PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 20:08   #4171
eniggma
BAN stały

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja mam usg co trzy tygodnie.... nastepne mam za dwa bo to przesiewowe.

podziwiam cie ze tyle wytrzymalas, mnie ciekawosc by zezarla sama juz sie nie moge doczekac zeby plec poznac.

moge sie wam pochwalic moja kruszynka
cudowne maleństwo

ja te dzisaj miałam usg dzieciaki duże po 800 ważą jutro postaram sie fotki dodac
chciala bym jak nadłuzej wytrzymac ale z dnia na dzień coraz gorzej. szyjka sie skraca jeszcze
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 20:12   #4172
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Kurcze zawsze tak jest ,ze jak zapowiada sie na mile chwile to ktos nieodpowiedni musi przeszkodzic,a mogloby akurat wtedy zakielkowac ja to bym na Twoim miejscu udusila za przeszkadzanie w takich milutkich chwilach, a moje chlopaczki dobrze,dziekuje,wlasnie zaczely szkole po przerwie swiatecznej i dopiero co powrocili do domciu a juz narobili takiego balaganu i rozgardiaszu,ze az sie boje jak ich bedzie Swieta Trojca starszy juz nie moze sie doczekac kiedy urodze a mlodszy ma mieszane uczucia bo mowi,ze Dorian pewno bedzie mu zabieral zabawki zawsze jakis powod do obaw musi byc tymbardziej,ze do tej pory to On byl najmlodszy a terraz chyba boii sie konkurencji ale damy rade pogodzic cala trojce jak juz przyjdzie czas
Zanim podrośnie do zabierania zabawek, to średni syn już pewnie będzie miał inne zainteresowania. A poza tym będzie miał młodszego, któremu będzie dawać dobry przykład . Pewnie, że dacie radę.

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Pepus....ja bym nie przerwała i drzwi bym nie otworzyła

Eniggma...myślałam ostatnio o tobie ,Szkoda,że znowu w szpitalu,ale czego się nie robi dla dzieci

Atinas....USG nie szkodzi dziecku!Gdyby tak było to wielu lekarzy nie robiłoby tego co miesiąc .Ja pytałam swojego jak z Oskarem w ciąży byłam.I on mi powiedział,że to nie ma wpływu na dziecko.
Mój wyskoczył zobaczyć kogo niesie i nie było już nikogo Pewnie ktoś pomylił drzwi No tak to bywa, a powyłączaliśmy wszystkie telefony by juz nikt nie przerwał! Teraz musimy rozłączyć dzwonek do drzwi!

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 22:39   #4173
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Ja kochane dopiero wróciłam do domciu. Byłam z mężem posprzątać tamto mieszkanko co mieszkaliśmy po malowaniu. Masakra ile się narobiłam i stwierdziłam,że mój brzuszek już mi troszkę przeszkadza jak kucam czy się schylam. Zaraz idę brać prysznic i spać.
A co do usg kochane moje,to one nie są jakoś szczególnie szkodliwe dla maleństwa. Wytwarza jakieś tam promienie,ale one nie szkodzą,jedynie gdy jakoś bardzo długo by sie robiło badanie.A przecież żadna z nas po godzinie się nie prześwietla.
Ja chodzę na usg częściej niż raz na miesiąc i moja gin nic nie mówi. Po niedzieli muszę iść zrobić reszte badań(bo już skierowania któryś tydzień czekają)i pójdę później do gin,to zdam relacje.
A teraz kochane miłej nocki Wam życzę.
Alexa i Enigma a Wy trzymajcie jeszcze w brzuszkach swoje maleństwajak najdłużej,w końcu już bliżej niż dalej końca.
Pepus a Wy na drugi raz nie przerywać z powodu błachostek
najwyżej komuś palec spuchnie od pukania w drzwi.
Do jutra kochane,ja musze wstać przed 8,bo ma jakiś facet z gazowni przyjść do licznika. Ale sie rozpisałam,a miałam tylko na chwilkę zajrzeć

