PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 08:45   #4141
atinas
Zadomowienie

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
denerwujesz się?
Teraz już nie, wcześniej się bardziej denerwowałam. Nawet momentami zastanawiałam się czy to aby na pewno ten facet, ale mi przeszło jak ręką odjął, tylko musieliśmy się na maxa mocno pożreć
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:47   #4142
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc laski
a ja dzis wczesniej wstalam,mam troche spraw do zalatwienia...
moje dzielo wyszywankowe juz prawie skonczone

ALEXA skarbie badz dobrej mysli i oszczedzaj sie teraz w szczegolnosci kobitko.niech ten maluszek jeszcze sobie posiedzi w brzusiu i niech jeszcze Cie trochu poboksuje...

ANUSIA jak Ci sie tak strasznie nudzi to zapraszam do mnie mam chate do wysprzatania

SENSUEL ja zawsze na opryszczke stosuje ZOVIRAX.niezastapiony.zaw sze mi ladnie i szybko schodzi a gdy juz czuje,ze zaschlo i robi sie strupek to odstawiam i smaruje kremem np Nivea.
a tez mi sie robia takie opryszczki,ze nie tylko na ustach wylazi.raz mnie tak zaatakowala,ze cale usta,nad ustami i nawet na nosie mi wyskoczyla.wygladalam jak jakas po przejsciach a jaki bol

BAJKA super wiesci mam nadzieje,ze juz jestes spokojniejsza.

KICIU kochana albo dzis albo jutro.nie martw sie ja tez wczoraj troche zajeta bylam

ATIANS jak tam nasza przyszla zonka stres leciutki

MAGILENA Ty nam opowiadaj jak tam Twoje postanowienia noworoczne realizowane

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:51   #4143
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Teraz już nie, wcześniej się bardziej denerwowałam. Nawet momentami zastanawiałam się czy to aby na pewno ten facet, ale mi przeszło jak ręką odjął, tylko musieliśmy się na maxa mocno pożreć
ooo... to ja miałam tak samo.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 09:14   #4144
atinas
Zadomowienie

Cytat:
ooo... to ja miałam tak samo.
No to widocznie nie byłam jakimś beznadziejnym przypadkiem. A powiedz, czy Twój Tż jakoś przeżywał to że się żeni? Czy w ogóle tego nie okazywał?
Stary 2010-01-06, 09:20   #4145
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
MAGILENA Ty nam opowiadaj jak tam Twoje postanowienia noworoczne realizowane
realizowane. od Świąt się nie zabezpieczamy.

Cytat:
No to widocznie nie byłam jakimś beznadziejnym przypadkiem. A powiedz, czy Twój Tż jakoś przeżywał to że się żeni? Czy w ogóle tego nie okazywał?
wiesz, to różni bywało. ale tak uogólniając, to nie było po nim widać napięcia czy planowania, tak jak po mnie.
tylko, że u nas było tak, że poprosił mnie o rękę w sieprniu 2007 roku i od razu wymyśliliśmy ślub na 2009 rok. w styczniu 2008 roku zarezerwowaliśmy salę itp., więc miał dużo czasu na rozmyślanie.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 09:27   #4146
atinas
Zadomowienie

Cytat:
realizowane. od Świąt się nie zabezpieczamy.

wiesz, to różni bywało. ale tak uogólniając, to nie było po nim widać napięcia czy planowania, tak jak po mnie.
tylko, że u nas było tak, że poprosił mnie o rękę w sieprniu 2007 roku i od razu wymyśliliśmy ślub na 2009 rok. w styczniu 2008 roku zarezerwowaliśmy salę itp., więc miał dużo czasu na rozmyślanie.
I TY też miałas tego czasu sporo więcej niż ja
Nic dziwnego, że taka nieznośna byłam
Stary 2010-01-06, 09:56   #4147
bajka1807
Zakorzenienie

atinas nie martw sie ja tez sie zastanawialam czy to aby napewno ten kiedy szlismy do urzedu date ustalac hehe ale juz mi takie myslenie przeszlo na szczescie.

a ty kochana w ogole wiesz co bedziesz miala, chlopca czy dziewczynke?

