|
|
#2641 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VII
Cytat:
dZiękuje ![]() ![]() :
|
|
|
|
|
#2643 |
|
Rozeznanie
|
"szukałeś wzroku mego, teraz go unikasz"
"szukałeś rozmów ze mną, dziś uszy zamykasz" "cóż ludzie powiedzą?" "jesteś mężczyzną...znajdziesz bogatszą, piękniejszą..." "niech wiem przed rozstaniem, że twoja skłonność była prawdziwym kochaniem" "ale niech słowo 'kocham' jeszcze raz usłyszę." "niech słowo 'kocham' nabierze znaczenia" Polecam przy tym utwór Michała Żebrowskiego i Anny Marii Jopek - "Wspomnienie"
|
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
brakuje mi Cię.
Z tobą miałam wszystko. Wróć. Przytul. Pocałuj jak kiedyś. nie obiecuj. zobacz ilu ludzi przepadło; zaginął po nich słuch, na zawsze zamknięci za kratami życia czekają na szanse. tak bardzo trudno zauważyć gdzie kończy się życie a zaczyna się sen . jesteś w klatce moich myśli pod powiekami cię mam i nieustannie trzymam za niewidzialną rękę. Życie nie ma nazwiska, wiec jak tvn co dzień, beztroska ciska nam w oczy kałem. Czasem wierze, ze jeszcze wszystko moge zmienic plasteline spraw ulepić tak by wszyscy byli zadowoleni. Czasem wierze, ze jeszcze zdąże być każdym przemierze oceany, zdobede najwyzsze maszty chce dotrzec tam gdzie świeca ostatnie gwiazdy. Jak szukać mam dróg i jak dotrzeć do celu...
|
#2645 |
|
Raczkowanie
|
prośbę mam dziewczynki
![]() no więc jutro (w sumie to prawie dziś xd) mam swój pierwszy występ taneczny w życiu! no i wiadomo, że mam stres jak cholera. xd można prosić coś o tym, że to dzień mojego życia, że się stresuje.? (pokazy są w klubie KAWON) z góry dziękuję. ;*
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam prośbę o opisy mówiące o tym,że nie mam zamiaru się załamywać po zerwaniu z chłopakiem mimo tego,że strasznie mi zależało.Moje życie nie kończy się na nim,mam swoje plany i wspaniałych przyjaciół obok.Coś w stylu:
I got life to do. bo szczęście to mieć cel i kogoś obok. |
|
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
A może coś o Jego oczach macie. Coś ciekawego.
![]() Kocham Cię tak mocno że chyba aż atomowo.!
|
|
#2648 |
|
Raczkowanie
|
![]() Bolało tak, że się umrzeć chciało... a potem strach przed śmiercią To ciężkie powietrze, które przecież kocham i którego nie chcę... I dlaczego winie siebie do bólu granic? Nie tak miało być... nie tak Mogłabym próbować, mogłoby mi wyjść... ale pytanie: po co? Znalazłam się na dnie... słyszę pukanie od spodu Dlaczego ludzie tak mało widzą a tak dużo mówią? -Kiedy ostatnio powiedziałaś słowo "kocham"? -Zdążę... Jestem jak otwarta księga... ale napisana bardzo trudnym językiem Doceń to co masz zanim czas sprawi, że docenisz to co miałeś
|
#2649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
12 Stonka kee _Anusia_ - kobiety, jesteście boskie, moje 3 guru! ;D <3 A teraz po długiej nieobecności [bo szkoła zamęcza], opisy: zagubiona myśl odnalazła się pod stołem, musiała tam upaść wczoraj, gdy robiłam porządki sumienia.. niebo stwarza pozory od początku do końca.. udają, że bawią się w szczęście.. płakała w samotności chcąc zapomnieć o radości.. wychodząc zabierz wspomnień wczorajszych najmniejszy okruch juz nie boli.. nigdy nie patrzysz na mnie obojętnie zawsze zachwycasz się mną i podziwiasz.. obudz we mnie życie od nowa.. tamtego wieczoru otuliłem się milczeniem.. czasem łzy rozświetlą świat, w którym nikt nie chce cię znać.. tyle, ile chcesz czekać będę.. zanim nastały dni, w których coraz częściej tęsknię.. bo teraz każdy z nas patrzy już innym wzrokiem.. na horyzoncie uczuć znów nikt na mnie nie czeka.. Ty nie dostrzegasz jednak tego, że wciąż mi mało miłości.. przez łzy mglisty świat widzę, czekam na słoneczne dni.. było niebo, dzisiaj znowu ziemia mnie przyciąga.. czy życie jest przeciągiem w ramionach samotności..? |
|
|
|
|
#2650 |
|
Zadomowienie
|
witch_18
hmm.. moze wybierzesz z piosenki ;p Nie zobaczysz moich łez Możesz robić to co chcesz To już nie dotyczy mnie Teraz jest mi lżej Nie myśl że zraniłeś mnie Z Ciebie wyleczyłam się Dobrze wiem już czego chcę i jeszcze takich kila z wizazu; Poodkurzałam sobie w życiu. Jest czyściutko, więc, że tak powiem: sp*erdalaj O co nie dbasz, stracisz. Nie odzyskasz nigdy. Nie wiem czy pomoglam, ale się starałam
|
|
|
|
#2651 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, a jakieś życzenia Mikołajkowe?