Gracjanek

Fabianek

Edytowane przez Anusia479
Czas edycji: 2010-01-06 o 22:42
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 07:48   #4174
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Bajka śliczna kruszynka,jeszcze taka malutka,a tak szybko urośnie.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2010-01-07, 08:06   #4175
Sensuel
Wtajemniczenie

Dzień dobry lasencje

Wczoraj to już nie miałam siły na pisanie.Wszystkie gnaty mnie bolały ,a dlaczego to fotki zamieściłam.
Fajna zabawa była,dawno się tak nie bawiłam na śniegu.A jak mój 2 metrowy TŻ zjeżdżała to prawie się posikałam ze śmiechu .Dzisiaj śnieg już nie pada,ale nadal pełno go wszędzie.

Obiadu dzisiaj nie robię,bo został ze wczoraj.Gołąbki z kapusty pekińskiej wymyśliłam.Zgagę to miałam w nocy jak diabli tylko chyba nie od tego .
Dzisiaj popiorę i resztę rzeczy poprasuję
Stary 2010-01-07, 08:51   #4176
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

U mnie też jest pełno sniegu,utrzymuje się,bo ciągle jest przymrozek. Zimno jak nie wiem co. Nie mam dzisiaj co robić

Gracjanek

Fabianek
Stary 2010-01-07, 10:17   #4177
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka dziewczynki
Bajeczko dzidzia sliczniusia Ani sie obejzysz a bedziesz trzymac na rekach tego malutkiego szkraba
Alexa ehh normalnie szkoda slow Ale wierze ze wszystko bedzie dobrze,tylko teraz duuuzo odpoczywaj !!!
Fajnie ze Tz tak sie przejal i tak pomaga az sie lepiej robi jak sie czyta takie wiesci
Eniggma kochana Ty znow w szpitalu Ohh nalezysz sie tam troszke,normalnie bedziesz znac kazdy zakatek szpitala po takim przebywaniu w nim
Ale jeszcze troszke Wam zostalo,juz nie duzo,wiec zycze Ci kochana wytrwalosci i cierpliwosci,a maluszkom zeby jeszcze troszke wytrzymaly w brzuszku
Pepus Sloneczko hmm a moze akurat sie udalo,moze jakies kropelki sie tam zagniezdzily Ale fajnie by bylo hihihi
Sensuel hihihi noo musiala byc swietna zabawa na sniegu
A Twoj 2metrowy Tz napewno zabawnie wygladal jak zjezdzal...ohh to musial byc komiczny widok
Anusia jak Ci sie tak nudzi to wpadnij na kawke...poklachamy troszke
Zrobilas juz cala liste zakupow dla dzidziusia?? Bo to juz niedlugo polowa stycznia i wyruszycie na wieeelkie zakupy

A gdzie reszta dziewczynek?? wszystkie gdzies wywedrowaly

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 10:32   #4178
bajka1807
Zakorzenienie

hej kobietki

wiecie co, ja tez sie nudze.... strasznie mimo ze w pracy siedze. od sylwestra mam faze na maliny to zajadam sie malinowymi delicjami. chodzi tez za mna leczo ale mamuska stwierdzila ze mi nie zrobi bo to sezonowa potrawa

w sobote ruszam na jakies ciuchowe zakupki, bo ostatnio zakupilam sobie spodnie rozmiar wieksze to sie nie sprawdzaja bo zjezdzaja mi z tylka trzeba sie zaopatrzyc w jakies ciazowe, bo juz maja sie na czym trzymac.

