|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. IV
Negila to jest własnie bardzo frustrujące ze nie ma zadnych info. I zeby na stronie mtl nie było nawet podanych godzin otwarcia.
dopiero na jakims forum slubnym znalazłam info. Ja ide na targi w niedziele, bo w sob niestety w pracy. I oczywiscie też z TZ i nikim więcej ![]() Kalinko urocze zdjęcia
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
|
a gdzie mozna te suknie obejrzeć??
Pamiętam jak byłam z siostrą na takich targach to przyjechałyśmy i juz było po wszystkich pokazach można było przejśc sie tylko po stoiskach z których mało co można było skorzystać właściwie tyle co w necie- obejrzeć katalogi czy wziąć wizytówkę. Nic wtedy nie skorzystałyśmy. W wielu miejscach i tak nas odsyłali na inne ternimy w celu konsultacji czy zapisania się na godz czy datę. Mam nadzieję że teraz tak nie będzie, chciałabym żeby było trochę bardziej konkretnie. A z tym brakiem jakiegokolwiek programu to naprawdę porażka. Nie będę miała czasu żeby siedzieć tam cały weekend :/ Edytowane przez negila Czas edycji: 2008-12-01 o 14:42 |
|
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi najbardziej model 739 i 626 a Tobie
|
|
|
|
#1204 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1205 |
|
Raczkowanie
|
model 738 (chyba najbardziej
), a także 727, a 604 też piękny ten co podałaś - 626- całkiem ciekawy.. W ogóle te suknie są jak dla mnie zjawiskowe ![]() ja będę własnie poszukiwać coś w taki krój jak podałam przykłady he he..a jak ktos zainteresowany : w Lubartowie jest salon, podejrzewam,że suknie tańsze jak w Lbn. oto stronka www.salon-demi.pl niektóre modele też fajne.
|
|
#1206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To kiedy idziemy?? przed czy po targach? ciekawe jak z cenami
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1210 |
|
Rozeznanie
|
Ceny są w przedziale 3000-5000zł, nowe suknie będę wystawione pod koniec tygodnia.
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
Wiem od znajomego, że wstęp na targi budowlane, które odbywały się w tym samym miejscu kosztował w tym roku 7 zł. Cena wejściówki na targi ślubne zapewne będzie podobna.
|
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
604 i 727 piękne, sama sie zastanawiałam nad 727 dla zainteresowanych : http://www.modaslubna.pl/salon/kolekcja.htm
|
|
|
|
#1213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Suknie bardzo ladne
![]() ich salon jest chyba w wawce, czy moze tez w lublinie mozna je gdzies poprzymierzac? dzieki za info nt P. Serafina ![]() Kalinoo, urocze zdjecia
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kaalinkaaa-wyglądalas (tzn. wygladaliście) obłędnie!!!! jak z bajki naprawdę! wyważenie i z klasą...zdjęcie także boskie! raz jeszcze wszystkiego dobrego na nowej drodze życia ps.boskie
|
|
|
|
|
|
#1216 |
|
Przyczajenie
|
Kalinaa, wygladałaś pięknie, gracja & elegancja.
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
na stronie pisze że na Narutowicza 49 to chyba jest sklep Cymbeline, pamiętam jak byłam tam około pół roku temu to było chyba ze 3 sukienki z kolekcji P.Mateji, a tak dostepne są te sukienki w całej Polsce w różnych salonach.
Chciałam sie również wypowiedzieć o salonie Paris na Narutowicza byłam tam z koleżanką pół roku temu wybierać dla niej sukienke , pani która nas obsługiwa była naprawde godna polecnia, doradziła co dobrać , jak zasłonić pewne rzeczy , jak uwydatnić inne, poprostu bomba ![]()
|
|
|
#1218 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na reszcie podanych stronek nie znalazłam ani jednej fajnej sukni. ostatnio odnoszę wrażenie że wszystkie są do siebie podobne bez względu na firmę ![]() czy kosztuje tysiąc czy kilka i tak mało ciekawe..
