|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
ja dzisiaj robilam 35 dzieni tak bardzo mi sie nie chcialo i nie chce tego dalej robic:/
|
#3692 |
|
Rozeznanie
|
Haha, im dalej tym bardziej się nie chce
Mnie też to pewnie czeka, bo mam tak ze wszystkim.Miłego dnia w szkole
|
|
|
|
#3693 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a już duże efekty widzisz>??
|
|
#3695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale muszę jeszcze spalić z niego nadmiar tłuszczu :/I 3 dzień zaliczony Moja szyja....
Edytowane przez Astarte__ Czas edycji: 2008-04-28 o 13:35 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3696 |
|
Rozeznanie
|
A macie jakies filmy które dosyc przejzyscie wytlumacza mi wszystkie cwiczenia?
cieżko zacząc, ale pozniej pewnie sie przyzwyczaje ..moze dzis...Hummmm
|
|
#3697 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3698 |
|
Przyczajenie
|
Dzisiaj zaczęłam szósteczke Weidera. Mam na dzieje, że wytrwam do końca i uzyskam pożądane efekty. Robiąc ćwiczenia nie odczuwam bólu, za to czuje że moje mięśnie są i pracują ;] przyjemne uczycie ;] Ćwiczenia nie powinny sprawiać mi w dalszych dniach problemu bo od zawsze dużo ćwicze szczególnie mięsnie brzucha. Licze na wasze wsparcie ;] Ja was wspieram całym serduszkiem ;]
Ale rodzi mi sie pytanie : Co dalej ? Jeśli zakończe całą serie ćwiczeń to co dalej ? Chyba nie można spocząc na laurach,a efekty zostana. I właśnie nie wiem... Prosze o pomoc ... cos dalej trzeba ćwiczyć ? czy po jakims odstępie czasowym zacząć znowu serie tych ćwiczeń ? Prosze o pomoc ;] |
|
|
|
#3699 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj bede miała 9 dzień, a tak mi się nie chce! Coś czuję, że długo nie wytrwam
Już rozumiem wszystkich, którzy mówili, że te ćwiczenia po jakimś czasie stają się nudne.
|
|
|
|
#3700 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie np. bardzo nudzi rowerek i hula hop i też czasem mam dość, ale z telewizorem lub fajną muzyką od razu lepiej, bo a to sobie coś pooglądam, a to pospiewam.. I jakoś zlatuje. Trzymaj się |
|
|
|
|
#3701 |
|
Rozeznanie
|
No popróbuje, ale nie wiem czy tv coś zdziała
Zawsze robie przy muzyczce własnie. ajlepiej jest jak zrobie 1,5 serii to potem już jakoś leci
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3702 |
|
Rozeznanie
|
Ja często podczas wykonywania myslę o czymś innym, tylko wtedy można się zapomnieć xD Liczenie na glos też mi pomaga i powtarzanie w kółko "jeszcze tylko trochę". No ale ja jestem bardziej na początku jeszcze, więc tak tego na pewno nie odczuwam jak Ty^^
|
|
|
|
#3703 |
|
Rozeznanie
|
No może, dzisiaj wieczorem obmyśle jakąś nową technikę, może szybkie piosenki pomogą
|
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
ja przy telewizji nie umiem szybko gubie sie w liczeniu, z muzyka roznie bywa, ale najczesciej to cwicze w ciszy, jakos mam wrazenie ze szybciej mi to mija i mam juz z glowy
|
|
#3705 |
|
Rozeznanie
|
Każdy woli inaczej
Ja mam muzykę/tv wyłączone tylko jak się uczę i spię, ew. jak mnie nie ma w domu xDEch... od jutra po 3 serie będą leciały
|
|
|
|
#3706 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wtedy jakoś mi to szybciej zleci , a i czas jakoś przyjemniej sie spędzi przy wolnych piosenkach to ja bym tam zdechła :P przy tv nie robie bo zawsze sie myle , ale jak slucham mp3 , mysle o czym innym to szyyybko mi to leci
|
|
#3707 |
|
Zadomowienie
|
ja rano cwicze i sobie wlaczam jakies piosenki z komorki
jakos mi szybciej wtedy leci a przy telewizji nie lubie cwiczyc, bo wtedy to juz w ogole nie wiem ile zrobilam powtorzen
|
|
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehh od dzisiaj 20 powtórzeń
|
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączam się. A więc mój 1 dzień
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Tak powinny wyglądać te ćwiczenia przy czym w ćw 1 i 2 ręce powinny być raczej w kierunku kolan: http://www.youtube.com/watch?v=gj1XAOji9U4 2. Tutaj tak samo ćw 1 i 2 ręce 'na' kolanach albo tak jakby za kolanami, ćw 5 nogi powinny być zginane tak jak na filmie 1, i ćw 6 ręce nie za głową tylko kierowane do kolan. http://www.youtube.com/watch?v=PT6AY...eature=related Cytat:
Wyczytałam na www.************, że: "Aby utrzymać formę po skończeniu cwiczeń, należy regularnie co dzień bądź co dwa wykonywać ćwiczenia z 23 lub 24 dnia", napisane to zostało przez instruktora fitness.. ale nie wiem czy to w 100% prawda ;PNo i czytałam gdzieś jeszcze, ze po ukończeniu należy dać mięśniom odpocząć na około 1,5 tygodnia ![]() Witam Aralka
|
||
|
|
|
#3711 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3712 |
|
Raczkowanie
|
oj miałam swoją przygodę z areobiczną 2*ponad 2 tygodnie... efekty sa, ale bardzo ciężko wytrzymać, po 2 tygodniach stwierdziłam, że muszę się bardziej skoncentrować na talii i zabieram sie do ćwiczeń... Zobaczy,y jak teraz będzie...
|
|
|
|
#3713 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ahh i dziękuję bardzo ja pokażę brzuszek jak skończę moją przygodę z A6W...no jak skończę Aralka witam cieplutko i wytrwałości życzę
|
|
#3714 |
|
Zadomowienie
|
ja mam dzis 15 dzien i od dzisiaj zaczelam cwiczyc pierwsza serie na brzuch tamilee webb.. czy to nie jest za duzo? Dodam, ze na razie a6w nie sprawia mi problemow i nie czuje bolow miesni brzucha czy cos. A wiec co mowicie na ta jedna serie tamilee webb ja chce miec taki brzuch?
czy moze moge dwie?
|
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za miłe przywitanie i nawzajem! ^^
|
|
|
|
#3716 |
|
Raczkowanie
|
ehhh jeszczcze 3 seria i nareszcie koniec 28 dnia...jej jakie to już nudne
|
|
#3717 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie po 9 dniu, dałam rade
Myślałam, że będzie gorzej, ale tak na wieczór jednak dobrze jest poćwiczyć, zwłaszcza, że chyba motywacja mi powraca, a to jest coś! ![]() Aralka witaj wśród nas
|
|
|
|
#3718 |
|
Raczkowanie
|
jej dziewczyny dałam radę;D myślałam że jajko zniosę
ale jutro już 29 dzionek...
|
|
#3719 |
|
Rozeznanie
|
kasia7989 ale ja Ci zazdroszczę! Ty już tak daleko ;D! Gratuluje wytrwałości
|
|
|
|
#3720 |
|
Raczkowanie
|
NijakaBeznadziejna dzięki...ale uwierz...teraz jest tak trudno i takie monotonne
Tobie też zleci...zobaczysz jak szybko Ps. zastanawiam się czy nie ułatwić sobie i np. dwie serie robić rano a trzecią wieczorkiem...hmmmm jak myślicie...no bo u mnie z czasem teraz nie bardzo;/
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Mnie też to pewnie czeka, bo mam tak ze wszystkim.
Ja jednak mam większy brzuch od Twojego sprzed a6w

Już rozumiem wszystkich, którzy mówili, że te ćwiczenia po jakimś czasie stają się nudne.

jakos mi szybciej wtedy leci