|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Jestem cale zycie niezdecydowana, czegos mi brak nawet gdy jest idealnie, Jestem szczesliwa czesto, ale ciagle mam chwile zwatpienia a tak raczej nie powinno byc, O to chodzi ze moj tz jest dobrym czlowiekiem, a ja jestem zbyt ruchliwa, chcialabym jeszcze pouzywac zycia, Placzecie, ze nie macie tz, a ja teraz chyba chcialabym byc sama, Wiem dziwne, Niewazne, kiazdy ma swoje problemy, nie chce sie ozenic i zalowac tego. Kocham go, ale zawsze ejst jakies ale...
No ok jesli ktoras z Was ma przepis na jakis dobry placek, do ktorego nie potrzeba dziwacznych produktow bardzo bym prosila. Musze cos zdrobic, cos innego niz piernik ktory robie co tydzien.;/ PROOOSZE O JAKIS PRZEPIS. zaznaczam ze nie mam sera na sernik, jablek na jablecznika. edit- i tylko 2 jajka;/
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-03 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jestem sierota. sprawdziłam teraz stronę wydziału i tam są dyżury pracowników ale niestety dyżur już byl, wczoraj o 14, czyli nawet jakbym wiedziała że ma dyżur to jeszcze nie wiedziałam , że mnie nie weźmie.. więc pójdę w przyszłym tygodniu. zawsze to parę dni przed piątkiem.. pogadam, zobaczymy... Cytat:
![]() a masz płatki owsiane błyskawiczne i kakao w proszku (gorzkie) i margarynę?
Edytowane przez Limonatka Czas edycji: 2008-12-03 o 12:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Zakorzenienie
|
agatko a może śmietankowiec na zimo? potrzebna tylko śmietana, żelatyna, galaretki, cukier i cukier waniliowy i jak chcesz to jakiś owoc
![]() Limo - no lepiej ![]() ![]()
![]() ![]() Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los - Metro "Chcę być kopciuszkiem" Edytowane przez malinka_86 Czas edycji: 2008-12-03 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3394 |
Zakorzenienie
|
Przetrzasnelam szafki i ogolnie mam malo skladnikow, ale znalazlam sernika na szybko z dellecty, mam mleko, serki homo wiec zrobie tego senika.
ogolnie to obiady ciagle robie te same, bo nie mam pomyslow, placki- tylko piernika robie. Tego senika juz dawnoo kupilam i lezy w szafce, tazkze dzis jego dzien. ![]() edit- cholerka nie mam ciastek woglole, ani biszkoptow;/ mozna np platkow na dol tych takich z miodem dodac?? tzn zwykle kukurydziane z miodem?? ;/ do sklepu mam 2 km i bardzo pada, wiec to nie takie proste ![]() edit 2) mam tez ptasie mleczko z wedla, moze dodac na dol zeby bylo cos stabilnego na dole.? a tak woglole to mozna dodac migdaly, orzechy, roddzynki i tp?? czyli zboczyc z przepisu?
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-03 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3395 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() podobno to jest teraz nawet modne Cytat:
![]() hydromasaż też jest u rodziców, ale nie korzystają... tylko co jakiś czas mama wlewa w dysze np. cif, zostawia na 0,5h, potem napełnia wannę czystą wodą i puszcza bąbelki. gdyby tego nie robiła, w życiu nie przyszłoby mi do głowy ile syfu tam siedzi ![]() ![]() ja ![]() ![]() Cytat:
![]() eej ja mam 80g i się unosi ![]() ![]() ![]() a jaką chcesz paletę? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i oczywiście WITAMY w naszym cudownym (choć dzisiaj nieco zachmurzonym) gronie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
e no właśnie, zapomniałam się! mamamysi23, ![]() ![]()
![]() |
#3397 |
Przyczajenie
|
Widać ta cytryna jej odpowiada a ja już czasami nie mogę na nią patrzeć mi aż szczene wykrzywia a ona z zachwytem i piskami domaga się o kolejny kawałek
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
Limo - my też mamy taki serwis i mamy wszytsko na nim
![]() ![]() mamamysi - ja tez lubię cytrynę mój rekord to 0,5 bez krzywienia ![]() ![]()
#3399 |
Przyczajenie
|
mi to szczena sie buntuje jak widze cos takiego ale podziw dla tych ktorzy moga
#3400 |
Zakorzenienie
|
wrocilam...zaliczyla bilbioteke- w ramach olanych zajec, zwiedzilam sklepy- w ramach ruchu, brat kupil sobie fajna torbe w Croppie, a ja zlozylam CV do House
![]() ![]() nogi mnie bolą ![]() mamamysi witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3401 |
Raczkowanie
|
to ja mamamysi23 niestety chyba ktos zrobil mi wlamanie na moje konto i niestety za zadne inne skarby nie moge sie zalogowac pod poprzedni nik wiem od teraz jestem tym sorki dziewczynki za zamieszanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Raczkowanie
|
żeby tylko moja mała nie dostała w przyszłości jakiegoś uczulenia na cytrusy bo ona to strasznie lubi i nie może żyć jak w ciągu dnia nie zje albo mandarynki albo cytrynki albo czegoś innego.Ona jest owocomaniakiem.
Start 107,20 cel 53 kg dni bez slodyczy,sukru,makaronu,m ąki,chleba i innych tuczników 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-.....................366 Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 |
Zakorzenienie
|
mamuśka - a nie próbowałaś na tamtym nicku, żeby ci przysłali hasło na pocztę?