![]() Takie śmieszne, ale poważne. Proszę. <33 * Nie ma Nas. I nigdy nie będzie. * Chciałeś? Wybrałeś! W du*ę się pocałuj! * Rób co chcesz. Pod uwagę bierz, możliwości. * Płakać? Ja? Za Tobą?! Pff. Ty za mną, Kochanie.
|
|
#2652 |
|
Raczkowanie
|
WieszJakJest dziękuje ; **.
Nie traktowała go poważnie, igrała z jego uczuciami. Daje pełnie szczęścia. <3 Pozbawiona racjonalnego myślenia. Przychodzi niespodziewanie, obezwładnia duszę i serce. Czasem brak mi odwagi. mogą być ? a jakies takie pozytywne, śmieszne =) ?
|
|
#2653 |
|
Zadomowienie
|
[quote=Domiiniisiia;998210 6]Kochane, a jakieś życzenia Mikołajkowe?
![]() Takie śmieszne, ale poważne. Proszę. <33 takie tylko z wizazu mam [od razu mi się przypomnialo xD] Na choince coś sie buja, to Mikołaj nie ma hu*a...Aby znależć pełny worek, rękę wepchnij mu w rozporek i choć nie ma jajek gołych to Ci życze swiąt wesołych |
|
|
|
#2654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kocham go![]() trochę z moich zbiorów: Księżniczko obudź się!!! To pierd*lone życie a nie wymarzony sen.... Znajdź miejsce,znajdź cel,złap fale,daj serce,daj wszystko,bądź darem, kochaj, szanuj,śnij radość to nie suchy śmiech po joncie to nie jest mecz na sali gdzie możesz wziąć przerwę to jest życie albo masz werwę albo zamknij gębę I tak romantycznie ,w blasku księżyca przytulali się Dupa nie równa dupie ! Mówią nie ufaj Suce! nie dokazuj niunia ! Tymczasem miasto milczy !? Jak we śnie ! Dziwny spokój. LaLaLa Lubie twoje szare komórki Świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia.
|
|
#2655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie, że ktoś korzysta... hehe
|
|
#2656 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2657 |
|
Przyczajenie
|
A ma ktoś jeszcze jakieś inne MIKOŁAJOWE????? <prossssiiiiii>
|
|
|
|
#2658 |
|
Raczkowanie
|
więc zamiast w domu spać lub umierać z nudów
weź sprawdź, może ta noc będzie pełna cudów. .. i nie mów mi że chcieć znaczy móc. ;] im bardziej pozwala się kobiecie tęsknić, tym większym się jest IDIOTĄ . czuję cholerny niedosyt Ciebie. ;* mała, głupia dziewczynka, która da radę, bo musi . ktoś obiecał lepszą wersję zdarzeń . dziewczyny , macie może coś o tym , że koleś mnie wyraźnie olewa. ;/ jeszcze ostatnio pisał że mu zależy i że bd się starał .. a teraz jak do niego napiszę to ' sorrki maleńka , nie mam czasu ;* ' .. jakieś opisy o tym że mi zależy i chyba nadal go kocham . ! ale pierwsza pisać do niego nie bd . ;| Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2008-12-05 o 23:17 |
|
|
|
#2659 |
|
Raczkowanie
|
może jakieś takie...
And you know exactly what my wish is... Albo ja tak niewyraźnie myślę,albo Mikołaj jest taki niedomyślny... ma ktoś GG do Mikołaja?? Świ(rni)ęty Mikołaj nadchodzi... Mikołaju, w tym roku byłam bardzo grzeczna...zdaj za mnie <przedmiot> Święty (Mikołaju), czy mnie słyszysz? Byłam w tym roku taka grzeczna i Ty wiesz dokładnie co jest moim życzeniem... Pewnego Bożego Narodzenia, bardzo dawno temu, Święty Mikołaj przygotowywał się do swojej corocznej podroży. Jednak wszędzie piętrzyły się problemy... Czterech z jego elfów zachorowało, a zastępcy nie produkowali zabawek tak szybko jak elfy, więc Mikołaj zaczął podejrzewać, ze może nie zdążyć... Następnie pani Mikołajowa oświadczyła mu, ze jej Mama ma zamiar wkrótce ich odwiedzić, co bardzo zdenerwowało Mikołaja. Na domiar złego, kiedy poszedł zaprzęgać renifery, okazało się, że trzy z nich są w zaawansowanej ciąży, a dwa inne przeskoczyły przez płot i zwiały Bóg jeden wie dokąd. Mikołaj zdenerwował się jeszcze bardziej ... Kiedy zaczął pakować sanie, jedna z płóz złamała się. Worek runął na ziemię, a zabawki rozsypały się dookoła. Wkurzony Mikołaj postanowił wrócić do domu na kawę i szklaneczkę whisky. Kiedy jednak otworzył barek, okazało się, ze elfy ukryły cały alkohol i nic nie było do wypicia... Roztrzęsiony Mikołaj upuścił dzbanek do kawy, który roztrzaskał się na kawałeczki na podłodze w kuchni. Poszedł wiec po szczotkę, ale okazało się, ze myszy zjadły włosie, z którego była zrobiona... I właśnie wtedy zadzwonił dzwonek do drzwi... Mikołaj poszedł otworzyć. Za drzwiami stał mały aniołek z piękną, wielką choinką. Aniołek radośnie zawołał: - Wesołych Świąt, Mikołaju! Czyż nie piękny mamy dziś dzień? Przyniosłem dla Ciebie choinkę. Prawda, że jest wspaniała? Gdzie chciałbyś, żebym ją wsadził? .... I stąd wzięła się tradycja aniołka na czubku choinki....
|
#2660 |
|
BAN stały
|
szukam księcia - księżniczka.
ta dziewczynka od dawna była chora na miłosc uświadomił ją jeden jego gest. nie miała sił, a to był tylko moment. a nie mogło by byc latwiej? raz.! dwa.! trzy.! szukam.! uciekła z zamku nie chciała życ bez księcia. ![]() pisze lis gonczy za swym księciem. coś nie tak, czegoś brak. gdy mam Ciebie obok siebie nic nie liczy się poza Tobą. ;* |
|
|
|
#2661 |
|
Raczkowanie
|
życzenia na mikołajki:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co? Pewnie czekasz na jakieś życzenia? A no to się doczekałeś!!! Wszystkiego najlepszego z okazji Mikołajek!! Świętego w kominie, prezentów po szyję, zielonej choinki, prezentów trzy skrzynki. Gdy Mikołaj Cię ominie, zrób na wieczór smutną minę, bo to obowiązek Świętych by przynościć nam prezenty! Juz Mikolaj grzeje sanie. Czego pragniesz niech sie stanie. Kazde z marzen skrytych w glebi swiety Dziadek moze spelnic. Jezdzi Mikołaj po świecie, Twój prezent go w dupe gniecie, wyrzucił go gdzieś w Bangkoku, chvja dostaniesz w tym roku. Jakieś dzwonki słychac z dala, to Mikołaj zapierd.ala Mine ma dzis jakąś srogą renifery juz nie mogą Dopier.dala aż sie kurzy dziś zapie.rdol ma dosc duży Mimo wielkiej dzis roboty z równowaga ma kłopoty Rozerwany ma swój worek i rozpiety ma rozporek Spodnie całe wymietolił chyba z sanek sie spier.dolił Alkoholu czuc aromat naj.ebany jak automat Wysiadł z sanek głośno beknął i wielkiego orła je.bnął Wyskoczyły mu dwa jaja---jak tu wierzyc w MIKOŁAJA!!!!!!! Dzis Mikolaj jest nie w sosie elf przeruchal mu gosposie w akcie zemsty dziad brodaty ruchal wszystkie inne skrzaty renifery oburzone bo ich tylki tez ruszone a wiec zycze ci kolego... by Mikolaj cie NIE TEGO Sorry ze tak przez smska ale tak jakos wyszło innaczej nie potrafie.Chce Ci to powiedziec bo dłużej nie ma sensu takie oszukiwanie.Lepiej jak to sie stanie teraz niz pozniej im dłuzej bedzie sie to ciagneło tym gorzej dla Ciebie.Nie potrafie Cie dłuzej zwodzic w koncu jestesmy dorosli na pewno kiedys to zrozumiesz wiem bedzie Ci cieżko ale uwierz mi ze i mi jest ciezko.Pisze bo ktos Ci to musi powiedziec...ŚWIETY MIKOŁAJ NIE ISTNIEJE... Zycze ci pogody ducha bys bez wiagry w swieta ruchal, niech kobieta czuje w kroku, ze mikolaj jest raz w roku Huu huu huu! To jest okrzyk Mikolaja, gdy sie dzwonkiem ***nie w jaja. Wór spuchniety, we lbie ***ie, wiec nie ebdzie go u ciebie! Gwiazdka tez cie nie odwiedzi, Bo w agencji ****a siedzi. Daje dupy za mamone, takie czasy ******lone! ![]() ![]() ![]()
|
#2662 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ajjj piękne opisy dziękować bardzo;d Cudowna jesteś Juz jeden z nich ląduje na moim gadaczu ![]() ![]() ![]() pzdrrrr mikołajowo |
|
|
|
|
#2663 |
|
Zadomowienie
|
W gruncie rzeczy było w niej coś tragicznego: duże, poważne oczy, smutne usta, wystające kości policzkowe, no i różne nieszczęścia, które jej się przytrafiały.
Dzieliła mężczyzn na dwie kategorie: dobrzy to tacy, co robią różne rzeczy dla ciebie, a źli to tacy, co robią różne rzeczy tobie. Najczęściej był po prostu nieobecnością. Zawsze mnie to nęciło: móc stanąć przed wszystkimi i drzeć się na cały głos o nienawiści i miłości, o złości i rozpaczy, wrzeszczeć z całych sił i żeby wychodziła z tego muzyka. To by było coś. Ja ci tak zrobię, zebyś miała prawdziwy powód do płaczu. Bo to nie jest powód do łez. Nie warto płakać nad rozlanym mlekiem. Pamiętaj o tym, kochanie. Nie zawsze możesz sobie wybrać życie, ale zawsze możesz się nauczyć je akceptować. Zawsze wiedziałam jak wygląda, nigdy go nie c z u ł a m. O ileż lepiej byłoby dla mnie, gdyby mnie zaakceptowano taką, jaka byłam, i gdybym sama nauczyła się akceptować siebie. Jakież to prawdziwe, słuszne i bogobojne. Ale mimo wszystko nie takie proste. Bo ja tych rzeczy pożądałam - tej zwiewnej spódniczki, tego połyskliwego diademu. One mi się podobały. Jeśli masz zamiar zrobić z tej dziewczyny kochankę, to bardzo cię proszę, tylko nie tutaj. Ja też kłamałam, ale moje kłamstwa były niekonsekwente. Mój umysł był niezdyscyplinowany. Koniec końców był na mnie zły o to, że nie płakałam, chociaż tłumaczyłam mu bez przerwy, że ja o takie rzeczy nie płaczę. Cechował go fatalizm naznaczony obsesją końca świata: dla niego cywilizacja albo już upadła, albo właśnie waliła się w gruzy. Mnie się wydawało, że jestem w nim zakochana, on był dostatecznie cyniczny, by wiedzieć, że to nieprawda. Moje złudzenie, że jestem w nim zakochana, wynikało zresztą z innego złudzenia - dotyczącego pojęcia prawdziwej miłości. Wszak jedynie prawdziwa miłość mogła usprawiedliwić taki brak gustu. Oskarżenie mnie wprost o cokolwiek byłoby oczywiście poniżej jego godności. Zamiast tego robił mi awantury. Prawdopodobnie wolałby odkrycie, ze mam kochanka niż że go nie mam. Kochanek byłby mniej upokarzający. Wszystko byłoby jednak w porządku, gdyby nie te jego nieszczęsne spojrzenia, trudne do wytrzymania "ciche dni" i rewolwer, który mnie bardzo niepokoił. Melancholijny bojownik o sprawy niemal przegrane, idealista i straceniec. Jak już się zainstalowałam u niego w domu i miał mnie pod ręką, zaczął zwracać na mnie większą uwagę. Stał się nawet na swój sposób czuły - czesał mi na przykład włosy, niezręcznie, ale bardzo starannie, to znów podchodził do mnie od tyłu i ni z tego, ni z owego ściskał mnie jak pluszowego misia. Ja ze swej strony byłam w siódmym niebie. |
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czerwone super ![]() świetny ![]() ___ Zgubiłam się. Nie potrafię odnaleźć sie dzisiaj.
