![]() |
#3511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
Tak trzeba mieć mnóstwo alkoholi, zeby poszaleć. ja nie mam pieniędzy na takie przyjemności póki co ![]()
![]() |
#3512 | |
Zakorzenienie
|
prison break, heroes, losty, desperate houseviwes i dextera
![]() Cytat:
![]() Haniu, jak w warunkach domowych mozna zrobić moijto? ja kiedyś próbowałam, ale pupa blada z tego wyszła ![]() ![]()
![]() |
#3513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja robię tak. Smarzę rybę normalnie w panierce- mąka, jajko, bułka tarta. Później duszę warzywa...w zaleznosci od ilosci ryby. Marchewke, por, seler, pietruszke obieram, scieram na tarce o duzych oczkach. Duszę na masle do miękkosci z solą, pieprzem i papryką slodką. Jak warzywa miękkie dodaję koncentrat pomidorowy. To nakaldam na rybkę i gotowe ![]() EDIT. Oczywiscie pora kroję na małe kawaleczki a nie trę. A co do reszty warzyw..najwięcej musi byc marchewki..bialego, czyli pietruszki i selera nieduzo. Cytat:
Na imprezach domowych mozna zaszalec. I tak wszyscy alkohol przynosza więc mozna sie umowic ze kazdy kupuje inny rodzaj i jest mozliwośc manewru ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-23 o 16:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
Etko ja kroję limonkę na malutkie kwadraciki, zasypuję cukrem i maltretuję łycha..az limonka ladnie sok pości i cukier się troszke rozpusci, do tego wrzucam miętę mieszam razem ..na to wsypuję rozkruszony lod..mieszam znowu i na koniec rum.
#3516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a cebulke tez dodajesz?? bo slyszalam ze niektórzy tez tak robią |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakoś wolę pora ![]() EDIT..zeby zaostrzyc smak mozna, na koniec,dodać trochę musztardy do warzyw.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-23 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Dobra Dziewczyny ja uciekam się pakować
![]() Życzę Wam cudownych, ciepłych, radosnych świąt spędzonych w rodzinnej i przyjacielskiej atmosferze, mnóstwa miłości i bogatego mikołaja ![]()
#3519 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, później może być już ciężko z czasem, więc już teraz życzę Wam wszystkim wesołych Świąt w ciepłej, rodzinnej atmosferze, smacznego karpia, dużo prezentów, kolorowej choinki, dużo szczęścia i pomyślności, a także szczęśliwego Nowego Roku 2009
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Deska jakoś nigdy mnie nie kręciła ale w tym roku zobaczyłam jak ludzie jeżdżą na twardych wiązaniach i dosłownie kładą się na stoku przy skrętach. Wyglądało to naprawdę ciekawie. Może kiedyś spróbuję ![]() A z Wami jak jest, dziewczyny? Jeździ któraś na desce? Cytat:
![]() ![]() Niestety u mnie mama ma naprawdę ciężki charakter. Minie jeszcze dużo czasu zanim zaakceptuje TŻ, a prezenty typu kwiaty czy wino tylko ją rozdrażniają ![]() ![]() ![]() Ale ogólnie jest spoko kobietą, wierzę że wreszcie niedługo dojdzie do jedynego słusznego wniosku- że TŻ jest dla mnie na całe życie i tyle. Amen. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() L_V, zdążyłaś?? Co za świnie idiotyczne wymyślają zebranie o takiej godzinie ![]() Wróciłam z kolacji z rodzicami TŻ, było strasznie miło i tak rodzinnie. Dostałam karnet na masaż pomarańczowy, umawiam sięw przyszłym tygodniu. Ale się zrelaksuję... Uwielbiam takie rzeczy ![]() Idę popakować prezenty (straszna niezdara ze mnie jeśli chodzi o te rzeczy, zaaaaawsze krzywo ![]() ![]() Dobranoc
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zadomowienie
|
Wiem, że rzadko się udzielam, ale uwielbiam ten wątek, uwielbiam Was podczytywać jednak nie umiem wbić sie w Wasze rozmowy. W tym świątecznym zabieganiu życzę Wam Wesołych Świąt, wiele rodzinnego ciepła, załagodzenia wszystkich konfliktów i spełnienia marzeń bo...
