|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nastolatki
Ladne
Gdzie kupilas?
|
|
#2132 |
|
Konto usunięte
|
Mogę się dołączyć? rocznik 91.
![]() Jeśli chodzi o chłopaków to miałam tylko jednego. Nie wiem czy to było na poważnie, ale w pewnym momencie doszłam do wniosku, ze już nie mamy o czym gadac, inne światy. Lubiłam się z nim jedynie... całować. ![]() Ale.. za to nie jeden chłopak wyznał mi miłośc. I nie po kilku dniach znajomości, ale po kilku latach. A co do wieku. Jak miałam 13-15 lat to 17,18 chłopacy wydawali mi się tacy doooorośli, a teraz w większości sądzę, ze to gówniarze. Więc chciałabym mieć faceta koło 20. Chociaz ostatnio zauwazyłam, ze bardzo podobają mi się tacy po 25 roku życia. Ogólnie to dla mnie chłopak musi być męski, lubie delikatny zarost(ale nie ten młodzieżowy) ![]() Hypnotic Eyes bardzo fajne rzeczy. Sama coś musze sobie kupić na połowinki kolegi i modle się aby mi buty do niedzieli doszły. :/ |
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
Doli, witamy
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psycholog jest dla ludzi i może twój problem nie jest jakiś straszny, ale jednak jest skoro masz taką blokadę. Sukienka śliczna |
|
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;9911322]Mogę się dołączyć? rocznik 91.
![]() Jeśli chodzi o chłopaków to miałam tylko jednego. Nie wiem czy to było na poważnie, ale w pewnym momencie doszłam do wniosku, ze już nie mamy o czym gadac, inne światy. Lubiłam się z nim jedynie... całować. ![]() Ale.. za to nie jeden chłopak wyznał mi miłośc. I nie po kilku dniach znajomości, ale po kilku latach. A co do wieku. Jak miałam 13-15 lat to 17,18 chłopacy wydawali mi się tacy doooorośli, a teraz w większości sądzę, ze to gówniarze. Więc chciałabym mieć faceta koło 20. Chociaz ostatnio zauwazyłam, ze bardzo podobają mi się tacy po 25 roku życia. Ogólnie to dla mnie chłopak musi być męski, lubie delikatny zarost(ale nie ten młodzieżowy) ![]() [/quote] Oo witamy ![]() No mnie też się tacy podobają Już chciałabym być starsza :P |
|
|
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
Może to równie dziwnie zabrzmi z mojej strony, ale ja już miałam terapię u psychologa (z którym się nie dogadywałam) i nic z tego nie wyszło. Pozostaje mi poradzić sobie samej, bo w gruncie rzeczy jest coraz lepiej
No, a co do starszych to narazie lubię sobie popatrzeć. Mnie się podobają nie tacy idealni i wycackani, tylko właśnie trochę jakby niezadbani itp. O! Kocham Daniela Craiga |
|
|
|
|
#2138 |
|
Wtajemniczenie
|
ja lubi takich 19 -23 ;D
znaczy tych co znam sa wlasnie dojrzalsi i fajniejsi ;D ale ofc moj tez jest super itp xD
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to już Twój wybór, może nie trafiłaś na odpowiedniego fachowca, mam nadzieję że sobie poradzisz ![]() No ja też takich love A jak jeszcze taki założy koszulę do jeansów i cienki krawat to leżę
|
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2141 |
|
Zadomowienie
|
No to to byłotak
:na koniec sierpnia (wiecie co az glupio przyznac ale nie ejstem pewna czy nie lipca) poklucilam sie z chlopakiem... tzn wlasciwie to chyba nie chcialam z nim po prostu byc i szuakalm pretekstu - idiotka No i on wlasnie byl 19latkiem to bylo postnowienie - NIGDY WIECEJ CHLOPAKA POWYZEJ !*tki (tzn w sensie ze teraz dopkoi ja taka 'mloda';p) BO NIE DOSC ZE FACET TO JESZCZE MU COS PO GLOWIE CHODZI no i jakis miesiac bylam grzeczna potem jakos siedzailam na nk i przegladalam profile chloapkow z mojego adupia i mi jeden wpadl w oko ale ofkors nie napisalam alni nic;p no i kilka dni pozniej on mi komenta napisal (i tu w streszczeniu) od komenta do priwa od priwa do koma od koma do spotkania gadka sie krecila, wydawal sie chlopak rozgarniety, stwierdzil ze nie spodziewal sie po 15tce ze moze byc na tyle dorosla"" a komplementy dobrze dzialaja na biedne kobitki oczywiscie moemnt pozegnania sprowadzal sie do jakiegos calusa ale pomsylalam sobie ze bez przesady nie ebde dla chloapaka na pierwszym spotkaniu jezyka do buzi pchala niech sie postara no i dalam mu buziaka w polczek i przytulilam no to chlopak chyba zrozumial iluzje i sie zacza starac bylo za***sicie i sie gadac dalo, i wglupiac i tp ) tzn to byly jakies ... 2 tygodnie? ;p potem moze jeszcze z tydzien w normie i w koncu... Jakos do niego pisac zaczelam w tygodniu jakby z laska no to oczywiscie moj honor nie pozwolil robic dalej z siebie idiotki i przesatla pisac - oczywscie efekt jak zawsze ten sam - w łikend sie odezwal, spotkalimy sie, przeprosil mnie, ja troch jeszcze obrazona poudawalam no ale w koncu zgoda w niedziele piszemy i w koncu ja doszlam do wniosku ze teraz pierwsza nie napisze - jak przeprosil to niech udowodni ze powaznie mowi. No i chyba nie mowil... jak w koncu do niego w sobote napisalam co on kreci to mi napisal ze jestem za***ista itp aale ze sie w tygodniu spotkal ze swoja byla i nie wie co ztego bedzie faaajnie... a i nie dodalam ze na poczatku pisal do mnie ze nigdy nie moglby skrzywdzic takiej dziewczyny jak ja bo by sie okropnie czul chłopczyk no i na tym sie skonczylo pozniej po jakims miesiacu jak nie wiecej zacza mnie przepraszac to moje odpowiezi byly jakze mile - ej, dziewczyna Cie rzucalia? i to oczywscie z usmiechnieta buzka i jeszcze kilka millych rzeczy pewnie napisalam... i tak to bylo ![]() Ale sie rozpisalam ;o ![]()
