|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Nadałam Ci nowe imię: "Miłość mojego życia".
Bo z tobą nawet dym tytoniowy pachnie jak róża bez kolców. Ej! Uważaj na moje serce. Szarpiesz! A w lustrze...Pada deszcz Sprawię, że będziesz chciał zapomnieć o mnie, ale nie będziesz umiał. A gdyby świat kręcił się w drugą stronę pokochałbyś mnie? Stał i czekał na mnie..a nie..przewidziało mi się..
|
|
#2342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() _ Brak natchnienia? Czy coś innego? Chyba brak czasu.
|
|
|
#2343 |
|
Raczkowanie
|
- dzień dobry . co podać ? ;>
- miłość .. - zapakować ? A teraz bądź silny, bo przecież wiesz, że jestem tutaj dla Ciebie.. jestem kobietą. zmienność mam we krwi. Zbyt wiele zamieszania wokół jednego chłopaka. -Nienawidzę Cię.! -Dlaczego ? ;o -Bo mnie nie kochasz .. -Dlaczego sama do Niego nie zadzwonisz.? -Bo pomyśli, że mi zależy .. . . i dzięki Tobie miałam 86 mokrych rzęs ze śmiechu .. Nie mój ?! ;> To niczyj ! I ja się o to postaram . ![]() chyba się zakochałam .. 8 raz w tym tygodniu xD |
|
|
|
#2344 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
a co do tej przyjaźni: Prawdziwy przyjaciel pójdzie na koniec świata, aż znajdzie to, czego potrzebujesz. Jesteś typem przyjaciółki, która jest zawsze w moim towarzystwie, gdy jestem załamana. nic mi nie przychodzi do głowy. Wybacz, w tym temacie czuję się bezużyteczna ;( Cytat:
![]() A teraz do rzeczy: I feel the chemistry between You&Me // czuję chemię między nami. Co z nami będzie? send me a sign. // daj mi znak. jakieś plany wobec Nas? let's talk about Us. // porozmawiajmy o Nas. mam nadzieję, że coś się przyda ;-* |
||
|
|
|
#2345 |
|
Rozeznanie
|
Twoje imię. Nasze zdjęcie. Małe serce na kopercie.
W życiu dużo jaśniej. widzisz? ból jest tylko chwilą. Tego samego chcą i tak samo się boją. Ona setny raz z telefonem w dłoniach.. Po co walczyć jeśli z tego nic nie będzie? Ona zagubiona i On zagubiony - brną w to razem, ale w przeciwne strony. on i ona w miłości bez jutra. zostań i bądź, w mych ramionach niewinnie schowana zostań i bądź, tak zwyczajnie w milczeniu do rana Droga donikąd. przepraszam, że zrozumieć mi trudno. |
|
|
|
#2346 |
|
Raczkowanie
|
~`Czujesz się lepiej gdy jest ładna pogoda, a ja pier*ole to czy świeci słońce`
`Lubie gdy patrzysz jak patrze...` `Nie ważne że oczy pełne łez, i tak nadejdzie nowy dzień.` `Chciała bym ale nie wiem jak...` `Zbyt pięknie bo jak w bajce układało się~` `~Spojrzeli sobie w oczy i ostatni raz 'żegnaj' sobie powiedzieli`
