|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |
BAN stały
|
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....
Cytat:
![]() ![]() ja te dzisaj miałam usg dzieciaki duże po 800 ważą ![]() ![]() chciala bym jak nadłuzej wytrzymac ale z dnia na dzień coraz gorzej. szyjka sie skraca jeszcze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
Ja kochane dopiero wróciłam do domciu. Byłam z mężem posprzątać tamto mieszkanko co mieszkaliśmy po malowaniu. Masakra ile się narobiłam i stwierdziłam,że mój brzuszek już mi troszkę przeszkadza jak kucam czy się schylam
![]() ![]() ![]() A co do usg kochane moje,to one nie są jakoś szczególnie szkodliwe dla maleństwa. Wytwarza jakieś tam promienie,ale one nie szkodzą,jedynie gdy jakoś bardzo długo by sie robiło badanie.A przecież żadna z nas po godzinie się nie prześwietla ![]() ![]() Ja chodzę na usg częściej niż raz na miesiąc i moja gin nic nie mówi ![]() ![]() A teraz kochane miłej nocki Wam życzę ![]() Alexa i Enigma a Wy trzymajcie jeszcze w brzuszkach swoje maleństwa ![]() ![]() Pepus a Wy na drugi raz nie przerywać z powodu błachostek ![]() ![]() ![]() najwyżej komuś palec spuchnie od pukania w drzwi ![]() Do jutra kochane,ja musze wstać przed 8,bo ma jakiś facet z gazowni przyjść do licznika ![]() ![]() ![]() ![]()
Kiedyś będziesz miał dorosłą duszę, ale dzisiaj jesteś mały jak okruszek ![]() Gracjanek ![]() Fabianek ![]() Edytowane przez Anusia479 Czas edycji: 2010-01-06 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zakorzenienie
|
Bajka śliczna kruszynka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry lasencje
![]() Wczoraj to już nie miałam siły na pisanie.Wszystkie gnaty mnie bolały ![]() Fajna zabawa była,dawno się tak nie bawiłam na śniegu.A jak mój 2 metrowy TŻ zjeżdżała to prawie się posikałam ze śmiechu ![]() Obiadu dzisiaj nie robię,bo został ze wczoraj.Gołąbki z kapusty pekińskiej wymyśliłam.Zgagę to miałam w nocy jak diabli tylko chyba nie od tego ![]() Dzisiaj popiorę i resztę rzeczy poprasuję ![]()
#4176 |
Zakorzenienie
|
U mnie też jest pełno sniegu,utrzymuje się,bo ciągle jest przymrozek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki
![]() Bajeczko dzidzia sliczniusia ![]() ![]() Alexa ehh normalnie szkoda slow ![]() Fajnie ze Tz tak sie przejal i tak pomaga ![]() ![]() Eniggma kochana Ty znow w szpitalu ![]() ![]() Ale jeszcze troszke Wam zostalo,juz nie duzo,wiec zycze Ci kochana wytrwalosci i cierpliwosci,a maluszkom zeby jeszcze troszke wytrzymaly w brzuszku ![]() Pepus Sloneczko hmm a moze akurat sie udalo,moze jakies kropelki sie tam zagniezdzily ![]() ![]() Sensuel hihihi noo musiala byc swietna zabawa na sniegu ![]() A Twoj 2metrowy Tz napewno zabawnie wygladal jak zjezdzal...ohh to musial byc komiczny widok ![]() Anusia jak Ci sie tak nudzi to wpadnij na kawke...poklachamy troszke ![]() Zrobilas juz cala liste zakupow dla dzidziusia?? Bo to juz niedlugo polowa stycznia i wyruszycie na wieeelkie zakupy ![]() A gdzie reszta dziewczynek?? wszystkie gdzies wywedrowaly ![]()
#4178 |
Zakorzenienie
|
hej kobietki
![]() wiecie co, ja tez sie nudze.... strasznie mimo ze w pracy siedze. od sylwestra mam faze na maliny to zajadam sie malinowymi delicjami. chodzi tez za mna leczo ale mamuska stwierdzila ze mi nie zrobi bo to sezonowa potrawa ![]() w sobote ruszam na jakies ciuchowe zakupki, bo ostatnio zakupilam sobie spodnie rozmiar wieksze to sie nie sprawdzaja bo zjezdzaja mi z tylka ![]() sensuel ty tez zjezdzalas na saneczkach ? ![]() ![]() ![]() wczoraj bylam u kolezanki, ktora ma 1,5 roczna coreczke... oj jaki z tej malej rozbojnik hehe chcialam ja nakarmic to chciala sama zjesc, a ta lyzeczka ledwo w lapce sie utrzymywala i cale jedzenie ladowalo na niej zamiast w buzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Zakorzenienie
|
Kiciu,tak. Lista już gotowa,teraz tylko iść i kupować,tylko nie wiem co powinnam sobie kupić do szpitala jak będę szła rodzić,co wziąść maluszkowi a co sobie
![]() Może coś podpowie któraś ![]() a mi się nudzi jak cholercia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No to big coś na sankach w czapce to JA ![]() ![]()
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
przyznaje ze tez nie widzialam
![]() kurcze mamuska sie mi normalnie wykreca .... a ja jestem *******a i zbytnio z gotowaniem nie jestem zaprzyjazniona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Kobitki ja byłam dzisiaj jednak u gin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Wtajemniczenie
|
czesc laski
SENSUEL fajne zdjecia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAJKA a to moze taki parowar dostalas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja biore sie za sprzatanie,mam sajgon....wczoraj choinke rozebralam i bombki popakowalam i schowalam.ale choinka dalej lezy na srodku pokoju ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
ANUSIA gratki za wizyte....oj to mala bestyja sie nam tu chowa ![]() ![]() ![]() ![]() ciekawe ile moje wazy ![]()
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
to sa takie gary jakies co je tez mozna w piramidke ustawic i sie na parze wszystko gotuje, ale dla mnie to niewyobrazalne hehe
![]() ale ja ciemna masa jestem jezeli chodzi o gotowanie. lol wlasnie zobaczylam ile te gary kosztowaly ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- anusia alez sie w tobie wielkolud kryje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
Kochane a co tu tak cichutko???
![]() Mnie od wczoraj zgaga męczy ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- [QUOTE=ANUSIA gratki za wizyte....oj to mala bestyja sie nam tu chowa ![]() ![]() ![]() ![]() ciekawe ile moje wazy ![]() Kochana a kiedy się wybierasz do gin??? Niestety ja po wizycie nie mam fotki,bo się skubaniec rączkami zakrywał ![]() a choineczkę już dawno rozebrałam,bo się sypała okropnie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() a ja bylam ogladac wozki i zamiast wozka przyjechalam do domu z przewijakiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4188 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana ja juz nie bede miala usg.niestety w uk ma sie tylko daw razy jesli ciaza przebiega prawidlowo..... dziewczyny ostatnio nie moge sie wogole ruszac.chwile posprzatalam i juz mnie dol brzucha tak dziwnie boli i jak stoje to tak jakby mi sie brzuch stawial....az ciezko kroka dac ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4189 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja sie doslownie tak czuje jak ciezarowka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Wtajemniczenie
|
ALEXA oj tsk jeszcze troche...ostatnio sie zle czuje a przeciez cala ciaze od poczatku dobrze wspominam.
z dniem jak weszlam w trzeci trymestr jest strasznie
#4191 |
Zakorzenienie
|
Alexa wanienka z przewijakiem to faktycznie super sprawa,bo sama mam zamiar takie cos kupić,widziałam na allegro,najlepsze jest właśnie to,że mają odpływ
![]() Sensuel to dobrze,że to waga prawidłowa,już myślałam,że to jakiś klocek będzie ![]() Agnieszka to szkoda,że u Was tylko dwa razy robia usg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc to odkąd zaczęła mi się ostatnia faza ciąży to też nie znoszę jej najlepiej,zgaga mnie ciągle męczy,brzuszek już mi troszkę ciąży,bo jak się schylam to mi ciężko. Tak coś mi siły odebrało ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz lecę kończyć robić obiad dla męża,bo będzie w domku ok 19,a potem jedziemy na jakieś zakupki do domku zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Zadomowienie
|
Hejka dziewczynki
![]() Ja tak tylko na szybko i nawet nie czytalam co pisalyscie...jutro jak przyjde z pracy to sobie nadrobie ![]() Chcialam sie tylko pochwalic ze wlasnie wrocilam ze szpitala,i mialam okazje zobaczyc jak zaczyna sie akcja porodowa,i uslyszec serduszko dzidziusia dzieki ktoremu wszystkie stresy mi przeszly....cuuudowny dzwiek ![]() A teraz mykam kochaniutkie bo jutro o 5 pobodka ![]() Chcialam sie tylko pochwalic hihihi ![]() Buziaczki i slodkich snow mamuski ![]()
#4194 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#4195 |
Wtajemniczenie
|
KICIA a jednak bylas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4196 |
Zakorzenienie
|
No ja wróciłam z zakupów,bo pokończyło się pare rzeczy w domku,a i tak kupiłam pare tych,których nie miałam w planach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
Melduję sie w końcu i tutaj
![]() ![]() Dziękuję wam za miłę komantarze na nk ![]() ![]() A oto mój mały aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 |
Wtajemniczenie
|
Zebra....widzę,że pora wstawania taka odpowiednia dla młodej mamy
![]() Piotruś jest super,ale to już pisałam chyba wszędzie ![]() ![]() Dzień dobry wszystkim ![]()
#4199 |
Zakorzenienie
|
Zebra Piotruś jest cudny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
I bardzo grzeczny
![]() Sensuel właśnie rano sapć mi się nie chce:\ a wieczorem jestem rozdrażniona i mega śpiąca |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.