GANG spod topiku dla starajacych sie czII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-06, 11:40   #4621
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII

Jane, dostałaś najpiękniejszy prezent na Mikołaja gratuluję, cudownie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 11:42   #4622
zanka205
Zakorzenienie

Jane moje serdeczne gratulacje

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 11:42   #4623
Jane2008
Zadomowienie

Sylu - no! Ale jaja!!!
A beta nawet większa - czytam właśnie: 1469 mlU/ml - no szok!!!
Dziewczyny!!!
Wzięłam duphaston!!!
I musze lecieć - o ludzie! A ja chcę być z Wami, z męzusiem, a juszę kawałek dojechać do tej psroki na pytanie - normalnie jej chyba aż powiem, bo znając mój spontan serio tak może być! - ale co tam, nie - "nic co ludzkie nie jest mi obce", więc i psorka powinna skumać jak się w tej chleczce czuję, no nie?
Dzięki, że jestescie!
Ależ Mikołaj, nie? No extra! Żeby tylko dalej wszystko ładnie!! I mnie, u Syli i ukażdej z Was Dziewczynki!!! Trzymam za Was a Wy za mnie - o Boże, za NAS!!!!! O LUDZIE!!!! Ale to brzmi! I ja to napisałam? Jane? - za NAS!!!!! Ła!!!!!
PA! Bużki - oby wszystko było ok! I będzie ok, prawda Dziewczynki!!! BĘDZIE DOBRZE, SUPER DOBRZE BĘDZIE!!!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 11:44   #4624
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Zanka jak tam wózio dotarl już

Laseczki mowilam ost ze macie brac sie do roboty bo cosik nowych kresek nie widac a tutaj taka niespodzianka az 4 kreski hihi

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2008-12-06 o 11:46
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 11:46   #4625
Jane2008
Zadomowienie

DIEWCZYNKI JESTEŚCIE kOCHANE I EXTRA!!!
Będziecie później?
Bo ja muszę lecieć teraz - ale szkoda!!!
Zanka, Ali - no WSZYSTKIM dzięki!!! I trzymajcie zamnie please, żeby już fasolka została dobrze? I ja za Was trzymam!!! Ali - endo masz teraz super, więc może też będzie taka niespodzianka jak u mnie?????
PAAAaaaa!!!!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-06 o 14:37
Stary 2008-12-06, 11:52   #4626
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
O ja! Normalnie szok!!!
Mój męzuś zdobył nr tel. do tej ginki, u której byłam ostatnio - już dzwoniłam! Śmiała się, że mnie, że w ciązy jestem!!!!
Przypomniałam Jej o tym maju i kazała duphaston brać 2 razy w ciągu dnia - dobrze, że mi zostało od tamtej poprzedniej, pamiętacie! Fajna babka - zresztą mówiła, że mam iść do zaprzyjaźnionej z nią apteki i wciąć na nią! No i antybiotyku nie - i rzekła, że właśnie beta ok, właśnie gdzieś 5 tydzień się zaczął ładnie!!!
To co - wezmę sobie ten duphaston no nie? Co radzicie dziewczynki? To od razu sobie wezmę, ok?
Ła! Ła! Ła!

Bierz, bierz ja tez mialam z poprzedniego razu i wzielam zanim siostra przyleciala z nastepnymi.

Cos czuje ze teraz to sie posypia fasolki

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 12:01   #4627
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Ala teraz czas na Ciebie endo masz super wiec duza szansa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-06, 12:05   #4628
domi7ks
Zakorzenienie

Ja dopiero dowiem się za tydzień, ok 15 spodziewam się@sama nie wiem, czy chce, żeby przyszła, czy żeby jednak nie. Bo brak narazie pracy, mieszkania, ewentulanie slub w październiku, nie wiem...
No ale to mój taki pierwszy prawdziwy cykla przeważnie w pierwszym sie nie udaje.