mi sie juz drugi raz snilo ze bedzie chlopczyk, na szczescie tym razem bialy, bo poprzedni byl czarny

magialena trzymam kciuki za staranka, oby w niedlugim czasie byly owocne
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 10:06   #4148
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
SENSUEL ja zawsze na opryszczke stosuje ZOVIRAX.niezastapiony.zaw sze mi ladnie i szybko schodzi a gdy juz czuje,ze zaschlo i robi sie strupek to odstawiam i smaruje kremem np Nivea.
a tez mi sie robia takie opryszczki,ze nie tylko na ustach wylazi.raz mnie tak zaatakowala,ze cale usta,nad ustami i nawet na nosie mi wyskoczyla.wygladalam jak jakas po przejsciach a jaki bol
Na mnie Zovirax niestety nie działa .Ja musiałam mieć maść z antybiotykiem.Ale ten spirytus okazał się miliard razy lepszy i skuteczniejszy.

A tak w ogóle to Dzień dobry kochane
Stary 2010-01-06, 10:25   #4149
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Na mnie Zovirax niestety nie działa .Ja musiałam mieć maść z antybiotykiem.Ale ten spirytus okazał się miliard razy lepszy i skuteczniejszy.

A tak w ogóle to Dzień dobry kochane
A nie będziesz miała później blizny? Ja bym nie przesadzała z tym spirytusem. Możesz też stosować Sachol żel stomatologiczny - trochę szczypie, ale warto bo szybko wyleczy.
Alex normalnie mnie przytkało jak przeczytałam. Na szczęście Twoja dzidzia jest bardzo silna! Teraz musisz się oszczędzać, by jak najdłużej dotrwać. Ja trzymam kciuki, a Ty już nie dziękuj!

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:13   #4150
alexa1307
BAN stały

Witajcie moje kochane kobietki
nie podziekuje za dobre slowa ale tylko dlatego zeby nie zapeszyc wlasnie sobie w razie cosik spakowalam torbe do szpitala,wogole za namowa mojego meza bo powiedzial,ze pozniej On nie bedzie wiedzial z tego wszystkiego co do niej wrzucic to sa faceci mam oczywiscie nadzieje,ze uda mi sie donosic Dorianka do konca ale jakos sama w to nie wierze bo najpierw bylo co kilka dni a teraz ma kilka razy dziennie,ze leci ze mnie woda nie duzo ale jednak przez wkladke przelatuje a do tego wszystkiego jakies ciemnawe plamienia mi sie zaczely ale w szpitalu powiedzieli,ze jesli tylko zmieni sie to w krew to od razu na CC i wyciagaja malucha,choc bede lezala i nic nie robila jeszcze co najmniej przez miesiac a co tam tyle facetow mam w domu,ze musza mi pomagac i jak na razie nie maja innego wyjscia
ale kobietki mi sie dzisiaj nic nie chce,poszlabym spac ale co ja bede robila wtedy w nocy moje dzieciaczki dzis po dlugiej przerwie w koncu poszly do szkoly na normalne lekcje,na szczescie moj maz ma wolne to ich zawiozl i odbierze a ja nie bede musiala z domku wychodzic chyba ,ze wyjde na ogrodek powdychac troszke zimnego i mroznego powietrza,bo u nas niestety zimno i mrozno jak diabli
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 11:40   #4151
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
nie podziekuje za dobre slowa ale tylko dlatego zeby nie zapeszyc wlasnie sobie w razie cosik spakowalam torbe do szpitala,wogole za namowa mojego meza bo powiedzial,ze pozniej On nie bedzie wiedzial z tego wszystkiego co do niej wrzucic to sa faceci mam oczywiscie nadzieje,ze uda mi sie donosic Dorianka do konca ale jakos sama w to nie wierze bo najpierw bylo co kilka dni a teraz ma kilka razy dziennie,ze leci ze mnie woda nie duzo ale jednak przez wkladke przelatuje a do tego wszystkiego jakies ciemnawe plamienia mi sie zaczely ale w szpitalu powiedzieli,ze jesli tylko zmieni sie to w krew to od razu na CC i wyciagaja malucha,choc bede lezala i nic nie robila jeszcze co najmniej przez miesiac a co tam tyle facetow mam w domu,ze musza mi pomagac i jak na razie nie maja innego wyjscia
ale kobietki mi sie dzisiaj nic nie chce,poszlabym spac ale co ja bede robila wtedy w nocy moje dzieciaczki dzis po dlugiej przerwie w koncu poszly do szkoly na normalne lekcje,na szczescie moj maz ma wolne to ich zawiozl i odbierze a ja nie bede musiala z domku wychodzic chyba ,ze wyjde na ogrodek powdychac troszke zimnego i mroznego powietrza,bo u nas niestety zimno i mrozno jak diabli
Jak będzie mus wcześniejszego porodu to nic nie zrobisz. Moim zdaniem to powinnaś być w szpitalu pod monitoringiem czy dzidziuś jest bezpieczny.
Z tego wszystkiego rozbolało mnie podbrzusze jak na @ a to za wcześnie bo termin za 9 dni. Nie wiem, ale wydaje mi się że coś się dzieje, bo nawet sutki mnie bolą. Może będzie wcześniej?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 11:42   #4152
bajka1807
Zakorzenienie