sensuel ty tez zjezdzalas na saneczkach ? powiem wam ze mi sie marzy kulig tak dawno nie bralam juz w tym udzialu

wczoraj bylam u kolezanki, ktora ma 1,5 roczna coreczke... oj jaki z tej malej rozbojnik hehe chcialam ja nakarmic to chciala sama zjesc, a ta lyzeczka ledwo w lapce sie utrzymywala i cale jedzenie ladowalo na niej zamiast w buzi a pozniej to juz lapkami do zupki i zgniatanie marchewki i ziemniaczkow i sruuu na mamusie albo na podloge, ciotka tez oberwala
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 10:44   #4179
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kiciu,tak. Lista już gotowa,teraz tylko iść i kupować,tylko nie wiem co powinnam sobie kupić do szpitala jak będę szła rodzić,co wziąść maluszkowi a co sobie.
Może coś podpowie któraś
a mi się nudzi jak cholercia

Gracjanek

Fabianek
Stary 2010-01-07, 11:40   #4180
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
hej kobietki

wiecie co, ja tez sie nudze.... strasznie mimo ze w pracy siedze. od sylwestra mam faze na maliny to zajadam sie malinowymi delicjami. chodzi tez za mna leczo ale mamuska stwierdzila ze mi nie zrobi bo to sezonowa potrawa

w sobote ruszam na jakies ciuchowe zakupki, bo ostatnio zakupilam sobie spodnie rozmiar wieksze to sie nie sprawdzaja bo zjezdzaja mi z tylka trzeba sie zaopatrzyc w jakies ciazowe, bo juz maja sie na czym trzymac.

sensuel ty tez zjezdzalas na saneczkach ? powiem wam ze mi sie marzy kulig tak dawno nie bralam juz w tym udzialu

wczoraj bylam u kolezanki, ktora ma 1,5 roczna coreczke... oj jaki z tej malej rozbojnik hehe chcialam ja nakarmic to chciala sama zjesc, a ta lyzeczka ledwo w lapce sie utrzymywala i cale jedzenie ladowalo na niej zamiast w buzi a pozniej to juz lapkami do zupki i zgniatanie marchewki i ziemniaczkow i sruuu na mamusie albo na podloge, ciotka tez oberwala
Ja leczo czasami robię i wcale nie uważam,żeby to była sezonowa potrawa

No to big coś na sankach w czapce to JA .Pewnie że zjeżdżałam,a co mi tam.Duńczyki jeszcze nie widzieli kobity w 8 miesiącu ciąży zjeżdżającej z górki to mieli okazję
Stary 2010-01-07, 12:29   #4181
bajka1807
Zakorzenienie

przyznaje ze tez nie widzialam

kurcze mamuska sie mi normalnie wykreca .... a ja jestem *******a i zbytnio z gotowaniem nie jestem zaprzyjazniona ale za to od tesciow wczoraj z tz dostalismy za***iaszcze garki.... co sie w nich bez wody gotuje to juz zalapalam zonka... bo jak bez wody makaron ugotowac?
Mel B 14/14 ✓

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 12:56   #4182
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kobitki ja byłam dzisiaj jednak u gin. Synuś jest jak małe słoniątko,bo waży 1200 już,aż strach pomyśleć ile będzie ważył przy porodzie. Położenie ma miednicowe,ale na razie się tym nie martwie,bo ma jeszcze czas,żeby się przekręcić,a tak to wszystko wporządeczku

Gracjanek

Fabianek
Stary 2010-01-07, 13:01   #4183
agnieszka09
Wtajemniczenie

czesc laski

SENSUEL fajne zdjecia to sie wyszalalas tylko nie przesadz,daj niuni jeszcze posiedziec w ciepelku

BAJKA a to moze taki parowar dostalas mozesz ziemniaczki w nim ugotowac,warzywa,piersi z kurczaczka zrobic,rybke,nawet ryz ugotowac i jajaka ja takie cosc mam tylko,ze pietrowe i powiem Ci warzywa rewelacja wychodza nie traca koloru i smak jest inny niz jakbys ugotowala w wodzie.wszystko jest zdrowsze

a ja biore sie za sprzatanie,mam sajgon....wczoraj choinke rozebralam i bombki popakowalam i schowalam.ale choinka dalej lezy na srodku pokoju

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Kobitki ja byłam dzisiaj jednak u gin. Synuś jest jak małe słoniątko,bo waży 1200 już,aż strach pomyśleć ile będzie ważył przy porodzie. Położenie ma miednicowe,ale na razie się tym nie martwie,bo ma jeszcze czas,żeby się przekręcić,a tak to wszystko wporządeczku

ANUSIA gratki za wizyte....oj to mala bestyja sie nam tu chowa
ciekawe ile moje wazy

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 13:22   #4184
bajka1807
Zakorzenienie

to sa takie gary jakies co je tez mozna w piramidke ustawic i sie na parze wszystko gotuje, ale dla mnie to niewyobrazalne hehe

ale ja ciemna masa jestem jezeli chodzi o gotowanie. lol wlasnie zobaczylam ile te gary kosztowaly mogli nam dac ta kase zamiast kupowac te garki http://www.goldencook.pl/index.php?o...id=100&lang=pl o takie to....

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

anusia alez sie w tobie wielkolud kryje
Mel B 14/14 ✓
Stary 2010-01-07, 15:51   #4185
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kochane a co tu tak cichutko???Gdzie się wszystkie podziewacie???
Mnie od wczoraj zgaga męczy.

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

[QUOTE=ANUSIA gratki za wizyte....oj to mala bestyja sie nam tu chowa
ciekawe ile moje wazy[/QUOTE]

Kochana a kiedy się wybierasz do gin??? Niestety ja po wizycie nie mam fotki,bo się skubaniec rączkami zakrywał

a choineczkę już dawno rozebrałam,bo się sypała okropnie

Gracjanek

Fabianek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 15:59   #4186
alexa1307
BAN stały

Cytat:

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Kochana a kiedy się wybierasz do gin??? Niestety ja po wizycie nie mam fotki,bo się skubaniec rączkami zakrywał

No jakos tu pusciutko jak nigdy kobietki nasze pewnie wykorzystuja jeszcze sily na ostatnie zakupy i przygotowania
a ja bylam ogladac wozki i zamiast wozka przyjechalam do domu z przewijakiem ale fajna sprawa bo jest przewijak a jak sie go przesunie jest wanienka z zamontowanym odplywem,ze nie musze dzwiagac tylko podjade sobie do lazienki bo jest na koleczkach,ma 2 poleczki dosc glebokie na jakies reczniki,kosmetyki i pieluszki i udalo mi sie kupic z przeceny za 20 funtow a normalnie sa za ponad 70 czyli ladnie udalo mi sie zaoszczedzic
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 16:02   #4187
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
to sa takie gary jakies co je tez mozna w piramidke ustawic i sie na parze wszystko gotuje, ale dla mnie to niewyobrazalne hehe

ale ja ciemna masa jestem jezeli chodzi o gotowanie. lol wlasnie zobaczylam ile te gary kosztowaly mogli nam dac ta kase zamiast kupowac te garki http://www.goldencook.pl/index.php?o...id=100&lang=pl o takie to....
No ja ci powiem,że z takiego prezentu to bym się średnio cieszyła.Zwłaszcza,jeżeli nie miałabym zamiłowania do gotowania i to w dodatku na parze.Mogli zapytać wcześniej,a nie kupę kasy wydać na coś co może kilka razy użyjesz.

Cytat:
Mój w 29tc ważył 1250g.Także z tego co ja wiem to normalnie,a nie jakiś klops.No chyba,że ja jestem nie doinformowana,a ty wiesz więcej

Cytat:

kurcze mamuska sie mi normalnie wykreca .... a ja jestem *******a i zbytnio z gotowaniem nie jestem zaprzyjazniona ale za to od tesciow wczoraj z tz dostalismy za***iaszcze garki.... co sie w nich bez wody gotuje to juz zalapalam zonka... bo jak bez wody makaron ugotowac?
Oj wykręca,wykręca... .Hmmm,makaron bez wody powiadasz??No chyba się da,bo para go ugotuje jak woda.Przecież czasami surowy makaron daje się do zapiekanek,także i gotowanie go bez wody jak widać może być możliwe
Stary 2010-01-07, 16:20   #4188
agnieszka09
Wtajemniczenie