Do zafasolkowania zostały jeszcze:
ja
Mischoko
Olivka
Zuziunia
madziwnia
piwusia
Aliszcze
Fruzienka
Loni
magdaka13
asia_stan
Darianna25
kropka75

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 12:09   #4629
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Jak ja Wam zazdroszcze pozytywnie oczywiście, w maju poroniłyście obie 5 miesiecy i kolejna ciaza!!! a ja bede musiała odczekac łacznie 8 miesiecy ale jak bedziecie z taka czestotliwoscią pokzywac nowe II kreseczki to do kwietnia zadnej mi tu nie zostanie!!!! i bede sama się starała na gangu..

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 12:16   #4630
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Madzia trzymam kciuki aby ci sie udalo za piewrszym razem dolacza nowe gangowiczki ale fajnie by bylo jakby sie wiekszosci udalo do kwietnia Moze 2009 bedzie dawał duzo fasolek
Stary 2008-12-06, 12:17   #4631
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Jak ja Wam zazdroszcze pozytywnie oczywiście, w maju poroniłyście obie 5 miesiecy i kolejna ciaza!!! a ja bede musiała odczekac łacznie 8 miesiecy ale jak bedziecie z taka czestotliwoscią pokzywac nowe II kreseczki to do kwietnia zadnej mi tu nie zostanie!!!! i bede sama się starała na gangu..

Co to to nie!napewno nie zostaniesz sama. To tak, jak ja na wątku o zazdrosnych zaręczonym miałam zostać ostatnia niezaręczona, a jedna z pierwszych jestem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-06, 12:39   #4632
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Domi jeszcze Aga 1981 ciekawe jak jej maz sie ma op operacji
Stary 2008-12-06, 12:45   #4633
loni
Raczkowanie

Cytat:
O ludzie! Wiecie co dostałam na Mikołaja???????
Tak jaby 2 kreseczki!!!
No i zrobiłam betę, bo myślałam, że to niemożliwe, bo wiecie to zapalenie janików i w ogóle co tam ta ginka gadała - no i teraz męzuś odebrał i dzwoni, że coś 1100 beta??? - o rany!!! Czy to możliwe???? Czy to aż nie za dużo????/
O reny - ręce mi się trzęsą!!! Ależ mi serce wali!!!
Przecież to zap. jajników miało być - o Boże!!!

Jane, SUPER wiadomość!!!!!!!!!!!
Bardzo się cieszę, że Ci-Wam się udało!!!!!!!!!!!!

Ale masz niezapomnianego Mikołaja

Wszystko będzie SUPER i Wasze fasoleczki zostaną z Wami już na zawsze!
Przecież czas świąt to czas CUDÓW!!!!!!!!!!!!!!!
I przenieść ją przez całe życie."

Edytowane przez loni
Czas edycji: 2008-12-06 o 12:47
loni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 13:18   #4634
Zuziunia
BAN stały

Jane ale jestem w szoku
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!

Madzia sama? Jaka sama....przecież ja zostanę. Wiem że u mnie szybko fasolka nie przyjdzie.

Edytowane przez Zuziunia
Czas edycji: 2008-12-06 o 13:21
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 13:22   #4635
olivka_7
Zakorzenienie

Jane gratulacje
Wiecie rozbiłam dziś termometr:/

Kornelcia

ZĘBALE

Edytowane przez olivka_7
Czas edycji: 2008-12-06 o 13:26
olivka_7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-06, 13:34   #4636
zanka205
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Zanka jak tam wózio dotarl już
jeszcze nie przyszedł, myślę, że będzie po niedzieli
nie mogę się doczekać, ale mamy już łóżeczko rozłożone i ciagle na nie patrzę

Cytat:
DIEWCZYNKI JESTEŚCIE kOCHANE I EXTRA!!!
Będziecie później?
Bo ja muszę lecieć teraz - ale szkoda!!!
Zanka, Ali - no WSZYSTKIM dzięki!!! I trzymajcie zamnie please, żeby już fasolka została dobrze? I ja za Was trzymam!!! Ali - endo masz teraz super, więc może też będzie taka niespodzianka jak u mnie?????
PAAAaaaa!!!!
jasne, trzymamy kciuki żeby fasolka silna rosła dbaj o siebie Mamusiu

loni dziękuję za linka, myślę, że się przyda

a dla pozostałych dziewczyn wysyłam fluidki

może w końcu podziałają i wszystkie będziecie miały zdrowe fasolki przez 9 miesięcy
miłego dnia życzę

