|
|
#2311 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Kochane macie może jakieś opisy o tym, że każdy facet jest taki sam (że myśli tylko o jednym), ale nie takie dosłowne...;/
Jak najlepiej trafić do serca mężczyzny? ostrym noże prosto w serce! Ten wieczór dziś ostatni jest.
Depresja nachodzi nas i opuszcza równie niespodziewanie. Będąc w stanie depresji, bronimy się przed pójściem pod wodę, a więc musi pojawić się ręka, która ściąga nas w dół. Inaczej, kiedy jesteśmy pogrążeni w smutku; wtedy sami decydujemy się tonąć. |
|
|
|
#2312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podkreslone zabieram ![]() Cytat:
![]() skąd to wziełaś? ![]() a podkreślony jest bardzo bardzo chamski ![]() ![]() ![]() Cytat:
_ Moja kobieca intuicja zawsze się sprawdza i tym razem też tak było, choć nie chciałam w to uwierzyć. Serce broni tego co kocha, a rozum ma wiele zarzutów do świata, że jest niesprawiedliwe i niszczy co najpiękniejsze Ale my jesteśmy silni mimo wszystko A my dalibysmy sie wychłostać, aby mogło tak pozostać
|
|
|
#2313 |
|
BAN stały
|
Hej.. mam ogromną prośbe, niestety nic nie moglam znalezc. ;/ Jakieś opisy w stylu: "Nie jest dobrze i nie bedzie" itp.
Proszę. ;***_________________________ ________________ Gdybym tylko mogła cofnąć czas to wcześniej zostawiłabym typa niech spali się w piekle To mój błąd, że mu wtedy zaufałam To mój błąd, że mu wtedy zaufałam, naiwna Tak bardzo kochałam, a on to wykorzystał Raz pokieruj się głową, a nie tym co czujesz. |
|
|
|
#2314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak mi miło ![]() Przyjaźń jest subtelną rozkoszą szlachetnych dusz... ![]() Przyjaźń jest pocałunkiem prawdy bez szminki pozorów .. Nie skarby są przyjaciółmi, ale przyjaciel skarbem. Bo to co przetrwa to Przyjaźń na wieki Miłość to dwie dusze w jednym ciele. Przyjaźń zaś to jedna dusza w dwóch ciałach. ,,Nawet gdybyś dał człowiekowi wszystkie wspaniałości świata, nic mu to nie pomoże, jeśli ma przyjaciela, któremu mógłby o tym powiedzieć.” Nie żałuj czasu na przyjaźń - to droga do szczęścia ;* Przyjaciel to ktoś, kto przychodzi, gdy cały swiat odchodzi .. ;* _________________________ _________________________ ________ Myslisz, że cierpisz... tak naprawdę walczysz o szczęście... nie ma tulipanów w moim flakonie Jak prawy but na lewej stopie... ...bo jutro będzie lepiej. Prawda?
|
|
#2315 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I skąd Wy wszystkie macie takie piękne opisyy.. Może zostaniecie poetkami ? ![]() Cytat:
A opisy śliczne.Nie tylko o przyjaźnii . ;] Ty zawsze masz świetne opisy
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2008-12-01 o 21:22 |
|||
|
|
|
#2316 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i kradnie ![]() ![]() Uśmiech kosztuje mniej niż prąd, a daje więcej światła ![]() Najpiękniejsze kwiaty człowiek dostaje na swoim pogrzebie ![]() Amfetaminalizee ![]() ![]() ![]() ![]() Ej. Ty. Gumka w majtkach cie ciśnie?! ![]() Zjeżdzaj! Tlen marnujesz! Co? G*wno. Myslales ze miód? ![]()
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Raczkowanie
|
a jakieś opisy że na andrzejkach było cudownie.
