|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
|
|
#422 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej zadzwonić, chociaż zdarza sie ze czasem sami dzwonią i pytają, ale ja bym jak najszybciej zadzwoniła( jutro rano, bo dzis raczej sie nie dodzwonisz:P)
|
|
|
|
#424 |
|
Zadomowienie
|
a potem w programach motywacyjnych byłoby dziecko gratis, bo mieliby ich za dużo na magazynie
![]() otworzyłam kilka dni temu tropikalny krem do stóp, jak dla mnie zapach nie do zniesienia, straszny jest
|
#425 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ciekawe jak się zachowuje, kiedy zaczyna schodzić. z tego co zdążyłam zauważyć, to jedynie samoopalacze z wyższej półki schodzą jednolicie. ale może ten będzie ok. nie jest drogi, więc mogę zaryzykować
|
|
|
|
|
#426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i jutro też się nie dodzwonisz
Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-04-02 o 22:03 |
||
|
|
|
#427 |
|
BAN stały
|
dziewczyny może mi któraś sprawdzić czy jest teraz w katalogu 5 dostępna woda Pur blanca blossom 4587 2
|
|
|
|
#428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest w netto nr 5 za 14,90 Edytowane przez karinka124 Czas edycji: 2011-04-02 o 21:59 |
|
|
|
|
#429 |
|
BAN stały
|
Tak wiem. Tylko nie wiem czy jest dostępna ??? ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- i dlaczego taką tanią zrobili,przecież jest to 50 ml . ? ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- a jak sprawdzasz czy jest dostępna? |
|
|
|
#430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i się okazało, że się wszystko zdublowało Szkoda, że nie mam szansy sama tego skorygować. A myslicie, że oni bez problemu to zrobią?
|
|
|
#431 |
|
Raczkowanie
|
Wg mnie ten krem jest bezzapachowy. Ogólnie jest ok, nie zostawia tłustej warstwy co jest dla mnie na plus.
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie te 2. Natural Glisten zamowilam sobei juz z Demo a Rose Kissed wezme w ktoryms katalogu (gdzie najtaniej). Jeszcze jeden mi sie podoba - Plum Beautiful. Uwielbiam sliwkowe i mauve. Zobaczymy . Mam tylko nadzieje, ze ona maja gabeczke a ni pedzelek, bo tych jakos nie lubie.
|
|
|
|
|
#435 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#436 | |||
|
Rozeznanie
|
Uff dziewczyny ale pedzicie. 10 stron musialam nadrobic az mnie oczy bola:p
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja niestety uwazam ze niektore kosmetyki ori faktycznie ma lepsze chociaz jestem w zasadzie milosniczka i ori i avonu. Obie firmy kocham i nigdy nie zrezygnuje z ich kupowania. |
|||
|
|
|
#437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak tanio bo jest juz w netto czyli ofercie wyprzedazowej i więcej jej nie będzie a sprawdzam wpisujac jej kod bez spacji w strefie w przykladowym zamowieniu i obok wyswietlaja sie "światła" a pod spodem są znaczenia tych swiatel. jakby bylo zielone to była by dostępna ta woda
|
|
|
|
|
#439 |
|
BAN stały
|
Gdzie na stronie avonu mogę pobrać ofertę demo do katalogu 5 ??
|
|
|
|
#440 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet słodka , taka pomarańczowa trwałość przeciętna dla mnie ta woda "zalatuje odświeżaczem do Wc o zapachu jakiś owoców tropikalnych/cytrusowych , czegoś pomarańczowego " nie lubię jej
|
|
|
|
|
#442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kusi mnie bo mam szminkę uwodzicielkę fuchsia fever, lubię ten kolor, nie od stóp do głowy, ale lubię i ten anew![]() chociaż niektóre z nas zdążyły kupić, a nie jak nieszczęsne broszki inez ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#443 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kurde ale numer odwaliłam z tym dublem
Czyli jutro nikt tam nie odbierze? A w pon jak zafakturują to może być za późno. Od której można tam dzwonić? Jak mi przyjdzie wszystko podwójnie to W takim razie napiszę do nich, mam poprosić o usunięcie całego zamówienia i napiszę od nowa czy tylko tej "drugiej części"?Cytat:
Cytat:
niebieski - morski, zielony- leśny, biały - dla skóry wrażliwej, żółty - cytrynowy, różowy- kwiatowy A płyny do kąpieli były w takich samych opakowaniach jak dzisiaj Cudowna! Pamiętam panią konsultantkę, przychodziła do nas do domu z całą torbą produktów, nie zamawiałyśmy z katalogu tylko kupowałyśmy z tej torby
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