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

Edytowane przez zanka205
Czas edycji: 2008-12-06 o 13:41
zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 14:01   #4637
piwusia5
Rozeznanie

Jane kurcze dreszcze mi po pleckach przebiegły !!! KURCZE KOBITKO JAK JA SIĘ CIESZE. JANE, normalnie aż się wzruszyłam MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE !!!

Żanka ja chętnie przygarne fluidka Merci

Zuziunia
nio nie będzi Madzia sama nawet nie będzie Was 2 bo jeszcze ja przecież

Madzia
nie będziesz sama napewno bo u mnie fasolkowanie potrwa jeszcze trochę
Stary 2008-12-06, 14:08   #4638
Jane2008
Zadomowienie

Dziewczynki! Hello - wróciłam z socjologii, jakoś nawet cosik tam pogadałam, ale już nic psorce nie rzekłam, bo jakaś taka dostojna i oficjalna dziś była!
Dzięki, że się cieszycie - no ja jestem w szoku! O ludzie! I aż mnie brzuszek trochę jakby boli z wrażenia chyba czy co i od razu mnie rozpuszyło

Dziewczynki - ja tylko jakoś nie kumam w końcu jak to możliwe, przecież tak mi ta pierwsza ginka nagadała? Kurcza - widocznie była w błędzie po prostu, no nie? No właśnie - tak sobie będę myśleć i mówić
O ja - Zanka do mnie Mamusiu napisała - - SZOK!!!
Lejdiski Kochane - wszystkich się to właśnie przydarzy co mi i Syli teraz - skoro ja zap. jajników i takie jaja? O ludzie - żeby tylko sobie te jajniczki i wszystko tam poradziło aby utrzymać fasolkę! Kurcza - przecież u mnie też cosik prolaktyna trochę za wysoka... - o ludzie! Ale fajny Mikołaj! Niech już tylko to wszystko ładnie się ułoży i urodzi - tak jak Loni napisała!
Sylu - normalnie się nam podobnie złożyło, no!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-06 o 14:09
Stary 2008-12-06, 14:12   #4639
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
!
Lejdiski Kochane - wszystkich się to właśnie przydarzy co mi i Syli teraz - skoro ja zap. jajników i takie jaja? O ludzie - żeby tylko sobie te jajniczki i wszystko tam poradziło aby utrzymać fasolkę!
Spoko mamuśka będzie dobrze zobaczysz ale fajnie, ciesze się strasznie
Stary 2008-12-06, 14:22   #4640
Jane2008
Zadomowienie

