![]() |
#421 | |
Gang Iren
|
Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
A przypomnij skad wiesz,ze cykl byl bezowulacyjny? Mysle jednak,ze bedzie dobrze i niedlugo lekarz potwierdzi,ze jest fasoleczka ![]() Gratuluje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i to jest wlasnie ta co byla pewna na 100% , ze @ przyjdzie, bo pecherzyki, bo bla bla bla ![]() to co, papieroski ida w odstawke ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Raczkowanie
|
Kluska aaaaaaaa
![]() ![]() ![]() pomysl : ktora ma problemy z mezem niech mowi "aa ten cykl mam bez owu" chlop wyluzuje i... ![]() ps. dziewczyny, ktoras pisala o stworzeniu listy staraczek na pierwszej stronie, to jak, robimy ja? i powoli staraczki bede przeksztalcac sie w zafasolkowane bo juz coraz wiecej ich mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 | |
Zakorzenienie
|
bo w moich cyklach owu jeśli było to ok13-14 dc.
a jak nie było to i tak w tych dniach LH rosło i np wychodziły mi testy owu mimo, że nic nie pękało. w tym cyklu byłam byłam u gina 12 dc i miałam naokoło jajników paciorki małych pęcherzyków, ani jednego dominującego. mieliśmy robić monitoring, ale skoro nic nie dominowało to odłożone zostało na ten miesiąc i miałam mieć stymulację. może wcześniej była owu? ciekawe... zaraz mam spotkanie a potem chyba wyskoczę do lux medu na betę. nie wierzę jakoś.... ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() my w tym cyklu chyba odpoczywaliśmy po prostu od tego wszystkiego... jak były nastrojowe chwile to np robiliśmy inne rzeczy, od których się nie zachodzi ![]() dziękuję za gratulacje, na razie spokojnie i kciuki może...za tą betę ![]() a listę koniecznie trzeba zrobić, będzie łatwiej się połapać ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Wtajemniczenie
|
Odp: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Ale fajowo! Gratuluję Kochana i trzymam kciuki za fasolkę
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#426 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=[B]karolinadobra[/B]]
karolka ni e warto sie kłucic , lepiej na spokojnie porozmawiac, być moze Twój facet boi sie porazki , pisałam już wcześniej że faceci sa w środku tacy delikatni i tylko na zewnątrz macho i może boi si e próbowac żeby sie nei rozczarowac a raczej nie rozczarowac Ciebie. chyba tylko spokoja rozmowa tu pomoże. trzymam kciuki zeby s ie udało ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Hej. wczoraj obralam inna strategie. mialam jakis taki cichy dzien maz tez mowil ze nie mogl sie skupic w pracy bo niby ta presja. Wiec usiadlam z nim wieczorem i na spokojnie przegadalismy caly temat. Od razu nam ulzylo bo tak naprawde to czlowiek nie wie jak sobie radzic z takim tematem jak wczesniej nigdy sie nie staralismy ale dalismy sobie na luz zadnego cisnienia ja sobie bede robila te moje pomiary ale nie bede mu zaprzatac glowy tym bo z tego co widze to chyba to mu w niczym nie pomaga.dodam ze nawet milo sie pogodzilismy takze na plus. czasami trzeba tylko wysluchac drugiej osoby. Ach te uroki starania sie ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek dziewczynki
![]() kluseczka jejku az mi dech zaparło ![]() ![]() ![]() ![]() Gosia a to ok ![]() Asieńka jesli chodzi o sprzatanie ja po prostu lubie noca, wtedy mam cisze spokój , misiek mi si ecnie kreci ni ecbałagani a pozatym jakoś ze snem sie ni eclubimy ostatnimi laty. w sumie i tak wczoraj do 2 siedziałam ![]() ![]() ![]() jak wpadam w rytm ćwiczeń to tez tak po pólłnocy zaczynam dopiero, jakoś tak mam ![]() u mnie dziś przepiękne słoneczko , az miło posiedziec ...w domu haha ale i tak pojdziemy na ogród podlac pijawki i polatac. Karolka widze coraz lepiej z cytowaniem ![]() ![]() ![]() ![]() no włąsnei dziewczyny lista lista!!! ale to najlepiej założycielka Angelic w pierwszym poscie ew Aga w drugim poście neich zrobi liste ![]() Miłego dzionka dla Was laseczki i jak najwiecej dobrych wieści ![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-09 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
siedzę w pracy i nie myślę. a właściwie myślę ale nie o tym co trzeba ![]() i jak zrealizować nasz tajemny plan - że teściowa i babcia tżta nie dowiedzą się o ciąży wcześniej niż w 3 trymestrze. teraz to bardzo ważne, w końcu nie mogę się denerwować, a przy okazji utrzemy wiedźmom nosy.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Super,ciesze sie razem z toba! Trzymam kciuki za bete,ale mysle,ze to tylko formalnosc ![]() Ja z corka zaszlam w dni nieplodne ![]() A z synkiem nie mialam @ przez ponad 2 miesiace,taki mialam cykl chyba 70 dniowy ![]() Dziecko wie najlepiej kiedy sie pojawic,a my mozemy sobie gdybac i planowac ![]()
![]() |
![]() |
#430 |
Wtajemniczenie
|
Kluseczka ale mi sie smiac chce jak piszesz Wiedźmy hahaa , w myślach widze takie rozczochrane zołzy na miotłach
![]() powiedz po prostu najbliższym i kazdego poproś o dyskrecję , to chyba najrozsadniejsze wyjście. fkatycznie nie potrzebne Tobie nerwy teraz . mnie już cycki lekko bolą wiec @ przyjdzie w terminie, no ale na cud nie liczyłam bo jedno przytulanko tylko było niby w dni płodne ale czy owulacyjne tego nikt nie wie. w tym miesiacu bynajmniej nie bede rozczarowana ![]() ![]() u mnei burza więc musielismy do domku wrócić a taki si e piękny dzionek zapowiadał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 |
Gang Iren
|
Karolina a moze akurat... Fajnie by bylo.
Ja tez mysle,ze jednak nie,bo w sumie jakis czas temu brzuch pobolewal,ale teraz od dawna juz nie. No ale nie ma @ wiec jest nadzieja jeszcze.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 |
Wtajemniczenie
|
Robicie ta listę na początek wątku??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#433 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
![]() ![]() Gosia raczej na 100 % nic z tego nie będzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 | |
Gang Iren
|
Cytat:
OK,juz wysylam pw ![]()
![]() |
![]() |
#436 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A czułaś się jakoś inaczej? Czy jedynym objawem była spóźniająca się @? Mam jeszcze pytanko- jak to jest Dziewczyny z temp podczas cyklu bezowulacyjnego? Pozostaje na tym samym poziomie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny padam na twarz, nasza Kluseczka zmajstrowała fasoleczkę. Oby teraz poszło lawinowo ![]() ja mam mega wrażliwe sutki i pulsujący jajnik @ się zbliża jak nic ![]()
![]() |
![]() |
#438 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
A patrząc wstecz mogłabym się dopatrzeć znaków. Szczerze mówiąc gdybym cyklu nie spisała na straty to pewnie zwróciłabym uwagę np na to, że w majówkę...opychałam się piersią z kurczaka ![]() I jest coś jeszcze- zawsze miałam taki nalot na języku. Znikał tylko jak byłam na diecie. Jakieś 2 tyg temu zrobił mi się ładny różowiutki i tak mnie to zastanawiało. Spytam się jutro doktora czy to moze mieć coś wspólnego. Ps ciekawe jak mi pójdzie z niepaleniem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() Jutro jak będę miała potwierdzenie to wyślę do Was bączki co pomogą wiatrowi w pyleniu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
my jutro jedziemy na weekend nad morze i mam zamiar "ciężko pracować" ;P trzymajcie kciuki!
kluska trzymam za Twoją betę, będę Was podczytywać z trasy ![]()
![]() |
#440 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#441 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
_Kluska_ gratuluję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#443 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek
![]() chyba dzis pierwsza jestem a śpiochy śpią albo juz do pracy wszystkie pobiegły..ja się lenię od 3 lat i chyba mi tak zostanie ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka u mnei pogoda do d... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 | |||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() powiedzialas juz tz ?? a co do niepalenia to teraz masz taka motywacje, ze hej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
trzymam, daj czadu. Z czego masz egzamin? Ja już zamomniałam jak to jest czuć to napięcie - i bardzo się z tego cieszę.
![]() |
![]() |
#447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dialog: - wygląda na to, że w tym roku będziesz miał wyjątkowy prezent na urodziny ![]() - jaki? - jestem w ciąży. będziemy mieli dziecko! - kto? - no my: ty i ja. - nie żartuj sobie ze mnie. - serio ![]() - nie, jaja sobie robisz ![]() .........(jakieś 5 minut: ale naprawdę?, nie żartujesz? jesteś pewna?)............ potem dotarło i do wieczora twarz tż wyglądała tak ![]() mam dziś urlop, ogarnę się zaraz i pojadę po wyniki bety. potem pokręcę się po mieście, a na 13.40 doktor. najpierw pokażę wyniki badań plemników a potem wyjmę betę i pokażę, jak się spisały ![]() Cytat:
nie możemy sobie niestety na to pozwolić ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Asieńka u mnei to samo lejei leje , ale przynajmniej mi ogród podleje ![]() Kluseczka super pomysł z tym ginem , ale bedzie zdziwiony , mój to mnie chchiał uścisac jak zaszłam tak si e cieszył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Raczkowanie
|
tak, tak wysylajcie pw do Angelic i zrobmy ta liste, bo tak glupio sie ciagle pytac
![]() kluseczko i jak tam beta????a rozmowa z Tz... ![]() -bedziemy mieli dziecko -kto? -no my, ja i ty.. no padlam ![]() Gosia, Karolina i Aga jak tam u was? @ dalej brak? ![]() u mnie (nie) oczekiwana @ na pojutrze przypada. Objawow @ narazie brak ale to zadna nowosc, bo roznie u mnie z tym bywa.. utrzymuje sie natomiast bol zoladka ale to raczej objawem ciazowym nie jest ![]() karola1085 kciuki za egzamin ![]() Edytowane przez Lorella Czas edycji: 2013-05-30 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Raczkowanie
|
Hello
![]() Ja już jestem po wizycie u lekarza. Zrobił mi USG; 6 tc, fasolka ma 3,2 mm i serduszko już bije i wszystko jest ok ![]() To moja pierwsza ciąża i przeżywam jak stonka wykopki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.