#3405 |
Moderatorka z pazurem
|
a moze capslocka mialas wcisnietego albo jakas literowke zrobilas?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Zakorzenienie
|
od rana biegam i sprzątam jak głupia, bo sąsiadka miała przyjść o 16 na kawę, a ja miałam straszny bałagan, a jej ni ma.. idę sprawdzić czy o mnie pamięta czy nie ma jej w ogóle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Zakorzenienie
|
ale fajną masz tą sąsiadkę nooo :P zazdraszczam!
![]() ![]() ja dziś też szorowałam lodówkę, bo wczoraj odmroziłyśmy. I teraz mamy piękną, czystą i niezalodzoną ![]() idę czytać o komunikacji interkulturowej, na egzamin eh...
#3408 |
Moderatorka z pazurem
|
hehe, ja tam sie nie wstydze jak mam lekki balagan - znaczy ze mieszkam normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3409 |
Zakorzenienie
|
jak mam lekki bałagan to też przeżyję, ale jak wszędzie jest mnóstwo moich włosów (coraz bardziej wypadają
![]() ![]() poza tym jutro esesman przyjeżdża ![]() ![]() ![]() ![]() a u sąsiadki pocałowałam klamkę ![]() ![]() dobrze, że będzie u mnie, to się nie spijemy :P bo jak ja u niej jestem to ledwo wracam, a mam do niej 1,5 metra ![]() a ja mam tylko jedno białe winko, więc nie poszalejemy ![]() i pomyśleć, że upiła mnie miła pani po 60tce ![]() Edytowane przez adrijah Czas edycji: 2008-12-03 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Raczkowanie
|
No tak ja to mam 3 razy w ciągu dnia sajgonello w pokoju i w domu ale to wszystko ze wzgledu na moją córkę która niczym halny odwiedza wszystkie zakamarki w domu pozostawiając po sobie porozwalane rzeczy
A tak a propo ma któraś konto na vitali lub sie zapisuje
Start 107,20 cel 53 kg dni bez slodyczy,sukru,makaronu,m ąki,chleba i innych tuczników 5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-55-60-65-.....................366 Mój blog.Zapraszam bardzo serdecznie www.moj-blog-moje-zycie-opowiesc-o-mnie-samej.blog.onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Zakorzenienie
|
Agnieszka ja chyba z tego nie wyrosłam
![]() ![]() do domu jak przyjeżdżam tylko na weekendy to potrafię robić na biurku ścieżki żeby do czegoś dotrzeć :/ ale ostatnio brat mi podrzucił linka do cytatu z basha, który oboje uznaliśmy, że jest o mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3412 |
Raczkowanie
|
hehe no nieźle nieźle.No na serio tylko imię zmienić
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Zakorzenienie
|
ja też chcę taką sąsiadkę
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3414 |
Wtajemniczenie
|
Hej laski, ale zescie naklepały
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobra, koniec wredności :P welcome back i ładny komplecik ![]()
![]() |
#3416 |
Raczkowanie
|
No zestawik ful wypas nie ma co a te podstawki jakie zadzebiste tez chce takowy
![]() ![]() |
![]() |
#3417 |
Zakorzenienie
|
hej, poszlam sie rozladowac na zakupy... Zimno jak cholerka wzielam tylko 20 euro, ale kupilam za smieszne pieniadze pare rzeczy-tylko ze rozm 38-40 dla mamy - bluza z reebook 3 euro, 2 podkoszulki z pumy po 3 euro, jedna czarna imprezowa 3 e, i sobie sweter za 2 z 29.99, majeteczki z ck za 2 i pas do ponczoch jedwabny z49.99 na 3 e pllus majtki za 50 centow, ktore sa sliczne. OGolnie wyprzedazy mase, szkoda ze mi kasy braklo, ale na prezenty juz mam bluzki i bluzy, Moj tz przyszedl i jakby nic sie zachowuje, nie wiem sama, czy drazyc wszystkie klotnie,,,, zrobilam tego sernika, ale to w niczym nie przypomina sernika i juz go zjadlam... :O tylko z milion kalorii,, a co mi tam.
![]() ale dalej mam dziwny humor wr... poprobie jutro zdjeecia moich majtow, pasa i swetra, no i moze bluzek tych na prezent. edit 2- zmotywowalam sie i sa zdjecia, ciuszki sa male, ale wyszly jakby byly worami. edit 3 i ostatni) jeszcze mi na chleb starczylo !
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-03 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak, mieszka sama ![]() ![]() ja tu ogrom dobroci wyciągnęłam (ciastka, czekoladki itd), a ona dojrzała racuchy drożdżowe z jabłkami i olała wszystkie słodycze i wcinała racuchy ![]() i zrobiłam pyszną kawę piernikową ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3419 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
chcialbym taka kolezanke np na studiach jak Ty, bys mi gotowala:P robilas zupke z serkow malych do kanapek?? podobno tez pyszna... gdzies widzialam przepis, ale nie paietam juz gdzie. moze u Ciebie :P? edit- kawe piernikowa?? brzmi pysznie, wrzuc tu przepis ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/n59yx1hp79isyitx.png" Leos ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ckaiebkmv17sjqus.png Fosolka ![]() Edytowane przez agatka661 Czas edycji: 2008-12-03 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Raczkowanie
|
ja chetnie sie zatrudnie u ktorejs z was jako kucharka i to na serio bardzo chetnie ja robilam ta sałatke z makaronów do zupek chinskich i wyszla wysmienita
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:53.