Ależ "rewolucyjny" dzionek się zrobił - właściwie to nie chwaląc się jam tę rewolucję wywołała - no ale serio, Dziewczynki, to wierzycie mi jak się we mnie wsyztsko trzęsło? Ja chyba nawet już nie myślałam tylko od razu gang i piszę! Super, że wtedy byłyście, że się odezwałyście!!! Jesteście... - prawdziwe Lejdiski!!!
Piwusia - szoking i ła, no nie?
Ale proszę - serio, każda to poczuję, serio! Nie myślcie tu inaczej! Będzie dobrze, będzie super! Nie smucić się i list kolejkowych nie urzadzać, tak samo po co stąd odchodzić? Przecież w gangu się jest albo nie, więc o co chodzi - Madzia, Piwusia, Domi, Zuzia - kto zostanie...??? - wszystkie, bo to gang a nie "planujemy..." - może na tamtym wątku chodziło tylko o to, ale tu wszak grupę towarzysko-społeczną (to ta socjo mamy i rozwijamy: o wszystkim se gadamy, egzaminy zdajemy, uczymy się, na szefów w pracy narzekamy, na facetów , no zwyczajnie jak to se kumpelki o różnych sprawach gadają! Ja tu serio nie byłam w celu... - nie o żaden cel mi szło! W maju po tym co mi się przytrafiło szukałam odp. na masę moich pytań, zrozumienia dla emocji, no i chciałam o tym mówić, bo moje girls zajęte sobą, mężami i rodzinką, więc i samotność dokuczała nieraz, zwłaszcza, żem akademikowa osóbka i tych dziewczyńskich relacji mi brakowało! - no i tak tu trafiłam, w maju! To moje 1 forum, a teraz to już gang no i fajnie jednak, że ten GANG potem powstał, bo bardziej tu sie raczej poczułam "jak u siebie" niż tam poprzednio (tam to raczej porad i wsparcia w maju szukałam, a tu znalazłam jeszcze Was, po prostu koleżanki, kumpelki, Lejdiski - i dlatego pewnie też dziś od razu po wieści od razu o Was pomyślałam i Wam pisałam, nie mam czy siostrze!!! Więc PLEASE - nigdzie nie odchodźcie, wszak tu też można coś u doświadczonych mamuś zapytać, nie? No please - zostańmy tu wszystkie, co??????
Niech to bedzie taki nasz KĄCIK - jeśli chcecie to można nawet nazwę zmienić, żeby sam GANG był tylko, bez tego ciągu dalszego, bo może Wam lżej bedzie pamiętać, że chyba teraz nie jesteście już tu tylko dlatego, co???? No ja w każdym badź razie tak tu byłam i jestem jak Wam powyżej napisałam!!! No i Mikołajem naszym niezwykłym się z Wami zwyczajnie jak z kumpelkami podzieliłam!! NO!!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-06 o 14:25
Stary 2008-12-06, 14:29   #4641
Jane2008
Zadomowienie

Zuzia - ... mamuśka, ja Ci dam mamuśkę - jam... hm, Jane jest z fasolką - o tak, tak ładnie i sympatycznie (pojęcie mama we własnym wykonaniu mnie straszy, więc please - jakoś tak wolę o sobie nie myśleć ; pewnie i do tego jeszcze dorosnę - I hope )
Stary 2008-12-06, 14:30   #4642
domi7ks
Zakorzenienie

Dżejn Kochana, nikt stad nie ucieknie no coś Ty, top tylko tak w przenośni, przeciez Gabi, Kasia i inne zaciążone zostały Zanka rzadko sie udziela, gdzie jesteś ZANKO?????

Ja się BARDZO BARDZO CIESZE, że Tobie i Syli się udałoOgromnie mocno hurraa

Stary 2008-12-06, 14:33   #4643
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ależ "rewolucyjny" dzionek się zrobił - właściwie to nie chwaląc się jam tę rewolucję wywołała - no ale serio, Dziewczynki, to wierzycie mi jak się we mnie wsyztsko trzęsło? Ja chyba nawet już nie myślałam tylko od razu gang i piszę! Super, że wtedy byłyście, że się odezwałyście!!! Jesteście... - prawdziwe Lejdiski!!!
Piwusia - szoking i ła, no nie?
Ale proszę - serio, każda to poczuję, serio! Nie myślcie tu inaczej! Będzie dobrze, będzie super! Nie smucić się i list kolejkowych nie urzadzać, tak samo po co stąd odchodzić? Przecież w gangu się jest albo nie, więc o co chodzi - Madzia, Piwusia, Domi, Zuzia - kto zostanie...??? - wszystkie, bo to gang a nie "planujemy..." - może na tamtym wątku chodziło tylko o to, ale tu wszak grupę towarzysko-społeczną (to ta socjo mamy i rozwijamy: o wszystkim se gadamy, egzaminy zdajemy, uczymy się, na szefów w pracy narzekamy, na facetów , no zwyczajnie jak to se kumpelki o różnych sprawach gadają! Ja tu serio nie byłam w celu... - nie o żaden cel mi szło! W maju po tym co mi się przytrafiło szukałam odp. na masę moich pytań, zrozumienia dla emocji, no i chciałam o tym mówić, bo moje girls zajęte sobą, mężami i rodzinką, więc i samotność dokuczała nieraz, zwłaszcza, żem akademikowa osóbka i tych dziewczyńskich relacji mi brakowało! - no i tak tu trafiłam, w maju! To moje 1 forum, a teraz to już gang no i fajnie jednak, że ten GANG potem powstał, bo bardziej tu sie raczej poczułam "jak u siebie" niż tam poprzednio (tam to raczej porad i wsparcia w maju szukałam, a tu znalazłam jeszcze Was, po prostu koleżanki, kumpelki, Lejdiski - i dlatego pewnie też dziś od razu po wieści od razu o Was pomyślałam i Wam pisałam, nie mam czy siostrze!!! Więc PLEASE - nigdzie nie odchodźcie, wszak tu też można coś u doświadczonych mamuś zapytać, nie? No please - zostańmy tu wszystkie, co??????
Niech to bedzie taki nasz KĄCIK - jeśli chcecie to można nawet nazwę zmienić, żeby sam GANG był tylko, bez tego ciągu dalszego, bo może Wam lżej bedzie pamiętać, że chyba teraz nie jesteście już tu tylko dlatego, co???? No ja w każdym badź razie tak tu byłam i jestem jak Wam powyżej napisałam!!! No i Mikołajem naszym niezwykłym się z Wami zwyczajnie jak z kumpelkami podzieliłam!! NO!!
O tak ja jestem za sama nazwą GANG i będzie git.
Jane aleś ty nakręcona dzisiaj.

No pobolewa mnie brzuch jakby na @ wreszcie i cycuchy bolą mocniej, przyłaź szybciej noooo!!!!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-06, 14:49   #4644
Jane2008
Zadomowienie

No, zakręconam - ale ja to tak w ogóle najczęściej: pozytywnie zakręcona
A na Mikołaja, takiego wiecie, normalnego , dostałam już wczoraj fajowo:
- klocki LEGO i bransoletkę srebrną z turkusikami - fajniusią (a mam już klipsiki, wisiorek i pierścionek, każde ciut inne, ale kolor i styl tak dobierany żeby pasowały), no i czekoladki - te mleczne batoniki
No tak się super mój prywatny, domowy Mikołaj zabawił - bo On wie, żem wesoły człek i stąd te klocki fajowe (autko z przyczepką i motorówką na niej
No i nawet nie miałam kiedy klocuszków ułożyć, bo czytałam wczoraj tę socjo i normalnie nad nią zasypiałam
A od rodziców mikołaj też dotarł - z czekoladkami, michałkami i śliczną figurką bałwanka i mikołajka splecionych razem

Właśnie - Zuzia, ja też tak myślę, że byłoby lepiej - to jak to się robi? Żeby GANG był sam, bez ciągu dalszego? To Kathi może tylko czy jak???? No a Reszta Lejdisek co na to żeby gang stał w nazwie sam?
Domi - powiem i napiszę tylko moje "ŁA"!!! - Hej, a Ty widziałaś, że Ci napisałam w profilu? Tylko gębek mi tam wtedy zabrakło

Edit: Zuzia - zmieniłaś podpis - fajny tekścik, kurcza - ale przypomnij czy to jest cytat z czegoś znanego?