Wyszeptane w biegu Zapisane w śniegu Złożone przy choince Niech się spełnią wszystkie! Te dalekie i bliskie! Bo wszystkie życzenia są przecież do spełnienia!
#3522 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny i ja Wam życzę spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! I oby obeszło się bez większych kłótni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracam więc do kuchni, zaraz mam robić jakąś rybę czy śledzia. Tutaj spokój, pewnie wszystkie szykują święta Myślę sobie, że jutro mogę nie mieć czasu posiedzieć przy kompie, więc dziś już życzę wam wszystkim spokojnych świąt, magicznej atmosfery, odpoczynku od codziennego biegu, żeby było ciepło i rodzinnie a na zewnątrz biało i pięknie zimowo. Życzę wam też pięknych prezentów i miłych wspomnień z tegorocznych świąt. ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-28 o 22:26 Powód: proszę nie pisać post pod postem i przypominam o regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja Wam również życzę wszystkiego najnaj w nadchodzącym roku i spokojnych, i rodzinnych świąt
![]()
#3525 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() Wpadam tylko na chwilę, żeby zyczyć Wam wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Mam nadzieję, że spędzicie je miło w gronie najbliższych, a Nowy Rok przyniesie mobilizację do dotrzymania postanowień ![]() ![]()
#3526 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Czarodziejskich chwil,
Ciepłej rodzinnej atmosfery. Uśmiechów,zdrówka, Pyszności na stole. Cudownych prezencików, Spełnienia marzeń. Wyjątkowego Sylwestra i Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku.
#3527 |
Zakorzenienie
|
Kochane moje...jestescie jak moje najlepsze przyjaciólki..od serca..mimo ze daleko i nigdy Was nie widziałam.
Zyczę Wam Wszystkim wszystkiego najlepszego ![]() Dorinko- cudownych, spokojnych, szczęsliwych, pierwszych prawdziwie rodzinnych Swiąt...kochającego męza..zdrowego, madrego syna..pieknego "wytancznego "ciała, cudownych wieczorów przy winku, duzo pocałunków..i czegoś więcej ![]() L_V zyczę Ci aby w pracy bardziej Cię doceniali. Fajnych nowych współlokatorek, w przyszłosci własnego mieszkania i kochającego TZ. Madlen tak samo mocno kochającego męza. Wiary w siebie..więcej dystansu do otaczającego swiata. Cape spełnienia marzen......szczęcia, zdrowia..pieska i wszystkiego o czym marzysz. Zaro..aby mama zaakceptowała Twojego TZ. Wielu zjazdów na stoku. Misku.....dbającego kochającego TZ. Anitko zdania egzaminu, powodzenia w spiewie.... slubu ![]() Svinecko pieknego mieszkania, zdrowego synka i zdrowej Emilki (bądz Marcela) Butter udanego remontu, kochającego TZ...wiernego i uczciwego. Mekintoszku..cudownych rodzinnych Swiąt. Czeremchowa bliskiego slubu i zyciu w szczęsciu. Sanetko..pieknego domu, zdania egzaminów, mniej bolesnych @ ![]() Etko...superowskiego mieszkanka. To chyba najwazniejsze aktualnie. Twin..cóz Tobie zycze by było jak jest..pieknie. ![]() Pzs...zrozumienia z TZ..i częstrzego rozmawiania z nami ![]() Madziu cudownej pierwszej wspólnej wigili. Lekkiej pracy..i mniej uciązliwych współlokatorów. Kasiu...duzo czułosci...przede wszystkicm. Zyczę Ci aby Twój facet byl Twoim facetem a nie kumplem ![]() iiii....kurcze tyle Was jest. Dla Wszystkich SZCZESCIA ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2008-12-24 o 00:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
dzięki Hania, ale się postarałaś, tak imiennie
![]() tobie też tego samego życzę i jeszcze udanego wyjazdu na narty i spełnienia twoich marzeń |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