Cytat:

kochana ja juz nie bede miala usg.niestety w uk ma sie tylko daw razy jesli ciaza przebiega prawidlowo.....

dziewczyny ostatnio nie moge sie wogole ruszac.chwile posprzatalam i juz mnie dol brzucha tak dziwnie boli i jak stoje to tak jakby mi sie brzuch stawial....az ciezko kroka dac:c onfused:

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2010-01-07, 16:28   #4189
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
kochana ja juz nie bede miala usg.niestety w uk ma sie tylko daw razy jesli ciaza przebiega prawidlowo.....

dziewczyny ostatnio nie moge sie wogole ruszac.chwile posprzatalam i juz mnie dol brzucha tak dziwnie boli i jak stoje to tak jakby mi sie brzuch stawial....az ciezko kroka dac:c onfused:
Witaj w klubie jak to mowi moj maz CIEZAROWek
ja sie doslownie tak czuje jak ciezarowka jeszcze troszke nam zostalo ale mam nadzieje,ze szybko zleci

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 17:09   #4190
agnieszka09
Wtajemniczenie

ALEXA oj tsk jeszcze troche...ostatnio sie zle czuje a przeciez cala ciaze od poczatku dobrze wspominam.
z dniem jak weszlam w trzeci trymestr jest strasznie

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2010-01-07, 17:20   #4191
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Alexa wanienka z przewijakiem to faktycznie super sprawa,bo sama mam zamiar takie cos kupić,widziałam na allegro,najlepsze jest właśnie to,że mają odpływ
Sensuel to dobrze,że to waga prawidłowa,już myślałam,że to jakiś klocek będzie
Agnieszka to szkoda,że u Was tylko dwa razy robia usg. Ja chodzę prywatnie do gin,to mam usg przy każdej wizycie i za każdym razem nie mogę się doczekać aż zobaczę bobasa.
Szczerze mówiąc to odkąd zaczęła mi się ostatnia faza ciąży to też nie znoszę jej najlepiej,zgaga mnie ciągle męczy,brzuszek już mi troszkę ciąży,bo jak się schylam to mi ciężko. Tak coś mi siły odebrało,ale pocieszam sie tym,że już tak blisko jest koniec.
A teraz lecę kończyć robić obiad dla męża,bo będzie w domku ok 19,a potem jedziemy na jakieś zakupki do domku zrobić

Gracjanek

Fabianek
Stary 2010-01-07, 18:18   #4192
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ALEXA oj tsk jeszcze troche...ostatnio sie zle czuje a przeciez cala ciaze od poczatku dobrze wspominam.
z dniem jak weszlam w trzeci trymestr jest strasznie
Nic kochana nie mow o zlym samopoczuciu bo ja czasem czuje sie jak na poczatku ciazy mam takie dni,ze jest mi strasznie niedobrze az chce mi sie zwymiotowac boli mnie glowa,robi mi sie slabo,ma skoki cisnienia jak moja babcia jakies dusznosci mnie dopadaja,ze mam wrazenie,ze zaraz zbraknie mi powietrza ale mam nadzieje,ze damy rade dotrwac kochana jeszcze te pare tygodni,choc nie powiem,ze nie mam czasem dosc i juz bym chciala urodzic

