|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lublin-gdzie kupię, znajdę, załatwię etc- zbiorczy cz. III
wlasnie to zauwazylam;/ az mnie nerwica bierze jak widze dziewczyny z idealnym podkladem na twarzy a ja ciagle kupuje nowe polecane przez KWC i okazuja sie bublami ;/;/ wiem ze jest specjalny watek ale moze w tej dziedzinie tez jestes ekspertem ;p ? |
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, rzucił się Wam gdzieś w oczy żel do mycia twarzy? o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...-mieszanej.htm
wiem, że można kupić ją w auchanie, ale w Lublinie go nie ma, więc może widziałyście w innym supermarkecie?
|
#4353 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#4356 |
|
Raczkowanie
|
O to tak jak ja, staram się więc kierować już tylko własnymi testami
Ale chociaż mam już swoje 3 sprawdzone typy, to i tak często zaglądam na KWC i na tym moje starania czasem się kończąA właśnie możecie polecić gdzie w Lublinie znajdę jakąś dobra odżywkę do rzęs? |
|
|
|
#4357 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4358 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4359 |
|
Wtajemniczenie
|
Powinna być.
Niedawno kupiłam tam odżywkę, tyle że tą białą - była w promocji ...i jestem z niej zadowolona...
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Tak średnio,bo miałam 3 podkłady w życiu zanim zaczęłam używam mineralnych, i na minerałach poprzestałam. Czasami używam Lasting Performance MF z takich "normalnych", ale to chyba kwestia indywidualna czy taki podkład pasuje.
|
|
|
|
#4361 |
|
Zadomowienie
|
dobieranie podkładu to masakra
ja dodatkowo mam cerę naczynkową i naprawdę ciężko znaleźć coś kryjacego nietworzącego maski. teraz mam revlona colorstay, mozna powiedzieć, że jestem zadowolona ale to jeszcze nie jest to czego bym oczekiwała.w vero modzie są znizki 20% na wszystko kupiłam kurteczkę
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
|
|
|
#4362 |
|
Zadomowienie
|
tez maam revlon colorstay (kolor Buff) i juz mi sie nie podoba, zastanawiam się nad Dermacolem (bo wiem ze mozna godostac w paru miejscach w Lbl) albo nad Pharmaceris F
tylko nie wiem jak z kolorami... ;/
|
|
|
|
#4363 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam narazie Revlona Corostaya i podkład sam w sobie jest fajny, bo ma jak dla mnie cudowną konsystencje i nie robi maski ale kolor mam zły i słabo kryje. Dlatego zamówiłam sobie próbki podkładów (pudrów) mineralnych. Bo u mnie jest troszke do krycia
![]() a co by było nie na temat... czy widziałyście w naturach pędzle do pudru mineralnego Essence? Takie o: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...sh-Essence.htm bo na świętoduskiej nie ma a chyba powinny być... przynajmniej mam taką nadzieje ![]() ee już się dowiedziałąm że nie ma w sprzedaży tego pędzla, no cóż.. Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-04-28 o 17:10 |
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam colorstaya
ja mysle po prostu nad korektorem z maca studio finish...A zeby nie bylo nie na temat to są gdzieś revlony? bo byly w GC a teraz?
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy była któraś z Was może ostatnio w pałacu parysów? Ja byłam w 1,5miesiąca temu i chciałam się Was zapytać czy bosso jest już definitywnie zlikwidowane ?
Łudzę się, że może był to tylko remont ![]() I jeszce jedno pytanie- orientujecie się moze czy będą dni powtórki glamour w maju ? Ostatnie z powodu żałoby narodowej miały być przełożone, ale ostateczna decyzja należała do poszczególnych sklepów. Interesuje mnie mango ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
Jak chcesz dobrze kryjący korektor to z mojej strony mogę polecić clinique all about eyes i helena rubinstein magic concealer. Klinik jest w sephorze i można wyżebrać próbkę, dają bez problemu ![]() Korektory te są bardzo kryjące więc należy ostrożnie je nakładać Podobno tez jakiś biotherm w tubce fajny jest, ale nie miałam z nim do czynienia
|
|
#4367 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem ale dla mnie revlon colorstay (z soflexem) jest beznadziejny stostuje revlona juz 2 rok i ostatnio jestem neizadowolona nie moge znaleźć zupełnie takiego najzwyklejszego revlona ... ;/;/ juz chyba takich nie produkuja taki ze zlotymi paskami na nakretce ...
