![]() |
#2311 |
Zadomowienie
|
Dot.: gdzie urządzić wesele w Ostrowcu Św.
Sama juznie wiem... to może te targi są organizowane z myslą o podpisaniu większych kontraktów np z salonami?? a nie dlatego, by można było kupić -tak prywatnie- egzemplarz sukni??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
No właśnie może i tak być ale skoro są takie organizowane to Ci którzy wystawiają taką kolekcję powinni się liczyć z tym, że najwięcej na takie targi przybędzie potencjalnych klientek czyli przyszłe panny młode.Jak mówiła koleżanka ania22 że strach było podejść bo tak patrzyli na człowieka jak nie wiem na kogo to może nasza pani z Ostrowca z wąskiej uliczki to zachowanie wyniosła z tych targów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2313 |
Rozeznanie
|
Chociaż jestem na miejscu i nie musiałabym tłuc się kilometrami na takie targi, wolę kupić suknię metodą tradycyjną i niekoniecznie u naszej pani z 'Wąskiej uliczki'
![]()
#2314 |
BAN stały
|
To ja dodam pare ciekawostek z targow 6-7 grudnia Torwar moda slubna. Oprocz sukien, dodatkow, butow itd. mozna bylo przejrzec oferty co swiatlejszych (ale nie koniecznie tez swiatlych) firm lub tworcow video i fotografii slubnej. Byly perelki i byl tez profil rzemieslnikow. I ciekawostka. O ile u nas lokalnie ceny dobrych reportazy slubnych w klimacie art oscyluja w granicach 1200 do 1600 to tam na targach ceny zaczynaly sie od 2tys. do .. uwaga.. radze usiasc.. 10 tysiecy. Opcja 10 tysiecy to idea podwojnego spojrzenia, dwoch fotografikow i oddawane dwie fotoksiazki dosc dobre, kazda z nich na moje oko wartosci minimum 1000 moze 1500zl, gruba wielka i naprawde super. Niemniej koszt calkowity pakietu 10tysiecy powalil rowniez mnie lekko. Ale jak sie potem okazalo jeden z nich byl chyba jak zrozumialem czlonkiem WPJA (world photojurnalist association)..dosc elitarnej miedzynarodowej organizacji foto skupiajacej elite fotografikow branzy wedding photography. Zdjecia swietne oczywiscie, zadnych glupot typu para stoi usmiechnieta i foto.. takie zdjecie to robi ciocia a weselu. Jezeli namierze ich strone podam jako ciekawostke linki do ich prac, bo obejrzenie pracy tworcow przy stawce 10tysiecznej napewno moze byc emocjonujace.
![]() ps. dodam, ze troche zlecen na 2009 rok juz mieli |
![]() ![]() |
![]() |
#2315 |
Raczkowanie
|
witam serdecznie
![]() kurcze dawno nie zaglądałam bo byłam chora a tu widzę nowe posty i nowe osoby tak więc witam serdecznie ![]() na sylwestra nie zdążyliśmy się zapisać i chyba zostaniemy w domu. co do zespołu to myślę że tak miesiąc przed a nawet dwa można z nimi ustalać szczegóły. http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100821310217.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2316 |
Zadomowienie
|
ArS bardzo chętnie obejrzę te fotki, interesuje mnie bardzo fotografia ślubna i jestem ciekawa czy ta cena jest warta zapłacenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też dołączam się do tej prośby ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2318 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny nie wiedziałam, że i Wy macie Metamorfoze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja również jestem ciekawa tych zdjęć ślubnych za taką kaskę.. ![]() oliwkach1985 my też jak narazie nie mamy sylwestrowych planów ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2319 |
Raczkowanie
|
Witam
Od dawna te targi moim zdaniem, nie są dla osób prywatnych, przywciagają konkursami, wygraną suknia czy samochodem, każdy patrzy się na ciebie z byka i zastanawia się co Ty tu w ogóle dziewczyno robisz. Faktem jest, że nie wiadomo dlaczego pani z salonów z sukniami slubnymi patrzą na potencjalne klientki z góry. I to nie tylko pani w wąskiej uliczce ale tez spotkałam się z takim zachowaniem w Warszawie, kiedy kupowałam suknię dla siebie. Owszem w dwóch salonach panie były przemiłe i służyły radą ale zdazył się tez taki ze Pani na mnie popatrzyła i powiedziała ze mnie nie obsłuży bo załozyła ze na ewno na ta suknię mnie nie stac. NIe wiem z czego to wynikło, bo byłam ubrana normalnie jak cała reszta warsazawianek. Strasznie sie wkurzyłam wtedy i zdemotywowałam. No a podobno klient nasz Pan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2320 |
Zakorzenienie
|
Nie ma słów na takie zachowanie co za durne baby zatrudniają na takie stanowiska.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2321 |
Rozeznanie
|
Ja w Warszawie nie zamierzam kupować sukni, bo nie jest to dla mnie wzór i wyrocznia tego, co najlepsze, a takie zachowanie to zwykła bufonada
![]()
#2322 |
Zakorzenienie
|
grunia22 witaj na forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Wtajemniczenie
|
Jak ja się cieszę, że nie pojechałam na te targi do Warszawy, choć takie były plany. W ten sposób oszczędziłam sobie tylko niepotrzebnych nerwów.
