![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)
Cytat:
faktycznie wypadałoby chociaż podziękowac. I weź tu człowieku bądź miły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
nienawidzę chamstwa u ludzi :/
#3603 |
Zadomowienie
|
Zaro rzeczywiscie jakas dziwna ta dziewczyna
![]() Co do historii watkowych to na pewno nie bedziesz sie nudzic :P Masz do nadrobienia chyba z 10 czesci ![]() Tak wczoraj wszystko sobie wyjasnilismy na spokojnie i Tz nawet powiedzial ze chcial wrocic poznym wieczorem, ale bal sie ze znow zrobie taka scene. W sumie to mu sie nie dziwie bo naprawde nie oszczedzalam w slowach. I tak jak powiedziala Etka, jeszcze nie jedne swieta bedziemy miec razem ![]() ![]() Ide cos zjesc he he Edit: Ktora z Was uzywala depilatora? Bo ja jakos probuje po trochu, cykor ze mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
ja z ciekawości zajrzałam, od której częsci jestem w wątku. nie sądziłam, że jużjuż tak długo. i patrzcie..bez ślubu, bez konkretnych planów..hm. chyba powinnam zacząć wymuszać
![]() ![]() Anitko, ja niekiedy używam - a raczej używałam. i powiem Ci, że u mnie było tak: jak już zaczełam to później szło rach ciach gładko. i starczało na jakieś 2 tygodnie. ![]()
#3605 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witajcie dziewczyny
![]() ANITKO dobrze ze sobie wyjasniliscie z TZ - teraz jest Wam napewno ciezko, zwlaszcza TZ, musicie sie wspierac, napewno bedzie dobrze ![]() zaro - wspolczuje sytuacji, wiem co czujesz, moj ojciec tez w wigilie sie popisal i od rana zaczal pic i popsul nam wszystkim wigilie stokrotko - wspolczuje Ci bardzo, domyslam sie jak musisz sie czuc, nie wiem co napisac - po prostu jestesmy z Toba, trzymaj sie, mam nadzieje, ze szybko dojdziesz do siebie ![]() ![]()
#3606 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja też nie.Chyba bym jej powiedziała, że wypadałoby podziękować ![]() Cytat:
![]() EDIT.Stokrotko ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2008-12-27 o 12:25 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Zaro
![]() Stokrotko ![]() Anitko rozumiem Cię. Może jak Twój TŻ ochłonie to też dotrze do niego,że nie zachował się całkiem w porządku. Cytat:
ta Wigilia chyba była jakaś pechowa. Mój "dziadek" zachował się tak,ze szkoda gadać, aż nie wytrzymałam, wyszłam z pokoju i się poryczałam. Tylko to,że jest chory i zostało mu o 0,5 roku do 2 lat życia, sprawiło, że nie zrobiłam awantury... U drugiej babci za to poczułam rodzinną atmosferę. Potem byliśmy na pasterce a po niej biesiadowaliśmy z TŻ i moimi rodzicami do 3 ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2008-12-27 o 13:17 Powód: literowki |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Zadomowienie
|
Kurde wcielo mi posta
![]() Gosiu mam nadzieje ze i ja z czasem nabiore wprawy ![]() ![]() ![]() Twin ciesze sie ze swieta minely Wam cieplo i serdecznie ![]() ![]() Tz moj juz zrozumial wczoraj jak dzwonil i rozmawialismy ![]() A do ze tesknisz za Tztem to doskoanle wiem co czujesz, ja spedzilam z nim caly tamten weekend i jeszcze w poniedzialek zostal u mnie ![]() Svinecko bardzo Ci dziekuje za wsparcie ![]() Edit: Wczoraj bardzo fajna komedie ogladalam po 23 na pierwszym, usmialam sie na niej niezle..Bardzo zabawna |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Dziś humor mam ciut lepszy, choć do dobrego samopoczucia daleko. Za chwilę wyjeżdżam do Bukowiny Tatrzańskiej na sylwestra, dlatego już dziś chciałabym życzyć Wam wspaniałej zabawy i mnóstwa radości w nowym roku. Ściskam mocno! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja dzis juz od 6 byłam w pracy z TZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki, jak po świętach?
Zaro, Stokrotko ![]() ![]() A ja jestem chora i do tego w pracy, Tż pojechał do rodziców, smutno mi jakoś, chlip ![]()
#3613 |
Zakorzenienie
|
ech... mnie tez trzyma choroba. jakos wyszdrowiec nie mam kiedy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jak u Was, ale na Mazurach gdzie jestem śnieg, mróz i zaspy... Na drodze lodowisko, można spokojnie na łyżwach jeździć
![]() |
#3615 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
u nas tez sniegu nie ma. poza tym zawsze temepraturka na plusie. dzis sie lzej do pracy ubrałam a tu zonk i było -4 stopnie, tak wymarzłam, ze momentami myslalam ze sie popłacze bo az z nogi na noge musiałam brykac a co 2 godiznki jescze musiałam biec speedem do kantyny na ciepła herbatką przez dwór bo kantyna jest w oddzielnym budynku. teraz weszłam pod kocyk i sie godzinke przespałam na kanapie i troszke mi lepiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
a tu w Holandii podobno nie ma sniegu (tak ludzie mówią) a jak juz cos to góra 3 dni i od razu topnieje, wiec takiej prawdziwej zimy nie ma. zreszta nic dziwnego. jeszcze tydzien temu jak byłam na miescie to było 11 stopnie na plusie a w wigilie 8 stopni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dostałam na gwiazdkę i tak się depiluję codziennie po kawałku aż się przyzwyczają. stokrotko, bardzo mi przykro, że Cie to spotkało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim...
Jakie puchy! Jeest tu ktooo? Jeszcze dziś w pracy, ale jutro leżę w domu i się kuruję. Ledwie na nogach stoję. I ciągle ta gorączka.... Albo się pocę z gorąca, albo trzęsę z zimna ![]()
#3621 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]()
#3622 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Dziś ostatni dzień leniuchowania.Jutro do pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja dzis mam wolne (wczoraj tylko musiałam jechac do pracy) i od jutra znowu wstawanie przed 5 rano ech... wczoraj oglądałam z TZ fajny film "the bucket list" supeer a na koniec sie tylko popłakałam. ale bardzo polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Straszne puchy na wizażu, od jutra się to już chyba zmieni? ![]() Sviniecko ![]() ![]() ![]() Madzialenko, współczuję wczesnego wstawania. Ale pewnie szybko się przestawisz. Bucket list tez oglądałam, byliśmy na nim w kinie i był cudowny. Też się trochę popłakałam ![]() Diano bidulko ![]() Nie daj się wstrętnemu choróbsku!! Anitko: ja używałam depilatora bardzo długo, depilowałam i łydki i bikini nawet, pierwszy raz okropny ale później, o ile nie golisz tylko depilujesz te odrastające to jest ok.
![]() |
#3625 |
Zakorzenienie
|
Zara na szczescie to juz 4 tydzien teraz bedzie wiec sie juz przestawiłam i jakos latwiej mi wstawac tak rano, ale dzieki tamu koncze prace o 15. bo druga zmiana ma prace od 15 do 24. a mi na szczescie szef pozwolił sobie wybrac, które chce miec zmiane to oczywiscie wziełam pierwsza
![]() a ja przed chwilką dostalam cynk od kolezanki, ze u nas przed blokiem jest wystawka. wysłalm TZ i przytachał mi fajna komode drewniana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Madziu, a jedziecie kiedyś w ogóle do Polski?
i czym teraz się zajmujesz w pracy? (pewnie pisałaś, ale jakoś do mnie nie dotarło ![]()
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czym sie zajmuje?? no wiec pracuje w takiej firmie ogrodniczej która robi zamówienia na rózne kraje. teraz np. robimy zamowienie do Polski do sklepów Lidl hehe nasionka z ziemia i foremkami do sadzenia od razu sa to rózne nasionka i kwiatków i warzywek róznych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Hej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Rozeznanie
|
Cześć Poemi
![]() Jak po świętach? Madzialenko, masz już koncepcję sukni? ![]() W czytaniu pierwszych części wątku przeszkadza mi to, że wszystkie linki jakie dawałyście już wygasły ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny,jak po świętach?
Ja jestem głównie zmęczona i objedzona ![]() ![]() Pierwszy raz spędzaliśmy święta z TŻ razem i musieliśmy obskoczyć dwie wigilie... horror ...wszystko na szybko... Ale generalnie fajnie tak wspólnie przygotowywać i spędzać święta ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.