---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Alexa wanienka z przewijakiem to faktycznie super sprawa,bo sama mam zamiar takie cos kupić,widziałam na allegro,najlepsze jest właśnie to,że mają odpływ
Sensuel to dobrze,że to waga prawidłowa,już myślałam,że to jakiś klocek będzie
Agnieszka to szkoda,że u Was tylko dwa razy robia usg. Ja chodzę prywatnie do gin,to mam usg przy każdej wizycie i za każdym razem nie mogę się doczekać aż zobaczę bobasa.
Szczerze mówiąc to odkąd zaczęła mi się ostatnia faza ciąży to też nie znoszę jej najlepiej,zgaga mnie ciągle męczy,brzuszek już mi troszkę ciąży,bo jak się schylam to mi ciężko. Tak coś mi siły odebrało,ale pocieszam sie tym,że już tak blisko jest koniec.
A teraz lecę kończyć robić obiad dla męża,bo będzie w domku ok 19,a potem jedziemy na jakieś zakupki do domku zrobić
No zebys wiedziala,ze to fajne rozwiazanie nie trzeba targac tej wanienki z woda choc moj pewnie bedzie zly bo juz wczesniej kupilismy wanienke i zaraz bedzie gadanie,ze po co nam 2,ze szkoda kasy bo mialam kupic taki przewijak na lozeczko ale sama deska nie liczac gabkio kosztowala najtaniej 35 funtow a dokupic gabke....wiec jakby nie patrzec to zaoszczedzilam ale faceci ciezko rozumuja niestety
Stary 2010-01-07, 20:48   #4193
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Hejka dziewczynki

Ja tak tylko na szybko i nawet nie czytalam co pisalyscie...jutro jak przyjde z pracy to sobie nadrobie
Chcialam sie tylko pochwalic ze wlasnie wrocilam ze szpitala,i mialam okazje zobaczyc jak zaczyna sie akcja porodowa,i uslyszec serduszko dzidziusia dzieki ktoremu wszystkie stresy mi przeszly....cuuudowny dzwiek

A teraz mykam kochaniutkie bo jutro o 5 pobodka
Chcialam sie tylko pochwalic hihihi
Buziaczki i slodkich snow mamuski

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:07   #4194
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczynki
Pepus Sloneczko hmm a moze akurat sie udalo,moze jakies kropelki sie tam zagniezdzily Ale fajnie by bylo hihihi
To raczej byłabym mocno zdziwiona, że tak niewiele potrzeba.

Cytat:

To ja mogę chętnie gotować o ile ty w zamian będziesz sprzątać.

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:34   #4195
agnieszka09
Wtajemniczenie

KICIA a jednak bylas i jak maluszek

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2010-01-07, 22:22   #4196
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

No ja wróciłam z zakupów,bo pokończyło się pare rzeczy w domku,a i tak kupiłam pare tych,których nie miałam w planach. Ale coś mało napisałyście kochane. Do jutra

Gracjanek

Fabianek
Stary 2010-01-08, 04:36   #4197
zebra666
Zakorzenienie

Melduję sie w końcu i tutajnie moge wizaz teraz opanowac i nadąrzyć... w zbyt wielu sferach się udzielałam Na pocieche wrzucę pare fotek

Dziękuję wam za miłę komantarze na nk Nawet nie weicie jak miło się je czyta... Mam nadzieję, że u Was w porządku i dotrwacie szczęśliwie do samego końca Nie opisuję tutaj porodu jak coś jest w wątku na klubie.

A oto mój mały aniołek

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 08:09   #4198
Sensuel
Wtajemniczenie

Zebra....widzę,że pora wstawania taka odpowiednia dla młodej mamy .Ja też już w tych godzinach byłam na nogach.
Piotruś jest super,ale to już pisałam chyba wszędzie .Poza tym cały czas się nie moge nadziwić,jak taki klops może przejść przez tak mały otwór ,hehehe.

Dzień dobry wszystkim i miłego dnia.
Stary 2010-01-08, 08:29   #4199
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Zebra Piotruś jest cudny. Takie kochane maleństwo,aż się swojego doczekać nie mogę. Miłego Dnia

Gracjanek

Fabianek
Stary 2010-01-08, 09:00   #4200
zebra666
Zakorzenienie

I bardzo grzeczny dziś częściej się budził ale 2 h zawsze da pospaćminimum. Teraz chyba dłużej pospi:P muszę za prasowanie się wziąść, bo wczoraj zaczęłam ale Piotruś nie dał nawet porządnie zacząć hihi.

Sensuel właśnie rano sapć mi się nie chce:\ a wieczorem jestem rozdrażniona i mega śpiąca

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości