|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Limonatko mama mojego wspolokatora jest lekarzem i on tu rozne specyfiki nazwozil, na poczatku dziwnie na niego i ta apteczke patrzylam ale teraz sama z niej korzystam
![]() Dietkuje na SB I faza, jesli bedzie tak jak kiedys to na pierwszej fazie zrzuce 5-6 kg czyli bedzie 80kg i bede juz szczesliwa ale do pelni szczescia trzeba bedzie jeszcze ciut zrzucic
|
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
ide kupic krolikowi koszyk do transportu
do pozniej |
|
|
|
#2913 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Taki krolik to ma dobrze
|
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Ma dobrze dobrze, karmi sie go i pozniej na pasztet...... Przepraszam nie moglam sie opanowac
Mam nadzieje, ze nikt sie nie rozplakal przeze mnie![]() Wiecie co... wstalam z moim tz bo bylam glodna ok 5 rano, poszlam o 7 spac snilo mi sie ze mam raka, ze rozmawiam z ludzmi i sie obudzilam i nie moglam oddychac bo mialam od placzu nos zapchany i cala poduszke mokra, Teraz tak siedze i mi smutno. Lubie wiersze poprosze o wklejenie jakiegos, proszeee ![]() Roses ja na tej diecie nic nie schudlam przez 5 tygodni ![]() Dtatego juz sie nie odchudzam
|
#2915 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Ja sie na wierszach nie znam mimo ze kiedys pisalam
Agatko jak to nic nie schudlas? Nic a nic? A stosowalas sie do dietki odpowiednio? Bo to fizycznie niemozliwe zeby na I fazie nie schudnac, na II to rozumiem ze mozna sie zagalopowac ale pierwsza dla mnie jest boska, jakby liczyc od poczatku to ja juz dobre 15kg zrzucilam na tej diecie |
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
Nic a nic nie podjadalam, poprostu sie pilnowalam jak nigdy
meczylam sie 5 tyg, jakas tam faze sobie zrobilam dluzej, chyba druga, stawalam na wage i nic a ta dieta dla mnie naprawde okropna bo uwielbiam makarony, owoce, ziemniaczki takze naczytalam sie o mega jej dzialaniach i du-pa :P dlatego nie wierze w diety
|
#2917 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wierze i nie lubie diet cud itp nie uznaje SB czy kopenhaskiej. wyznaje zasade MŻ
|
|
|
|
#2918 |
|
Moderatorka z pazurem
|
no to nie wiem czemu u ciebie nie zadzialala. Sa 3 fazy: w I najszybszy spadek wagi ale i najdrastyczniejsza, faza trwa 2 tygodnie, II pomalu wprowadza sie weglowodany i owoce, dalszy spadek wagi ale wolniejszy, trwa az osiagniemy pozadana wage, III faza ma na celu utrzymanie wagi
![]() Postanowilam sie dzis rozneglizowac a co oto ja i moje faldki
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
Roses gdzie Ty widzisz fałdki? ladny brzusio masz
|
|
|
|
#2920 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Te 10kg ktore chce zrzucic to brzuch, uda i troche pupci, no moze jeszcze ramiona
z lydek sie chyba niewiele da zrzucic Madzia sa faldki-mięsko bo kg za duzo |
|
|
|
#2921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szukaj szukaj i niedługo idziemy pływać ![]() zajrzałam dzisiaj na listę - mam 3 nieobecności. jestem jedną z najczesciej 'bywających' na tym w-fie jedną z dwóch już jest Cytat:
sprawdzę czy po wymianie będzie lepiej. Ale to w przyszłym tygodniu, bo teraz muszę bardzo szybko ogarnąć mieszkanie i się spakować zanim Tata z Bratem przyjadąCytat:
![]() ten sam? tzn foka? ![]() było 150 miejsc. Na pierwszym wykładzie było 2 razy tyle osób
|
|||
|
|
|
#2922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale na każdego to działa inaczej a tak w ogóle to skoro ma się nadwagę to nie sztuka zrzucić to i tyle! trzeba zmienić styl odżywiania i trzymać się tego dzielnie żeby nie było efektu jojo Roses chciałabym mieć taki brzuszek jak ty masz typową kobiecą figurę z pewnością jak tyjesz to od razu w udach, biuodrach i pupci co? ile masz cm w talii jesli mogę spytać? widzę że większość dziewczyn zabiera się za dietowanie więc POWODZENIA!!!
|
|
#2923 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Kurcze nie mam pojecia jaka wage kupic, wiem ze musi byc ladna A co dalej? Czy jest sens kupowac cos co wskazuje wode tluszcz i te inne *******ki? Na co mi to? Adrijah to zmien baterie i daj znac czy waga zmadrzala ![]() np takie mi sie podobaja 1. http://www.euro.com.pl/wagi-lazienko...12-biala.bhtml 2. http://www.euro.com.pl/wagi-lazienko...012-slim.bhtml 3. http://www.euro.com.pl/wagi-lazienko...e-sbh007.bhtml 4. http://www.euro.com.pl/wagi-lazienko...nce-easy.bhtml edit: Fafi zgadza sie, wszystko mi idzie w "siedzenie". nie moge znalezc cm ale jakies 2-3 tygodnie temu jak sie mierzylam to w pasie bylo 86cm Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-11-27 o 14:12 |
|
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Roses masz bardzo ladna figurke i pewnie w kazdej sukience Ci ladnie
Mi idzie w kark, ramiona, plecy!!! i piersi i brcuch wiec sie ciesz swoimi faldkami, ktorych ja woglole nie widze, bo jak ja zrobie zdjecia w majtkach to wymiekniecie :PP Nie no nie chce sie dolowac Dzis zrobie zdjecie w bluzce koszulowej ktora kupilam wczoraj i tz zapowiedzial, ze nie bede w niej chodzila bo zbyt sexy wygladam hahahhah,No i mam nadzieje, ze nikt sie nie obrazil za kroliczki ![]() Ja mam kotka, ktory jest mega pie-rdola kochanym i poprosu to uwielbiam ![]() W pl mamie zostawilam wielkie akwarium, zolwia ladowego, tzn stepowego i kota no i 2 braci
|
#2925 |
|
Moderatorka z pazurem
|
czyli w pl zostawilas caly zwierzyniec, lacznie z bracmi
ide do sklepu po szpinak i biore sie za obiadek
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Roses jaki Ty masz sliczny brzuch... szczuplutką gore
ja to mam bebech jak w 8 miesiacy ciazy..
|
|
|
|
#2927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2928 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cudny Fajne macie te zwierzaczki, takie przytulanki ![]() Cytat:
Wystarczy podkreślić mocno zarysowaną talię i wystarczy. We wszystkim napewno wyglądasz świetnie! A jeśli masz dużą pupę to kolejny atut, bo takie krągłe są najseksowniejsze. Nie rozumiem naprawdę na co ci dieta, skoro brzuch masz w porządku. Pokaż nam się w całości, już ubrana ![]() Cytat:
|
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
eh niestety taki zwisły i wystający
jestem jablko szczuple nogi- chociaz uda umiesnione...i wielki brzuch
Edytowane przez guantanamera Czas edycji: 2008-11-27 o 15:34 |
|
|
|
#2930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem chyba kielich, ale pasuje mi Twoj opis swojej osoby nice6irl do mojej figury
Mam plaski tylek, gore wieksza, duze piersi, ramiona, brzuszek i tez nie wiem czym Roses sie martwi jest mega seksi i kobieca![]() Nice6irl powiedz mi czy chodzisz w sukienkach, spodnicach ![]() Ja wiem ze mi dlugie plaszcze nie pasuja, skukienki jeszcze nie znalazlam odpowiedniej Jesli masz aparat i sukienke prosze zrob sobie w niej zdjecie, prooosze
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
ja to jestem wysoka mam dlugie nogi szczuple lydki i rece szczuple uda juz nie bardzo szerokie plecy
i ten bebech okropny..tragedia
|
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
nie znoszę swojego listonosza.. za to listonoszke uwielbiam
zadzwonila i zapytala czy będę ok 17, powiedziałam, że chyba jeszcze będę, bo dzisiaj wyjeżdżam, ale w razie czego na nią poczekam. powiedziała, że wyjedzie wcześniej i najpierw podjedzie do mnie a Tata z bratem ponad 1h temu powinni wejść do gabinetu do ortodonty, ale są przesunięcia i to jak widać spore, bo przed nimi jeszcze ze 3 osoby są... tak wygląda umawianie się na godziny u obleganego ortodonty |
|
|
|
#2934 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Nice dziekuje za cieple slowa, fotki w ciuszkach juz wrzucalam, nawet sporo. 44/46 to plus size niestety. Chce zejsc do 42/44 ale raczej 42 bo w takim rozmiarze wygladam najlepiej, na mniej sie nie da bo tylka nie utne
ale i tak nie chce mniej
|
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
ja to marze o rozmiarze 38/ 40
nieosiągalne chyba
|
|
|
|
#2936 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Niektore z nas sa zbudowane tak ze nigdy nie bedziemy szczuple a ja spodnie zawsze bede musiala kupowac o rozmiar wieksze niz gora.