pepus a moze dzidzius ?
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-01-06, 11:45   #4153
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
A nie będziesz miała później blizny? Ja bym nie przesadzała z tym spirytusem. Możesz też stosować Sachol żel stomatologiczny - trochę szczypie, ale warto bo szybko wyleczy.
Alex normalnie mnie przytkało jak przeczytałam. Na szczęście Twoja dzidzia jest bardzo silna! Teraz musisz się oszczędzać, by jak najdłużej dotrwać. Ja trzymam kciuki, a Ty już nie dziękuj!

nieeee,nie będzie blizny.Mój TŻ robi to od rat i ani pół nie ma.Ja jestem przeszczśliwa,że mi to zeszło po 2 smarowaniach tak po 10 min każde.I teraz jak się da to tylko to będę używała.Zwykły spirytus spożywczy,bo wódka za słaba

Cytat:

No ja już gotowa na Denniska jestem.Poprane,poprasowan e,łóżeczko skręcone,półki wiszą i wszystko czeka.torba też spakowana.
U nas dzisiaj jest 1,5m śniegu.Sięga nam do parapetów.Jak bylam z TŻ w sklepie to tunele są porobione.Chyba z Oskarem pójdziemy na sanki po przedszkolu.TŻ ma dzisiaj wolne,bo zasypało wszystko i komunikacja stoi.A co tam Duńczyki będą się przemęczać
Stary 2010-01-06, 11:57   #4154
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
pepus a moze dzidzius ?
to nie dzidziuś.

Cytat:
nieeee,nie będzie blizny.Mój TŻ robi to od rat i ani pół nie ma.Ja jestem przeszczśliwa,że mi to zeszło po 2 smarowaniach tak po 10 min każde.I teraz jak się da to tylko to będę używała.Zwykły spirytus spożywczy,bo wódka za słaba

No ja już gotowa na Denniska jestem.Poprane,poprasowan e,łóżeczko skręcone,półki wiszą i wszystko czeka.torba też spakowana.
U nas dzisiaj jest 1,5m śniegu.Sięga nam do parapetów.Jak bylam z TŻ w sklepie to tunele są porobione.Chyba z Oskarem pójdziemy na sanki po przedszkolu.TŻ ma dzisiaj wolne,bo zasypało wszystko i komunikacja stoi.A co tam Duńczyki będą się przemęczać
Dobre. A u nas było w poniedziałek - 15 C i do pracy trzeba było jechać.

Stary 2010-01-06, 12:15   #4155
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Jak będzie mus wcześniejszego porodu to nic nie zrobisz. Moim zdaniem to powinnaś być w szpitalu pod monitoringiem czy dzidziuś jest bezpieczny.
Z tego wszystkiego rozbolało mnie podbrzusze jak na @ a to za wcześnie bo termin za 9 dni. Nie wiem, ale wydaje mi się że coś się dzieje, bo nawet sutki mnie bolą. Może będzie wcześniej?
A moze bedzie fasolinka
w sumie moj maz to samo mu powiedzial,ze najlepiej byloby zostawic mnie w szpitalu tymbardziej,ze gubie do tego wszystkiego wody ale oni maja tu dziwna polityke i dopoki nie ma krwi to mam czuc sie i Dorian bezpiecznie,nawet dzis bylam w szpitalu i bez zadnego ale od reki bez czekania zrobili mi skan i wyszlo to samo co wczoraj ale polozna z lekarzem powiedzieli,ze z tak odklejonym i tak przodujacym na razie moge chodzic ale oszczednie i za tydzien czyli 13 mam nastepny skan i mam nadzieje,ze 13 bedzie dla nas szczesliwa