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy mi sie uda
probuje wlasnie wstawic suknie, ktore mierzylam w L. F. i nad ktorymi sie zastanawiam![]() co o nich sadzicie ? ![]() 7313.jpg7329.jpg 7339.jpg edit, wiedzialam ze cos nie tak zrobie w tym dodawaniu zdjec, ale coz, dopiero sie ucze ![]() tak dla info to sa modele cosmobella 2009 7313, 7329 7339 Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2008-12-01 o 20:55 Powód: :) |
|
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie udzielam sie tu czesto bo mój slub dopiero w 2010 roku i własnie jestem w trakcie poszukiwania fotografa. nie umieszczają oni cen na swoich stronach a wy pewnie juz macie pozaklepywane na 2009 rok więc mam pytanie- jak cenowo w naszym lubelskim kształtują się ceny takiego fotoreportazu ślubnego- czyli ze fotograf jest z nami od przygotowan, przez slub, wesele lub jego kawalek no i plener?? wymarzylam sobie coś takiego ale jak to jest kosmicznie drogie to nie bede szalec i wezme tylko ślub i plener.. a u kogo zasięgnę lepszej opinii niż jak u panien młodych z okolicy???
pozdrawiam
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. full wypas za 3 000zl 2. pol - full za 2 200zl 3. sam plener za 1 200zl co do szczegolow to trzeba pisac do Pana Z
|
|
|
|
|
|
#1223 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam ofertę od Pawła Kaniuka, ale jest bardzo obszerna.
Jeśli jesteś zainteresowana podaj maila ]Kaalinaa wyglądaliście niesamowicie, a Ty w szczególności bosko
Nie palę http://www.suwaczek.pl/cache/d98bd85f35.png Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka ![]() Edytowane przez oshinek Czas edycji: 2008-12-01 o 22:40 |
|
|
|
|
#1224 |
|
Raczkowanie
|
*kaalinaa* jestem pod ogromnym wrazeniem
slicznie wygladalas, sukienka przepiekna i zdjecia ....cudne a te koniki swietny pomysl.
|
|
|
|
|
#1225 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja moge ci przeslac oferte od p. Zielinskiego (fotograflublin.pl), pani Wasylewskiej i ArtCreo... podaj maila
|
|
|
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki już wysłałam wam mojego maila i juz z góry wambardzo dziękuję
pomoże mi to się rozeznać w cenniku i pogodzic oczekiwania z mozliwosciami finansowymi![]() powiedzcie mi jeszcze ile wczesniej zamawialyscie fotografa??? myslicie ze jak na sierpien 2010 to jeszcze za wczesnie???
|
|
#1227 |
|
Przyczajenie
|
fotografa zamawialiśmy dokładnie rok i miesiąc przed ślubem
w czerwcu zaczęliśmy przegladać w internecie oferty i wysyłać maile do tych, których zdjęcia najbardziej nam się podobały... mieszkamy za zagranicą, więc kiedy byliśmy w sierpniu na urlopie podpisaliśmy umowę z tym jedynym - dla nas najlepszym fotografem... i w dodatku załapaliśmy się na promocje ![]() gdybyśmy mieszkali w lublinie podejrzewam, że z decyzja 'kogo wybrać?' byśmy zwlekali |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się pochwalę
![]() Kościół załatwiony, pozwolenie na ślub przyjęte. mamy juz indeksy, więc teraz trzeba bedzie za naukami sie rozejrzeć.
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a powiedzcie mi jeszcze czy istnieje jakis plan targów ślubnych tych co się odbędą w najbliższy weekend??? mam zajęcia cały weekend ale może dałoby radę się urwac na troche i skoczyc choc na 2 godzinki.. tylko ja nie wiem czy na ostatnie 2 godzinki jest co jechac... w zasadzie to chcialam sobie tak popatrzec tylko z ciekawosci na suknie, bukietym makijaze, fryzury... nic pilnego.. taka ciekawość
myslicie ze o 15 bedzie tam jeszcze cos fajnego??? czy bedzie juz raczej po pokazach itp..??dziękuje za informacje o fotografach! rozjasniło mi to trochę w głowie chociaz spodziewalam się nieco nizszych kosztów tych full opcji no ale lepiej sie dowiedziec teraz i cos z tym zrobic niz potem zostac postawionym do muru
|
|
#1230 |
|
Rozeznanie
|
o ile dobrze pamiętam to ślubujecie w Św. Rodzinie? Jutro zaczynają sie nauki od 1 spotkania.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:39.

flejksy

za 4 dni