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-06 o 14:51
Stary 2008-12-06, 14:53   #4645
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
- klocki LEGO i bransoletkę srebrną z turkusikami - fajniusią (a mam już klipsiki, wisiorek i pierścionek, każde ciut inne, ale kolor i styl tak dobierany żeby pasowały), no i czekoladki - te mleczne batoniki
No tak się super mój prywatny, domowy Mikołaj zabawił - bo On wie, żem wesoły człek i stąd te klocki fajowe (autko z przyczepką i motorówką na niej
No i nawet nie miałam kiedy klocuszków ułożyć, bo czytałam wczoraj tę socjo i normalnie nad nią zasypiałam
A od rodziców mikołaj też dotarł - z czekoladkami, michałkami i śliczną figurką bałwanka i mikołajka splecionych razem

Właśnie - Zuzia, ja też tak myślę, że byłoby lepiej - to jak to się robi? Żeby GANG był sam, bez ciągu dalszego? To Kathi może tylko czy jak???? No a Reszta Lejdisek co na to żeby gang stał w nazwie sam?
Domi - powiem i napiszę tylko moje "ŁA"!!! - Hej, a Ty widziałaś, że Ci napisałam w profilu? Tylko gębek mi tam wtedy zabrakło

Edit: Zuzia - zmieniłaś podpis - fajny tekścik, kurcza - ale przypomnij czy to jest cytat z czegoś znanego?

No pewnie, że widziałam, dzięki Dżejnku ŁA! Kochana a który Ty jesteś rocznik, bo ja nawet nei wiem, ile Ty masz lat???Wiem kobiet się o wiek nie pyta

Stary 2008-12-06, 14:55   #4646
Zuziunia
BAN stały

Gang

Cytat:

Tekst z piosenki. The test Chemical Brother

A co do nazwy wątku, to jak kolejną część będziemy zakładać to wpiszemy tylko GANG teraz już sie nie da. Jedynie można tak jak ja zrobiłam.

Ja dostałam złotą świeczkę i śliczną podstawkę pod nią od Mikołaja (teściowej) niestety tż nic mi nie kupił.
Stary 2008-12-06, 15:01   #4647
domi7ks
Zakorzenienie

Z moim Tż nie robimy sobie mikołajków w tym roku,byliśmy w Zakopanem tam zaszaleliśmy i to bardzo z kasą i pare fajnych rzeczy sobie kupiliśmy, min. kufle zakopiańskie, kieliszki, takie fajne dwie narzuty z owiec mięciusie do naszego mieszkania, jak sie wyprowadzimyAleeee....j a jako dobra Narzeczona, będąc w czawrtek na uczelni, pojechałam na miasto i kupiłam mu portfelik skórzany

Stary 2008-12-06, 15:08   #4648
Jane2008
Zadomowienie

Domi - och Ty, jak to który rocznik: 2008, nie widzisz?
Hm, wiesz co - az nie wiem czy Ci się przyznać...? - bo jak kiedyś lookłam gdzie jesteś to widziłam gdzie Ty byłaś, no i ... bardzo ciekawie (cikawiej niż ostatnie te amerykańskie mody to z tytułu brzmiało - ale co tam jest? Fajne to cos jest?

Zuzia - aha, to i tak chyba nie znam tej piosenki, ale teskt fajny - a z tym gangiem, tak jak Ty zrobiłaś tzn. że już tak jest, udało się na teraz? Tylko części trzeba bedzie wpisywać, nie? No i fajnie - mam nadzieję, że i Reszta Gangowiczek też tak sądzić będzie jak my, nie? Domi - a Ty co o tym myślisz???

Edit: No to właśnie mikołajkowe mieliście zakupy i prezenty Domi! Super! A jaka narzeczona wzorowa!
Zuzia - może tz w Mikołaja juz nie wiezry i dlatego tak - ale na święta z pewnością Aniołek, Gwiazdka Cię milutko zaskoczy A Ty tz cosik u Mikołaja załatwiłaś czy też nie i na święta się szykujesz???

O Syla jest - właśnie Ci znów cosik w profilu pokreśliłam

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-06 o 15:12
Stary 2008-12-06, 15:13   #4649
syla39
Wtajemniczenie

Nasza Jane kochana to normalnie słowotoku jakiegos dostala
Produkuje posty z predkoscia swiatla

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-06, 15:16   #4650
Jane2008
Zadomowienie

- no Syluś, wszak ja tak zawsze piszę i jeszcze krótko-długo, jak to już kiedyś Loni spryciara zauważyła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości