|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Zadomowienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 2
takie samopoczucie przy pierwszych dniach, szczegolnie przy pierwszym dniu jest normalne.. tez to przechodzilam ..
na pierwsze pytanie Ci nie odpowiem, bo nie mam zielonego pojecia. a co do 2 - wszystko jest ok, przy rozpoczeciu a6w najpierw zaczynaja mocniej dzialac gorne miesnie i stad ten bol.. z czasem bedziesz czula wszystkie ![]() (nie wiem, jak by Ci na to odpowiedzial ktos, kto sie na tym zna, ja Ci odpowiadam z wlasnego doswiadczenia) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4052 |
Zakorzenienie
|
bo wczoraj odwaliłam, tylko 2 serie.. w sumie to jedna bo drugą robiłam o 4 rano ;P mam nadzieje ze to nie popsuje calej roboty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
Alka132 ja gdzieś czytałam, ze jak się ćwiczy A6W to nie można już oprócz tego wykonywać innych ćwiczeń na brzuch(oczywiście tylko w czasie trwania A6W czyli te 42 dni:P). A jeśli o hh to możesz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Rozeznanie
|
Czy a6w musi być wykonywana o konkretnej godzinie ? bo ja to robie jak mam czas więc czasem o 16 a czasem o 22 ??
#4055 |
Zakorzenienie
|
nie, nie musi
![]() i nie trzeba robić wszystkich serii po kolei. jakkolwiek sobie to wszystko zaplanujecie, efekty na pewno będą, gwarantuje! grunt, aby ćwiczyc sumiennie. i nie obżerać się przede wszystkim! ![]() Kochanka Szatana, ja bym na twoim miejscu uważała na ten staw, tymbardziej, że cię boli. zwłaszcza jeśli chodzi o ćwiczenie ostatnie, może to być jakieś obciążenie. trzymam kciuki za wszystkie początkujące weiderowiczki, bo jak wiadomo pierwsze dni są najcięższe. te boleści, których doświadczacie to też raczej normalne ![]() ![]() trzymajta się kobity ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4056 |
Rozeznanie
|
no właśnie ja też nie robie.
Wiecie dziewczyny jak to jest... W sierpniu wyjeżdżam z chłopakiem w góry i chciałabym jako tako wyglądać. Mam niestety nadwagę i problem nie jest tylko z brzusiem ale też udami łydkami i pupą. Możecie mi zaproponować coś jeszcze? Jakąś dietę która pomogłaby czy dodatkowe ćwiczenia mi zrzucić jakieś 5-6 kg do sierpnia ? oprócz a6w robię http://pl.youtube.com/watch?v=SvUvnv44zeo. Pomóżcie mi dziewczyny proszę ![]()
#4057 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej wszystkim
![]() ![]() 1 dzień za mną ![]() Trzymajcie kciuki, bo jak na razie to w siebie nie wierzę ![]() ![]() Jak zobaczę efekty to załączę fotki ;p
![]() |
#4058 |
Rozeznanie
|
arletunia no to zaczynamy prawie razem ja po 2 dniu
![]()
#4059 |
Raczkowanie
|
oo fajnie
![]() No mam nadzieje, że damy radę ![]() ![]() ![]()
#4060 |
Raczkowanie
|
Kochanka Szatana
arletunia i ja! nie zapominajcie o mnie ![]() razem damy radę ![]()
#4061 |
Raczkowanie
|
myślałam, że tu sama będę, a tu taka miła niespodzianka
![]() ![]() Panienka_z_okienka no to przed nami jeszcze TYLKO 41 dni ![]() ![]() ![]()
#4062 |
Rozeznanie
|
w dodatku od jutra zaczynam dietę south beach... ciekawe jak to mi wyjdzie :P
W grupie damy radę na pewno:P Te bardziej doświadczone dziewczyny na pewno nam pomogą... i będziemy się na wzajem motywować ![]()
#4063 |
Raczkowanie
|
Ja na diety jestem za słaba psychicznie
![]() no ale mam zamiar ograniczyć słodycze.. ![]() ![]() ![]()
#4064 |
Raczkowanie
|
Za mną "już" 2 dzień
![]() ![]() ehh podziwiam was dziewczyny za wytrzymałość... ![]()
#4065 |
Zadomowienie
|
witam poczatkujace
![]() za mna 22 dzien ![]() ![]() ![]() lece dalej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77131 proponuję też przyłączyc się do jakiegoś wątku, tam dziewczyny bardziej doświadczone w sprawach dietetyki chętnie ci doradzą ![]() powodzenia ![]() a tak w ogóle to ja dzisiaj ostatni dzień z 22 powtórzeniami, od jutra zaczynam 24 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4067 |
Wtajemniczenie
|
wklejam moj "szesciopak obtluszczony" po skonczeniu a6w, wiem ze nie jest idealny ale sie nie poddaje
dodam ze byl 2 razy taki przed - caly sie rozlewal
#4068 |
Raczkowanie
|
1stLaDy super brzuszek
![]()
#4069 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje
![]()
#4070 |
Raczkowanie
|
no ja tez juz za tydzien dodam zdjęcia swojego brzuszka;D hehe który już teraz bardzo mi się podoba
![]()
#4071 |
Rozeznanie
|
1stLaDy <= dzięki tobie chyba na serio będę robiła
![]() Rebelious - Zostane na razie chyba przy south beach bo mi odpowiada. Spróbuję ponieważ podobno można zrzucić ok 5-6 kg a trwa tylko 2 tyg. Do wakacji mam jeszcze trochę czasu więc popróbuje kilku. Dołączyłam się właśnie do wątku o tej diecie. No trzymamy kciuki za te twoje jutrzejsze powtórzenia. A mam jeszcze pytanie w podpisać to sobie same zmieniacie codziennie ? Czy jakoś to się samo robi? Zaraz muszę przejrzeć ten wątek i zobaczyć jakieś ćwiczenia na nogi i pupę może będą lepsze od tego co ja robiłam. Na brzuch powinna a6w wystarczyć no nie ? alka132 Witam ![]() arletunia no ja za chwilę się biorę za swój 3 dzień ale najpierw śniadanko :P Właśnie dziewczyny lepiej na czczo czy po śniadanku ćwiczyć ?