Smaczny obiadek mi wyszedl wiec sie z wami podziele....zdjeciem Papryczki ze szpinakiem, pieczarkami, czosnkiem i feta no i mozarella
|
|
|
|
#2937 | |||
|
Zakorzenienie
|
kobieeeeto, ty to masz przecież sześciopak prawie!!!
idź ty chudzielcu! Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiecie co, potnę się dziś chyba. jestem na pierwszym roku SUM, mamy koniec listopada i... do 12 grudnia mam wybrać promotora!!! przecież to chore! owszem, mam listę z 6 promotorów i tematy, jakich dotyczyć będą ich seminaria, i jest jedna babka która mi tematycznie pasuje, ale skąd ja mam wiedzieć czy ona jest "fajna"? czy łatwo się będzie z nią skontaktowac, umówić? a my nawet nie znamy ludzi z V roku więc nie możemy popytac. a poza tym, wyglada to na akcję "kto pierwszy ten lepszy". więc chyba wyslę już dzisiaj zgłoszenie do tej babki, bo chyba lepiej pisac o czymś co mnie interesuje u średniej babki (jesli by się taka okazała..) niż beznadziejny temat u lepszego promotora.. chociaż sama już nie wiem
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba bym nie spróbowała ale i tak nabrałam ochoty na paprykę z jakimś farszem ![]() PS. jesteś na diecie SB, tak? pokazuj więcej takich smakołyków to może i ja się przekonam i na nią przerzucę bo widzę, że fajne rzeczy można jeść ![]() Limonatka u mnie na roku jest z 15 facetów Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-11-27 o 17:17 |
|
|
|
|
#2939 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Nie wiem jeszcze jaka kupie wage ale na pewno jakas kupie
Wcale nie jestem chudzielcem tylko u mnie tluszczyk sie w innych miejscach odklada Strasznie wczesnie trzeba u was promotorow wybierac, u mnie wybieralismy dopiero pod koniec 2 roku Wydaje mi sie ze powinnas brac temat ktory cie interesuje, a promotor jaki by nie byl to i tak ulatwi ci pisanie ![]() Daria zamowilam ksiazke kucharska zgodna z SB wiec niedlugo bede wiecej kombinowac Szpinak sam nie jest zbyt smaczny ale wystarczy dodac do niego czosnek i juz jest boski, feta mi tu troszke scisnela mase, wiele jej nie ma Aha no i ja wole szpinak swiezy ale teraz niestety ciezko go dostac wiec ja uzylam mrozonego, w dodatku jak mrozony to rozdrobniony a ja lubie takie wieksze kawaleczki
Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-11-27 o 17:23 |
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
Limonatko ja jestem na I roku mgr uzupelniajacy hprzyszlam w pazdzierniku i juz mialam promotora z gory narzuconego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

Mam nadzieje, ze nikt sie nie rozplakal przeze mnie
meczylam sie 5 tyg, jakas tam faze sobie zrobilam dluzej, chyba druga, stawalam na wage i nic 

Więc nie bierz się za dietę, tylko obie bądźmy 'beee' 

jestem jablko szczuple nogi- chociaz uda umiesnione...i wielki brzuch