|
#2347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jaka Jestem [?] Codziennie inna... Zmienna jak pogoda, lecz ciagle niewinna Zawsze szczesliwa, mila, uczciwa... Wredna i miła. Wesoła i nie życzliwa. Drobiazgowa i niedokładna. Brzydka i ładna. Gruba i zgrabna Cicha i gadatliwa. Uprzejma i pyskliwa. Jawa i marzenie Sen i przebudzenie Dobra i zła Bóg Mnie Stworzył, A Diabeł Opętał... Odtąd Jestem Raz Grzeszna Raz Święta *Jestem jak kwiat...- Tak łatwo mnie zranić. *Jestem jak nadzieja...-Tak łatwo mnie stracić. *Jestem jak wiatr...-Tak trudno mnie zatrzymać. *Jestem jak kropla deszczu...-Żyję chwilą. *Jestem jak dźwięk...-Rozbrzmiewam śmiechem. *Jestem jak noc...-Zapowiadam dzień. *Jestem jak gwiazdy...-Spełniam życzenia. *Jestem jak rzeka...-Nie oglądam się za siebie. *Jestem jak ogień...-Niszczę złudzenia. *Jestem jak wulkan...-Wybucham bez ostrzerzen... Jestem --- Jak Papieros ~ Trudno mnie rzucić...Jestem --- Jak Wódka ~ Zostawiam efekty uboczne... Jestem --- Jak Szampan ~ Uderzam do głowy... Jestem --- Jak Heroina ~ Tylko dla odważnych... Jestem --- Jak Marihuana ~ Uśmiejesz Się Ze Mną Do Łez.! Jestem --- Jak Morfina ~ Popadasz w euforie... Jestem --- Jak Kwiat ~ Tak łatwo mnie zranić... Jestem --- Jak Motyl ~ Tak trudno mnie złapać... Jestem --- Jak nadzieja ~ Tak łatwo mnie stracić... Jestem --- Jak Wiatr ~ Tak trudno mnie zatrzymać... Jestem --- Jak Kropla Deszczu ~ Żyje chwilą... Jestem --- Jak Dźwięk ~ Rozbrzmiewam śmiechem... Jestem --- Jak Noc ~ Zapowiadam dzień... Jestem --- Jak Gwiazda ~ Spełniam życzenia... Jestem --- Jak Rzeka ~ Nie oglądam sie za siebie... Jestem --- Jak Ogień ~ Niszczę złudzenia... Jestem --- Jak Małe niemowlę~ Bezbronna.... Jestem --- Jak SPRITE - a TY jesteś pragnienie ;] Jestem --- Jak 6 w ToTka - jedna jedyna na całe życie;] Jestem --- Jak Ferrari z salonu - nigdy nie zawodzi;] Jestem --- Jak magnes - przyciągam i odpycham;] Jestem --- Jak Media Markt - NIE DLA IDIOTÓW !!! Jestem --- Sobą ![]() Bóg nie stworzyłby mnie takiej po to bym się zmarnowała Ona stała na moście.On stał i błagalnie patrzył w jej oczy. -Pamiętasz nasze ostatnie spotkanie? -Wywarte chęci potrafią ziścić marzenia. -Zamknij oczy.Wypowiedz życzenie. -Chcę,żebyśmy już na zawsze byli razem. Gdy je otworzył ona leciała już w dół. Ku spełnieniu ; |
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Wierzmy, że będzie dobrze. Choć ze mnie do dupy optymistka.