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Nie zatrzyma nikt mnie, choć pod prąd-nie poddam się...
"Spadnę na Ciebie jak egipska plaga, przetrwam nawet koniec świata..." "w głowie mej niecny plan zrodził się..." "miłość jest jak pogoda, nigdy nie przewidzisz jej..." "Tańczę boso na morza dnie i szukam niewidzialnych drzwi..." "Nie lubię żyć w białościach dnia, niech kawowy zmierzch wciąż wokół mnie trwa..." "...kiedy brakuje słów..toniemy" "...a jeśli też tęsknisz za mną tak jak za Tobą tęsknię ja..." "Choć nie boli nic, czegoś brak...noc ma cierpki smak..." bo ''kiedyś'' ma dziś dla mnie wielkie znaczenie.... odejdę cicho bo tak chce..nikt nawet nie obejrzy się... taki trochę mikołajowo- świąteczny ![]() ''Najlepsze prezenty ukryte są w sercach...''.
|
#2667 |
|
Raczkowanie
|
Następna jest od poprzedniej lepsza.
Chodź maleńki tu, a wyleczę Cie z ran. To Ty sobie wmówiłeś, ze najlepiej mi przy Tobie. niech inni patrzą.. wyglądasz bosko ! Ja i Ty na stole w barze. co taka szmata jak Ty jest warta ? Zimna suka kolejnego wzieła w swe obroty.
|
|
#2668 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Edytowane przez blameless Czas edycji: 2008-12-05 o 23:51 |
|
|
|
|
#2669 |
|
Przyczajenie
|
Najbardziej Cie kocham kiedy jesteś w głowie
Kiedy w moich myślach ciągle jest o Tobie Kiedy najpiękniejsze rzeczy z Tobą robię A Ty o tym nie wiesz bo dopiero Ci powiem Najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie Gdy mogę wymyślać co i jak mi powiesz Kiedy mogę zmienić każdą zła odpowiedź Bo jeszcze o tym nie wiesz bo dopiero Ci powiem.. Najbardziej Cię kocham kiedy jesteś w głowie Kiedy się domyślasz , że zaraz coś zrobię Nie zdradziłam się jeszcze żadnym czułym słowem Bo jeszcze o tym nie wiesz ,bo dopiero Ci powiem... No ja to się w tym zakochałam po prostu ![]() Zapisane gdzieś daleko jest, to co było i co będzie też. To co znaki przypisane nam, lecz jaki będziesz zdecydujesz sam . blask jej oblicza zawstydziłby gwiazdy To wszystkie te bez siebie puste dni, Spływają jak po twarzy ciche łzy... Jak krople dwie, które nie mogą się, Na dwóch policzkach spotkać...
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
fenomenalny
![]() __ Gdzieś na dnie To tu gdzie jestem Nie ma Słońca Gdzieś tam też Mieszkają chwile te najlepsze Gdzieś tam też Rosną kwiaty najpiękniejsze Wiem ja też Nie zawsze będę mówił szeptem
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.

)

kocham go