|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, odcinek 65
Cytat:
![]() muszę jej jakoś z tymi katarami pomóc, bo dzisiaj rano jak się obudziła, to miała aż katar zaschnięty wokół buzi, musiałam jej myć. I słychać, że furczy jej w tym nosie jak formule 1.... Ja też byłam zakatarzona jak byłam mała, może to kurcze alergiczne...
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2013-03-14 o 10:11 |
|
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
widzisz, Ty nie wiedziałaś co to tiffoczki, a ja nie wiedziałam, co to nebulizator
Cytat:
|
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, poczytałam, zasięgnęłam opinii koleżanki i wstawiłam rosół dla chorowitka. Teraz nas muszę przebrać i idziemy na spacer. pójdę do apteki i spytam o te cuda, w razie czego mam już jeden na allegro obczajony
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Gwizdak, biedna Mrówka.. ten nebulizator to ma moja siostra, medel family i chwali sobie. u nas jak Antek ostatnio byl chory to była masakra, bo on nie chce sobie odciagac frida kataru. strasznie sie rzuca przy tym, tak ze go raz skaleczylam tą frida kolo nosa.. Ja robilam skalepele tylko, teraz sie przymierzam do killera, ale nie wiem czy to wskazane dla mnie. Dziewczyny, dzisiaj pokaze zdjecie ANtka, tylko musi sie obudzic, to mu cykne fote
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba żadne dziecko nie lubi fridy
Mrówka też przy tym płacze jak nie iem. Nam kiedyś lekarka pokazała jak przepłukać nos solą fizjologiczną i ja od tamtej pory fridy w ogóle nie używam, bo to płukanie znosi lepiej. Tż czasem się z fridą siłuje, ale ja nie mam serca.... No i Nasivin na noc, żeby w ogóle oddychać mogła
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie, może to alergia? skoro tak często się zdarza i nic innego jej nie dolega, ani gardło ani uszy Odciągaj tak często jak się da no i woda morska nawilżająco i "płucząco" ja właśnie moją ścigałam z atomizerem po mieszkaniu bo się wije i wykręca jak może tak się przed tą wodą morską i frida broni.
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, my tez ostatnio odkrylismy nasivin
A solą fizjologiczna tez nie lubi;/Ogladam sobie filmik z wczorajszego wybrania papieza imam wrazenie jakby ten Papiez był papiezem od dawna a nie dopiero 1 dzien
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie ją na spacer zabiorę bidulkę
|
|
#280 | |||
|
Zakorzenienie
|
Goooood morning sunshines!
Dzisiaj pierwszy raz po chorobie jestem w biurze z szefową i powiedziała, że jak dalej będę tak kaszleć, to mam iść do domu... Cytat:
![]() Ejjj, zakup twarogu w UK wcale nie jest taki oczywisty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra komu w drogę temu czas, zmykam robić porządki, gotować 2 dniowe obiadki pakować resztę klamotów i takie tam inne różne muffinkowo praniowe rzeczy robić. Trzymajcie kciuki za bezkolizyjną i bezproblemową podróż. Obyśmy się zmieścili w 20 godzinach, do Rz jest jednak trochę heh. Wyjeżdżamy jutro około 16.
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ja dopiero po porannej kawie i jeszcze w piżamie- dziś dzień totalnego luzu. Miała być impreza wieczorem ale niestety, musimy przełożyć ![]() Idziemy z tżtem do jubilera...
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
kurde u nas dzisiaj piekne słonce, ja sie rano podjarałam, patrze na termometr a tam bylo -17stopni
![]() a ja sie nie moge przemóc nigdy do tych odciagaczy obrzydza mnie to jak mozna wciagac babole dziecku fuuuuuuj nigdy sie nie przekonam a tz to juz w ogole ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- gothka
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Gothka
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co to nie ma o czym
Idziemy oglądnąć, czy coś nam się spodoba tutaj czy popatrzymy u mnie, jak przyjedzie. I uświadomić tżta, ile to kosztuje
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
coś czuję, że ta część będzie obfita w pierścionki
Ilsa już zaręczona, Maja węszy u siebie TEN krok, Jovi też A Gocia idzie mierzyć pierścionki |
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja z gratulacjami a ta z pałą na mnie
Cytat:
Dokładnie! |
|
|
|
|
#289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co prawda to prawda. tez sie tego brzydze..
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gociu owocnych łowów , podaj mi na pw numer telefonuNo dobra nie chcecie się cieszyć ślubem moim to nie
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Póki co ustaliliśmy, że w naszym wieku, z naszym stażem, pora już coś ruszyć do przodu. I idziemy rozejrzeć się za czymś odpowiednim. Jest jeden mój faworyt ale to u mnie i specjalnie nie chce tam iść w pierwszej kolejności- bo obawiam się, że nie zechcę bez niego wyjść ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Ok- a co do szczegółów to pisz na fb
|
|
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, tylko nie wiem jak będzie z moim bywaniem na necie. Także wole numer w razie gdybym jednak za czesto nie korzystała
.
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1...l#TRLokWarsTxt Gwizdak w jakiej niebezpiecznej dzielnicy mieszkasz! A tak spokojnie to wygląda z pozoru. |
|
|
|
|
#295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gocia super, od czegoś trzeba przecież zacząć
![]() Cytat:
W końcu tam jest gąbka, przez która nic nie przejdzie. Z resztą ja się niczego nie brzydzę poza ślimakami bez skorupy tż twierdzi, że to zasługa spędzania za młodu czasu na prosektorium ![]() Za to nigdy, przenigdy nie podłączę swojego dziecka do odkurzacza i żaden mega argument mnie do tego nie przekona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale że ja się tu wychowałam, to się czuję bezpiecznie ![]() Ale jest zimno! niby słońce świeci, niby fajnie, a wiatr taki..... no ale spacer odbębniony, córa zadowolona I chyba wykluczyłam alergię, bo ma 37,4 ![]() Aaaa, a Pani w aptece wie o nebulizatorach mniej niż ja, mimo że lekturze o nich poświęciłam całe 15 minut
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2013-03-14 o 13:06 |
|||
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka dla Mróweczki .
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem, czemu byłam wczoraj na siłowni i treningu taka słaba... Dostałam dziś @, a nie miałam od 17 stycznia...
W końcu....
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Naj,
![]() Gocia, wow! Carmi, Gwizd, zdrowia córci życzę Po konsultacji poniedziałkowej nie byłam przekonana do lasera i jednak dobrze zrobiłam. Dziś wybrałam się do dermatologa, przesiedziałam 40 minut w gabinecie i żałuję, że tak późno trafiłam na dobrego lekarza. Pani doktor również stwierdziła wyraźne przeciwskazanie do terapii hormonalnej, ale da się cerę wyprowadzić i bez tego. Tylko muszę połączyć antybiotyki na skórę z zabiegami. I liczyć się z tym, że pewne zabiegi będę musiała robić regularnie. Dowiedziałam się, że kwas migdałowy jest dla mnie za słaby i nie dałby mi żadnych efektów, mogę po niego sięgać dopiero po wakacjach lub zimą, jak już wyciągniemy to największe świństwo. Po wizycie u lekarza i w aptece czuję się lżejsza o prawie 300zł, ale za to pełna nadziei, że może wreszcie nie trzeba będzie nakładać kamuflażu, fluidu, pudru, korektora, żeby wyjść z domu. I jeszcze się dowiedziałam, że mam nie stosować filtrów +50, tylko +30. Mam bardzo delikatną skórę, której te wyższe mogą zaszkodzić i zapchać. Ponadto mam zakaz smażenia się na plaży, ale nie mam całkiem unikać słońca, bo działa podobno antybakteryjnie +50 mam za to nakładać na plecy, żeby nie pogorszyć przebarwień.A co do lasera, to kupę kasy kosztuje, jest niesamowicie inwazyjny, a moja skóra mogłaby tego nie przeżyć... Ale to wiem od doktorki, a lekarz med. estetycznej gorąco namawiał ![]() Magda, gratuluję dostania okresu
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-03-14 o 13:25 |
|
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
Co sądzicie o takich butach? Chodzi o coś wygodnego do biegania...
1. http://www.newlook.com/shop/shoe-gal...oots_276770601 2. http://www.newlook.com/shop/shoe-gal...oots_275593501 3. http://www.newlook.com/shop/shoe-gal...oots_276401101 4. http://www.newlook.com/shop/shoe-gal...oots_265687501 A może żadne? ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Med biedactwo... mam nadzieję że szybko i na stałe uporasz się z problemami skórnymi (chociaż nie zauważyłam, że je masz ). A co do chorobowego, to mogę iść na 7 dni pracujących bez przynoszenia zwolnienia od lekarza i mam oczywiście płacone.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

ja w ogóle mam słabe ręce, i nie jestem w stanie robić tych przeżuceń ciała w oparciu o ręce, odmian pompek etc. reszta spoko
Mrówka też przy tym płacze jak nie iem. Nam kiedyś lekarka pokazała jak przepłukać nos solą fizjologiczną i ja od tamtej pory fridy w ogóle nie używam, bo to płukanie znosi lepiej. Tż czasem się z fridą siłuje, ale ja nie mam serca.... No i Nasivin na noc, żeby w ogóle oddychać mogła

dopiero siadłam, nic nie jadłam, ale na chwilkę widziałam się z B 

). A co do chorobowego, to mogę iść na 7 dni pracujących bez przynoszenia zwolnienia od lekarza i mam oczywiście płacone.