chamskie, ironiczne i zaczepne, ale nie wulgarne opisy potrzebuje. tamia , TiScatteroUnaFoto , daga0204 , jeanettex3 , Domiiniisiia , agattee , niewieotymnikt , MartyYysia1 , ZAKLETA KSIEZNICZKA , Sabiiina , Maggie93 , MySmallCornerInSky , AnnWroc , _Anusia_ , Plotkaraaa , Frizzelicious , RealGirl89 , kee , styrana , poziomkowa , abunee pomóżcie
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
obiema dłońmi przygarniam do piersi dwa jego słowa - kocham Cię
podobał się jej własny wizerunek odbity w jego oczach nie jesteś w stanie rozpoznać prawdy, nawet gdy przypadkowo spadnie Ci na głowę totalny brak sumienia w jej nozdrza natychmiast wdarł się jego zapach - męski i rześki wszystko pachniało jego obecnością. poduszka, czubki jej palców i skóra to nie brzmi banalnie. To brzmi cudownie! jestem niemożliwą romantyczką - to właśnie jest problem przez jedno słowo można stracić wszystko
|
#2350 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Lubisz - pokaż jak lubisz, Kochasz - pokaż jak bardzo A jeśli masz miłość - spraw by nie była chwilą. Co oni czuli? zrozumieć trudno.. Czekam na Twój jeden gest... Wiara moją siłą jest Co dadzą nasze "przypadkowe" spojrzenia? czuje zapach rozpoczynającej się miłości nad nami. Czujesz to ? przepraszam ale nie za bardzo zrozumiałam prośbe... wybacz jak nie pomogłam ![]() |
|
|
|
|
#2351 | ||
|
BAN stały
|
o kurde Nie spodziewałam się, że to moje mazgroły się podobają No dodam, dodam jak tylko znajdę chwilkę bo ostatnio trochę problemów na mnie spadło i muszę je najpierw jakoś rozwiązać a tak po za tym to Twoje też kocham! <3 ![]() Cytat:
nie zostałam wymieniona, ale postaram się pomóc. może coś się spodoba (: Poranki nie cieszą mnie, rozczarowują noce. A ja jestem, proszę pana, na zakręcie. Moje prawo to jest pańskie lewo. Dobrze,że nie wiesz co u mnie bo chyba pękłoby Ci serce. Jak domek z kart rozpadam się. Szkoda, że koleje losu nie mają biletów powrotnych. Cytat:
dziękuję za wyróżnienie ![]() opisy dla Ciebie wkleję później bo mam bardzo pilną sprawę do załatwienia teraz. Trzymaj się ;* Pozdrawiam ;* |
||
|
|
|
#2352 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() unoszę się. widok z góry kapitalny. ona jakby czekała. on jakby miał to gdzieś. silnie się na Tobie koncentruję. Dreczę się Tobą. Samobiczuję. wpadłam po uszy. jak przystało na kobietę. możesz spać spokojnie, niniejszym postanawiam dać Ci spokój. absurd jest zdecydowanie podstawą mojej egzystencji. rumieńce wstydu za niepopełnione winy. normalnie, zwyczajnie, bezemocjonalnie. przedmarańcza.
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Klerii:
co z nami będzie? przepraszam pana, ale czy zapomniał pan o mnie? zaczaruj moje serce, zostaw mnie bez tchu raz jeszcze... najgorsze jest to, że nie wiem czy jesteśmy MY? spójrz prosto w oczy i powiedzieć, że jest wszystko w porządku, a ja rzucę Ci się w ramiona... Jedno małe słowo... jeden mały gest... hmm nie wiem czy o to chodziło, nic więcej mi nie chcę przyjść do głowy.. w pudełku po czekoladkach... sama nie znaczy samotna... gdzie moje drugie 36,6? mikołaju -byłam grzeczna-przyniesiesz mi Go w prezencie? |
|
|
|
#2354 |
|
Raczkowanie
|
Czarnula4 wrzuce jakieś opisy dla Ciebie jak znajdę czas.