Dziewczyny mam pytanie - jak zamieścić te suwaczki na naszym forum??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wejdź w ustawienia i potem opcja edytuj podpis. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2326 |
Wtajemniczenie
|
#2327 |
Raczkowanie
|
Słyszałam o podwyzce, nie wiem ile dokładnie, ale wrośnie koszt akcyzy i stad tez podwyzka bedzie. W kazdym razie slub mam dopiero w czerwcy a moj tatus już chodzi i szuka wódki, bo nawet jesli to bedzie kilka groszy to przy znacznej ilośc na wesele to bedzie duzo kasy. Także ja planuje zakupic do końca grudnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#2328 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Grunia22 za odpowiedź.
Znalazłam właśnie artykuł o tym, że wódka podrożeje o ok. 1zł/0,5l i chociaż ślub w sierpniu dopiero to też mamy zamiar do końca roku kupić, zawsze to pare złotych zaoszczędzone. |
![]() ![]() |
![]() |
#2329 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny macie rację z tym alkocholem!!! słyszałam o podwyżkach ale jakoś zapomniałam jak nas to dotknie przed weselem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2330 |
Raczkowanie
|
No niestety podwyżka na akcyzę ma być !!!!!!!
Ja mam wesele 12 września i już w tym tygodniu mama kupuje alkohol ![]() A tak w ogóle to jaką wódkę będziecie mieć na weselu ?? ja będę mieć Pana Tadeusza |
![]() ![]() |
![]() |
#2331 |
Zadomowienie
|
Właśnie nie wiem jaka u nas będzie wódka, a o Panu Tadeuszu też myśleliśmy. My mamy wesele w październiku, ale jeszcze się nie rozglądamy za wódką.
![]() Dziewczyny jak to jest u Was z przystrajaniem sali? Czy leży to w geście obsługi, a w płacicie za to, czy sami? Bo my się zapomnieliśmy zapytać.. choć i tak bez przystrajania wygląda ładnie i elegancko ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
U mnie tam gdzie ja będę mieć czyli w Novum sala jest przystrojona więc nie mam tej bolączki i z tego się cieszę.Mają oni w ofercie ale to już płatne jest dodatkowo przystrojenie krzeseł (zapomniałam jak się takie coś nazywa więc wybaczcie) taka narzutka na to krzesło.Ja raczej zrezygnuję z takiej oferty bo moim zdaniem krzesła ładnie się prezentują bez tych narzutek a i też o kasę chodzi bo za każde ubranie krzesła 2 zł trzeba płacić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2333 |
Zadomowienie
|
O też słuszałam o tym, że mają procenciki podrożeć
![]() ![]() A co do przystrajania sali to jest to u mnie wliczone w cenę, jedynie kolor balonów mamy wybrać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 |
Rozeznanie
|
Ja także jak Elsi nie muszę martwić się wystrojem sali weselnej, bo już na samym początku dowiedziałam się, że gwarantuje to właściciel
![]()
#2335 |
Zakorzenienie
|
u nas sala nie jest przystrajana bo nie ma takiej potrzeby mamy tylko dostarczyc kwiaty jesli chcemy zeby byly na stolach no i zamowimy te pokrowce na krzesla powiedzieli nam 150 zl za wszystkie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Wtajemniczenie
|
My nie wiemy jeszcze jaką wódkę będziemy kupować. Nie jesteśmy smakoszami
![]() ![]() Co do wystroju sali to tak jak u części dziewczyn jest w cenie, ale ponieważ nie podobają nam się dekoracje z balonów itp. to dogadaliśmy się tak, że od całej kwoty do zapłaty te kilkaset złotych będzie odliczone, a dekorowaniem sali i stołów zajmie się moja siostra, która ma do tego smykałkę i już praktycznie wszystko obmyśliłyśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Zadomowienie
|
Ja ze swojej strony mogę polecić Żołądkową gorzką białą Deluxe, nie jestem smakoszem, ale jest niezła, nie ma takiego ostrego posmaku spirytusu, szczególnie zmrożona miodzio jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie chyba ta właśnie wódka będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do wódki to my się zastanawiamy nad Polska Wódką, ja się nie znam ale chalą ją sobie i nie jest droda w porównaniu z Panem Tadeuszem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2340 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wyszło w rozmowie, że możemy donieść kwiaty, jeżeli chcemy coś innego niż oni proponują, ale wcale nie musimy. Nie donieśliśmy kwiatów a bukiety ładne na stołach i tak były. Więc dowiedzcie się dokładnie jak to jest naprawdę, bo może nie musicie dodatkowo płacić. A jeżeli chodzi o alkohol to my mieliśmy Sobieskiego i wina różnego rodzaju. Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2008-12-09 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.