![]() |
#2671 | |||||
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Jest taki kawałek Rammsteina "Spring" ze świetnym tekstem. ![]() Cytat:
![]() Czy przesyłka dotarła? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiem, że na pocieszanie za późno, że pewnie przepracowałaś to sama tysiące razy, ale... ![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem po cudownym weekendzie. Chora, padnięta i szczęśliwa. Uwielbiam to, że jestem uszczęśliwiona, kiedy jadę spotkać się ze znajomymi i przyjaciółmi, jestem szczęśliwa, kiedy z Nimi jestem i jestem szczęśliwa, kiedy wracam do domu, do moich chłopców. ![]()
![]() |
#2672 |
Zakorzenienie
|
Sabbath
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
BAN stały
|
Sabbath, jesteś kochana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Rozeznanie
|
tez mialam cudowny weekend
a teraz dwa tygodnie tesknoty ... i znów bedzie bedzie fajny weekend ale ja juz sobie czas zorganizuje zeby nie było pusto i smutno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
BAN stały
|
Też miałam cudowny weekend
![]() Pełen śmiechu, szczególnie gdy byliśmy w restauracji i była też tam para na randce, dziewczyna żywo mówiła i gestykulowała do chłopaka, on usypiał! ona nic nie zauważyła, poki nie usnął nagle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mniej jednak noc była fascynująco chrychająa, i mimo złego samopoczucia - stwierdzam, że WARTO BYŁO - powtarzam się ? Chyba tak ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
BAN stały
|
Potrzebuje Waszej pomocy
![]() Szukam pomadki- blyszyka dobrze kryjacego, ale nie wzsuszajacego ust w cukierkowym rozu. Idealem bylaby Volupte YSL nr 7 ale po doglebnym testowaniu widze, ze wysusza mi usta. Pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Ja oczekiwalam mroznego weekendu zapowiedzianego przez Skota ale nic z tego.
Tzn zimno jak w psiarni ale nie mrozno. A sniegu nie lubie. Kolezanka impreze wczoraj miala ale srednio sie udala. Ale zdjecie mi sie podoba, jedyna rzecz jaka wczoraj wyszla. lol. |
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Postawię chyba jednak na moje Opium, znooowu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie mogłem się do Was dostać, bo myszka mi wysiadła - kursor w ogóle nie reagował. Rozkręciłem ją dzisiaj, pogrzebałem śrubokrętem i chodzi teraz jak ta lala ![]() ![]() Cytat:
![]() A bo to wielki problem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja niestety całkiem odwrotnie ![]() Uwierz mi, że naprawdę nie ma czego żałować ![]() Poza tym nie mam zdjęcia, bo wyglądałem na nim dalece niekorzystnie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | ||
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Sasia
![]() ![]() Mnie tez by sie przydal taki pilot wymazywac ![]() ![]() Dzisiaj zrobilem sobie jesienno-zimowe zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Btw - butów, zimowych butów mi trzeba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- Edytowane przez teza20 Czas edycji: 2008-11-24 o 02:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Sasiu73
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() ![]() Jak mi się nie chce iść do pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
niecnotliwa dziewica
|
Sasiu, doczytałam dopiero dzisiaj, przesyłam dużo
![]() ![]() Ależ fantastyczny wekend spędziłam, i powtórzę za Favkes - WARTO BYŁO ![]() ![]() ![]() ![]()
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Sasiu - oczywiście, że nie dasz się i będziesz się jeszcze cieszyć wszystkim, ale jakby co to i głaski i usciski przyjmujesz?
![]() ![]() Mój weekend też był całkiem całkiem udany. Po tym jak się w końcu z M. porozumiałam miło nam się spędza czas razem. Do tego w sobotę była miła, rodzinna impreza ![]()
#2691 |
BAN stały
|
Komu herbaty z cytryną?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
niecnotliwa dziewica
|
#2693 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Margot to Nasz Sernikowy Guru - ale, mamy tez Sernikowego Potwora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Ja bym poprosiła, na nadrabianie wątku by się przydała. Mogę bułeczkami maślanymi poczęstować, nie są zbyt słodkie
![]()
![]() |
#2696 |
BAN stały
|
Ale ludzie w urzędach są nieprzyjemni
![]() ![]() A i dzwoniłam do fryzjera zapytac się w jakiej cenie robia balejaż blond ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |||||
Wiedźma
|
Zuziu, Adelajdo, Sharlottku - superaśnie, że Wam się udało spędzić fajny weekend. To daje kopa na nadchodzący tydzień, czyż nie?
![]() ![]() I ja Tobie. ![]() Cytat:
Ich zaskakuje i pod koniec grudnia. Kto by się spodziewał zimy pod koniec grudnia? W ubiegłym roku zaskoczyła ich dopiero w lutym. No przecież kto by się spodziewał zimy w lutym?! Wobec gromadzonych przez lata doświadczeń wnioskuję, że między czerwcem a wrześniem nasi drogowcy niechybnie byliby przygotowani na zimę. ![]() Cytat:
![]() ![]() Favciorku Kochany - a wsiadajże w pociąg i przybywaj choćby i dziś. ![]() ![]() A tak serio - będzie powtórka. Koniecznie. A latem... Latem sama wiesz - musi się udać. ![]() ![]() Cytat:
Pliiizzzz.... Lipfinity oblookałam w sieci, ponoć strasznie wysusza. Prawda to? Oblookałam też w perfumeriach - koloru nie mieli nawet zblizonego do wampirzego ideału. Cytat:
![]() A co do obierania cebuli - Ty to rzeczywiście masz hardcore'owe sny. ![]() Gdybyś widział mnie przy tej czynności albo miałbyś niezłą zabawę, albo (jesliś współczujący bardzo) żal by Ci serducho ścisnął, bo beczę przy tym i ciągnę nosem na potęgę. Dosłownie jak mała fontanna. ![]() Wpadłam ostatnio na pomysł krojenia i smażenia cebuli w goglach do nurkowania, ale zdjęcie ich w zacebulowanym mieszkaniu przed porządnym wietrzeniem też kończy się katastrofą. Ja wkrótce zacznę przeciekać twarzą na samą myśl o cebuli. ![]() Z drugiej strony - w dobrym towarzystwie to gogle na twarz i nawet obierać cebulę można. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja w ogóle jestem potwornym potworem - nie tylko sernikowym. Ale sernikowym (jak już wiecie) ze szczególną przyjemnością. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2698 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Sabbath - też ostatnio oblukałam Lipfinity - nie ma czerwieni i to żadnej
![]() ![]() Co do snów -od dwóch tygodni śni mi się, że kocham się z kolegą. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że 1) kolega jest księdzem, 2) wogóle nie pociąga mnie fizycznie, nigdy nie pociągał i pociągać nie będzie ![]() ![]() Zuziuniu - powstania styczniowego współczuję. Bardzo lubiłam ( i lubię nadal ) historię - nawet zdawałam z niej świadomie i dobrowolnie maturę ( i do dziś chwalę Pana, że w moim roczniku matematyka była nieobowiązkowa ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-24 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Sabbath - ja Ciebie też ![]() ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2008-11-24 o 10:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.