miałam puścić zamówienie na 66zł, żeby dobić do 250, a tu już mi się uzbierała prawie stówka
|
|
|
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczę za kilka dni jaki będzie efekt A tak w ogóle to na pudełku jest napisane, "by zachować najlepsze rezultaty, zużyć w ciągu 6 miesięcy od daty zakupu " Chyba powinno być daty produkcji albo otworzenia
|
|
|
|
|
#446 |
|
szeryfcio
|
Kurcze, nie idzie was nadrobić... jestem w trakcie
ale wypowiem się na temat Reese Witherspoon zielonych, bo własnie byłam w Coku i je wąchałam. Mnie się (na szczęście ) nie podobają. To znaczy są porządne i trwałe, ale teraz nie interesuje mnie ten typ. Na początku pachną mocno ziołowo (stąd porównanie dziewczyn do męskich), ale potem przebija coś słodko mocnego i przypominają mi bardzo nasze stare Prowl. Jest w nich jakaś nuta z tego.I tak jak jamapi pisała, wielbicielki TTA Gold też powinny być z nich zadowolone.
|
#447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy to było |
|
|
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#449 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny. Oj szalejecie z tymi postami i wątkami
![]() W piątek, miałam jak Wy to nazywacie "Święto Paczki" I mam jedno pytanko, mianowicie: Czy któraś z Was miała może "do czynienia" z Koncentratem przeciw oznakom starzenia się skóry? (z serii solutions plus+Ageless Accolade, różowy, 3o ml), pytam bo jedna z moich klientek go zamówiła no i ... jak przeczytałam ulotkę to boję się, że może narobić więcej szkody niż pożytku Mianowicie jest tam napisane tak: "UWAGA: Produkt zawiera kwas alfa hydroksy. który może zwiększyć wrażliwość skóry na słońce, a w szczególności ryzyko oparzenia słonecznego. (...) Przerwać stosowanie jeśli pojawi się podrażnienie lub wysypka. Jeśli objawy te będą się utrzymywać, zasięgnąć porady lekarza".I nie wiem czy odradzić jej ten koncentrat i odesłać do Avon-u czy też czekać co z tego wyniknie ... Poza tym chciałam napisać, że w końcu dotarły do mnie naszyjniki Slip Into , i muszę powiedzieć, że są bardzo ładne, zastanawiam się tylko czy z czasem te łańcuszki niezczarnieją??? Poza tym uważam, iż ze względu na tak długi czas oczekiwania na nie, klientki powinny dostać jakieś prezenciki przeprosinowe. Co o tym sądzicie???Dotarła do mnie również kosmetyczka w prowansalskim stylu i szczerze mówiąc, w katalogu na zdjęciu lepiej się prezentowała, jakaś taka mała jest ... i już mi się nie podoba ... W ciemno zamówiłam nową Pur Blance no i jak zwykle zapach mi nie odpowiada... Wcześniej skusiłam się na Eternal Magic (cały zestaw, też kupiłam w ciemno) i mam teraz problem bo ja ich nie mogę używać Na szczęście jakoś przyzwyczaiłam się do tych nowych Percive Wniosek nasuwa mi się jeden: nie zamówię już żadnych perfum w ciemno, choćby nie wiem w jak bardzo okazyjnej cenie były Trochę ponarzekałam, to teraz chociaż jeden pozytyw na koniec ... jestem zadowolona ze składanej szczotki do włosów ![]() Poozdrawiam
|
#450 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko właśnie odkąd weszły te nowe przepisy nt co się wlicza a co nie do bazy, to że nie można wykasować braków itd to wtedy właśnie coś też weszło nowego nt zwrotów i dlatego pytam bo nie wiem jak to się będzie miało do mojej sytuacji, bo jak zwrócę teraz tą wodę za 89zl to nie wiem czy nadal będę miała 30% upustu w tym samym kat skoro miałam na 500zl z groszami zamówienie na pierwszy terminCytat:
45?! a myślałam, że to ja zaszalałam ![]() a czy one są szerokie? bo ja mam bardzo chude nadgarstki i mi wszystkie bransoletki są zazwyczaj za szerokie. Czy masz może porównanie do bransoletki Rosabell? ta okrągła blaszana ze srebrnymi motywami na czarnym tle
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

Miałam ten olejek w żelu i on się dłużej wchłaniał. Plam nie mam, skóra lekko opalona
ciekawe jak się zachowuje, kiedy zaczyna schodzić. z tego co zdążyłam zauważyć, to jedynie samoopalacze z wyższej półki schodzą jednolicie. ale może ten będzie ok. nie jest drogi, więc mogę zaryzykować 

No i się okazało, że się wszystko zdublowało
Szkoda, że nie mam szansy sama tego skorygować. A myslicie, że oni bez problemu to zrobią?

] będą moje 

dla mnie ta woda "zalatuje odświeżaczem do Wc o zapachu jakiś owoców tropikalnych/cytrusowych , czegoś pomarańczowego " nie lubię jej
a myślałam, że to ja zaszalałam