#4072 |
Zadomowienie
|
Po raz kolejny zaczęłam a6w. Podejście bodajże 4 :P Mam nadzieje, że tym razem wytrwam!!! 3majcie kciuki.
Póki co dzień 1.
#4073 |
Raczkowanie
|
trzymamy trzymamy
![]() ![]() ja za to po obejrzeniu Waszych ślicznych wyćwiczonych brzusiów.. zniechęciłam się do dalszego ćwiczenia:/ stwierdziłam ze jestem typowy "beztaliowiec" czyli szerokie zebra, wąskie biodra i w ogóle do d... nawet jakbym ćwiczyła 24 h bna dobę to nigdy nie nede wyglądała tak jak Wy .. buuuu ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 |
Rozeznanie
|
Alida nie poddawaj się. Jak się zapuścisz będziesz strasznie wyglądała. Wszystko szczupłe a brzusio będzie wisiał. Nie martw się bo ja mam szerokie biodra i wyglądam jak słonica
![]() ![]() ![]()
#4075 |
Raczkowanie
|
no już dociągne do końca bo skoro już tyle przeszłam..
w ramach pełnego masochizmu załączam (o ile mi się to udało) zdjęcie. zrobione badziewnym telefonem więc i jakośc badziewna:/ w sumie to widać zarys mieśni ale reszta to całę lata świetlne w tyle za Wami ![]() Edytowane przez Alida Czas edycji: 2008-05-06 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4076 |
Zadomowienie
|
ja dzis dzien 2 ... juz 3 podejscie w tym roku
![]() Chcialabym, zeby mi sie w koncu udalo, chociaz do połowy dojsc. Nie jestem gruba, ale chcialabym miec ladne miesnie brzuszka ![]() Zazdroszcze tym ktore juz koncza ![]() Kochane powiedzcie jak Wam sie to udalo??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Rozeznanie
|
Ja oszukałam troche;p tzn wczorajszy dzien zrobilam jedna serie wczoraj wieczorem a pozostale dwie dzisiaj rano a wieczorem zrobie wszystkie 3 serie z dzisiejszego dnia;p nic sie nie stanie chyba przez takie male oszustwo prawda??
![]()
![]() |
#4078 |
Zakorzenienie
|
1stLaDy ty szczypiorze! masz piękny, apetyczny brzucho!
![]() ![]() Alida kochanie nie siej paniki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Rozeznanie
|
Alida jakbym pokazała Ci mój to byś się przeraziła :P Twój jest super do mojego :P Ja nawet nie marzę o zarysach mięśni ja tylko marzę żeby mój brzusio w miarę płaski był :P
I po trzecim dniu ale wiecie co dziewczyny czuję już że łatwiej mi przychodzi pierwsza seria niż na początku. Ból i zawroty głowy niestety zostały. Ale ten mój staw za to troszkę lepiej xD scatty princess z nami dasz radę ![]()
#4080 |
Raczkowanie
|
[quote=Kochanka Szatana;7449129]Alida jakbym pokazała Ci mój to byś się przeraziła :P Twój jest super do mojego :P Ja nawet nie marzę o zarysach mięśni ja tylko marzę żeby mój brzusio w miarę płaski był :P
I po trzecim dniu ale wiecie co dziewczyny czuję już że łatwiej mi przychodzi pierwsza seria niż na początku. Ból i zawroty głowy niestety zostały. Ale ten mój staw za to troszkę lepiej xD Ja na początku o zarysie mieśni też mogłam tylko pomarzyć a teraz coś tam sie próbuje wybić;p a co do bólów i zawrotów głowy to też miałam ale któraś z wizażanek doradziła mi żebym sobie kładła pod głowę mała poduszkę. i powiem że pomaga. no i nie wstaję za gwałtownie z podlogi po skończonych ćwiczeniach. spróbuj to może i Tobie pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.