|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Jane, dostałaś najpiękniejszy prezent na Mikołaja
![]() ![]() ![]()
#4622 |
Zakorzenienie
|
Jane moje serdeczne gratulacje
![]() ![]()
#4623 |
Zadomowienie
|
Sylu
![]() ![]() A beta nawet większa - czytam właśnie: 1469 mlU/ml - no szok!!! Dziewczyny!!! Wzięłam duphaston!!! I musze lecieć - o ludzie! A ja chcę być z Wami, z męzusiem, a juszę kawałek dojechać do tej psroki na pytanie - normalnie jej chyba aż powiem, bo znając mój spontan serio tak może być! ![]() Dzięki, że jestescie! ![]() Ależ Mikołaj, nie? ![]() ![]() PA! Bużki - oby wszystko było ok! I będzie ok, prawda Dziewczynki!!! BĘDZIE DOBRZE, SUPER DOBRZE BĘDZIE!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
Zanka jak tam wózio dotarl już
![]() ![]() Laseczki mowilam ost ze macie brac sie do roboty bo cosik nowych kresek nie widac ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-06 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
DIEWCZYNKI JESTEŚCIE kOCHANE I EXTRA!!!
![]() Będziecie później? Bo ja muszę lecieć teraz - ale szkoda!!! Zanka, Ali - no WSZYSTKIM dzięki!!! I trzymajcie zamnie please, żeby już fasolka została dobrze? I ja za Was trzymam!!! Ali - endo masz teraz super, więc może też będzie taka niespodzianka jak u mnie????? PAAAaaaa!!!! Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-06 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bierz, bierz ja tez mialam z poprzedniego razu i wzielam zanim siostra przyleciala z nastepnymi. Cos czuje ze teraz to sie posypia fasolki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Ala teraz czas na Ciebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Ja dopiero dowiem się za tydzień, ok 15 spodziewam się@
![]() No ale to mój taki pierwszy prawdziwy cykl ![]() Do zafasolkowania zostały jeszcze: ja Mischoko Olivka Zuziunia madziwnia piwusia Aliszcze Fruzienka Loni magdaka13 asia_stan Darianna25 kropka75 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Jak ja Wam zazdroszcze pozytywnie oczywiście, w maju poroniłyście obie 5 miesiecy i kolejna ciaza!!! a ja bede musiała odczekac łacznie 8 miesiecy
![]()
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Madzia trzymam kciuki aby ci sie udalo za piewrszym razem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to to nie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Domi jeszcze Aga 1981 ciekawe jak jej maz sie ma op operacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jane, SUPER wiadomość!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że Ci-Wam się udało!!!!!!!!!!!! Ale masz niezapomnianego Mikołaja ![]() Wszystko będzie SUPER i Wasze fasoleczki zostaną z Wami już na zawsze! Przecież czas świąt to czas CUDÓW!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." ![]() Edytowane przez loni Czas edycji: 2008-12-06 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
BAN stały
|
Jane ale jestem w szoku ![]() ![]() ![]() ![]() GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !! ![]() Madzia sama? Jaka sama....przecież ja zostanę. Wiem że u mnie szybko fasolka nie przyjdzie. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2008-12-06 o 13:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Jane gratulacje
![]() Wiecie rozbiłam dziś termometr:/
Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. — Jan Paweł II (Karol Wojtyła) Kornelcia ![]() ZĘBALE ![]() Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-12-06 o 13:26 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | |
Zakorzenienie
|
jeszcze nie przyszedł, myślę, że będzie po niedzieli
nie mogę się doczekać, ale mamy już łóżeczko rozłożone i ciagle na nie patrzę Cytat:
![]() ![]() loni dziękuję za linka, myślę, że się przyda a dla pozostałych dziewczyn wysyłam fluidki ![]() ![]() ![]() może w końcu podziałają i wszystkie będziecie miały zdrowe fasolki przez 9 miesięcy miłego dnia życzę ![]()
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2008-12-06 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Rozeznanie
|
![]() Jane kurcze dreszcze mi po pleckach przebiegły !!! KURCZE KOBITKO JAK JA SIĘ CIESZE. JANE, normalnie aż się wzruszyłam MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE !!! Żanka ja chętnie przygarne fluidka Merci ![]() Zuziunia nio nie będzi Madzia sama nawet nie będzie Was 2 bo jeszcze ja przecież ![]() Madzia nie będziesz sama napewno bo u mnie fasolkowanie potrwa jeszcze trochę
#4638 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki! Hello - wróciłam z socjologii, jakoś nawet cosik tam pogadałam, ale już nic psorce nie rzekłam, bo jakaś taka dostojna i oficjalna dziś była!
![]() Dzięki, że się cieszycie - no ja jestem w szoku! O ludzie! ![]() ![]() ![]() Dziewczynki - ja tylko jakoś nie kumam w końcu jak to możliwe, przecież tak mi ta pierwsza ginka nagadała? ![]() ![]() O ja - Zanka do mnie Mamusiu napisała - ![]() ![]() ![]() Lejdiski Kochane - wszystkich się to właśnie przydarzy co mi i Syli teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sylu - normalnie się nam podobnie złożyło, no! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-06 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Zadomowienie
|
Ależ "rewolucyjny" dzionek się zrobił
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piwusia ![]() ![]() Ale proszę - serio, każda to poczuję, serio! Nie myślcie tu inaczej! Będzie dobrze, będzie super! Nie smucić się i list kolejkowych nie urzadzać, tak samo po co stąd odchodzić? Przecież w gangu się jest albo nie, więc o co chodzi - Madzia, Piwusia, Domi, Zuzia - kto zostanie...??? - wszystkie, bo to gang a nie "planujemy..." - może na tamtym wątku chodziło tylko o to, ale tu wszak grupę towarzysko-społeczną (to ta socjo ![]() ![]() ![]() Niech to bedzie taki nasz KĄCIK - jeśli chcecie to można nawet nazwę zmienić, żeby sam GANG był tylko, bez tego ciągu dalszego, bo może Wam lżej bedzie pamiętać, że chyba teraz nie jesteście już tu tylko dlatego, co???? No ja w każdym badź razie tak tu byłam i jestem jak Wam powyżej napisałam!!! No i Mikołajem naszym niezwykłym się z Wami zwyczajnie jak z kumpelkami podzieliłam!! NO!! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-06 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zadomowienie
|
Zuzia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
Dżejn Kochana, nikt stad nie ucieknie no coś Ty, top tylko tak w przenośni, przeciez Gabi, Kasia i inne zaciążone zostały
![]() ![]() Ja się BARDZO BARDZO CIESZE, że Tobie i Syli się udało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jane aleś ty nakręcona dzisiaj. No pobolewa mnie brzuch jakby na @ wreszcie i cycuchy bolą mocniej, przyłaź szybciej noooo!!!! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zadomowienie
|
No, zakręconam
![]() ![]() A na Mikołaja, takiego wiecie, normalnego ![]() - klocki LEGO ![]() ![]() No tak się super mój prywatny, domowy Mikołaj zabawił ![]() ![]() No i nawet nie miałam kiedy klocuszków ułożyć, bo czytałam wczoraj tę socjo i normalnie nad nią zasypiałam ![]() A od rodziców mikołaj też dotarł ![]() ![]() Właśnie - Zuzia, ja też tak myślę, że byłoby lepiej - to jak to się robi? Żeby GANG był sam, bez ciągu dalszego? To Kathi może tylko czy jak???? No a Reszta Lejdisek co na to żeby gang stał w nazwie sam? ![]() ![]() ![]() Domi - powiem i napiszę tylko moje "ŁA"!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: Zuzia - zmieniłaś podpis - fajny tekścik, kurcza - ale przypomnij czy to jest cytat z czegoś znanego? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-06 o 14:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie, że widziałam, dzięki Dżejnku ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
BAN stały
|
Gang
Cytat:
A co do nazwy wątku, to jak kolejną część będziemy zakładać to wpiszemy tylko GANG teraz już sie nie da. Jedynie można tak jak ja zrobiłam. Ja dostałam złotą świeczkę i śliczną podstawkę pod nią od Mikołaja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Z moim Tż nie robimy sobie mikołajków w tym roku,byliśmy w Zakopanem tam zaszaleliśmy i to bardzo z kasą i pare fajnych rzeczy sobie kupiliśmy, min. kufle zakopiańskie, kieliszki, takie fajne dwie narzuty z owiec mięciusie do naszego mieszkania, jak sie wyprowadzimy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zadomowienie
|
Domi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hm, wiesz co - az nie wiem czy Ci się przyznać...? ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia - aha, to i tak chyba nie znam tej piosenki, ale teskt fajny ![]() ![]() Edit: No to właśnie mikołajkowe mieliście zakupy i prezenty Domi! Super! A jaka narzeczona wzorowa! ![]() Zuzia - może tz w Mikołaja juz nie wiezry i dlatego tak ![]() ![]() O Syla jest ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-06 o 15:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Wtajemniczenie
|
Nasza Jane kochana to normalnie słowotoku jakiegos dostala
![]() Produkuje posty z predkoscia swiatla ![]()
#4650 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.