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:

Hehe to tak jak u nas tez sie sluzby drogowe nie przemeczaja i tez jest u nas snieg choc moze nie za duzo ale jest i do tego jeszcze zamarzniety
ja juz prawie tez przygotowana na przyjscie Dorianka ciuszki juz w komodzie,moj maz wlasnie stoii w salonie nad deska i zelazkiem i prasuje ciuszki,jestem az w szoku ,ze chwycil sie zelazka ale mowi,ze woli miec wszystko przygotowane,nawet kolyske do sypialni z wrazenia skrecil i ubral i przykryl cerata i kocykiem aby sie nie kurzylo zwariowal chyba facet ale wole mu nie przeszkadzac dopoki ma wene
Stary 2010-01-06, 12:29   #4156
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
A moze bedzie fasolinka
w sumie moj maz to samo mu powiedzial,ze najlepiej byloby zostawic mnie w szpitalu tymbardziej,ze gubie do tego wszystkiego wody ale oni maja tu dziwna polityke i dopoki nie ma krwi to mam czuc sie i Dorian bezpiecznie,nawet dzis bylam w szpitalu i bez zadnego ale od reki bez czekania zrobili mi skan i wyszlo to samo co wczoraj ale polozna z lekarzem powiedzieli,ze z tak odklejonym i tak przodujacym na razie moge chodzic ale oszczednie i za tydzien czyli 13 mam nastepny skan i mam nadzieje,ze 13 bedzie dla nas szczesliwa

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Hehe to tak jak u nas tez sie sluzby drogowe nie przemeczaja i tez jest u nas snieg choc moze nie za duzo ale jest i do tego jeszcze zamarzniety
ja juz prawie tez przygotowana na przyjscie Dorianka ciuszki juz w komodzie,moj maz wlasnie stoii w salonie nad deska i zelazkiem i prasuje ciuszki,jestem az w szoku ,ze chwycil sie zelazka ale mowi,ze woli miec wszystko przygotowane,nawet kolyske do sypialni z wrazenia skrecil i ubral i przykryl cerata i kocykiem aby sie nie kurzylo zwariowal chyba facet ale wole mu nie przeszkadzac dopoki ma wene
Jakoś nie wierzę że to fasolinka, bo nawet nie miałaby z czego powstać. Co prawda kochaliśmy się - ale nie w sensie produkcji - i tak jakos wyszło, że Ktoś zadzwonił do drzwi. I to był koniec, więc nie ma szans. A było tak miło.
U nas właśnie pada śnieżek
Alex niech sobie skręca, bo faceci też chcą budować gniazdko dla nowego lokatora. Zapewne chce się czymś zająć, byś mogł odpocząć i chyba też dla tego by ci nie strzeliło do głowy stac przy żelazku. Niech pomaga, a Ty go pochwal. A jak tam chłopaczki mniejsze?

Stary 2010-01-06, 14:19   #4157
bajka1807
Zakorzenienie

oj cos cisza straszna panuje na naszym watku, gdzie sie kobietki podziewacie ?
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-01-06, 15:14   #4158
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kochane Wy już macie wszystko przygotowane dla maluszków,a mnie w połowie stycznia dopiero czekaja zakupy. Ale już się nie mogę doczekać.
Szukałam dzisiaj jakiejś fajnej kołyski na allegro ale nic sobie nie upatrzyłam. Za to w sklepie znalazłam łóżeczko prześliczne za nie całe 700 złotych,ale takie śliczne,że szok.Dobrze,że chociaż pokoik mamy gotowy,tylko umeblować.
A Wy co porabiacie??Ja zaraz będę robiła kopytkaakurat tak zrobię,żeby były ciepłe jak mąż wróci.
Jeszcze muszę zaraz na dworek iść z piesiami,bo to ich godzina,a nie chce mi się jak cholercia,bo zimno okropnie

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 16:18   #4159
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Jakoś nie wierzę że to fasolinka, bo nawet nie miałaby z czego powstać. Co prawda kochaliśmy się - ale nie w sensie produkcji - i tak jakos wyszło, że Ktoś zadzwonił do drzwi. I to był koniec, więc nie ma szans. A było tak miło.
U nas właśnie pada śnieżek
Alex niech sobie skręca, bo faceci też chcą budować gniazdko dla nowego lokatora. Zapewne chce się czymś zająć, byś mogł odpocząć i chyba też dla tego by ci nie strzeliło do głowy stac przy żelazku. Niech pomaga, a Ty go pochwal. A jak tam chłopaczki mniejsze?
Kurcze zawsze tak jest ,ze jak zapowiada sie na mile chwile to ktos nieodpowiedni musi przeszkodzic,a mogloby akurat wtedy zakielkowac ja to bym na Twoim miejscu udusila za przeszkadzanie w takich milutkich chwilach, a moje chlopaczki dobrze,dziekuje,wlasnie zaczely szkole po przerwie swiatecznej i dopiero co powrocili do domciu a juz narobili takiego balaganu i rozgardiaszu,ze az sie boje jak ich bedzie Swieta Trojca starszy juz nie moze sie doczekac kiedy urodze a mlodszy ma mieszane uczucia bo mowi,ze Dorian pewno bedzie mu zabieral zabawki zawsze jakis powod do obaw musi byc tymbardziej,ze do tej pory to On byl najmlodszy a terraz chyba boii sie konkurencji ale damy rade pogodzic cala trojce jak juz przyjdzie czas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 17:10   #4160
atinas
Zadomowienie

Cytat:
atinas nie martw sie ja tez sie zastanawialam czy to aby napewno ten kiedy szlismy do urzedu date ustalac hehe ale juz mi takie myslenie przeszlo na szczescie.

a ty kochana w ogole wiesz co bedziesz miala, chlopca czy dziewczynke?

mi sie juz drugi raz snilo ze bedzie chlopczyk, na szczescie tym razem bialy, bo poprzedni byl czarny

magialena trzymam kciuki za staranka, oby w niedlugim czasie byly owocne
Nie wiem kochana bo mój gin nie jest skory do dawania skierowania na usg. Miałam do tej pory tylko jedno. A jak się przed ostatnio upomniałam o drugie to się mnie zapytał czy chcę mieć chore dziecko. No a ja jak to każda kobita odpowiedziałam że absolutnie, więc kazał mi czekać cierpliwie i na to przyjdzie czas.

Próba fryzurki udana, jestem zadowolona w 100 % ale ja i tak nie jestem wymagająca co do włosów
Stary 2010-01-06, 17:17   #4161
eniggma
BAN stały

Alexa kochana trzymaj się. oby Dorianek jak najdluzej w brzuszku został odpoczywaj duzo i lez
trzymam kciuki
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 17:27   #4162
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość
Alexa kochana trzymaj się. oby Dorianek jak najdluzej w brzuszku został odpoczywaj duzo i lez
trzymam kciuki
A Ty jak się czujesz?
Wszystko w porządku z Wami? Jak dzieciaczki?
Stary 2010-01-06, 17:37   #4163
eniggma
BAN stały

Cytat:
A Ty jak się czujesz?
Wszystko w porządku z Wami? Jak dzieciaczki?
a jakos sie trzymamy jeszcze. chociaz ciezko juz. brzuch to mam juz ogrominasty.
w szpitalu lezymy. i aby kilka tygodni jeszce

A tobie kochana to przedewszystkim szczescia zycze na nowej drodze życia
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 17:48   #4164
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

u nas masakra spadl snieg wszyscy sa w szoku a szczegolnie irole nie maja opon zimowych i na drogach straszne korki samochody nie daja rady wjezdzac pod gorki i zjezdzaja z powrotem ja jestem przeszczesliwa bo smutno mi bylo ze nie ma sniegu a tu taka niespodzianka
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 18:47   #4165
atinas
Zadomowienie

Cytat:
a jakos sie trzymamy jeszcze. chociaz ciezko juz. brzuch to mam juz ogrominasty.
w szpitalu lezymy. i aby kilka tygodni jeszce

A tobie kochana to przedewszystkim szczescia zycze na nowej drodze życia
Biedna Ty
To już wiesz kiedy urodzisz?

Dziękuję

Własnie najadłam się frytek. Wciągnełam cały talerz, to było silniejsze ode mnie aż się trzęsłam z rozkoszy jak je jadłam
Stary 2010-01-06, 19:08   #4166
Sensuel
Wtajemniczenie

Pepus....ja bym nie przerwała i drzwi bym nie otworzyła

Eniggma...myślałam ostatnio o tobie ,Szkoda,że znowu w szpitalu,ale czego się nie robi dla dzieci

Atinas....USG nie szkodzi dziecku!Gdyby tak było to wielu lekarzy nie robiłoby tego co miesiąc .Ja pytałam swojego jak z Oskarem w ciąży byłam.I on mi powiedział,że to nie ma wpływu na dziecko.
Stary 2010-01-06, 19:12   #4167
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Pepus....ja bym nie przerwała i drzwi bym nie otworzyła

Eniggma...myślałam ostatnio o tobie ,Szkoda,że znowu w szpitalu,ale czego się nie robi dla dzieci

Atinas....USG nie szkodzi dziecku!Gdyby tak było to wielu lekarzy nie robiłoby tego co miesiąc .Ja pytałam swojego jak z Oskarem w ciąży byłam.I on mi powiedział,że to nie ma wpływu na dziecko.
Co lekarz to inna teoria. Mój trzyma się 3 usg w czasie ciąży i tyla. A co miesiąc to też wcale dobrze nie jest z tego co tłumaczył mi mój gin i jak to działa na maluszka.
Stary 2010-01-06, 19:46   #4168
bajka1807
Zakorzenienie

ja mam usg co trzy tygodnie.... nastepne mam za dwa bo to przesiewowe.

podziwiam cie ze tyle wytrzymalas, mnie ciekawosc by zezarla sama juz sie nie moge doczekac zeby plec poznac.

moge sie wam pochwalic moja kruszynka
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-01-06, 19:55   #4169
alexa1307
BAN stały

Cytat:
trzymam kciuki
Postaram sie kochana Wy tez sie jeszcze troszke powstrzymajcie choc wiem,ze to tylko latwo sie mowi

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
ja mam usg co trzy tygodnie.... nastepne mam za dwa bo to przesiewowe.

podziwiam cie ze tyle wytrzymalas, mnie ciekawosc by zezarla sama juz sie nie moge doczekac zeby plec poznac.

moge sie wam pochwalic moja kruszynka
Slicznioszek malutki ja tez mam czesto robione usg ponoc te nowoczesne skany nie sa szkodliwe dla maluszkow i ja tez nie mam zamiaru rezygnowac ze swoich wizyt usg

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
u nas masakra spadl snieg wszyscy sa w szoku a szczegolnie irole nie maja opon zimowych i na drogach straszne korki samochody nie daja rady wjezdzac pod gorki i zjezdzaja z powrotem ja jestem przeszczesliwa bo smutno mi bylo ze nie ma sniegu a tu taka niespodzianka
U nas na szczescie juz dzis nie pada ale mroz trzyma i na chodnikach jest tak slizgo i niebezpiecznie,ze staram sie nie wychodzic z domu zeby orla nie wywinac bo jeszcze zaczne rodzic na ulicy
Stary 2010-01-06, 20:05   #4170
agnieszka09
Wtajemniczenie

dziewczyny u mnie zima nie wierze,snieg widzejuz dwie czy trzy zimy nie widzialam atu prosze sypie i to ostro.wlasnie obserwowalam samochody jak sie slizgaja....moj tz tez na piechotke pomaszerowal zalatwic sprawe...wsiadl do auta ale szybko zawrocil

BAJKA sliczny maluch.jeszcze malutki ale zobaczysz jak szybcio bedzie rosl

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości