![]() |
#3211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() Ale jesteście razem?
![]() |
![]() |
#3212 |
BAN stały
|
dziewczyny, a ja sama nie wiem co sie ze mną dzieje, naprawdę. Mam mnóstwo problemów ostatnio, źle się czuję, ba "źle" to mało powiedziane, ja się fatalnie czuję.
Ta sprawa z tżtem, wyszło jak wyszło, ale ja już dłużej nie mogę. Nie wiem co mam ze sobą po tym wszystkim zrobić, miałam się odciąć, nie odpisywać, nie reagować, nie odbierać, udaje mi się to, ale po pewnym czasie kiedy dostanę kilka pięknych smsów serce mi mięknie. Dziś od rana sms za smsem, telefon za telefonem. Czytałam tak to wszystko, że mu zależy, że on nie może beze mnie żyć, że jest gotowy przylecieć do mnie nawet za 2 dni i porozmawiać ze mną normalnie, bo i ja i on mamy "sprawy do obgadania". ![]() Poszłam dziś na uczelnię, myślami byłam przy nim, z nim.. rozkminiałam co by tu zrobić, czym się zająć żeby zapomnieć. Najgorsze są stanowczo wieczory, sama siedzę, zawsze rozmawiałam z nim.. a teraz jestem skazana sama na siebie. Sama nie wiem czemu to piszę, chyba musiałam to z siebie wyrzucić. ![]() ![]() Proszę zjedźcie mnie, może to mnie postawi na nogi. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3214 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3215 |
Konto usunięte
|
Właśnie rozmawiam z moim TŻ !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3216 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3217 | |
Raczkowanie
|
daj znać co i jak!
![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#3218 |
Raczkowanie
|
Frumoasa, śledzę Twój wątek już od początku mimo, że się mało udzielam, ale też mam problemy ze swoim Tż i tak jakoś podczytywałam Wam, żeby mieć siłę na swoje załatwianie spraw. Trzymam kciuki !
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3219 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() i katuję tą piosenkę, idealnie opisuje mój aktualny stan chyba.. ![]() https://www.youtube.com/watch?v=KhJBnwQE8Fo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3221 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a Eastwest Rockers też lubię ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ogólnie zauważyłam że zawsze byłam silna emocjonalnie, przeszłość mnie tego nauczyła, ale ostatnio "mój" tż mnie tak urządził, że chyba ciężko ze mną psychicznie i emocjonalnie. Mam nadzieję tylko, że nie wpadnę w jakąś depresję ani nic, bo wtedy już wesoło nie będzie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3224 | |
BAN stały
|
Cytat:
Teraz póki co wiem, że nie przyleci bo nie ma jak, paraliż na lotniskach, drogach.. a ja chyba długo nie wytrzymam z takim samopoczuciem i psychiką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
booombelek Kurczę, z jednej strony dobrze, gdyby przyjechał. Wtedy wszystko moglibyście sobie wyjaśnić. Z drugiej strony czy jest sens dawać mu szansę? To już musisz ocenić sama. W każdym razie spójrz na jego zachowanie krytycznie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3226 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3227 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny przede wszystkim dziękuję Wam bardzo za wsparcie! Nie wiem co bym zrobiła bez Was, jesteście KOCHANE !!
![]() ![]() ![]() Niestety rozmowa z moim TŻ była bardzo krótka, ale... Dowiedziałam się, że mnie kocha i nie zostawi mnie nigdy ![]() A co do braku kontaktu to nie tłumaczył się zbyt wiel, w zeszły czwartek poleciał do Hiszpanii i w ten dzień napisał mi, że w piątek pogadamy, ale w piątek internet podobno (sama nie wiem czy w to wierzyć) nie działał, a w sobotę wieczorem wrócił do Rumunii jednak. Obiecał mi po raz kolejny, że kupi ten przeklęty telefon, mam nadzieję, że tym razem wreszcie dotrzyma słowa... Rozmowa z szefem przebiegła zupełnie inaczej niż się spodziewał, napisał mi tylko, że szykują się w pracy zmiany, ale bardzo dobre dla niego, że dostał jeszcze wyższe stanowisko, bo szef jest bardzo z niego zadowolony. Ja mu mówiłam, że szef mu nic złego nie powie, ale mnie nie słuchał ![]() Napisał mi, że chce być ze mną i mnie nie zostawi, ale musimy być w pracy bardzo ostrożni, bo nie wie dlaczego, ale wiele osób nie chce żebyśmy byli razem, domyślam się kto i są to typy donosicieli niestety ![]() Ogólnie to nie pogadaliśmy zbyt długo i nie zdąrzyłam zapytać o wiele spraw, ani on nie zdąrzył mi zbyt wiele wyjaśnić, ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie porozmawiamy trochę dłużej. A następnym razem jak zacznę panikować to dajcie mi porządnego kopniaka w tyłek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3228 |
Zakorzenienie
|
booombelek Rozumiem Cię. Jeżeli kogoś się kocha, to ciężko jest to wszystko przekreślić. Współczuje naprawdę, ciężkie decyzje przed Tobą..
![]() |
#3229 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() cieszę się, że wszystko Ci wyjaśnił, i że wszystko sobie ułożył i mam nadzieję, że będziecie razem. Co do pracy.. faktycznie może uważajcie, bo ludzie są różni. Tak jak mówisz pełno donosicieli, szczególnie polaków, a polak polakowi nie pomoże, a więc odwrotnie.. raczej zawsze koło dupki narobi. Ale się cieszę, że wyjaśnił Ci to, i chociaż chwile porozmawialiście. ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
Frumoasa Domnisoara No i super!
![]() ![]() booombelek Spokojnie, spokojnie, taka superwoman poradzi sobie ze wszystkim. ![]()
![]() |
#3231 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() biedronka91 wiem, wiem, czasami myślę, że mam sieczkę w głowie zamiast rozumu ![]() ![]() Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-21 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3232 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3233 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3234 |
Zakorzenienie
|
booombelek No ba! Nawet autobusy przewracasz.
![]() Dobra, tak na serio! Głowa do góry i będzie dobrze. ![]() Ja też po tych dobrych wiadomościach wracam do książek. . ![]()
![]() |
#3235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-01-21 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3236 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() booombelek rozumiem, kochasz go bardzo, wiem jak to jest... Nawet sobie nie wyobrażam co ja bym zrobiła w Twojej sytuacji. Mam nadzieję, że jakąkolwiek decyzję podejmiesz okaże się ona dobra dla Ciebie. Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-21 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3237 | |
BAN stały
|
Cytat:
u mnie to jest trochę w sumie tak, że mamy wspólną rodzinę, więc pewnie gdybym go teraz kopnęła w tyłek to musem pewnie bym musiała i tak się z nim kiedyś spotkać i tak. Wtedy to by było o wiele trudniejsze. Widzisz kochana, ja to jestem osobą która do tej pory miała go za najcudowniejszego mężczyznę na świecie, który nigdy mnie nie zawiódł. Niestety teraz jak się podziało to podziało się wszystko. Co do pokazania jak mnie to wszystko boli.. chyba już to zrobiłam niestety, chyba już mu wygarnęłam co i jak i jak ja się tutaj czuję. Poprostu ciężko jest się z tego wyleczyć... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3238 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3239 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio z Tż miałam ciężkie chwile, bo się do niego odezwała koleżanka, którą on rok przed tym jak się poznaliśmy był zainteresowany, ale ona go nie chciała i tak "zostali znajomymi" . Odzywają się do siebie raz na pół roku, raz na trzy miesiące... Ale mnie ona strasznie irytuje! I ostatnio zrobiłam mu o tym pogadankę. Powiedział, że to tylko koleżanka, że gdyby chciał z nią być, to by wtedy się starał, ale poszedł na przód, kocha mnie i po prostu jeśli mu ufam, to nie będę mu robiła wyrzutów, bo przecież nie chowa nic przede mną, mam dostęp do wszystkich jego kont (skype, poczta itp), nie kasuje rozmów. No ciężko mi jakoś z tym, ale trudno
![]() ![]() Ogólnie to ja piszę pierwsza, dzwonię. Zapytałam się go w trakcie tej rozmowy, czy mu nie przeszkadza, że ja codziennie dzwonię, czy piszę - powiedział, że jasne, że nie, że nic mu to nie przeszkadza. A dzisiaj skończył pracę o 16, ja napisałam, czy mogę zadzwonić i później nie odp to zadzwoniłam i nie odbierał... A on tylko odp "czy ja nie moge po pracy chociaz chwile sie polozyc i odpocząć" Czy rozmowa jest aż tak męcząca ![]() ![]() ![]() Edit. I tego się właśnie boję najbardziej, jak mi wyjedzie dalej za granicę. Że zmęczony po pracy nie będzie nawet w stanie dla mnie pół godziny poświęcić. Edytowane przez Azalia1992 Czas edycji: 2013-01-21 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3240 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.