|
|
|
#2142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu sie będe stawiac ;p nie chcialabym byc starsza jeszcze liceum jako tako, ale jak popatrze na to pod kontem nauki i mojej pieknej przyszlosci to oj matura, studia i konioec - praca... ja chce sie bawic!!!!!
|
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wcale nie oznacza że nie można się bawić No i pracujesz=masz kasę na zabawę, moesz sobie jeździć gdzie chcesz, na ile chcesz, z kim chcesz... Np. masz wolny łikend i gdzieś sobie wyjeżdzasz, 3 dni zabawy :P
|
|
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie tez tak na to patrzyłam ale w gratisie zaczelam myslec o moim dzidziusiu ktore chce miec a doszłam do wniosku ze nie chcialabym byc matka w wieku30 lat tylko własnie młodą, byleby skonczyc studia, znalezc prace i jakos juz zaplecze meic bo tak szczerze mowiac to takei starsze matki czesto poryte sa jak mniejsza roznica to latwiej sie dogadac ale i tak mam jeszcze z 10 lat
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym chciała być młodą matką
Bardzo kocham dzieci ![]() Dlatego m.in. wolałabym mieć starszego partnera bo faceci później dojrzewają i później są na dzieci gotowi -_- babki w sumie też czasem, ale mnie to raczej nie dotyczy
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2146 |
|
Wtajemniczenie
|
O co do dzieci to ja właśnie niby chciałabym być młodą mamą (moja mama urodziła mnie w wieku 18 lat i uważam, że to moje szczęście, bo się z nią bardzo dobrze dogaduję dzięki temu), ale z drugiej strony mam takie plany na przyszłość, że nie wiem jak tego dokonam. Chciałabym dać dziecku wszystko to co najlepsze, a nie wiem czy odrazu po studiach będzie mnie stać na to, żeby zapewnić mu dobre warunki do życia (no mogę ew. liczyć na pomoc rodziców) no i chciałabym się trochę zabawić
Chociaż na studiach przyjdzie na to czas (taaa ciekawe kiedy ja się będę uczyć ? ) No, ale ja to naprawdę mam jeszce duuuuużo czasu, więc myślę, że z czasem to się jakoś rozwiąże
|
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie tu od wczoraj a Wy już całe życie zaplanowane
|
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
Hypnotic Eyes - racja
ale tak z drugiej strony... Ja nigdy tak wszytskie wszystkiego czego chciałam nie mialam i nie powiem zeby to bylo zle przynajmniej na rozpieszczona nie wyrosłam byleby podstawy rzeczy niezebedne i moim zdaniem to wysraczy Czasami fajnie tak pomyslec co kiedys bedzie ale tak powaznie nie mam zamiaru planowac tego ejscze poczekam az sie same sprawy potocza jakos
|
|
|
#2151 |
|
Zadomowienie
|
ide Faraona wlakowac
muesz jeszcze doczytac 50 str na jutro do potem
|
|
|
#2152 |
|
Raczkowanie
|
witam,
dopinam sie do tematu )rocznik 91. ;dd |
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
witamy
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Wtajemniczenie
|
witamm wszystkie nowe
Hypnotic zazdraszczam sukienki! dlaczego w mojej wsi lublin nie ma takich sklepow jak stradivarius, bershka, pull&bear, new yorker, zara itd
|
|
#2155 |
|
Zadomowienie
|
phi... ja o takich sklepach nawet nie mam co pomazyc zeby w poblizu byly
ale allegro nie boli ;p
|
|
|
#2156 |
|
Raczkowanie
|
w Częstochoie tez nie mamy new yorkera ani zary.. ;p
|
|
|
|
|
#2157 |
|
Wtajemniczenie
|
fonefa sory ale czy tam w ogole cos jest ?
bo bylam w tym roku z klasa to to wygladalo jakby tam nie istnialo zadne zycie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Elo! gdzie do sql chodzisz?
![]() Cytat:
![]() A tak ogólnie to mało żywe miasto, masz rację :P |
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
A moja mama mnie urodziła, gdy miala 19 lat (2 miesiace do 20
) i tez sie z nia dobrze dogaduje A teraz jest znowu w ciazy (ma 33 lata) wiec bede bawic (bede miec 14 lat ). Wiec watpie, abym chciala miec szybko dzieci
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

Gdzie kupilas?

I nie po kilku dniach znajomości, ale po kilku latach.

faaajnie... a i nie dodalam ze na poczatku pisal do mnie ze nigdy nie moglby skrzywdzic takiej dziewczyny jak ja bo by sie okropnie czul 

Chociaż na studiach przyjdzie na to czas (taaa ciekawe kiedy ja się będę uczyć ? )