Niech Wigilia i Swieta Bozego Narodzenia uplyna Wam spokojnie i radosnie i oby Wasze marzenia spelnily sie w rzeczywistosc a sukcesy przerosly oczekiwania oraz Duuuuuuzo Milosci,szacunku i wzajemnego zrozumienia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja popijam winko, piekę rogaliki, gadam z przyjaciółmi..i pięknie mi ![]() Kotku dzięki ![]()
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Haniu, dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehhh... aż dziwne, że się człowiek może zaprzyjaźnić z kimś, kogo nigdy nie widział ![]() Ja właśnie skończyłam gotowanie na dziś ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edit: U mnie dzionek juz w pracy, prezenty popakowane i schowane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Ja też dzisiaj jestem w pracy...Mam nadzieję, że szybko minie
Chciałam też życzyć wszystkim Wesołych Świąt: Oby te święta jak cały rok w dostatek opływały. Szczęście o miłość się szerzyły, ład i harmonie w życie wprowadzały. Wesołych Świąt ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2008-12-24 o 08:03 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za życzenia i wzajemnie!
![]() Idę sprzątać i ciasteczka piec ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja Wam także życzę wesołych świąt, Lemoorce dzidziusia, a Svinecce i Stokrotce aby dzieci były silne i zdrowe ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
Moje kochane ile tu ju z pięknych życzeń zostało napisanych
![]() ![]() Ja korzystając z okazji, że pewnie ostatni raz przed wigilią dorwałam kompa też składam Wam najserdeczniejsze życzenia, abyście Święta spędziły w gronie bliskich i szczerych Wam ludzi, aby NOWY ROK 2009 przyniósł każdej z Was same szczęśliwe rozwiązania w każdym aspekcie Waszego życia, aby każdej z Was spełniło się to wymarzone..., i najważniejsze abyście kochały i były kochane, bo tylko to daje nam potencjał do życia. ![]() U mnie już nastrój wigilijny....kompot z suszu sobie bulgocze, jeszcze zaraz zrobię rybkę po grecku i śledzia w pierzynie, zmienię pościel .....i jestem wyrobiona, nawet pazury w nocy umalowałam ![]() Mąż poszedł myć samochody ale po co nie wiem, bo przecież śnieg i mróż ![]() Pewnie, po to by mężczyzna pierwszy przyszedł do domu w wigilię, ponoć to symbolizuje powodzenie w nowym roku ![]() I pamiętajcie dziewczyny aby dzisiaj nie kłócić się z bliskimi, z Tżem....niech zapanuje spokój i radość ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-12-24 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dzieki Wam wszystkim za zyczenia
Haniu wzruszylas mnie ![]() ![]() ![]() w ogole wszystkie jestescie kochane i ciesze sie, ze Was mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chcialabym aby Wam wszystkim spelnily sie najskrytsze marzenia i zebyscie zawsze byly szczesliwe ja jestem w rozsypce, nie moge sie zebrac a jeszcze musze piec i jechac do miasta w ogole chyba sie pokloce z TZ jakos nie mam nastroju wigilijnego, wszystko mnie przytlacza no ale chociaz tutaj jest mila atmosfera ![]() nie mam za bardzo czasu ale jak bede miec chwilke to bede zagladac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3540 |
Zadomowienie
|
Svinecko wiem ze nasza pogodowa aura nie nastraja swiatecznie, leje deszcz, ciemno i mokro.
![]() ![]() Ale nie kloc sie z Tztem wez gleboki wdech wydech usmiechnijcie sie do siebie, przytulcie mocno. Dzis jest dzien milosci i niech taki bedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.