![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Kasiulka jesteś super
![]() ![]() A tak swoją drogą to ja też lubię jak się męskie otoczenie ślini udając że tego nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
spokojnej nocy
![]() spływam, bo moj sen może być przerywany rykiem małego szkraba co sie boi sam ostatnio spać w pokoju ![]() ps. jestem rozgoryczona, bo jak mi coś wpadnie do łepetyny do zakupów allegrowych, to okazuje się że fajne aukcje są zawsze zakończone ![]() teraz to piję do barierki na łożko, bo tak wykminiam, że może bym złożyła łożeczko na jakiś czas, a Miki spałby na nierozłożonej sofie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Zakorzenienie
|
![]() My zakupilismy barierke w Ikei, Mario spi na tapczanie.. i spoko, ale i tak zabezpieczamy go poduszka do karmienia (ta dluga) oraz kladziemy na podlodze poduszki, bo raz sie zdarzylo, ze barierka sie przesunela a on spadl. Cale szczescie nic sie nei stalo |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Wtajemniczenie
|
Hej babulska,
zostalam z rozgoraczkowanym niemowlakiem w domu, malz w pracy, a Gino u niani. Mam nadzieje, ze malnstwo bedzie odsypiac, dalej nie wiem co mu jest bo oprocz goraczki 39.8 to mu nic nie jest.... to juz drugi dzien tak. Mam nadzieje, ze mu szybko minie i ze bede miala czas tu z wami dzis cos popisac. Milego dnia zycze Paniom ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry w ogóle ![]() ![]() ![]() ja dzis idę dopiero na 24 wiec cały dzien na nogach a o 19 padniemy obie, ja na 3 godzinki jeszcze przed pracą. Nie lubie tej zmiany a mam 3 pod rząd, masakra
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
Takusna, tak sobie mysle, ze moze moj TZ moglby ci auto do testera podpiac i zobaczyc co go boli?
Wszak pracuje w firmie ktora ma wiele wspolnego z diagnostyka.. daj znac
#458 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wstałam po 9 z Olą, jestem taaaaaaaaaaaaaaaaaaak wyspana ![]() ![]() ![]() Idę na śniadanko ![]() ![]()
![]() |
#459 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piter mi się budzi standardowo o 6.30 ale on zasypia o 19.30 wiec się mu nie dziwie, ze wyspany ![]() Problemów ze spaniem nie mam, on lubi spac ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Piotrek jak mial taka goraczke, to tracil apetyt, zdarzalo mu sie rzygnac, a tak to bez kataru, bez kaszlu i mimo to byly to poczatki anginy, bo gardlo mial bordowe.. jesli twoj je i nie wymiotuje, to byc moze to tylko zwiastun zębów
![]() |
#460 |
Zakorzenienie
|
Anisia wielkie dzięki ale TZ tez do kumpla podjedzie, do tego serwis skody wiec na pewno będzie wiadomo co jest
![]() ![]() Wiki jak nie śpi w dzien to bez problemu zasypia o 19 i spi niestety juz nie do 8-9 ale potrafi sie budzic po 7 ![]() ![]()
#461 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczyny,
ja tak na szybko bo z Alicją na spacerek się szykujemy. Od wtorku jestm w domu bo Młoda w nocy z poiedziałek na wtorek miała gorączkę i wymiotowała. We wtorek pojechałam szybko do pracy i wziełam urlop do końca tygodnia ![]() ![]() ![]() Byłam we wtorek z Alicją u lekarza, ma zapalenie gardła, podobno ostre, Dostała antybiotyk, w sumie już jej dobrze, gorączki nie ma na szczęście ![]() Zaczęłam chodzić na rehabilitację, powiem Wam, że męcząca jest ![]() Pomyłam już wszytskie okna i zawiesiłam firanki ![]() Chciałam porozglądać się za sukienką do ślubu, ale raczej czasu nie znajdę ![]() Muszę lecieć wytrzeć Alicji pupcinkę ![]() Póxniej nadrobię ostatnie 4 strony ![]()
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowka Alicji zycze! ![]()
![]() |
#463 |
Zakorzenienie
|
hello
wczoraj zapierałam się że mnie głowa ostatnio nic a nic nie napitalała a tu dziś masz ci babo placek, obudziłam się z boleściami, na szczęście to nie migrenowe wiec może przetrwam byłam z Mikim na spacerze, w Lidu ![]() ![]() teraz siedzę w domu ale mam takie odczucie jakbym do szpiku kości przewiana byłoa ![]() a dziwna sprawa dzis w Lidlu stało stado ekspresów do kawy , widać ludzie się już nasycili, lub spłukali na prezenty kupiłam taboretowej drewnianą misę z dziadkiem do orzechów pod choinkę, nie mam siły na dalsze główkowanie , a misa estetyczniej wygląda niż plastikowa miska na orzechy w zimowe wieczory ![]() jak czytam że Wasze bobasy idą spać o 19, to mi żal d... ściska ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Anka a w dzien śpi?
