu przyszły Molekuły
![]() Jowito ja Ci od razu odpsikam Twoje mililitry aaa i obczaiłam wczoraj gdzie jest ta knajpa. Jest na tej ścianie co Alchemia, faktycznie blisko Zbliżeń. Jak się ze Zbliżeń wychodzi to w lewo trzeba iść i to jest chyba 2 knajpa w kolejności.
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Świetnie Irenko, cieszę się i wyobrażam sobie Twoją radość
|
|
|
|
|
#799 |
|
rude jest piękne:)
|
Uprasza sie szanowne Panie ,a zwlaszcza nadwornego fotografa o wziecie aparatu
Dawno Was nie widzialam i naprawde z przyjemnoscia zobacze ![]() Zycze Wam duuuuuzo przyjemnych chwil z flaszkami
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
|
Jako, że późno, to napiszę, że wezmę Demeterki, Rose Poivree, Jasmin de Nuit, Vanille Bourbon i Glorię i parę próbek
![]() Mogę jeszcze wziąć Hypnose, Amoure de Cacao, Kaszmirową Różę i Baby Doll jeśli ktoś ma ochotę
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
życze udanego spotkania
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2008-11-22 o 13:50 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#802 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy uda mi się ze wszystkim wyrobić dzisiaj, więc nie wiem czy będę...
Jak nie, to bawcie się dobrze i do zobaczenia w grudniu
|
|
#803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#804 |
|
Zadomowienie
|
Mi dziś nie uda się pojawić... odebrałam cztereokołowego żuczka z salonu i nie wiem jak by mi służył, gdyby się go trochę z bliskimi nie oblało...
Życzę Wam udanego spotkania i mam nadzieję, że do szybkiego zobaczenia w grudniu lub jeszcze wcześniej (A w duszy już płaczę za Narcisco, Femme i Tugrysem
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Porcelanko, Velvet bardzo nam Was brakowało! A cuda były dzisiaj na zlocie, cuda! Dawno nie poznałam takiej ilości nowych zapachów. Shachownica przysłała cały wór Etat Libre, były Molekuły 1 i 2, L'Eau Trois (moja nowa fascynacja
, dzięki Kriss), duch tygrysa, mnóstwo klasycznych starych szyprów od Córki i masę innych rzeczy, których nazw w chwili obecnej nie pamiętam, ale konsekwencje wciąż odczuwam bardzo cieleśnie. Wszystkim obecnym bardzo dziękuję za kolejne udane spotkanie!
|
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
cudownie się dziś bawiłam i wszystko czym się dziś zlałam mi się podoba, choć nie pamiętam dokładnie czym się kropiłam
na pierwszym miejscu jest jednak "trojka", którą przyniosła kris i "pomidory" annemarie, mimo, że to mój pierwszy nietrwały demeter. reszty nie pamiętam, na szczęście mam próbki no i zdecydowanie sprawa szyprów jest warta dalszego drążenia, dziękuję ci bardzo renatkono i w takim towarzystwie pogoda nie jest taka straszna, warto było kwitnąć te 40 min. na przystanku |
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za spotkanie
![]() Tyle się dzisiaj nawąchałam, że mi starczy na najbliższy miesiąc ![]() Z tego co pamiętam to testowałam Molecule02 - podobny do 01, nieco intensywniejszy na początku Hinoki - drewno składowane w komórce + żywica L'Eau Trois - kadzidło, które mam wrażenie już gdzieś wąchałam ![]() Spirit of the tiger - bardzo Kseniowy ![]() chyba z 10 zapachów Etat Libre, w tym ten najbardziej kontrowersyjny Secretions Magnifiques - FUUUUUUUJ, z pozostałych nic mnie nie zachwyciło. Narciso EDP , ekstrakt i olejek - wszystkie fajne Demeterki - najbardziej zapadły mi w pamięć pomidorki ![]() iii jeszcze dużo innych rzeczy, których w tym momencie nie pamiętam, za dużo tego było Zdjęcia oczywiście będą, wrzucę je później do mojego profilu. edit: wrzuciłam zdjęcia
Edytowane przez irkax Czas edycji: 2008-11-22 o 22:19 |
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo miły wieczór spędziłam dziewczyny w Waszym towarzystwie, jeszcze raz dziękuję Wam za możliwość poznania niezwykłych zapachów, które na mojej skórze już takie niezwykłe się nie okazały
to dobrze, dobrze, sen będzie spokojniejszy, lista chciejstw się nie powiększy. Bardzo mnie to cieszy... jednak na dłuższą moją uwagę zasługują (chyba) Molekuły1,zaintrygował mnie ten zapach,przyjemnie pachną tylko jeszcze nie wiem czym, jutro test globalny. Irenko, dziękuje Ci za próbkę.
|
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też coś mi ładnie pachniało, potem coraz ładniej, potem intrygująco, potem już nie mogłam oderwać nosa od nadgarstków, a potem ich szaleńczo zapragnęłam ![]() Przypomniałam sobie, że dzięki Mai poznałam też nowe zapachy Armaniego. No i potwierdzam, że bez rewelacji ![]() Dostałam jeszcze próbkę Onde Extase do ponownych testów w domu, no zobaczymy. Jowito tak sobie myślę, że gdybyś chciała odlewkę Innocenta, to pisz
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja dodam coś od siebie
dziewczyny tak fajnie się gadało! chyba fajniej niż wąchało jakoś lepiej na mnie wpłynęły te "Skandale" - tak sobie przycupnęłyśmy w kąciku a w Zbliżeniach na samym środku siedzimy i wszyscy filują![]() a co do testów: mokeluł01 znów nie czułam (ale mam próbeczkę od Irki więc nie poddam się tak łatwo )pięknie rozwinął się rock cristal i nie wiem czy dobrze zrobiłam, że wzięłam próbkę od Jowity ![]() ma w sobie coś z hinoki![]() kolejne piękne rozwinięcie (kto by przypuszczał?) to figa molinarda początkowa zieloność ustąpiła słodkiej mleczności, to zdecydowanie najpiękniejsza z fig ![]() ładnie rozwinęły się też zielone pomidory demeter i nawet długo się trzymały - idealne na upały no i rewelacja wieczoru - cały set etatów wybrałam sobie jeden (baaaardzo podobny do avignionu - potwierdzone przez wprawne nosy ) ale za resztę penisów, wydzielin, krwi i metalu ja pięknie dziękuję i mówię stanowcze nie!dziękuję Wam kochane za cudowny wieczór i już nie mogę doczekać się grudnia a jak cofałam to jeszcze stuknęłam za sobą jeepa na szczęście nic mi się nie stało, bo jemu na pewno nic dla niewtajemniczonych dodam, że jadąc na spotkanie dwa razy wpadłam w poślizg jadąc 20km/h...edit: o kurde - przebrnęłam przez wątek o nieuczciwej wizażance ![]()
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2008-11-23 o 00:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

poproszę o korki pani psorko

Ale mam jeszcze trochę w odlewce, to na pewno poznasz

wybrałam sobie jeden (baaaardzo podobny do avignionu - potwierdzone przez wprawne nosy