i dlatego musze pilnie go zmienić szczerze-nic nie kryje, robi plamy i się ściera (!) moze to podróba?? nie wiem.. zapłacilam 40zł na all |
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
Ze swojej strony polecam EL double wear ( niestety niektóe kolory dostępne tylko przez internet) i shiseido sun protection
|
#4369 |
|
Raczkowanie
|
w tesco w pasażu jest sklep z bielizną i kosmetykami, koło stoiska ery :P tam są kosmetyki revlona, ale nie lepiej kupić na allegro, chociaż taniej...
a ja mam pytanie gdzie w lublinie jest największy wybór pończoch? od razu mówię, że jestem wymagająca
|
|
#4370 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że większość wizażu colorstay'a używa, a ja wśród nich.Używam już kilka lat i póki, co nie znalazłam nic lepszego dla mojej twarzy jeśli chodzi o trwałość i krycie jednocześnie.
Cyska revlony są w Olimpie w nowej części ( w starszej chyba też). annusiak_kk, może faktycznie trafiła Ci się podróbka. Ja raz zamówiłam na All od faceta z Lublina i w porównaniu z tymi kupionymi w sklepie to porażka - musiałam wyrzucić. Teraz jeśli tlyko mam okazje to kupuje, gdy jestem w Anglii, bo cenowo tez wychodzi korzstniej |
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja mam taką trochę inną sprawę.
znacie w lbn miejsce gdzie jest gładki asfalt i nie jeżdżą samochody? żeby można było pojeździć/pouczyć się jeździć na rolkach
|
#4372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4373 |
|
Zadomowienie
|
Smaga Witold Niezabitów 46a 24-320 Poniatowa 81 820-61-84 A drugi Piątek Marek Spławy 26 24-320 Poniatowa
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tam gdzie jest nowe wejście do Botanika jest właśnie parking i po drugiej stronie ulicy troche dalej idąc główną drogą (Willową), po prawej stronie też jest taka uliczka i tam właśnie jeżdża dzieci na rolkach irp i mamy z dziećmi i wózkami chodzą ![]() Co do Colorstaya też kupowałam na allegro pewnie u tego samego sprzedawcy co wszystkie i z tego co próbowałam jeszcze w GC to taki sam właściwie był w konsystencji. Ja go kupiłam rok temu i dopiero połowe zużyłam. A właściwie tylko tego podkładu używam no ale nie codziennie.
Edytowane przez gsk Czas edycji: 2010-04-28 o 22:19 |
|
|
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaaaa??? a w którymże to ?
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten sun kupiłaś przez internet? Cytat:
Forget it , jedyny, który jest w stanie zakryć moje cienie pod oczami.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2010-04-29 o 10:12 |
||
|
|
|
#4378 |
|
Zadomowienie
|
no ja zawsze zamawialam u takiego uzytkownika co prosto z anglii mi przysyłał revlona
![]() ale juz nie ma konta ;/trafila mis ie podróbka dlatego pozostaje mi wędrówka do tesco na zana ![]() albo to nie podróba tylko ten z soflexem mi nie pasuje;/; bo to mój pierwszy z sftlx ;/ >dziewczynki gdzie dostanę klej do sztucznych rzęs? |
|
|
|
#4379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:30.

ja dodatkowo mam cerę naczynkową i naprawdę ciężko znaleźć coś kryjacego nietworzącego maski. teraz mam revlona colorstay, mozna powiedzieć, że jestem zadowolona ale to jeszcze nie jest to czego bym oczekiwała.

ja mysle po prostu nad korektorem z maca studio finish...