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
U nas ze spaniem jest tak: czy ma drzemke, czy nie, czy dluga, czy krotka spac Edi chodzi i tak pozno (po 21tej, ostatnio 22).Jak nie ma drzemki to jest mega marudny, ale i tak do lozka idzie niechetnie. Tzn. gwoli scislosci do spania przygotowujemy sie wczesniej, ale za Chiny ludowe nie chce mu sie spac ![]() Czasem mam wrazenie, ze baterie nigdy mu sie nie wyczerpia. Wersta, tak na szybko: masz super wlosie i kolor ![]() Poulette, czy to nowe budownictwo?? Kuchnia fajna, duzo miejsca ![]() A chlopaki jeszcze fajniejsze ![]() ![]() U nas spadlo troszke sniegu, wiec bylismy rano odsniezac drozke ![]() Juz trzeci dzien sama siedze w domu, bo Tzet w delegacji, sasiadka wpadla i przyniosla duzo fajnych ksiazek i ukladanek po synku, wiec Edi ma zabawe przynajmniej. No to pozdrawiam ![]() Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2010-12-09 o 12:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
bry.
ja właśnie swoją wysyłam na drzemkę,ale mi tu znów ściemnia z sikaniem ![]() co do wieczornych harcy to biegałaby i do 23. gdybym tylko na to pozwoliła ![]() dziś w przedszkolu ponoć płakała na początku,ale podejrzewam,że dlatego,że w sali nie było znajomej pani bo odprowadzała inne dzieci na angielski ![]() załączam foty z dziś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny Miki śpi jeszcze w dzień
![]() ale widać to taki typ jak Edik bo jak nie śpi w dzień to mega maruda, padnie w sumie nieco wcześniej koło 20, 21, ale i wstanie normalnie nie ma zasady co ilości snu Mikiego ![]() a Poulette , mi takie sterylne nowoczesne wnętrza podobają sie u kogoś ![]() ja to chyba za szybko bym je zagraciła ![]() bo brakowałoby mi jakichś grzybków suszonych, czosnku, papryki, na wierzchu ![]() więc dla mnie to jedynie kuchnia w stylu rustykalno,toskańsko,prow ansalskim ![]() mam hopla na punkcie , ciemniejszych mebli, ewentualnie wymurowanych szafek, z drewnianymi drzwiczkami ![]() chyba powinnam się urodzic w Toskanii ![]() http://www.zappalorto.it/ mogłabym mieć taką małą Igusiową własną ![]() ![]() Matylek niech sie nie obraża, bo ma inny status, mojej przyszłej synowej ![]() ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-12-09 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Witam się
zimno pochmurno i wietrznie i też taki jest mój humor nie wiem czemu ale ostatnio nie mogę się zwlec z łóżka oczy mi sie jeszcze kleją jestem słaba jak już wstanę i pochodzę to jest lepiej ale muszę mieć dużo mobilizacji Zdrówka dla mojej synowej Aluni ![]() Cytat:
Jak Karolek tak ostatnio gorączkował przez kilka dni to się okazało zapalenie płuc no ale on miał poranne wymioty życzę wam zdrówka mam nadzieję że już dziś będzie dużo lepiej jowiszku czytają dziś o Idze przyszło mi na myśl że może rodzeństwo dla niej było by jedynym lekiem na otwarcie się do społeczeństwa Ale wygląda że jest już postęp - bo Iga się przyzwyczaiła do tej pani z przedszkola co do spania to Karolek wstaje różnie dziś np. obudził się o 8 ale parę dni pod rząd budził się ok 10 spać chodzi ok 14,30 - 15 - śpi ok 1,5 godz.do 2 godz. a później na noc chodzi spać ok 21-czasem 22 ale rzadko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam ze spaceru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj też pogoniłam pana od odżywek do włosów bo w ogóle przegapił mój mail o wysyłce za pobraniem i bym sobie czekała na świętego Dygdy ![]() A pamiętacie turkusowy płaszczyk? Pani mi odpisała - dopiero na drugiego maila z tym samym pytaniem, mają korki w wysyłkach i płaszczyk dostanę w przyszłym tygodniu... zamawiany 28.11. ![]() Lubię Allegro, ale co się trzeba naużerać to moje ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Jowiszkowa Igulcowa super wygląda ![]() ![]()
#471 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka a jednak kupiłaś ten płaszczyk
![]() Karol śpi to jadę do przedszkola po syna dobrze że dziś nie ma takiej mgły jak wczoraj ale jakoś strasznie ciemno//mogły by się te dni już zacząć wydłużać |
![]() ![]() |
![]() |
#472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee no coś ty też bym nigdy go samego w domu nie zostawiła w domu był jeszcze mój najstarszy syn i w razie czego by do niego zajrzał ale zazwyczaj zawsze śpi i jeszcze nigdy się nie przebudził a jak jadę do przedszkola to mnie nie ma 10-15 min góra na dłużej to też bym nie zostawiła A dziś spał tylko godzinkę na 18 idę na zebranie do szkoły a coś mnie głowa pobolewa i się zastanawiam czy wziąść tabsa czy jeszcze się wstrzymam, może najpierw sobie zrobię kawkę |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Nie nadrobię, 3 strony to stanowczo za dużo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozatym to u nas wraca zima-całe szczęście bo taki syf się zrobił, że nie dalo się spacerować. Może jutro uda się nam pójść na sanie ![]() ![]() wczoraj myślałam że do pracy nie dojadę-coś strasznego jaka mgła. Chciało mi się wyć, miałam już zawracać do domu. ale jakoś 20/ h dojechałam.. na szczęście jak wracałam o 3 w nocy to już po mgle nie było ani śladu No i tyle, zaraz zbieram się do pracy Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2010-12-09 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#475 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Anka, może Ci odpowiednik takiej Igusiowej właśnie rośnie w brzuchu ![]() A co do młgły... słyszalyście o karambolu na S 1.. Mój mąż tą drogą codziennie śmiga dwa razy. Na szczęście jak tam się tratowali, on bezpiecznie siedział w pracy i nawet objazd taki wynalazł, że niewiele później był w domu... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho ?
![]() u nas już cisza, jak pisałam wczoraj tak zrobiłam dziś - wykąpaliśmy Igę 20.15 i tym samym dzielnie wytrzymaliśmy te jej 15-20min. ściemnianie z wyłażeniem ![]() ![]() ![]() aa, wielbicielki codziennej telenoweli ok. 18stej na tvn ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- skoro was nie ma to ja spadam. czytać ![]() do jutra, pewnie się odezwę jak Igę zaprowadzę do przedszkola.. |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa nie gadaj, ze Mucha bedzie zbuntowanym aniolem
![]() ![]() Zazdraszczam spiacej Iguslawy. Jowiszkowa nabylam 50 ml EDP Innocenta, jeden z moich faworytow az strach ze go z pol roku pewnie nie mialam brrrrrr. Koniec zakupow definitywny bo juz z torbami na amen pojde ile ja tego naklikalam ostatnio ![]() Sosnowa dzieki kochana ![]() ![]() ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2010-12-09 o 21:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
ale pięknie za oknem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idę się myć i spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Zakorzenienie
|
hello
piszę z oddziału geriatrycznego baby chyba zapeszyłam wtedy z łepetynowymi dolegliwościami bo tak wczoraj cały dzień ból głowy (zwykły) pocieszałam sie że jakoś będzie ok ale wieczorem, masakra migrenos total mega mi się przypałętał, pierwszy od 3 miesięcy że nawet ![]() do tej pory mam jakieś resztki Maluśna mnie rozumie, co to znaczy przybijająca migrena Sosno nic wczoraj nie oglądałam ani nie czytałam , więc dziś nadrobię te kraksy ![]() ps. znając moje szczęście do wygranych ![]() ![]() choc parę odmiennych płci super fajnie byłoby mieć ![]() Judi jaki śnieg, u nas tylko tylko lecą białe płateczki ![]() a zamiast puzzli takich tradycyjnych to polecam , takie klocki kwadraty co to wychodzi z 9 klocków ileś tam obrazków, to wyższa dla mnie technika i bobas tak szybko nie zakuma optycznego wyglądu planszy , pewnie pamiętacie z czasów naszego dzieciństwa takie układanki ![]() http://www.drewniane-zabawki.com/Ukl...kami-p960.html |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
bry.
Iga zakumała chyba,że przedszkole nie jest chwilowym wymysłem i od wczoraj płacze na początku. wczoraj po moim wyjściu, dziś już przy mnie. przykre to ![]() trochę niefortunnie te święta wypadają bo przez 1,5tyg. znów zapomni i od stycznia zacznie się przyzwyczajanie od nowa ![]() zasiadłam do drugiej kawy i śniadania. obiad jeszcze muszę zakręcić zanim po nią wyjdę. ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Kasiulka gratuluję zakupu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.