i że się wytańczyłam jak nigdy jeszcze. ? coś w stylu : tak jak z Tobą, nie tańczyłam z nikim wcześniej. no to mam nadzieję że pomoże ktoś ; * jak zwykle kradnę miliony xp ale tego to nie trzeba pisać bo Wy wiecie [mam nadzieje] <3 _________________________ ______________ trochę znowu z Bridy ;D marzyła tylko o swojej drugiej połowie. ale wolała o tym nie wspominać. tylko teraźniejszość ma wpływ na nasze życie. ciągle żywiła nadzieje że coś się zmieni. czyż odnalezienie drugiej połowy nie jest boską misją w życiu każdego człowieka? nawet jeśli pewnego dnia będzie musiała odejść. dopiero teraz, kiedy rozważała zmianę zewnętrzną, dostrzegła jak bardzo zmieniła się w środku. to co zewnętrzne, trudniej jest zmienić niż to, co wewnątrz. czasami myślę jedno a robię coś innego. cały wszechświat jest w ruchu więc i my nie możemy stać w miejscu.
Edytowane przez Madziiks Czas edycji: 2008-12-01 o 21:44 |
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2319 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2.Tak dobrze jest mieć Twoją przyjazn. 3.dzięki przyjaciołom jestem własnie tutaj. NIe gdzie indziej. 4.Dwie wartości. Miłość.Przyjazn. Po równo. 5.Przyjazn tez jest najwazniejsza. Zostaje tutaj do końca. 6.Przyjazn.Najlepsza na wszystko. nie wiem..kochana.. tylko takiie.. ![]() Cytat:
2.Kolejna noc.I myśli te same. to sie nie skończy. 3.z dnia na dzień coraz gorzej. coraz bardziej. przecież wiesz.. 4.Bez nadziei na lepsze jutro. 5.bo lepiej nie bedzie. Zrozum. 6.Juz nigdy nie bedzie jak kiedyś. Nic we mnie w to nie wierzy .. 7.Uśmiechnęła się uśmiechem, wktóry włożyła wszystko to, co postanowiła przemilczeć. 8.I nie szepcz juz, że bedzie lepiej.. We mnie juz nic w to nie wierzy.. 9.Najdalszy zakatek serca wie już, że wszystko starcone..że już nic nie wróci.. |
||
|
|
|
#2320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że w pozytywnym znaczeniu. ![]() zależy jak spojrzeć. mi nie chodziło akurat o to xD. a przy okazji, po cichu uwielbiam twe opisy. tęsknię. mimo że to tylko ulicę dalej. jak milion żółtych ememensów. zwyczajnie cię potrzebuję. |
|
|
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
To, że stałam obok już nie liczyło się
a miało być tak pięknie miało nie wiać w oczy nam i ociekać szczęściem miało być "sto lat! sto lat!" Pozwól mi spróbować jeszcze raz Za mą niewiarę - rozgrzesz mnie Chcę trochę czasu, bo czas leczy rany I jeszcze takowy wiersz dla mamy... Wiem, że troszkę poza okazją, ale się mi spodobał; i się nim z wami dzielę "Dziękuję, że we mnie wierzysz" Zszarpane nerwy, nieprzespane noce, zrujnowane plany, Nieudane kolacje, zniszczone dywany, porysowane meble, Zapchane zlewozmywaki, podeptane grządki. Wszystkie rozczarowania i klęski, wielkie i małe, Które znikały na drugi dzień. Dziękuję Ci, ze mi przebaczałaś. Dziękuję Ci za przekonanie, Że najcenniejszym skarbem życia jest własne dziecko.
|
#2322 |
|
BAN stały
|
A masz może coś o przyjaźnii ? Że jest najważniejsza.. (zaraz po miłości
) Proszę jeszcze o pomoc : ZAKLETA KSIEZNICZKA RealGirl89 TiScatteroUnaFoto Kissabble nastychick przerysowana _AnusiaPn_ r0zunia Macie świetne opisy ;D[/quote] dziękuje kochana Ty tez masz swietne ;*Mimo, że nie jest twoją rodziną, wyjawiasz mu prawdziwe sekrety. Mimo, że zawsze może odejść, opowiadasz mu o swoich marzeniach. Mimo, że nie jest z tej samej krwi, nie traktujesz go jak obcego przybysza. Czujecie do siebie coś więcej, niż zwykłą znajomość, Ufacie sobie, jesteście szczerzy Mimo, że każdy pójdzie kiedyś w swoja stronę, ale po latach się znowu spotykacie I już wiecie jak na siebie mówić Przyjaciel... Pocieszając przyjaciela nie mów nic, bo słowami i tak nic nie zdziałasz. Dziel z nim smutek w ciszy. Swoją obecnością wyrażasz wszystko co chciałbyś mu powiedzieć" Przyjaźń jest to jakby "miłość niemożliwa." Prawdziwą przyjaciółką mężczyzny może być kobieta, która nie jest jego przyjaciółką Przyjaźń jest oddaniem drugiemu siebie bez nadziei wzajemności Przyjaciel jest jak nasz anioł stróż ktory broni nas zawsze i wspiera. bo to Ona.Jest najważniejsza. Przyjaźń ;* przepraszam ale o przyjaźni to nie za bardzo tak mi podchodzi..i wogole jakoss weny brak.. mam nadzieje ze wybaczysz kochana ? ![]() buziaki ![]() -------------------------------------------------------------- kolorowej tęczy zaznacz ślad. dziura w sercu wywiercona marnymi plastrami sklejona.. Pijana płaczem usnęła z głowa opartą o stertę wspomnień. A księżyc opowiada mi najpiękniejsze w jego życiu sny. tęsknię..nie ważne prawda? |
|
|
|
#2323 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze masz piękne, i wiesz o tym. ;] Cytat:
. Tylko opisy bym kradła xdd
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2008-12-01 o 22:21 |
||
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podkreślony kradne ![]() ooj, to miło mi __ swiat kieruje sie własnymi zasadami.
|
|
|
#2325 |
|
Zadomowienie
|
Chce Ci ofiarować siebie.
Zabierz mnie na spacer pośród gwiazd. Słucham Twego bicia serca. I tylko ja potrafię sprawić by On mrużył oczy. Chciałabym wycisnąć z Ciebie wszystkie krople szczęścia. To są sny? Czy prawdziwy Ty? Lekko dłonie Twe dotykają mnie. Lubię budzić się i czuć dłonie Twe.
|
|
#2326 |
|
Raczkowanie
|
Moje wy boskie. A macie może jakieś opisy takie 'egoistyczne'
No i tak poza tym. TiScatteroUnaFoto - kradnę , kradnę i jeszcze raz kradnę. Twoich opisów po prostu nie da się nie kraść. =* bajeczka_snk - kocham kraść. r0zunia - kradnę. ajjrisz - takie boskie ostatnio dodalaś. No i w końcu Panna 'eccentriic'. Też nie da się nie kraść. <3 Inne Panie też cudne opisy. Ale jakoś te mi tak w oko wpadają. =*
|
#2327 |
|
Raczkowanie
|
Będę brał cię! (Gdzie?) W ciągniku na tylnim błotniku...;p;p;p;p;p
|
#2328 |
|
Raczkowanie
|
Koje moje zranione uczucia sluchajac jazzu... WBezruchuMnieZatrzymajBoC zasTakSzybkoMija... sama sie topie w swoich wadach, sama sie skladam z samych wad... Czujesz głód wilczy masz apetyt, skurcz ściska ci przełyk... Hi-hat to tętno, stopa to serce
|
#2329 |
|
Raczkowanie
|
Moje słyszące oczy czują wszystko.
Miał czarne jak heban włosy. Celuj w niemożliwe, a osiągniesz nieprawdopodobne. Brilliant date. / Cudowna randka Światło pięknie załamuje się w twoich oczach. Lakier na ustach i błyszczyk na paznokciach. ![]() Przestań chłonąć moją duszę !.. Dziewczęta potrzebuję opisów o tym, że wokoło każdy kłamie i nie wiem do czego to zmierza .. jaki ma sens. Że świat jest zbudowany z kłamstw ..
|
|
#2330 |
|
Raczkowanie
|
A macie może opisy coś do charakteru lub osobowości ??
Coś żeby opisać siebie ?
|
#2331 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(;nie ma sprawy. (; dobrze, że się przydałam. ![]() o. i przypomniała mi się moja prośba, która pozostała BEZ ODPOWIEDZI. ;( Potrzebuje opisów, że chłopak z którym flirtuje, jest kochany i w ogóle.. i wiem, że mu się podobam, a on mi.. ale nie rozmawialiśmy o tym.. i troszkę, nie wiem co robić.. ani jak się zachowywać.. to taka dziwna nieokreślona sytuacja.. macie jakieś pomysły.? - eccentriic - musica - nastychick - przerysowna - Kissabble - bajeczka_snk - nieliczylamwcalesie - TiScatteroUnaFoto i wszystkie inne LICZE NA WAS.!
|
|
|
#2332 |
|
Przyczajenie
|
nie chce kolejny raz sama siebie oszukać.
kiedy idziesz z fajką, każdy facet z zapalniczką. chciałbym zdobyć cały świat, zrobić to dla Ciebie. ;* w moich myślach cały czas tylko ja i Ty.. staram się jak moge, by zawsze być przy Tobie. jeszcze tak niedawno byliśmy dziećmy, wtedy myśleliśmy że ten stan jest wieczny. tamtych dni mi dziś brak. cofam się myślami do tych pięknych chwil. nie mów nic. wszystko wiem. doceń wspomnienia, one zawsze bedą przy Tobie. musisz mieć własne zdanie, wtedy staniesz na szczycie. jeśli tylko myślisz o tym samym co ja.. ![]() dotyk Twój i niczego już nie jestem pewien. on myśli o niej stale, mimo że nie zna jej wcale. po raz kolejny rozczarowanie poczuł. pocowałabym Cię w usta, by poczuć smak życia. ...;*
|
|
#2333 |
|
Raczkowanie
|
Cierpię kiedy jesteś daleko
Bliskość Szczerość Zobowiązanie Ty Ja My... Jest czarno i jest biało Kłócimy się i zrywamy Całujemy się i schodzimy
|
#2334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4068 |
|
|
|
|
#2335 |
|
Przyczajenie
|
nie nadążam za wami.jesteście szalone z tymi opisami
![]() Co jest z tą potrzebą uderzenia w przycisk autodestrukcji? Dlaczego wciąż uderzam się młotkiem? Bo czuję się rewelacyjnie, kiedy przestaję Zamykasz i otwierasz oczy, świat istnieje. Święty Mikołaj, Zębowa Wróżka, książę z bajki... byli na wyciągnięcie ręki Intymność to trzysylabowy wyraz Intymność jest też dołączona do trzech liter R... rodzina, romans, radośni lokatorzy. how could you? kto podtrzymuje niebo? run Forrest run. biegnij Lola, biegnij. reaching out taking the chance and making it on your own terms dare to dream Nic nie jest tym, czym się wydaje... And I know I'll never lose myself in who I am Nothing in this world could ever change me Deep inside, I need to show Which direction that I need to go I'm gonna do the things I know I always wanted too I'm gonna live my life the way I feel I wanna do tak, pewnych rzeczy sie nie mowi.... smierć nie jest końcem, jest tylko przejściem do innego wymiaru Anioły są, w Tobie jest inny świat zbyt głosna samotność łza to forma, która ona wyraża smutek dobrze, ze wróciłaś kwiaty w wazonie znow oswojone cicho pija wode... swoim zmęczonym wzrokiem spoglądał na grób swoich marzeń cicho nucąc second to the right,and straight on till morning.... hey Santa can you make my wish come true Make my wish come true...All I want for Christmas is you, You baby Like chocolate kisses or candy canes, gumdrops, or butterscotch,fruity flavor, chewy rings. człowieka „bez przeszłości, dnia dzisiejszego i jutra”. Tam gdzie wyobraźnia zwycięża nad logiką, a wiara nad rozsądkiem. moj mały wielki autystyczny swiat. Hush my love now don't you cry Close your eyes and drift in dream i pada Anioł,i umiera...A nad Aniołem już nitk nie płacze... uwierz w tysiace codziennych spraw uwierz oczom i spragnionym dłoniom obrazom pełnym barw i zaklętego milczenia niebo kartka tytułowa zaginionej książki strach i ból są najwiekszymi demonami, bo łącza sie z ja. |
|
|
|
#2336 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie ma za co kochana
Cytat:
Pamiętaj - jest jak jest, nie jak być powinno Cytat:
dziękuję za każdą chwilę, nawet tą złą, bo potwierdza, że przetrwamy wszystko bo tak bliską osobą mi jesteś powiedz mi, co ja bym bez Ciebie zrobiła? dorastam do myśli, jak bardzo pusto mogłoby być bez Ciebie bez przyjaźni świat byłby pusty, bez tego nie byłoby świata. przyjaciel zna melodię Twojego serca i zaśpiewa Ci kiedy Ty zapomnisz Cytat:
nie lubię niewyjaśnionych sytuacji, więc powiedź, co mam z tym robić chcę aby nasze drogi zeszły się w jedną wiem, że czuję to co Ty, więc powiedźmy to otwarcie wiesz, lubię moje odbicie w Twoich oczach... Nie wiem, czy o to chodziło... jakoś weny brak __________ a każda kolejna łza nie wiedziała za czym płacze nie zamierzam przejmować się przepływem czasu między moimi palcami brak mi chwilo moralności. nie zamierzam mieć moralnego kaca pojawiałeś się chwilami, w przerwach tęsknoty za lepszymi czasami Ty jeden wiesz, jak wariacko można kochać
|
|
#2337 |
|
Zadomowienie
|
jeśli ze mną jest coś źle to na pewno z Tobą też
jestem chwilą, chwilą, chwilą... polećmy gdzieś razem, póki ciemno, póki cicho to nic złego, przecież wiesz, nic strasznego, przecież chcesz mówisz – masz, chętnie włączę się w to co grasz... odsłonię przed Tobą kulisy mego świata czekam na właściwy moment, w końcu wszystko Ci opowiem nie jest wszystko tak jak widzisz. wiesz jak łatwo się pomylić...
Edytowane przez suspense Czas edycji: 2008-12-02 o 08:09 |
|
|
|
#2338 |
|
Raczkowanie
|
za każdą z tamtych chwil oddałabym wszystko. zapomnijmy. ...każdy plan można zmienić lecz wolę życie bez planu.. blask masz w oczach i gorzkie usta. nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie. Była z ojcem na plaży. Poprosił ją, żeby sprawdziła temp. wody. Miała 5 lat, i cieszyła się że może się do czegoś przydać. Podeszła do brzegu i zanurzyła stopy. -zmoczyłam,jest zimna. odpowiedziała dziewczynka. Ojciec wziął ją na ręce i bez ostrzeżenia wrzucił ją do wody. - jaka jest woda? - spytał ponownie. -Dobra. odpowiedziała. -Więc odtąd,gdy chcesz coś poznać,zanurz się w tym cała,bez namysłu. trudna jest miłość w czasach ludzkiego kryzysu uczuciowego, ale jesteśmy wyjątkowi. i nie odko_chuj się. Śniło Mi się że jesteś. kolekcja kamiennych łez. bo płakać ludzka rzecz. gdzie jesteś? ![]() |
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Na nic nie liczę... siedzę i milczę.
Poczujemy imitację szczęścia. Tell me, are you and me still together? // Powiedz mi, czy ty i ja jesteśmy jeszcze razem?
|
#2340 |
|
Przyczajenie
|
Macie może jakieś opsiy że czekam aż on zrobi pierwszy krok???
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

Proszę. ;***

. Tylko opisy bym kradła xdd