|
|
#451 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Staraczkowe grono 2020 - cz. 3
Dzień dobry
Ooooo wow co Za Becia !!! Piękna !! 🥰❤️ Dziękuje laski za kciukasy hehhe ale chyba się nie zdziwię :P myśle ze @ przyjdzie Miłego dzionka 🌸 Ahh ta Beta taka piękna 😬😬😍 ---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- Jestem taka ciekawa czy owu była jednak wcześniej czy bliźniaki 😍 Chociaż Itsmeboo ty robiłaś testy owu i po tym patrZylas nie ? |
|
|
|
#452 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
Ale super, że już piątek ![]() Cytat:
Shadoww90, oby @ nie przyszedł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#453 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje 😚
Hmm czyli nie powinno być jakby wcześniejszej owu ... czyzbys miała to szczęście , tzn . Podwójne szczęście 🥰 |
|
|
|
#454 |
|
Raczkowanie
|
Ja też od razu pomyślałam, że bliźniaki
![]()
|
|
|
|
#455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ️ a kiedy była owu? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kruszynka jak wyżej pisała Itsmeboo
|
|
|
|
|
#457 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Już widzę sorka, poprostu nie przeczytałam wszystkiego i pytałam bliźniaki szczerze to ja się boję bliźniaków ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Dzień dobry! Wreszcie piątek ![]() ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#458 |
|
Rozeznanie
|
A mi się marzą bliźniaki, jakas inna jestem
ale ani u mnie, ani u męża bliźniaków nigdy nie było, jestem dość młoda, hormonami się nigdy nie leczyłam wiec nie mamy szans. Chociaż ciąża i poród bliźniaków to na pewno wyzwanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#459 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czytałam piękne historie. U mnie dziadek z bliźniaków Mamy , tata.
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak bardzo chcesz to kto wie ![]() ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#461 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny! Dzięki za wszystkie miłe słowa. Na wizażu zawsze trafiałam na super osoby! (wiem, że mój profil na to nie wskazuje
ale miałam inne konto, do którego danych niestety nie pamiętam). Gratuluję ultra wysokiej bety! ) A u mnie 21dc, nie wiem co zrobić z kolejnym. Martwi mnie to, że według lekarza nie było owulacji (sprawdzał w 19dc) Ehhh co ja mam zrobić, żeby ona się pojawiła. Nie mam PCOS, nie mam wysokich wyników tarczycy. Męskie hormony mam na niskim poziomie, cykle w miarę regularne i nie za długie (max 35 dni). Zbadam LH, FSH, estradiol i prolaktynę czynnościową. A myslałam, że tym razem była, bo od 16dc mam bardzo bardzo wrażliwe piersi i bolą nawet przy lekkim dotyku. Myślałam, że to progesteron w 2 fazie powoduje takie zmiany. Edytowane przez 476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a Czas edycji: 2020-08-28 o 09:14 |
|
|
|
#462 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
[1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88099449]Hej dziewczyny! Dzięki za wszystkie miłe słowa. Na wizażu zawsze trafiałam na super osoby! (wiem, że mój profil na to nie wskazuje
ale miałam inne konto, do którego danych niestety nie pamiętam). Gratuluję ultra wysokiej bety! ) A u mnie 21dc, nie wiem co zrobić z kolejnym. Martwi mnie to, że według lekarza nie było owulacji (sprawdzał w 19dc) Ehhh co ja mam zrobić, żeby ona się pojawiła. Nie mam PCOS, nie mam wysokich wyników tarczycy. Męskie hormony mam na niskim poziomie, cykle w miarę regularne i nie za długie (max 35 dni). Zbadam LH, FSH, estradiol i prolaktynę czynnościową. A myslałam, że tym razem była, bo od 16dc mam bardzo bardzo wrażliwe piersi i bolą nawet przy lekkim dotyku. Myślałam, że to progesteron w 2 fazie powoduje takie zmiany.[/QUOTE]Niestety, często jesteśmy zdane na łaskę lekarzy i tego tam do góry. Myślisz, że w ogóle nie masz owu? To, że nie zawsze jest co miesiąc to słyszałam, ale przy wszystkich wynikach nie chce mi się wierzyć, że wcale jej nie ma.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- P. S. Dziewczyny, ten Wiesiołek to kupujecie w formie tabletek, oleju? Bo na stronie gdzie kupuje suplementy jest tylko w postaci ziaren i muszę dalej szukać Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#464 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A teraz lekarz powiedział, że nie było owu, bo nie ma ciałka żóltego. Ja wiesiołek kupiłam w postaci płynnego oleju na allegro podobno taki jest najlepszy, z tego co czytałam.
Edytowane przez 476a404b5ff331d108081c0ec2e093adf680fe5a_66fb2d910cf8a Czas edycji: 2020-08-28 o 09:32 |
|
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
Czyli odwieczny problem, im bardziej chcesz tym trudniej 🤦☠♀️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#466 | ||
|
...
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88099449] A u mnie 21dc, nie wiem co zrobić z kolejnym. Martwi mnie to, że według lekarza nie było owulacji (sprawdzał w 19dc) Ehhh co ja mam zrobić, żeby ona się pojawiła. Nie mam PCOS, nie mam wysokich wyników tarczycy. Męskie hormony mam na niskim poziomie, cykle w miarę regularne i nie za długie (max 35 dni). Zbadam LH, FSH, estradiol i prolaktynę czynnościową. A myslałam, że tym razem była, bo od 16dc mam bardzo bardzo wrażliwe piersi i bolą nawet przy lekkim dotyku. Myślałam, że to progesteron w 2 fazie powoduje takie zmiany.[/QUOTE] Mój gin mówił, że 1-2 cykle bezowulacyjne w roku mogą się zdarzyć u całkowicie zdrowej kobiety i nie należy się tym martwić. Ale przy staraniach to strasznie frustrujące :/ |
||
|
|
|
#467 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jA MAM W POSTACI TABETEK |
|
|
|
|
#468 |
|
Rozeznanie
|
Ja też brałam w postaci tabletek, ale zdążyłam wziąć zaledwie z 3 czy 4.
|
|
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
Mhmm no i nie wiem co wybrać
z tego co czytam to olej jest o niebo lepszy od tabletek, z drugiej strony ja mam trochę problem z olejami, sam olejek z witaminami ADEK to dla mnie wyzwanie, chociaż jak dałam radę z bromem 🤣 Shadoww90, widzisz efekty po tabletkach? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#470 |
|
Zadomowienie
|
Ja dopiero brałam w tym cyklu i odrazu było widać efekt
) Teraz tez będę brała , coś czuje ze czasem już jutro może być @ tal dół czuje
|
|
|
|
#471 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja też miałam obawy przed braniem łyżki oleju ale on jest bardzo delikatny, chyba też zależy od firmy. można też nim sobie polewać sałatki itp.
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zadomowienie
|
Chyba spróbuję jakąś malutka buteleczkę. Dziękuję za podpowiedzi
![]() ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=476a404b5ff331d108081c0 ec2e093adf680fe5a_66fb2d9 10cf8a;88099449]Hej dziewczyny! Dzięki za wszystkie miłe słowa. Na wizażu zawsze trafiałam na super osoby! (wiem, że mój profil na to nie wskazuje ale miałam inne konto, do którego danych niestety nie pamiętam). Gratuluję ultra wysokiej bety! ) A u mnie 21dc, nie wiem co zrobić z kolejnym. Martwi mnie to, że według lekarza nie było owulacji (sprawdzał w 19dc) Ehhh co ja mam zrobić, żeby ona się pojawiła. Nie mam PCOS, nie mam wysokich wyników tarczycy. Męskie hormony mam na niskim poziomie, cykle w miarę regularne i nie za długie (max 35 dni). Zbadam LH, FSH, estradiol i prolaktynę czynnościową. A myslałam, że tym razem była, bo od 16dc mam bardzo bardzo wrażliwe piersi i bolą nawet przy lekkim dotyku. Myślałam, że to progesteron w 2 fazie powoduje takie zmiany.[/QUOTE] Kurcze, mam nadzieje, że znajdziesz przyczynę niepowodzeń ![]() Kruszyna, ja też biorę w tabletkach co do efektów, TZ widzi ogromna różnice, bo zdarzało się że byłam sucha, a odkąd go biorę to poślizg taki, że wszystkie żele świata niech się schowają Nie wiem czy akurat on mi pomógł zajść w pierwsza ciążę (sporo supli brałam więc każde po trochę mogło pomoc), ale moja kumpela miała problem z zajsciem (zdrowa, młoda, brała suplementy, wyniki ksiazkowe) więc zaczęła brać wiesiołka i zaszła od razu w pierwszym cyklu z nim. Z drugą ciąża miała podobnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez MoszKa88 Czas edycji: 2020-08-28 o 10:36 |
|
|
|
|
#474 |
|
Zadomowienie
|
Powiem szczerze, że ja nigdy nie musiałam korzystać z żeli, bardziej chodzi mi o jakość śluzu.... Kurde, jak czytam o tym wiesiołka, to aż w szoku jestem, że nigdy nie słyszałam o jego właściwościach! A to moje drugie podejście jeśli chodzi o starania. Szok,szok i niedowierzanie
|
#475 |
|
Wtajemniczenie
|
No i właśnie tę jakość u mojej kumpeli poprawił bo w końcu zaszła
|
|
|
#476 |
|
...
|
W sumie miałam zamiar od następnego cyklu znów spróbować mierzyć temperaturę, bo wcześniej nie wychodziło. Ale skoro mam 2 tygodnie to może spróbuję też wiesiołka.
|
|
|
#477 | |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() 🤦☠♀️ Shame ![]() 🤦☠♀️ wyobraźcie sobie, że ja mam tabletki z olejem z wiesiołka. Moja mama jest masażystka i interesuje się suplementami. Kiedyś mi kupiła, chwilę brałam i odstawiłam l, leży w szafce. Teraz piszę do niej, że potrzebuję jakieś dobre, a ona, że z tej firmy co mi kupowała wcześniej są najlepsze ja się zastrzelę. Przepraszam, że zaśmiecam forum. Nie mam wytłumaczenia na swoje zachowanie ![]() 🤦☠♀️ Kruszyna kupuje suplementy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
|
#478 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe spoko, nie przejmuj się, każdemu się zdarza
|
|
|
#479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

️
myśle ze @ przyjdzie 

a kiedy była owu?
pisała Itsmeboo

W przyszłą środę mam wizytę u gina, lekko się stresuje ale przynajmniej podejrze czy będzie/była owu i czy wszystko tak hula jak powinno 

ale miałam inne konto, do którego danych niestety nie pamiętam).
Ehhh co ja mam zrobić, żeby ona się pojawiła. Nie mam PCOS, nie mam wysokich wyników tarczycy. Męskie hormony mam na niskim poziomie, cykle w miarę regularne i nie za długie (max 35 dni). Zbadam LH, FSH, estradiol i prolaktynę czynnościową. 

ale on jest bardzo delikatny, chyba też zależy od firmy. można też nim sobie polewać sałatki itp.

ja się zastrzelę. Przepraszam, że zaśmiecam forum. Nie mam wytłumaczenia na swoje zachowanie
🤦☠♀️ Kruszyna kupuje suplementy
♀️ Shame