mam nadzieję, że się nie obrazisz jak nie zrobie tego teraz. :Pa sama potrzebuję opisów o takich ważnych chwilach. momentach wartych zapamiętania. ![]() typu: 'ważne momenty zbieram jak fotografie.' mogą być dłuższe. nawet fajnie by było jakby były dłuższe, ale nie za długie. i krótkie też chcę. :P nie ważne jak i nie ważne z kim. ;*
|
|
#2355 |
|
Konto usunięte
|
Nietaka Niesiaka Nieżadna- Nieduża Niemała Nieładna-Nie Twoja Nieproporcjonalnie wiele rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą.. Kobiety w złości nie znają litości.. Siły nie mam na zabawę w coś tam Jestem kobietą nie do kupienia... nie dla frajerów- zakumaj temat.! Łasisz sie suko Niewiem czy dorbze trafiłam |
|
|
|
#2356 |
|
xoxo
|
skoczna, bardzo radosna, bardzo głośna kolejny raz przeklinam zły czas chciałabym tylko troszkę lepszy świat. szaleństwo dalej w modzie 180 cm które nie chce dac mi szczęscia (ewentualnie miłości) co mi zrobisz jak mnie złapiesz ? pokolenie zatrute komercją poczęstuje mnie pan sobą ? szukam kogoś to zimowyvh spacerów szukam głupiego co mnie na spacer weźmie robie wysmienitą gorąco czekolade, chce ktoś spróbować /
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2008-12-02 o 16:24 |
|
|
|
#2357 |
|
Raczkowanie
|
witam^^
w czesci VI kiedys czytalam opis cos tam ze za 5 dni ktoras dziewczyna miala sie zobaczyc z chlopakiem...no i bardzo mi sie spodobal i bym prosila jak ktoras ma niech go napisze;] poza tym ... macie jakies opisy ze za 9 dni juz bedziemy razem,albo jakies dluzsze o milosci szczesliwej,podziekowanie dla NIEGO ze jest lub o zyciu..?z gÓrki dziekuje skarby
|
|
|
|
#2358 |
|
Zadomowienie
|
Czarnula4
takie z wizażu mam tylko bo jakoś weny braak. Ludziom w głowach przydałby się wentylator Jestem tak cudna, że sama ze sobą wytrzymać nie mogę. Widać po oczach, że kochasz czasem tracić kontrolę You can look but you can't touch Możesz patrzeć, ale nie możesz dotknąć ej, lubię gdy patrzysz jak patrzę. Jak trzeba to tupnę nogą. z oczu moich czytasz? nie możliwe, bo Twoje przykleiły się do tyłka . ` `I love you is eight letters...so is bullshit Kocham Cię to osiem liter... tak samo jak gówno prawda pocaluj mnie tam, gdzie jeszcze nikt nie calowal ![]() Gdyby Carlsberg kreował polskich mężczyzn byliby to najlepsi faceci na świecie. Ale oni ku*wa, niestety robią piwo ![]() Mówi się "Brudno" i syfi się dalej Co mi zrobisz jak mnie złapiesz? Będę dziś niegrzeczna ![]() On poprosił ją o zdjęcie... ...i ona zdjęła ![]() Złe dziewczynki... Nie spinają włosów w kucyki, Ich ulubioną zabawką jest życie, Rany polewają tanim winem. Lubią być głośne...Gdy nie wolno, Lubią być cicho... Gdy nie wypada. Nienawidzą świata, a świat je kocha. Błądzą w gąszczu pytań. Mają otwarte oczy... Czasami chcą się przytulić... ...Żeby ugryźć... ![]() Życie nie zawsze jest usłane różami.. Czasem pod nogami walają się puszki po piwie za każdym razem kiedy cię widzę zadaję sobie pytanie co matka natura chciała nam przez to powiedzieć? ![]() Tylko w głowie,zamiast mózgu sto kilo błota.. Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-12-02 o 16:41 |
|
|
|
#2359 |
|
Zadomowienie
|
cdn.
![]() Posłuchaj. Gdybyś mnie zdobył, nie miałbyś pojęcia co ze mną zrobić. W ryj Ci napluję, a Ty nawet nie poczujesz co żujesz. Nie przekręcaj tak głowy jak ze mną rozmawiasz. Nie wiem czy jesteś ułomna/ny czy ja niezrozumiała ![]() Mam coś czego Ty nie możesz mieć. Zżera Cię, co? Teoretycznie jestem. Niekoniecznie dla Ciebie. Sorry że tak z wizażu.. Ale wena nie dopisuje.. Mam nadzieję że coś jednak wybierzesz :p Edytowane przez daga0204 Czas edycji: 2008-12-02 o 16:41 |
|
|
|
#2360 |
|
Raczkowanie
|
To parę cytatów
.. Nie wiem czy ktoś czyta ale cóż ;]Jaka to oszczędność czasu zakochać się od pierwszego wejrzenia. Zbyt wiele prawd jest na świecie, by w którąś z nich wierzyć. Pamiętaj, że główna rzecz w życiu to się nie przeczekać.. Gdy się jest TYM, czego nie ma.. należy być Niczym przez wielkie N. Czyste niebo piorunów się nie boi.. I parę moich : ` Z mych czterdziestu słów zapamiętaj tylko dwa. ` Aureola? ..To tylko moja lampka do czytania. `Lirycznie.. ` Już cię nie ma. Teraz to ciepło roztacza tylko grzejnik.. ` Nigdy nie zrobisz anioła na śniegu, bo się ujawnisz. Ale ja wiem .. ` Twoja niezwykłość jest zachwycająca .! ` Taki chłodny grudniowy dzień, a taki błyszczący .. ![]()
|
|
#2361 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie było z nowu takie nic. Kotku, z miłością nie ma zabawy.. Coś się kończy i ulatnia.24 smutki oj wybacz ale nie potrafie i wybacz ze pozno probuje Cytat:
Śnieżynko! Może pójdziemy się wspólnie roztopic? - mi sie to spodobało ![]() Brak cienia jest dowodem nieistnienia. Piękny zachód będzie na dwoidzenia. Czyj to żcyai ejestr? Harder, better, faster, stronger Ekwinokacja i tym podobne cuda.
|
|
|
#2362 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1.To nie działa w dwie strony. Ja mogę,Ty nie. 2.On nie chce nikogo prócz mnie. 3.i don't have to talk with you. / Nie muszę z Tobą rozmawiać. 4.grunt, że dziś nienawidzą mnie,nienawidzę ich. 5.Mówiac o mnie .mów do. 6.Bezkompromisowa, nie ma nic do stracenia.. 7.Jestem idealna. 8.I'm cute. No shit. Jestem ladna. Bez kitu. 9.I żałuję tamtych słów. Że nie opuszczę, że do końca, że zawsze. 10.ej a tak w ogóle to nie przebywaj ze mną, jeśli boisz się, że się do Ciebie przyzwyczaję. 11.chcę cię mieć na zawsze. to nie egoizm, prawda? Nie wiem czy trafiłam.. moze jakis sie przyda. <3 Cytat:
2.Masz takie ciepłe światełko w oczach i bardzo mi się to podoba. 3.tęsknie za czymś czego jeszcze nie ma.a bedzie?.. 4.cieszę się, że cię widzę. 5.czuję to co ty. albo któreś z nas się myli. 6.Kiedy Cię widzę na swej drodze - Mam dobry dzień. 7.wciąz nie wiem,jak mam Cię określac. 8.pachniało emocją. Cytat:
2.Pokaż mi, czy bardzo chcesz .. 3.mały kroczek. Pozniej milion innych razem. <3 4.Twój ruch. ![]() 5.'weź moją dłoń, zamknij oczy i bez słów utul mnie do snu..' 6.Popatrz wreszcie w tą samą strone. Cytat:
2.Ze mną można przeżyć przygód tysiące, ze stoma kobietami tylko sto.. 3.Daj mi definicję kobiecości. Chcę stwierdzić czy jestem dla Ciebie. 4.Fajnie jest być świadomą swej wartości jędzą. I hate U. 5.Taki Cwany. ? To mi zaimponuj ... Kochany.. 6.chwila o charakterze typowo jednorazowym. 7.A mimo to zawsze będziesz za mna tęsknił. 8.I nie uwierze,ze beze mnie jest tak samo jak ze mną. 9.Potrzeba mi przyjemności. A w przyjemności grzeszymy,tak?. 10.Małolata o chamskim sercu. Chodz,pokaże Ci. niie mam pomyslu. ![]() |
||||
|
|
|
#2363 |
|
Raczkowanie
|
ja dla Ciebie, ty dla niej. Taka kolej rzeczy.
słowa tną jak chcą, uwierają w boku. Jestem trafiony trafiony pociskiem który wyleciał o tak niechcący prosto z twoich ust Patrzyłem ci w oczy prosząc o spokój kiedy ty pociągnęłaś za spust. Nawlekam nitkę na igłę, by zszyć ciągle świeżą ranę. Głupia nie zawsze znaczy naiwna. Rozpływam sie po ścianach. ciągniesz się za mną jak guma do żucia.
|
|
#2364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1.i czując Cię obok, opowiem o wszystkim.. jak często się boję.. 2.wiem, że to Ty jesteś nim. Jedyny. dziekuje. <3 3.tak bardzo chcę dotknąć Cię, ja liczę każdą chwilę, ja liczę każdy dzień.. 4.już za parę dni, za parę chwil pokażę Ci dotykiem jak było mi Ciebie brak.. 5.it were the coldest days without you, but not it'll be warm beside u. to były najzimniejsze dni bez Ciebie, ale teraz będzie ciepło obok Ciebie. 6.Czy naprawdę wkrótce znów poczuję Twój dotyk? <3 7.Bo wiem, że już wkrótce znów będziemy blisko siebie... 8. znów poczujee bliskość Twego ciała...ciepło Twego głosu. 9.Tęsknota skradała mi każdą myśl....dzięki Tobie znowu wszystkie powrócą . 10.Jeszcze tylko parę dni, minut, sekund i znów poczuję jak mnei kochasz 11.Wszystkie burze przerwamy..teraz tylko czekam aż powrócisz .. 12.I tak z każdym dniem czekam coraz bardziej, mocniej, tęskniej.. 13.Już czuję jak będzie bosko, gdy znów będziesz przy mnie a ja przy Tobie. Tak blisko. 14.Już przed oczyma mam Twoje dłonie na moim ciele, oczy <np. błękitne> 15.Czekam juz z utęsknieniem na pocałunek,który zabierze mnie daleko, daleko.. |
|
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ~Ej pozwoliłam ci coś powiedzieć? ~Dlaczego z tobą byłam? Bo się nudziłam ![]() ~Przyzwyczaiłam się, że tylko ja wchodzę do clubu poza kolejką ![]() ~Spadaj, bo mi kontakt wzrokowy z tym przystojniakiem przerywasz ![]() ~Bo wiesz jak to jest być bezimiennym, ale mnie to nie dotyczy ![]() ~Mam nowy komplet francuskiej bielizny.. wpadnij, to ci pokażę ![]() ~Lubię na ostro ![]() ~Sorry, tylko dla VIPów ![]() ~'A wogóle to spadaj, bo nie istniejesz' ~Mogę pozwolić na dużo, ale następnego dnia nawet na ciebie nie spojrzę ![]() ~Po prostu już się przyzwyczaiłam, że wszędzie dostaję darmowe drinki ![]() ____________ ~To, że o tym nie mówię, nie znaczy, że zapomniałam... ![]() ~Znam ich czułe punkty i wiem, kiedy je wykorzystać.. to mi wystarczy
|
|
|
|
|
#2366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2367 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
znów ten stan, że nie wiem co mam robić.. a to dopiero początek, tyle przed Nami.. Kochanie, Ty i ja przekonani, że byliśmy swoim przeznaczeniem.. zaczaruj mnie jak chcesz! trochę więcej czasu, trochę więcej odwagi.. Pewnych rzeczy nie jesteśmy w stanie kontrolować. Myśląc nic nie zrobisz...musisz działać..ale czy chcesz? Najtrudniej jest zrozumieć samego siebie.. Poczekam, nigdzie mi nie śpieszno... Przepraszam, chyba nie pomogłam Trzymaj się ![]() _______________________ i okłamuję samą siebie, mówiąc, że już o Tobie zapomniałam. Umykał z jej głowy i desperacko próbowała temu zapobiec. Celowo myślała o nim każdego wieczoru przed pójściem spać, w nadziei, że jej się przyśni. Kupiła nawet jego ulubioną wodę po goleniu i rozpylała ją po domu. Czasami zdarzyło się, że jakiś znajomy zapach albo piosenka przenosiły ją do innego czasu. Szczęśliwszego czasu. nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości- jak Ty.. -Nie potrafię się w tym wszystkim odnaleźć -powiedziała.. Zbyt wiele na mnie od razu spadło. Ja tutaj żyję powoli, z dnia na dzień i muszę chyba dużo kubków herbaty z Tobą wypić, abym wiedziała czego chcę. -Bardzo dobrze..To zróbmy sobie po następnym kubku, od razu, by skrócić to oczekiwanie. wielkie łzy i krótkie przyszły dni. Jeszcze raz uwierzyła w miłość, zaufała uczuciu, ale przeżyła tyle rozczarowań, że nie była już pewna niczego. Mimo to, ta miłość była jej wielką nadzieją. Chcę móc przesuwać palcami po jego twarzy i wiedzieć, że to jest moja twarz. Gdy skończył pisać, siedziała nadal nieruchomo w fotelu i myślała o tym, że spotkała, zupełnie przypadkowo, niezwykłego człowieka. Że chciałaby, aby był zawsze. Na wieczność. Czuła się przy nim wyróżniona i tak jedyna, jak przy nikim innym na świecie. Po raz pierwszy, skulona na tym fotelu, ZACZĘŁA SIĘ BAĆ, ŻE ON MÓGŁBY PRZESTAĆ BYĆ CZĘŚCIĄ JEJ ŻYCIA. Nie wyobrażała sobie tego. Zastanawiała się, dlaczego poczuła to akurat teraz... |
|
|
|
|
#2368 |
|
Raczkowanie
|
A jakieś opisy o gwiazdach na niebie ?
______________________ kochać czasem znaczy umieć nie być razem. Nie ma gorszego zła, od pięknych słów, które kłamią Tylko pstryk i już nie ma mnie, czasem bardzo tego chcę... . Edytowane przez MaAdZiA:) Czas edycji: 2008-12-02 o 17:11 |
|
|
|
#2369 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhh.. ale dawno nie dodałam żadnych opisów... chyba czas to zmienić:P a więc cos ode mnie;
Tak jak odszedł dzień - we mnie zgasło coś pusto w duszy mej... marzenia nie do spełnienia... moje marzenia- abstrakcje niemożliwe do realizacji ![]() wiem, że jutro Cie tu spotkam zakochani... zaczarowani... bardzo powoli w nas budzą się... gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów... ja jeszcze czekam na Ciebie... a Ty nie przychodzisz... po co?? i komu?? z Toba odeszły Anioły... Tych pięknych chwil nie zabierze mi nikt, czasem jest tak, nie ma słońca ale jest jego ślad... spadaj chłopie, teraz to ja jestem na topie!!! prosze pana... ale ch_uj z pana... bo nie miał nic w spodniach... używajce kondomów... codziennie rodzi sie jeden nauczyciel... ![]() Pytasz- jak to jest, że miłość w nas jest? Odpowiadam- dotknij i poczuj jak bije serce me, a potem posluchaj, jak bije Twe. One się z sobą dogadują i planują wspólną przyszłość Co to jest miłość Nie wiem Ale to miłe Że chcę go mieć Dla siebie Na nie wiem Ile Gdzie mieszka miłość Nie wiem Może w uśmiechu Czasem ją słychać W śpiewie A czasem W echu Co to jest miłość Powiedz Albo nic nie mów Ja chce cię mieć Przy sobie I nie wiem Czemu |
|
|
|
#2370 |
|
Raczkowanie
|
nie widziałam Cię juz od miesiąca.marzną mi oczy.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

Nie spodziewałam się, że to moje mazgroły się podobają 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Trzymaj się